McDuck's

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Va place la McDonald's ?

da
16
32%
asa si asa
15
30%
nu
19
38%

Voturi totale : 50

McDuck's

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Dec 21, 2002 1:13 pm

McDuck's in argoul american inseamna McDonald's ! De la Donald Duck ! :p

Cu sigurantza este cel mai renumit fast-food din lume. Cam ce parere avetzi despre el ? Cum vi se pare cel din Romania ?

Mie la inceput imi placea foarte mult. Cand s-a construit cel de la Unirii mergeam in fiecare zi . Pana sa apara in Romania..mai mancasem o singura data ..la McDonald's Budapesta.
Tin si acum minte ca la deschidere...era 3200 lei un Big Mac. Acum cred ca a sarit de 50 000 .
In ultima vreme nu am mai fost . Parca produsele si-au schimbat gustul.
Plus...ca nu sunt satioase si sunt foarte scumpe.

Ce imi place mie la Mc ? Big Mac-ul , Fis Mac-ul ,inghetata de caramel si shakeul de vanilie. Sunt produse destul de bune...dar repet..nu prea sunt satioase.

Cei din strainatate.....cum sunt Mc-urile de acolo fatza de cele din Romania ?

Am facut si un sondaj....si va rog sa votatzi in el. Eu am votat--asa si asa.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Sâm Dec 21, 2002 8:09 pm

In viata mea nu am mincat decit de 3 ori "fast food"..o data la McDonalds si de doua ori Carrols. Nu mi-a placut absolut deloc! Parca toate au aceleashi gust...si vorba lui OM, nu-ti taie de loc pofta de mincare! Cartofii aia sint buni, si cu inghetata (shake-ul).

Sa nu mai zic de preturi....asa ca mai bine iau niste mici, sau o pizza...cel putin ma satur!

Am auzit ca shefii de McDonalds sint "small Hitlers"...o fii adevarat? :)
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde rady » Sâm Dec 21, 2002 8:37 pm

asa si asa

faptul pentru care nu tin de foame (parerea mea) este doar ca sa te faca sa te intorci!

alex - in ce sens 'small hitlers' ?
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Sâm Dec 21, 2002 9:13 pm

"Small Hitlers"..adica adevarati tirani (ca shefi). Cica se pun de obicei astia tineri in functie de "administrator", si li se urca la cap....asa am auzit...:)
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Dec 21, 2002 9:37 pm

Eu unul sunt un impatimit al micky d's-ului (denumire data de afro-americani). Cel mai mult imi plac McChicken-ii mai ales ca de cand cu vrajeala aia cu vaca nebuna nu ma mai ating de hamburgheri. McDonald's-urile insa sunt mai mult decat fast-fooduri, sunt adevarate locuri de intalnire pt generatzia mea. Acolo unii ishi pierd mare parte a timpului din vacantze sau chiar din timpul shcolii. Ca o concluzie, mc-urile sunt elemente esentziale din viatza tinerilor de pana in 17-18 ani.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde rady » Sâm Dec 21, 2002 9:44 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
"Small Hitlers"..adica adevarati tirani (ca shefi). Cica se pun de obicei astia tineri in functie de "administrator", si li se urca la cap....asa am auzit...:)

un prieten de-al meu trebuia sa mearga in proba 3 zile (azi vara) da` nu sa dus :) sunt curios - daca asa e cum zici - cat rezista??
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Dec 22, 2002 2:23 am

McDonalds sucks....scoruri mari de tot...n-ai voie sa fumezi inauntru....politetzea aia de forma care te seaca...produse naspa....Prefer un kebab sau o shaworma oricand....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde vali » Dum Dec 22, 2002 5:06 am

fast-foodu-urile sux.

nimic nu se compara cu haleala de la un restaurant sau de la patiserie romaneasca.
some people deserve to die
vali

Mesajde RooT » Dum Dec 22, 2002 5:07 am

Apropo de shawerma ... Regie ... langa U-uri ... 45 mii una la lipie mare ... luatzi una ... daca eshti mai micutz asha itzi trce shi foamea (mie imi tre 2), in schimb contzine CARNE klumea nu bleahu ala de la McDonanlds, cartofi prajitzi, salata (da .. are shi ceapa), ketchup, maioneza ... shi probabil altele .. oricum .. io-i dau 10 !!!
RooT

