11 Septembrie.....
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
11 Septembrie.....
Azi se implineste 1 an de la atacul terorist de la WTC.Nu stau sa comentez faptul in sine ci spun doar atat ca e mare pacat de oamenii aia nevinovati care au pierit degeaba!Daca as putea,as face mai multe!
R.I.P.
R.I.P.
-
SOD - Mesaje: 6035
R.I.P.
eram la intreprindere cand am primit un telefon de la cineva si mi-a zis ce se intampla. n-am crezut, am zis ca sunt bancuri. dar la al doilea telefon am inceput sa ma-ntreb daca a-nnebunit lumea. imi aduc aminte de sentimentul ACUT de vulnerabilitate pe care l-am avut in ziua aia: daca asta a fost posibil, atunci orice e posibil. exista un Dumnezeu, care doar ce pocneste din degete si albul devine negru. atat de simplu.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Eram la mare in camera si era dat radioul in surdina. La al doilea avion picat am deschis TV ul si cu greu m-am mai desprins din fata lui.
In lumea asta mor zilnic atat de multi oameni nevinovati incat nu am o simpatie crescuta pentru cei ce au avut devenit victime in SUA acum un an. Ca si altii, sunt doar niste victime ale unor decizii politice gresite.
Oricum, sa le fie tarana usoara....
In lumea asta mor zilnic atat de multi oameni nevinovati incat nu am o simpatie crescuta pentru cei ce au avut devenit victime in SUA acum un an. Ca si altii, sunt doar niste victime ale unor decizii politice gresite.
Oricum, sa le fie tarana usoara....
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Sunt probabil mult prea tanar ca sa intzeleg anumite lucruri dar totushi nu pot sa nu ma intreb de ce atunci cand sarbii erau bombardatzi in ziua sfintelor Pashti, cand li se ura Pashte Fericit shi apoi li se aruncau casele in aer era o totala alta atitudine decat astazi.
Odihneasca-se in pace atat cei ce au murit atunci cat shi cei ce au parasit aceasta lume acum un an. E trist ca tocmai cei fara vina platesc pentru pacatele unor politicieni fara suflet.
Odihneasca-se in pace atat cei ce au murit atunci cat shi cei ce au parasit aceasta lume acum un an. E trist ca tocmai cei fara vina platesc pentru pacatele unor politicieni fara suflet.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
de acord cu decret(iar
).Intradevar oamenii care au murit sunt nevinovatzi,DAR daca acei oameni NU erau americani,oare se mai facea atata caz pe marginea acestui subiect.Sa nu uitam intradevar de sarbi care nu avut atata mediatziare,desi cei care i-au bombardat nu erau teroristi ci persoane arhicunoscute care puteau fii trase la raspundere ptr faptele lor.Shi cu toate astea tot Milosevici e la Haga....
In incheiere nu pot sa nu remarc tratamentul inuman la care sunt supusi asa zisii "talibani" capturati de americani shi inchisi la Guantamo.Ei nu beneficiaza de statutul de prizonieri de razboi,desi in esenta asta sunt.Se pare k nici macar nu vor fii judecatzi,iar asta e prea de tot.Nu pot de asemenea sa nu remarc servilismul(k sa nu zic "pup in curism)de care dau dovada romanii(conducerea adik)

In incheiere nu pot sa nu remarc tratamentul inuman la care sunt supusi asa zisii "talibani" capturati de americani shi inchisi la Guantamo.Ei nu beneficiaza de statutul de prizonieri de razboi,desi in esenta asta sunt.Se pare k nici macar nu vor fii judecatzi,iar asta e prea de tot.Nu pot de asemenea sa nu remarc servilismul(k sa nu zic "pup in curism)de care dau dovada romanii(conducerea adik)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
si daca va injur spuneti peste tot ca am ceva cu voi!
Mig si Decret,voi sunteti capabili sa pricepeti spritul unui thread?sunteti capabili de compasiune?ca de comentarii politice nu duc lipsa!asa sa stiti!
Mig si Decret,voi sunteti capabili sa pricepeti spritul unui thread?sunteti capabili de compasiune?ca de comentarii politice nu duc lipsa!asa sa stiti!
