Cele mai PROASTE localuri din Romania
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cele mai PROASTE localuri din Romania
Astept sa puneti aici o lista cu cele mai proaste localuri din Romania ... unde v-ati simtit cel mai prost....
PS : Am auzit zilele trecute ca in Bucuresti s-a deschis un local pe nume "Du-te Dracului..." . Numele spune f f f mult . Acolo te duci, platesti si ospatarii sunt instruiti sa te injure copios .....
Din menu citam :
Ciorba -> Du-te dracului
sau
Friptura -> 'Tu-ti mortii matii
si lista poate continua
Tin sa mentionez ca stirea este reala 100 %
PS : Am auzit zilele trecute ca in Bucuresti s-a deschis un local pe nume "Du-te Dracului..." . Numele spune f f f mult . Acolo te duci, platesti si ospatarii sunt instruiti sa te injure copios .....
Din menu citam :
Ciorba -> Du-te dracului
sau
si lista poate continua
Tin sa mentionez ca stirea este reala 100 %
-
monk - Mesaje: 2747
Eu n-am intalnit de ashtia care sa te injure cand le ceri sa-si faca datoria, dar am si eu ceva de zis in legatura cu localurile proaste. Uite un exemplu:
Asta-vara, cand eram la mare si anume in Neptun, cu familia mea, ne-am gandit sa luam masa undeva in statiune. Ne-am tot uitat noi, am fost prin multe localuri si in cele din urma am ales. Ei bine, am asteptat vreo jumatate de ora sa vina ala la noi sa ia comanda: Ciorba de vacuta si friptura de pui cu cartofi prajiti si salata. Iar am asteptat o ora pana ne-a adus ciorba. Groaznica! Nu era nici de vacuta, si veche de vreo 5 zile.Era de porc, cu cartofi:bleah:.Tata i-a reprosat chelnerului.Asta repede cu gura sa ne zica noua, oameni din Moldova, ca e proaspata si ca nu e responsabilitatea lui calitatea mancarii.Nici n-am mancat ciorba si ne intrebam daca nu cumva e second(sau mai mult)-hand. Am asteptat apoi o ora si jumatate sa ne aduca felul doi. Eram cu nervii la pamant: "de ce nu vine asta odata cu mancarea? Asteapta sa taie puiul?". Ne aduce pana la urma si felul doi: pulpele de pui erau uscate si nici n-am avut ce scoate de acolo.Am mancat doar cartofii prajitzi cu salata si aia cam nesaratzi.
Nota de plata: 385.000 lei
Asta-vara, cand eram la mare si anume in Neptun, cu familia mea, ne-am gandit sa luam masa undeva in statiune. Ne-am tot uitat noi, am fost prin multe localuri si in cele din urma am ales. Ei bine, am asteptat vreo jumatate de ora sa vina ala la noi sa ia comanda: Ciorba de vacuta si friptura de pui cu cartofi prajiti si salata. Iar am asteptat o ora pana ne-a adus ciorba. Groaznica! Nu era nici de vacuta, si veche de vreo 5 zile.Era de porc, cu cartofi:bleah:.Tata i-a reprosat chelnerului.Asta repede cu gura sa ne zica noua, oameni din Moldova, ca e proaspata si ca nu e responsabilitatea lui calitatea mancarii.Nici n-am mancat ciorba si ne intrebam daca nu cumva e second(sau mai mult)-hand. Am asteptat apoi o ora si jumatate sa ne aduca felul doi. Eram cu nervii la pamant: "de ce nu vine asta odata cu mancarea? Asteapta sa taie puiul?". Ne aduce pana la urma si felul doi: pulpele de pui erau uscate si nici n-am avut ce scoate de acolo.Am mancat doar cartofii prajitzi cu salata si aia cam nesaratzi.
Nota de plata: 385.000 lei
-
dEpEchEmIND - Junior Member
... dEpEchEmIND ...... nu ai inteles .... localul ala asa trebuie sa fie....
Platesti ca sa te injure ... nu o fac ei din nesimtire ....
Platesti ca sa te injure ... nu o fac ei din nesimtire ....
-
monk - Mesaje: 2747
pt moment doar astea:
Mad Sports Pub vis-a-vis de statia de metrou titan.servire de cacat,baie de cacat,scaune incomode.
Fire(langa backstage):bodygurzi care stau degeaba,patria drogatilor.
Fire(langa backstage):bodygurzi care stau degeaba,patria drogatilor.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Sunt de acord cu Alin. (coaie..vezi ca e Mat Sports Pub...nu Mad :p ) .
Sa va povestesc ce am patit acolo. Dupa ce am mancat o pizza am comandat o portie de clatite cu ciocolata. Si dupa ce intr-un tarziu mi-au fost aduse...chelnaritza a uitat sa aduca si tacamuri. Dupa vreo 10 minute ii fac eu semn si o intreb de tacamuri...la care ea replica : "pai la noi se mananca cu mana" . Pai fut-o in gura s-o fut....sa manance ea cu mana de animal prost ce e. Cum o sa mananci clatitele cu ciocolata cu mana ????