Mesajde Hera » Dum Dec 22, 2002 5:51 am

Nu-mi plac produsele lor ( la mancare ma refer, shake -uri si alea-alea nu am gustat) . sunt prea sarace .Au aruncat acolo o buca de carne, o frunza de salata verde, o felie de rosie ,2 cartofi si nejte bulion. Si prea putina cantitate din fiecare. Mie imi plac mai condimentate,mai asortate si satioase.
Si nici inghetzata nu o au buna. Nici cafeaua.
Si sunt prea aglomerate. nu poti sta in liniste la masa. prea mare agitatia

Mai mishto la Pizza Hot. Mai ales ca au salate bune Yummmyy, si painea aia prajita gustoasa ( aia cu usturoi :D ) .
Hera
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Dec 22, 2002 6:51 am

Dintre fast food- uri prefer Mac (fata de burger king sa zicem) insa nu as putea manca acolo mai mult de 2 ori pe saptamana. Mac e cel mai ieftin mod de a manca pe aici insa incerc sa il evit pe cat posibil.

Chestia aia pe care o zice Alex e adevarata. Daca ai in CV mentionat ca ai lucrat la Mac te primeste fara ezitare la orice similar pentru ca inseamna ca daca ai supravietuit acolo esti capabil.

Sieg Heil !
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 22, 2002 9:39 am

Decret are dreptate. Tinerii sub 18 ani sunt mari fani McDuck's . Pai o stiu pe verisoaramea care e a 9 a....si McDuck's i se pare cea mai buna mancare din lume..ever. E asa incantata de cartofii aia si de hamburger.....ce n-am mai vazut.

Dar si Aliosha are dreptate. McDonald's e cel mai bun dintre fast-fooduri. Si cel mai ieftin. La Burger King nici eu nu am fost (daca atzi urmarit Pulp Fiction..atzi fi stiut ca nici Vincent nu a fost la Burger King-ul din Amsterdam)..pentru ca nu exista in Romania. Dar am fost la KFC ,Sheriff's su Burger Ranch....si sunt mai scumpe ca Mc si mai proaste.

Chiar si Hera are dreptate. Pizza Hut (Hut nu Hot. Hut = cabana , Hot = fierbinte) rules. Hera..incearca cartofii cu sos de usturoi.
In sfarsit..nu vorbim aici de pizze. Pt. asta va fi alt subiect. :p

De Mig,nu mai spun nimic. El are intodeauna dreptate. :yD Intradevar..politetzea de la Mc e formala..si deranjaza. Si sunt si urate..fetele alea de la casa. :)

Ce ma mai deranjazape mine la Mc....este circul ala pe care il fac cu copiii..la McParty. Numai snobii isi serbeaza copiii acolo...in felul ala. Si e deranjant pt. ceilaltzi oameni care se afla in restaurant la momentul ala.
Nu stiu d c pun asemena accentpe copii. Aliosha..eu zic ca la vara sa-l batem pe Ronald McDonald's . Sa-l calcam pe cap pentru totdeauna.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Hera » Dum Dec 22, 2002 8:31 pm

Da, moshule, tu as raison, pizza hut.
Si la mc sunt multi copii pt ca le aduc multi bani. De-aia baga fel si fel de jucarii prin pungile acelea de big mac, sa-i atraga. Te gandesti ca ar putea la fel de bine sa atraga si adultii ,prin alte lucruri si sa si le devina clienti. Pai,chestia e ca adultii mai schimba localurile/restaurantele, da' copiilor cand le intra in cap o kestie,mai ales daca le place, nu mai le iese si sunt fff fideli respectivului loc. Plus ca vin insotiti de parinti,deci doi iepuri dintr-o lovitura. :o

Ps: Zici ca numa snobii isi aduc copiii la Mc. Pai aia sunt full de $ :yD
Hera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 23, 2002 12:30 am

Alea unde se pun jucariile se numesc Happy Meal , nu Big Mac. :p
Mi-am luat si eu cateva d'alea...pe Timmon jderul din Lion King , un strumf si nu mai stiu ce.

Si acum sa ma laud putin . Am mancat la McDonald's in urmatoarele orase : Budapesta , Bucuresti , Otopeni , Ploiesti ,Pitesti , Ramnicu Valcea , Bacau , Deva , Sibiu , Brasov.
Cele mai frumoase mi s-au parut cele din Brasov si Ramnicu Valcea. Ala din Brasov...are bere DAB....nu Tuborg ca alea din Bucuresti.
Da exista cineva d p forum..care a mancat in Mc-uri mai diversificate ca mine..sa spuna. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Dec 23, 2002 1:56 am