-
SOD - Mesaje: 6035
Occident vs. lumea a III-a
Am citit si eu ceea ce ati scris insa nu este adevarat ca in WTC au fost numai persoane americane ci au fost persoane din 83 de state! din pacate....vreo 4 si din Romania......Bin Laden nu a atacat America ci a atacat lumea occidentala....de ce? doar pt ca are el pica pe americani? din cauza asta mor atatia oameni anual? Inca o chestie....americanii au atacat iugoslavia cu un motiv....bin laden cu ce motiv a atacat USA? doar pt ca ....americanii se baga unde nu le fierbe oala? anyway...uitandu-ma azi pe tv si vazand atata suferintza mi-am dat seama ca bin laden TREBUIE prins iar Irakul TREBUIE atacat!
-
Love2Fly - Junior Member
Love2fly... in general in America de N si in New York cu atat mai mult din 100 de persoane o sa gasesti multe de alte nationalitati.
Din ce oare o fi formata populatia SUA???
"Uitandu-te azi pe TV ai vazut atata suferinta..."
de aici apare lehamitea omului pentru ca vezi tu... de ce nu vedem comemorari lacrimogene pe CNN si BBC la evenimente din...Albania sau Iugoslavia ???
Tragediile de acolo se aleg doar cu un reportaj binedocumentat facut de BBC care in cel mai bun caz castiga nu-stiu -ce premiu la o reuniune de mana a doua a criticilor de film.
Din ce oare o fi formata populatia SUA???
de aici apare lehamitea omului pentru ca vezi tu... de ce nu vedem comemorari lacrimogene pe CNN si BBC la evenimente din...Albania sau Iugoslavia ???
Tragediile de acolo se aleg doar cu un reportaj binedocumentat facut de BBC care in cel mai bun caz castiga nu-stiu -ce premiu la o reuniune de mana a doua a criticilor de film.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Tin minte ca eram in Cismigiu, cand un prieten a zis... "Hai sa mergem acasa, pentru ca se 'innoureaza'... haha...". Desi era un soare arzator. Dar, am plecat acasa. Cand am ajuns, nimeni nu era. Dar tv-ul era deschis pe Pro tv. Vedeam numai fum. si in colt scris "WTC" si-l vad pe Lucian Mandrutza care comenta tragedia de zor. Pentru moment am avut o revelatie. Sa ma ocup de aceasta zi in cadrul proiectului international la care lucram in acea perioada. Ridic receptorul... dar nu indraznesc sa o sun pe prf. pt. asa ceva. Las jos, si imi dau seama ca ce as fi putut face ar fi fost de-a dreptul josnic, dezgustator si murdar. Eu ma ridicam pe numele unor oameni care au murit fara vina.
---
Acum la un an de zile de la Atentatele teroriste care au ingrozit lumea, cu sinceritate nu ma pot lega de oamenii care si-au pierdut viatza, si nici nu ma pot lega de statul in care se aflau. In schimb ma pot lega de un lucru, un fapt, un om. De retzeaua al-Quida (nu shtiu exact cum se scrie, imi cer scuze), de atentatul terorist asupra crestinatatii, de Ben Laden. NIMENI, dar NIMENI, nu are dreptul sa ia viatza cuiva. Oricat rau ar fi facut americanii poporului respectiv, reactia nu ar fi trebuit sa fie aceasta. Dar si ce fac in acest moment americanii mi se pare un lucru total lipsit de scrupule. Sa te duci in Pakistan sa omori oamenii (nevinovati)pe strada, asa pt. ca a venit teroristul no.1 in lume, si a omorat 3.000 de persoane. Avand in vedere ca razbunarea e arma prostului nu shtiu cu ce ajuta americanii acest lucru. Sunt multumiti sufleteste ca omoara zi de zi oameni fara nici o vina? care nu au nici o legatura? il prind mai repede pe Ben Laden daca ii omoara pe toti? Sau merg pe pricipiul: omoram toata lumea pana la Ben Laden? Asta e pricipiu? Cine sunt ei? Cine sunt ceilalti? Cine suntem noi cei de la mijloc?
