In semn de solidaritate!
63 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
In semn de solidaritate!
In semn de solidaritate pentru toti cei de pe forum, care in acest an au un examen (nu cel al vietii) ci Examenul de Capacitate. Ii rog pe toti cei care sunt dispusi in semn de solidaritate sa ne sustina, pt. o saptamana, o luna, un an, sa isi aleaga unul din avatarele de mai jos, si poate si un titlu deasupra avatarului (gasiti voi). Jasmyna, Calypso, Moshule, etc, ce ziceti? Facem asta? Iata eu am inceput. Sper sa nu imi shtearga nimeni subiectul. Mai jos vreo 7 posturi cu avatare.
Sau puteti sa va luati alte avataruri (cu o scoala... etc) sau cum are DeeDee. ok?
Sau puteti sa va luati alte avataruri (cu o scoala... etc) sau cum are DeeDee. ok?
- Fişiere ataşate
-
- arthur1f.jpg (2.74 KiB) Vizualizat de 4757 ori
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Aliosha
...parca erai clasa a 10-a :con:
lol... nu iti face probleme nu am ramas repetent

Calypso, sopra nu are nici o legatura, tu posteaza ca vrei un alt avatar, pune-ti un titlu pe masura, si esti intrata in echipa. ok?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Initial trimis de Gabytzu
Calypso, sopra nu are nici o legatura, tu posteaza ca vrei un alt avatar, pune-ti un titlu pe masura, si esti intrata in echipa. ok?
e pe draq... chiar nu am eu nici macar un cuvant de spus? :con:... mai Dexter

interesanta idee... dar nu vad la ce va ajuta... va da mai multa stiintza?... va face sa stati mai mult cu cartea-n mana?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
eu nu vreau sa iau capacitatea , vreau sa fug in cambodgia si sa fac profesionala acolo :fuck:
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Eu tot nu am inteles despre ce este vorba in acest subiect !
Daca in cateva zile nu vad ceva frumos pe el...am sa il inchid !
Daca in cateva zile nu vad ceva frumos pe el...am sa il inchid !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
sa ii sustinem pe cei care dau capacitatea la vara :con: n-ar fi fost normal sa ii sustinem cand DAU capacitatea nu cu 9 luni inainte
To speak is to be silent
-
Ce egoist e Gabytzu ! Nu s-a gandit ca si anu asta au dat capacitatea unii forumisti. Deschide subiect...de fapt...pentru a se auto-sustine !
Stitzi ce ? Eu o sa modific putin acest subiect . Adica ...vom sustine urmatoarele :
OK ?
Stitzi ce ? Eu o sa modific putin acest subiect . Adica ...vom sustine urmatoarele :
- pe cei ce dau capacitatea (d'alde Gabytzu,Darky sau Calypso)
- pe cei ce dau admitere la facultate (nu stiu cine da anu asta)
- pe cei ce se afla in primul lor an ca elevi sau studentzi..si le este greu cu acomodarea (de exemplu Zgubilici sau Alina sunt boboace la facultate ,iar Jasmyna este boboaca la liceu)
- pe cei mai handicapatzi..care repeta anu sau au multe restantze (aici sunt eu )
- de fapt vom sustine si incuraja totzi elevii si stundentzii...care vor lupta pentru ceva
OK ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Sopra Tutt1
darkshines - n-ai inteles.... acum ii sustinem ca sa ii fcem sa se apuce de invatzat![]()
bah sopra, e ca si cum ai incerca sa muti carpatii din loc!

To speak is to be silent
-
In primul rand tin sa urez tuturor ce au inceput scoala sau liceul astazi....un an lipsit de probleme !
Iar eu va anutz..ca am obtinut nota 7 (sapte) la examenul de ieri ! O nota enorma..pe care nu am mai obtinut-o demult la un examen asa de greu...cum a fost cel de Aparate Electrice II .
Acum..astept hotararea decanatului..in ceea ce priveste promovarea mea...in anul de studii V .
Asadar..totzi cei ce mi-au strans pumnii...sa ii stranga in continuare..si sa fie solidari cu mine.
Multumesc !
Iar eu va anutz..ca am obtinut nota 7 (sapte) la examenul de ieri ! O nota enorma..pe care nu am mai obtinut-o demult la un examen asa de greu...cum a fost cel de Aparate Electrice II .
Acum..astept hotararea decanatului..in ceea ce priveste promovarea mea...in anul de studii V .

Asadar..totzi cei ce mi-au strans pumnii...sa ii stranga in continuare..si sa fie solidari cu mine.
Multumesc !
-
apropo (off topic)- Azi mi-am luat buletinul, deci aplauze
.
Ideea lu' moshu e cea mai cool. LOOOOL.... v-am luat cu 'arhaisme' ca cool (nuh, cacofonie). Vedeti ce rezultat a avut?! lol... (Tataie, cu totii ne bucuram ca ai trecut
)
Si nu isi pune nimeni avatare d-astea?
Sopra-desigur tata, tu esti bossu', mey mr. Wilson
:hehe:
Astazi a fost prima zi de scoala, prima de teroare, prima de austitie, prima de stres, cea care da startul invatzatului :cry:... ;P ...
Sa fie subiect de suferintza !
La promovat corigentze, restantze, ani scolari si tot ce mai e.