Eu am mancat la Mac peste hotare destul de des k am fost nevoit(deh...foamea mare...shi d bani shi foamea-foame,de ex. in Frqantza ,acolo e cam local de amaratzii).Am mancat la Mac in Nisa(am fost foarte bine tratatzi,am primit chiar shi un cec care itzi dadea nu shtiu ce discount-uri...),Bordeaux(asta era chiar in centru orasului,langa galeriile Lafayette shi era ceva mai misto facut(era cu etaj,mese shi scaune mai misto,mi-se pare k shi meniu era ceva mai diversificat...shi Fish Mac-u se numea Filet O`Fish....) in Paris(in Saint-Ouen,cartier de arabi...unde un Vittel la pahar era vo 5 franci.....shi unde la tejghea erau numa arabi:D) in Bruxelles(nu mai tzin prea bine minte da era undeva pe langa Atomium) undeva pe autostrada langa Munchen shi tot pe autrostrada langa Budapesta(acolo am mancat prima oara FishMac(singuru produs mac care imi place...) in 1998 in primavara cand inca nu aparuse in Romania.In Romania am mancat la Mac in Bucale(odata la ala de langa Benetton shi de n-ori in Gara de Nord(de fapt in gara mai mult cafea sau cola)in Ploiesti (la ambele) shi normal in Constantza...
MiG29

Mesajde gaga » Lun Dec 23, 2002 2:47 pm

Initial trimis de Hera
Pai,chestia e ca adultii mai schimba localurile/restaurantele, da' copiilor cand le intra in cap o kestie,mai ales daca le place, nu mai le iese si sunt fff fideli respectivului loc.

ca idee e o mare tampenie, contrazisa de marketingul elementar... argumentatie? asa am invatat.
argumentatie pe produs? tone.
copiii sunt cei mai infideli consumatori. ca chestie
gaga

Mesajde Hera » Mar Dec 24, 2002 12:47 pm

eu vorbeam teoretic?:confused:
La mc, copiii aduc bani si de-aia ii intretin ca si clienti. ata e

Sau ce e scris teoretic e batut in cuie?
Hera
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Dec 24, 2002 1:18 pm

sigur, nu asta am infirmat ci statornicia copilului/client.

nu e batut in cuie dar respectivul fapt este sustinut de studii actualizate mereu, sustinut fiind mereu de fapte. si asta iti spun din experientza de serviciu, asa ca pt cultura ta generala sau ba, copiii nu is clientzi fideli fiind bine determinat in marketing (in special al produselor de impuls) a sectorului adult vs children.
gaga

Mesajde Dee Dee » Mar Dec 31, 2002 2:09 am

I love MC ` !
Chiar astazi am fost la MC` !
Ma duc destul de des ....atunci cand mi se pafe pofta si sunt in preajma :p

Ce imi compar cel mai des de acolo e : Happy Meal Cu Fish Mc`
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Dec 31, 2002 10:31 am

Si preferatul meu e tot FishMac-ul ,dar nicidecum in Happy Meal ci in meniu XL.
Imi place la el sosul ala. Nici nu imi dau sema din ce e facut ,dar e bun de tot...in combinatie cu carnea calda de peste.
Deobicei cand ma duc la Mc imi iau un McMeniu FishMac si 1 FishMac. Ca sa manac 2 FishMaci..ca unul nu ma satura.

Cica la americani nu e bere la McDonald's . De unde stiu eu asta ? De la Vincent Vega care ii spune lui Jules ca la Paris se comercializeaza bere la Mc. Iar Jules ramane mirat si incantat. Dar in schimb ramane scarbit cand afla ca la Amsterdam peste cartofii prajitzi se pune maioneza. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mie Ian 01, 2003 1:30 am

mananc destul e des la MC' si Burger King dar parerea mea ca decad pe zi ce trece mai tare.. Deja produsele lor nu mai au aceleasi gusturi.. fac economie mare... cum se zicea si mai sus trantesc niste carne, maioneza, 2 frunze de salata si ketchup intre doua chifle si gata burgerul. pana nu de mult imi placeau mac chicken sau mac fish .acum nu le mai cumpar deorece nu ma satur cu ele. prefer big mac-urile ca sunt mari si consistente. o si am auzit mai nou ca daca angajatii scapa pe jos halcile de carne sau chiflele alea.. asa jegoase cum sunt le pun inapoi in tava omului si le dau asa...:bleah: asta de fapt cred ca se intampla in toate localurile.
;P
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde marian jan » Dum Ian 05, 2003 2:21 pm

urasc tot ceea ce inseamna mcdonalds,sheriffs,fast-food in general.mie imi trebuie restaurant adevarat,cu toate tipurile de mancare si dulciuri si bauturi samd.plus ca la cele mai sus mentionate sunt niste preturi de mori.daca mi-e foame rau si nu mai pot sa astept pana ajung la un restaurant,imi iau o punga de chipsuri ceva,dar in nici un caz nu mananc la fast-food.o singura exceptie:Burger House-ul din Regie-cand e cantina inchisa(de obicei noaptea dupa betie :D ).uhhhhhhh,mi-am amintit ca am sa-i dau lu' sod un bigburger....
bravo baixule!
marian jan