---
Acum la un an de zile de la Atentatele teroriste care au ingrozit lumea, cu sinceritate nu ma pot lega de oamenii care si-au pierdut viatza, si nici nu ma pot lega de statul in care se aflau. In schimb ma pot lega de un lucru, un fapt, un om. De retzeaua al-Quida (nu shtiu exact cum se scrie, imi cer scuze), de atentatul terorist asupra crestinatatii, de Ben Laden. NIMENI, dar NIMENI, nu are dreptul sa ia viatza cuiva. Oricat rau ar fi facut americanii poporului respectiv, reactia nu ar fi trebuit sa fie aceasta. Dar si ce fac in acest moment americanii mi se pare un lucru total lipsit de scrupule. Sa te duci in Pakistan sa omori oamenii (nevinovati)pe strada, asa pt. ca a venit teroristul no.1 in lume, si a omorat 3.000 de persoane. Avand in vedere ca razbunarea e arma prostului nu shtiu cu ce ajuta americanii acest lucru. Sunt multumiti sufleteste ca omoara zi de zi oameni fara nici o vina? care nu au nici o legatura? il prind mai repede pe Ben Laden daca ii omoara pe toti? Sau merg pe pricipiul: omoram toata lumea pana la Ben Laden? Asta e pricipiu? Cine sunt ei? Cine sunt ceilalti? Cine suntem noi cei de la mijloc?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Aliosha
De ce nu vedem astfel de reportaje? Vedem dar vezi tu? Tot interesul financiar e la mijloc. De exemplu. Andreea Esca are de prezentat doua materiale:
1. Masacrarea tuturor americanilor de catre pakistanezi.
2. Lumea a treia, Africa, este pe cale de disparitie, se omoara intre ei.
Tu ca telespectator la ce preferi sa te uiti? la prima varianta, caci "cum" e posibil ca prima putere in lume "SUA" sa fie atacata de niste nimicuri, ca pakistanezii. Si nu la a doua varianta deoarece tu zici "eeh... ce africanii mah? aia-s lumea a treia. sa fie la ei acolo, ca tot se omoara. Cu ce ma ajuta ei spre deosebire de SUA? cu nimic." si iata raspunsurile.
Crede-ma, ca desi am 14 ani, nu mi-e greu sa fac aceste diferentieri.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
R.I.P.
erau niste musafiri la mine acasa si se uitau la tv la toate filmele si documentarele si reportajele despre asta. si toti exclamau ingroziti ceva de genu "vai , saracii americani !" cu variatii. bene ca au dreptate , ce-i drept au suferit , au murit etc dar nu i-am auzit sa zica "saracii romani care au murit acolo" sau de exemplu "saracii arabi care au murit acolo" pt ca au fost si arabi in WTC in momentul atentatului. da , WTC e in america si erau in majoritate americani acolo dar cum a zis si primarul new york-ului , acest act de violenta a fost directionat asupre lumii intregi nu numai a americanilor.
erau niste musafiri la mine acasa si se uitau la tv la toate filmele si documentarele si reportajele despre asta. si toti exclamau ingroziti ceva de genu "vai , saracii americani !" cu variatii. bene ca au dreptate , ce-i drept au suferit , au murit etc dar nu i-am auzit sa zica "saracii romani care au murit acolo" sau de exemplu "saracii arabi care au murit acolo" pt ca au fost si arabi in WTC in momentul atentatului. da , WTC e in america si erau in majoritate americani acolo dar cum a zis si primarul new york-ului , acest act de violenta a fost directionat asupre lumii intregi nu numai a americanilor.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Initial trimis de darkshines
R.I.P.
Pai romani au fost doar 4. Cred ca acest caz, al tau, a fost unul izolat (si sper), deoarece mai pretuntindeni pe unde am colindat zilele ce au urmat exista griji "oare cati romanii au murit acolo?" . Cat despre arabi & co. hmmm... probabil cand se refereau la americani includeau si cei care se aflau acolo, dar nu aveau cetatenie americana. Asta ar fi insemnat sa numeasca, fiecare nationalitate in parte... Asta cred eu.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Desi atentatele din 11 septembrie 2001 au fost cele mai socante,nu trebuie sa uitam ca au murit o multime de oameni nevinovati si in alte atentate,si multi au murit si au avut de suferit din cauza americanilor.
Odihneasca-se in pace!
Odihneasca-se in pace!