Ideea lu' moshu e cea mai cool. LOOOOL.... v-am luat cu 'arhaisme' ca cool (nuh, cacofonie). Vedeti ce rezultat a avut?! lol... (Tataie, cu totii ne bucuram ca ai trecut

Si nu isi pune nimeni avatare d-astea?
Sopra-desigur tata, tu esti bossu', mey mr. Wilson

Astazi a fost prima zi de scoala, prima de teroare, prima de austitie, prima de stres, cea care da startul invatzatului :cry:... ;P ...
Sa fie subiect de suferintza !

La promovat corigentze, restantze, ani scolari si tot ce mai e.

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Gabytzu....ce materii optionale ai ales pentru capacitate ? Si la ce liceu te gandesti sa dai ?
Verisoara-mea... a inceput si ea liceul astazi. A fost prima ei zi ca "dovlecara" ....pentru ca este la Mihai Viteazu' ...liceul pe care l-am terminat si eu in urma cu ceva vreme !
Asa ca o salut pe verisoara mea ,Mihaela...prin intermediul acestui forum..chiar daca ea habar nu are ce e ala internet ! :p
Verisoara-mea... a inceput si ea liceul astazi. A fost prima ei zi ca "dovlecara" ....pentru ca este la Mihai Viteazu' ...liceul pe care l-am terminat si eu in urma cu ceva vreme !
Asa ca o salut pe verisoara mea ,Mihaela...prin intermediul acestui forum..chiar daca ea habar nu are ce e ala internet ! :p
-
Voi da la istorie. Si pe saptamana voi avea !6! ore de matematica ;P ... sper sa nu visez la noapte cifre, ca e de rau.
Voi da la Gheorghe Lazar. Asta desigur daca voi lua media considerabila ca nu pot sa propun Lazar cand am media 6.00... lol, eu sper sa ma ridice media anilor gimnaziali... La romana vreau un 9.5, la istorie, nu se pune problema 10, iar la mate sa trec...
, glumeam peste 7.5... cam asa... Iar daca cu totul imi iese 9, 9 si ceva, eu ma declar multumit.
Calypso tu? rasp si tu? DARK, TU?
Pupici Mihaelei
Voi da la Gheorghe Lazar. Asta desigur daca voi lua media considerabila ca nu pot sa propun Lazar cand am media 6.00... lol, eu sper sa ma ridice media anilor gimnaziali... La romana vreau un 9.5, la istorie, nu se pune problema 10, iar la mate sa trec...

Pupici Mihaelei
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Initial trimis de Gabytzu
Eu o sa dau la geografie, ca sa ma pot concentra mai mult asupra celorlalte doua materii si pentru ca e mai usor. Ma tot rog lui Dumnezeu sa invat si sa iau peste 9, 90. Si sunt in stare. Si profesorii ne-au promis azi ca in sem II nu ne vor mai da teme. Imi pun si meditator la mate... La romana o am pe mama... Si tata ma ajuta... O sa fie misto. Si as vrea sa intru la Tudor Vianu, ca e de informatica. Cand o sa se termine anul, va scanez toate notele, acte doveditoare, sa vedeti cat am luat (si sa nu ziceti ca mint).
- Kayla
azi dupa ora de geografie in care ne-a aratat programa de geografie pt capacitate am zis ca dau la istorie. desi istoria ma pasioneaza istoria romanilor ma scarbeste. totusi e mai bine decat geografia pt mine.
To speak is to be silent
-
Initial trimis de Calypso
Eu o sa dau la geografie, ca sa ma pot concentra mai mult asupra celorlalte doua materii si pentru ca e mai usor. Ma tot rog lui Dumnezeu sa invat si sa iau peste 9, 90. Si sunt in stare. Si profesorii ne-au promis azi ca in sem II nu ne vor mai da teme. Imi pun si meditator la mate... La romana o am pe mama... Si tata ma ajuta... O sa fie misto. Si as vrea sa intru la Tudor Vianu, ca e de informatica. Cand o sa se termine anul, va scanez toate notele, acte doveditoare, sa vedeti cat am luat (si sa nu ziceti ca mint).
what?! 9.90!? Trmiti copie xerox dupa diploma

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Astazi am avut istorie si ne-a zis ca cica o sa facem eseuri etc daca dam la materia asta. Si, cum mie nu imi plac, o sa dau la geogra. La matematica ne-a dat lectiile pentru examen doar la algebra, scriind totusi 5 pagini... Mai urmeaza si geometria... Gabytzule, am zis, daca iau nota mare, pun pe forum dovezile, ca sa nu ziceti ca mint si de fapt sunt proasta.
- Kayla
Initial trimis de Calypso
Astazi am avut istorie si ne-a zis ca cica o sa facem eseuri etc daca dam la materia asta.
eu la eseuri ma pricep deci istorie. definetly.
gawd somebody shoot me :cry:
To speak is to be silent
-
63 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3