Dak va mai amintiti, ce ati visat aseara, postati, aici.
Un vis frumos am avut acum 2 zile, cand am visat ca m-am intalnit cu cei de la CTC.Cand i-am vazut am facut o fatza de aia, de zici k l-am vazut pe 2Pac mergand pe strada, apoi am inceput sa-i laud.A fost marfa visul.
Puteti posta orice vis aici, si mai vechi, si mai nou.
pace
Ce ati visat aseara?
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce ati visat aseara?
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
-
IrC - Junior Member
aseara nu am visat nimik pt k nu m-am culcat deloc:D
un vis care l-am avut acum cateva nopti:
eram singur pe o strada si incercam sa vorbesc cu cineva. un personaj de sex feminin apare si vrea sa vb cu mine.dupa cateva vorbe, totul se termina, vorbesc si nimeni nu ma aude....orice as face, parca nimeni nu ma vede sau ma aude. Poate nu pare cine stie ce, dar pt mine a fost un adevarat cosmar.
un vis care l-am avut acum cateva nopti:
eram singur pe o strada si incercam sa vorbesc cu cineva. un personaj de sex feminin apare si vrea sa vb cu mine.dupa cateva vorbe, totul se termina, vorbesc si nimeni nu ma aude....orice as face, parca nimeni nu ma vede sau ma aude. Poate nu pare cine stie ce, dar pt mine a fost un adevarat cosmar.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
...
am avut un cosmar acu cateva zile... eram pe hol si am vazut o umbra in sufragerie... am intrebat cine e, nu mi-a raspuns nimeni si am mers spre camera mea, am simtzit ceva cald in spate si cand m-am inors am vazut o fantoma care tzipa si venea spre mine...
ieri am visat ca sunt intr-un club si ca am baut ceva bun(habar n-am ce era, da era bun
)...
ieri am visat ca sunt intr-un club si ca am baut ceva bun(habar n-am ce era, da era bun

There is no save game in real life...
- Hades
in majoritatea viselor mele fac cate o tampenie, si totul a culminat cu un vis pe care mi-l amintesc f clar chiar si acum de prin clasa a 6 a. dimineata aveam o activitate in zori cu o profa, trebuia sa mergem cu mijloacele de transport in comun, si am visat cum i-am dat un branci in fata tramvaiului si cum tramvaiul i-a retezat picioarele si cum picioarele ii eram desprinse asa ca niste copane de porc crude. 

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
de obicei visez ca fug ceva, de obicei un godzilla sau ceva gen alien:yD, sau ca se intampla sa cobor niste trepte.Mi se mai intampla sa visez ca zbor, sau ca intarzii la scuala, dar niciodata nu ajung, fac ce fac si intarzii la tuate orele~p
- kahlan
- Junior Member
Ma da morbid esti!!!!
Io cand eram mic aveam f multe vise erotice, aproape in fiecare seara. serios. Pe vremea aia nu prea stiam io ce reprezinta, dar mai tarziu am realizat. Cred ca eram f sexual de mic, chestie care nu s-a prea vazut in adolescenta.Dar cand eram mic visam mult.
zic io:D
Io cand eram mic aveam f multe vise erotice, aproape in fiecare seara. serios. Pe vremea aia nu prea stiam io ce reprezinta, dar mai tarziu am realizat. Cred ca eram f sexual de mic, chestie care nu s-a prea vazut in adolescenta.Dar cand eram mic visam mult.
zic io:D
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
Iar incepeti cu subiecte tampite ? Un subiect de genu' asta a facut depechemind acum 2 ani. Mai folositi si voi optiunea search cand vreti sa faceti un subiect.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Si eu aveam vise erotice, cand eram un pici.O visam pe educatoarea mea de la gradinita.Acum cateva zile, am visat k am participat la o orgie.A fost marfa.
Urasc visele in care alerg k prostu si simt k nu avansez deloc.Le urasc.
Urasc visele in care alerg k prostu si simt k nu avansez deloc.Le urasc.
Inteligente
Rime
Compun
Rime
Compun
-
IrC - Junior Member
hai, moshule, nu te mai da intelept. daca tot s-a deschis un subiect da-te cu parere, n-are nimeni nevoie de consideratiile tale, pentru ele il avem pe vali :p
deci, tu ce visezi, mosh?
tin minte ca am visat, apropos de chestii erotice, intr-o noapte, cum ca fiecare baiat trebuia sa isi inceapa viata sexuala cu mama sa (bleaaaaah!!!) si ne-a dus, ca la un laborator, sa vedem cum se intampla. ei vedeam niste geamuri fumurii, nu stiau cine ii vede. acolo era barbu, un coleg de clasa f f f retras, cu care cred ca am schimbat in 8 ani vreo 8 fraze , si mama lui, o femeie la vreo 200 de kg, rosie la fatza ca o scroafa. la propriu. ei bine eu am vizualizat cum bietul barbu se pierde in ma-sa , ca si cum s-ar fi adeverit blestemele ale acu 'mai du-te-n...' . eh... si m-am trezit transpirat tot cand primisem vestea, sau ceva de genul, ca toti tre' sa ne incepem viata sexuala cu mama lu' barbu, sau ceva de genul. a doua zi eram atat de oripilat de visul asta si de idee e in sine incat l-am notat pe o foaie si la vreun an l-am relatat colegilor absolut intamplator. au murit de ras, iar barbu, s-a inrosit tot si a zis ceva de genul " lasa ca ma fac eu mare !".
deci, tu ce visezi, mosh?
tin minte ca am visat, apropos de chestii erotice, intr-o noapte, cum ca fiecare baiat trebuia sa isi inceapa viata sexuala cu mama sa (bleaaaaah!!!) si ne-a dus, ca la un laborator, sa vedem cum se intampla. ei vedeam niste geamuri fumurii, nu stiau cine ii vede. acolo era barbu, un coleg de clasa f f f retras, cu care cred ca am schimbat in 8 ani vreo 8 fraze , si mama lui, o femeie la vreo 200 de kg, rosie la fatza ca o scroafa. la propriu. ei bine eu am vizualizat cum bietul barbu se pierde in ma-sa , ca si cum s-ar fi adeverit blestemele ale acu 'mai du-te-n...' . eh... si m-am trezit transpirat tot cand primisem vestea, sau ceva de genul, ca toti tre' sa ne incepem viata sexuala cu mama lu' barbu, sau ceva de genul. a doua zi eram atat de oripilat de visul asta si de idee e in sine incat l-am notat pe o foaie si la vreun an l-am relatat colegilor absolut intamplator. au murit de ras, iar barbu, s-a inrosit tot si a zis ceva de genul " lasa ca ma fac eu mare !".
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Bah gabuba..chiar si tu ai deschis un asemenea subiect. Asa ceva era la moda prin anul 2002. Ce draq ? O luam de la capat ? Alte lutze ? Alti copii de 14 ani ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1