Mesajde MiG29 » Mar Ian 07, 2003 1:41 am

La Mac in Ploiesti (ala din centru) devine din ce in ce mai inervant.Fiind in zona shi fiindu-mi foame mi-am calcat pe inima(shi portofel) shi m-am riscat la un Fish Mac shi o Cola.Da adurat 15 min pana am reusit sa le obtzin k era coada shi aia de la casa se misca in reluare.K sa puna capac fishmacu avea un gust cam nasol(cred k era congelat shi rascongelat)iar Cola avea exagerat de multa gheatza in ea.
La Mac in Gara de Nord,pe 29 dec era o coada la baie imensa.Shi desteptzii s-au gandit ei sa puna shi un cod la usa de la baie pe care tot ei il spuneau celor care vor sa intr(1907#:D)....
Ideea e k dupa ce k au scoruri mari acuma incep sa aiba shi servicii proaste.Shi alea de la casa nici macar nu mai zambesc...
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 07, 2003 1:58 am

Fish Macul ala dureaza cel mai mult. Eu numai d'ala mananc si mereu astept 10 minute dupa el . Si ce ma enerveaza ca intai toarna cola in pahar..si pana se face Fish Macul si ajung eu la masa...se trezeste si se incalzeste. Nu au strategie ,domn'le !

Si eu am vazut ca sunt coduri la baie la Mc. Naspa..de multe ori cand sunt prin orash le mai folosesc WC-urile ...asa fara sa cumpar nimic de la ei. :p

Oricum..n-am mai fost la Mc de vreo 5 luni...si nici nu intentionez sa ma duc prea curand.

Si vorba ta Mig....chelnaritzele alea de acolo nici macar nu sunt simpatice. Dupa ce ca sunt urate ..sunt si acre. Nu tre' sa fie frumoase..dar sa rada la om..sa faca glume...etc.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Ian 07, 2003 2:43 am

Aici in canada MC e cel mai de kkt...adika chair acum doua zile am fost la mac si de atunci mi-am jurat sa nu mai manc nicodata la ei...
Cartofii n-au gust iar burgerii is mult mai mici ca la concurenat...concurenta fiind aici inca vreo 8 de felul lu mac cu Burger King find cel mai bun...

Bah mosule dar sa-ti zic ceva ce sigur te va supara...la noi la mac (*oricare mac din ontario) sucul e reincarcabil, adika bei cat vrei :D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mar Ian 07, 2003 3:44 am

peste tot sucurile sunt reincarcabile. in toate fast food-urile...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Aragorn » Mar Ian 07, 2003 5:59 am

In ce tara esti tu?
Reincarcabile pe GRATIS???
I doubt it...aici numa la Mac e asa si la unele Burger King...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 07, 2003 11:30 am

Pai Bobo..tu compari Miami cu satucul tau ? Mi se pare normal ca in Florida sa fie reincarcabile sucurile. Acolo e foarte cald iar lumea trebuie sa se hidrateze. :p

Dar prin ce procedeu se reincarca sucurile la Mc ? E ceva special..sau te duci la omu de la casa si ii zici sa itzi mai toarne o Cola ?
Cat costa o cola la 0.5 la Mc ? La noi cred ca e vreo 25 k....hotzii draq.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Ian 07, 2003 4:00 pm

PAi aparatele de suc is in mijlocul "restaurantului", asa ca atunci cand cumperi ceva primesti doar paharul gol si tu ti-l umpli cu ce vrei... Si nu e scump deloc comparabil cu celalte sau cu preturile canadiene...dar de multe ori e apa curata orice suc :D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Ian 08, 2003 12:32 am

La noi o cola de 500ml e 27.000 shi nici macar nu ii mai pun capac de plastic nesimtzitzii draq.Shi pun la gheatza de rup.O cafea d-aia amarat e 23.000.In schimb s-a facut Cheesburgeru 17.000 pana pe 13 februarie.Da tot nu merita:D
MiG29

Următorul

Înapoi la Antichitati