- tikka
- Junior Member
Eu eram acasa..si intamplator urmaream CNN. (de multe ori...la mine merge televizorul pe CNN....sa mai aflu cate o stire cate ceva) . Si dintr-o data se intrerupe programul normal..si sunt prezentate scenele de groaza din Manhatan.
Prima oara m-am intrebat..ce o fi . Vreo reclama ceva ? Imagini dintr-un film ? Apoi..dand si pe la alte posturi am sesizat ca e adevarat. Am sesizat ca e tragedie.
La Pro Tv vorbea Lucian Mandrutza..care aproape plangea. Si mie imi venea sa plang.
Tin minte ca l-am sunat pe Aliosha care era la mare...si i-am zis ceva de genul : "Ce ne facem ? Nu va mai fi niciodata NBA ! Nu vor mai fi niciodata filme ! Moare America,bai baiatule ! "
E..nu a fost chiar asa. Dar eram f. speriat.
Zic si eu R.I.P. pentru victimele de atunci,printre care si 4 romani.
Si..Dumnezeu sa ne fereasca de asemenea catastrofe.
Prima oara m-am intrebat..ce o fi . Vreo reclama ceva ? Imagini dintr-un film ? Apoi..dand si pe la alte posturi am sesizat ca e adevarat. Am sesizat ca e tragedie.
La Pro Tv vorbea Lucian Mandrutza..care aproape plangea. Si mie imi venea sa plang.
Tin minte ca l-am sunat pe Aliosha care era la mare...si i-am zis ceva de genul : "Ce ne facem ? Nu va mai fi niciodata NBA ! Nu vor mai fi niciodata filme ! Moare America,bai baiatule ! "
E..nu a fost chiar asa. Dar eram f. speriat.
Zic si eu R.I.P. pentru victimele de atunci,printre care si 4 romani.
Si..Dumnezeu sa ne fereasca de asemenea catastrofe.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Am vazut aseara diverse reportaje pe TVR si Pro. Cel mai mult m-a impresionat o tanti romanca. Ea avea niste prieteni foarte buni, trei la numar, care lucrau la etajul 103 al primului turn. Si-a facut sperante ca se vor salva, dar nu a fost sa fie. Pe doi dintre amicii ei i-au gasit morti, dar ramasitele celui de-al treilea nu s-au gasit nici pana in ziua de azi. Stie ca a murit, dar spera ca intr-o zi va veni la ea la usa sa o salute.
M-a mai impresionat un alt reportaj in care sotia unuia dintre pasagerii avionului care s-a prabusit pe 11 septembrie intr-o padurice povestea discutiile pe care le-a purtat la telefon cu sotul ei. Ulterior, respectivul barbat a fost declarat erou national, iar ea a fost singura ruda a celor decedati care a primit din partea autoritatilor americane doua drapele: cel de pe Casa Alba si cel de pe Capitoliu.
M-a mai impresionat un alt reportaj in care sotia unuia dintre pasagerii avionului care s-a prabusit pe 11 septembrie intr-o padurice povestea discutiile pe care le-a purtat la telefon cu sotul ei. Ulterior, respectivul barbat a fost declarat erou national, iar ea a fost singura ruda a celor decedati care a primit din partea autoritatilor americane doua drapele: cel de pe Casa Alba si cel de pe Capitoliu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de SOD
si daca va injur spuneti peste tot ca am ceva cu voi!
SOD, nu m-ai intzeles. Nu am nimic cu poporul american...acum un an cand am ajuns acasa shi am vazut ceea ce se petrecea am ramas pietrificat mai bine de un sfert de ceas. Nu puteam sa fac nimic altceva decat sa privesc cu consternare la ceea ce vedeam pe micul ecran. Ma gandeam ca daca s-a putut intampla americanilor ni se poate intampla tuturor. Nu ma acuza, te rog de lipsa de compasiune, pt ca nu despre asta era vorba. Eu incercam sa atrag atentzia asupra faptului ca au fost shi alte evenimente mult mai sangeroase care nu au fost reflectate atat de indelung pe toate canalele de televiziune cum a fost aceasta zi de 11 septembrie. Sa nu uitam shi faptul ca in Israel, cam aceleashi grupuri teroriste omoara zilnic zeci de oameni a caror singura vina este faptul ca sunt evrei. Shi ce omagiu le-aducem lor? un minut in grupajele de shtiri...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
ca de obicei sufera cei nevinovati pt manevrele sus-pusilor.
