caut fata visurilor mele
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Coman Bogdan, pune draq un nick ceva, nu lasa numele, ca poate mai sunt si altii pe care ii cheama Coman Bogdan; eu de exemplu
D:D:D:D

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Re: caut fata visurilor mele
draga bogdan,
nu-l lasa pe prostul dinaintea mea sa te calce pe nervi...
mi se pare super DULCE ca ti-ai scris numele intreg-dovedeste ca esti dragut si serios....daca vrei sa-mi scrii.....incearca si cine stie ce se va-ntampla...
mi se pare super DULCE ca ti-ai scris numele intreg-dovedeste ca esti dragut si serios....daca vrei sa-mi scrii.....incearca si cine stie ce se va-ntampla...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Re: Re: caut fata visurilor mele
Initial trimis de mirela2001
Bravo, ai sesizat ca sunt inaintea ta :p, you must be so fucking smart ... you sax :p
- Sopra Tutt1
- Junior Member
SUNTETI PATETICI!
Sunteti chiar patetici! Cautati fata visurilor voastre si vorbiti numai tampenii! Daca vreti sa vorbiti cu mine, adresa de e-mail este:parmina@yahoo.com.
- parmina
SUNTETI PATETICI!
Sunteti chiar patetici! Cautati fata visurilor voastre si vorbiti numai tampenii! Daca vreti sa vorbiti cu mine, adresa de e-mail este: parmina@yahoo.com.
- parmina
Re: caut fata visurilor mele
Si eu caut pe baiatul visurilor mele asa ca daca ma vrei, trimite-mi urgent un mesaj la ada6600@yahoo.com
- GWEN
11 mesaje
• Pagina 1 din 1