poate ca sua meritau o 'corectie' dar asta e de-a dreptul genocid. puteau sa dea noaptea cu avionu'... sau sa dea in casa alba direct...
sincere condoleante pt cei ce-au murit acolo.. nu pt sua, nu pt 'lumea civilizata'... nu-i pe 'gustul meu' globalizarea.
intr-adevar, daca nu s-ar fi intmplat treaba asta in sua, n-ar fi avut loc atatea comemorari si bagari in seama. dar oare noi nu facem acelasi lucru? de ce nu comemoram pe forum atacul sua (nato) in iugoslavia?
love2fly esti de-a dreptul idiot. ai gasit solutia nu? ne razbunam omorand alti oameni nevinovati (ma refer la soldati si la irakieni...eh dar lasa ca nu-s multi)....
'fighting for peace is like fucking for virginity' - nu stiu cine-a lansat asta dar mare dreptate are....
poate ca sua meritau o 'corectie' dar asta e de-a dreptul genocid. puteau sa dea noaptea cu avionu'... sau sa dea in casa alba direct...
sincere condoleante pt cei ce-au murit acolo.. nu pt sua, nu pt 'lumea civilizata'... nu-i pe 'gustul meu' globalizarea.
intr-adevar, daca nu s-ar fi intmplat treaba asta in sua, n-ar fi avut loc atatea comemorari si bagari in seama. dar oare noi nu facem acelasi lucru? de ce nu comemoram pe forum atacul sua (nato) in iugoslavia?
love2fly esti de-a dreptul idiot. ai gasit solutia nu? ne razbunam omorand alti oameni nevinovati (ma refer la soldati si la irakieni...eh dar lasa ca nu-s multi)....
'fighting for peace is like fucking for virginity' - nu stiu cine-a lansat asta dar mare dreptate are....
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
.....
R.I.P.
ce am facut eu atunci ? Dupa primul avion tata a venit si ma trezit sa vin sa vad si eu la CNN, in timp ce ne uitam cum ardea primul tower...am vazut al doilea avion cum pur si simplu a intrat in al doilea...in ziua acea am fost total dezorientat si speriat...odihneasca'se in pace toate victimele indiferent de nationalitate.
ps. e drept ca americanii merita multe ptr cele facute. dar nu populatia, ci cei in putere. E ca si cum ai da vina pe poporul roman din cauza conducerii retardate. Multi americanii cu care am vb dupa incident stiau ca e vina guvernului lor ptr acest incident...pacat ca au trebuit sa moarfa acei nevinovati.
(in wtc se afla o mica moschee unde muslmanii care lucrau acolo se adunau impreuna si isi facea rugaciunile lor...stiu asta deoarece prietenul meu musulman mi-a povestit ca la moscheea lor de aici din chicago, le-a venit o lista cu musulmanii care au murit la wtc ca sa se roage ptr ei....deci nu au murit doar crestinii)
ce am facut eu atunci ? Dupa primul avion tata a venit si ma trezit sa vin sa vad si eu la CNN, in timp ce ne uitam cum ardea primul tower...am vazut al doilea avion cum pur si simplu a intrat in al doilea...in ziua acea am fost total dezorientat si speriat...odihneasca'se in pace toate victimele indiferent de nationalitate.
ps. e drept ca americanii merita multe ptr cele facute. dar nu populatia, ci cei in putere. E ca si cum ai da vina pe poporul roman din cauza conducerii retardate. Multi americanii cu care am vb dupa incident stiau ca e vina guvernului lor ptr acest incident...pacat ca au trebuit sa moarfa acei nevinovati.
(in wtc se afla o mica moschee unde muslmanii care lucrau acolo se adunau impreuna si isi facea rugaciunile lor...stiu asta deoarece prietenul meu musulman mi-a povestit ca la moscheea lor de aici din chicago, le-a venit o lista cu musulmanii care au murit la wtc ca sa se roage ptr ei....deci nu au murit doar crestinii)
-
n3aGabitz - Junior Member
Tre cool- buna samariteanca
Deci....tre cool...se pare ca daca la tine vine o fata si iti trage un mare pumn in ochi tu ii zici sa-ti traga si in ochiul celalalt, nu? sau....daca vine una la tine si te ia la bataie tu stai si o lasi sa dea in tine nu? inteleg ca in Biblie scrie asa...dar eu zic ca in cazul in care oamenii nu inteleg de vorba buna(vezi bin Laden, Sadam Hussein) trebuie sa actionezi cu brutalitate.....
p.s: ce te faci daca face Sadam o bomba nucleara si ti-o da in orasul tau? iti va placea nu?
Peace!
p.s: ce te faci daca face Sadam o bomba nucleara si ti-o da in orasul tau? iti va placea nu?
Peace!
-
Love2Fly - Junior Member
This has been kept alive and moving
since 9/11. In memory of all those
who perished this morning; the passengers
and the pilots on the United Air and AA flights,
the workers in the World Trade Center and the
Pentagon, and all the innocent bystanders
.IF I KNEW
If I knew it would be the last time
That I'd see you fall asleep,
I would tuck you in more tightly
and pray the Lord, your soul to keep.
that I see you walk out the door,
I would give you a hug and kiss
and call you back for one more.
I'd hear your voice lifted up in praise,
I would video tape each action and word,
so I could play them back day after day.
If I knew it would be the last time,
I could spare an extra minute
to stop and say "I love you,"
instead of assuming you would KNOW I do.
I would be there to share your day,
Well I'm sure you'll have so many more,
so I can let just this one slip away.
For surely there's always tomorrow
to make up for an oversight,
and we always get a second chance
to make everything just right.
There will always be another day
to say "I love you,"
And certainly there's another chance
to say our "Anything I can do?"
But just in case I might be wrong,
and today is all I get,
I'd like to say how much I love you
and I hope we never forget.
Tomorrow is not promised to anyone,
young or old alike,
And today may be the last chance
you get to hold your loved one tight.
So if you're waiting for tomorrow,
why not do it today?
For if tomorrow never comes,
you'll surely regret the day,
That you didn't take that extra time
for a smile, a hug, or a kiss
and you were too busy to grant someone,
what turned out to be their one last wish.
So hold your loved ones close today,
and whisper in their ear,
Tell them how much you love them
and that you'll always hold them dear
Take time to say "I'm sorry,"
"Please forgive me," "Thank you," or "It's
okay."
And if tomorrow never comes,
you'll have no regrets about today.
PLEASE DON'T BREAK IT!!!!!!
;P ;P ;P
since 9/11. In memory of all those
who perished this morning; the passengers
and the pilots on the United Air and AA flights,
the workers in the World Trade Center and the
Pentagon, and all the innocent bystanders
.IF I KNEW
That I'd see you fall asleep,
I would tuck you in more tightly
and pray the Lord, your soul to keep.
that I see you walk out the door,
I would give you a hug and kiss
and call you back for one more.
I'd hear your voice lifted up in praise,
I would video tape each action and word,
so I could play them back day after day.
If I knew it would be the last time,
I could spare an extra minute
to stop and say "I love you,"
instead of assuming you would KNOW I do.
I would be there to share your day,
Well I'm sure you'll have so many more,
so I can let just this one slip away.
For surely there's always tomorrow
to make up for an oversight,
and we always get a second chance
to make everything just right.
There will always be another day
to say "I love you,"
And certainly there's another chance
to say our "Anything I can do?"
But just in case I might be wrong,
and today is all I get,
I'd like to say how much I love you
and I hope we never forget.
Tomorrow is not promised to anyone,
young or old alike,
And today may be the last chance
you get to hold your loved one tight.
So if you're waiting for tomorrow,
why not do it today?
For if tomorrow never comes,
you'll surely regret the day,
That you didn't take that extra time
for a smile, a hug, or a kiss
and you were too busy to grant someone,
what turned out to be their one last wish.
So hold your loved ones close today,
and whisper in their ear,
Tell them how much you love them
and that you'll always hold them dear
Take time to say "I'm sorry,"
"Please forgive me," "Thank you," or "It's
okay."
And if tomorrow never comes,
you'll have no regrets about today.
PLEASE DON'T BREAK IT!!!!!!
;P ;P ;P
- Fişiere ataşate