Plus ca am stat fix 70 de minute sa ne faca o nota de plata...daca eposibil asa ceva. :mad:
Or avea ei mancare buna...dar ce sa zic ? Daca ma duc intr-un local am pretentia sa imi si fie servita cu zambetul pe buze. Clientul nostru..stapanul nostru....se pare ca nu functioneaza in localul despre care va vorbesc.
Altadata...eram cu Decret sa luam masa acolo. Si masa se misca..ca totzi dracii. I-am cerut chelnaritzei sa aduca o pana sa o mesteresc eu...sa stea masa bine. A zis ca aduce...si a adus din partzi. A trebuit sa fac cu randul cu Decret..sa ne punem piciorul drept proptea.
In concluzie....daca apreciatzi mancarurile bune si avetzi nervii de otel...duceti-va la Mat Sports.
Mancaruri super gustoase......servire infecta !
D'asta o sa alegem Segarcea data viitoare....in sperantza ca nu o sa mai fie vreo masa festiva.
Sa va povestesc ce am patit acolo. Dupa ce am mancat o pizza am comandat o portie de clatite cu ciocolata. Si dupa ce intr-un tarziu mi-au fost aduse...chelnaritza a uitat sa aduca si tacamuri. Dupa vreo 10 minute ii fac eu semn si o intreb de tacamuri...la care ea replica : "pai la noi se mananca cu mana" . Pai fut-o in gura s-o fut....sa manance ea cu mana de animal prost ce e. Cum o sa mananci clatitele cu ciocolata cu mana ????
Plus ca am stat fix 70 de minute sa ne faca o nota de plata...daca eposibil asa ceva. :mad:
Or avea ei mancare buna...dar ce sa zic ? Daca ma duc intr-un local am pretentia sa imi si fie servita cu zambetul pe buze. Clientul nostru..stapanul nostru....se pare ca nu functioneaza in localul despre care va vorbesc.
Altadata...eram cu Decret sa luam masa acolo. Si masa se misca..ca totzi dracii. I-am cerut chelnaritzei sa aduca o pana sa o mesteresc eu...sa stea masa bine. A zis ca aduce...si a adus din partzi. A trebuit sa fac cu randul cu Decret..sa ne punem piciorul drept proptea.

In concluzie....daca apreciatzi mancarurile bune si avetzi nervii de otel...duceti-va la Mat Sports.
Mancaruri super gustoase......servire infecta !
D'asta o sa alegem Segarcea data viitoare....in sperantza ca nu o sa mai fie vreo masa festiva.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
club de doi lei
Un club de doi lei este si cel din Teatrul tandarica din Piata Lahovari. Suntem in martie, asa e? Am platit pe o bere si un gin tonic 165 de mii de lei, cu 15 mii in plus fata de cat era trecut pe menu. o bere la halba costa la nesimtitii astia 45 de mii iar un gin tonic 90 de mii. Au 10 mese aruncate si se danseaza intr-o inghesuiala de nedescris. Bineinteles, fara aerisire.
AVETI GRIJA! NU CALCATI IN TANDARICA! LUATI TEAPA!
mihaitacelmare
AVETI GRIJA! NU CALCATI IN TANDARICA! LUATI TEAPA!
mihaitacelmare
- mihaitacelmare
- Junior Member
Ar trebui sa adaug shi Irish Pub din constantza unde chelenrii ating nivelu maxim de sictir.Intr-o seara acum 2 veri am facut cu niste prieteni consumatzie de vreo 300.000(eram 4) shi am lasat shi vreo 50k ciubuc la care cheleneru Va rog sa eliberatzi masa k avem shi altzi clientzi.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
La Bastille pe caderea bastiliei, cica "bucatarie franceza"... my ass, orice francez de duzina care ca orice frantzuz (scuzatzi repetitia) degusta si nu mananca, ar muri de inima rea.... mai ales dupa ce ar vedea nota de plata care nu justifica nici calitatea bucatelor nici a serviciilor...
- gaga
bah migule la irish pubu ala am fost acu fro 3 ani si a fost ok
anu trecut am revenit si a fost fiasco...de ce pana mea minunile in romania tin numa 3 zile?
anu trecut am revenit si a fost fiasco...de ce pana mea minunile in romania tin numa 3 zile?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Prost prost prost!
A fost in Mats sport Pub si aia sunt niste nesimtiti,nici restul nu se mai sinchisesc sa`l aduca,si te trateaza cu fundul!
Nu ma mai duc acolo,gata!
A fost in Mats sport Pub si aia sunt niste nesimtiti,nici restul nu se mai sinchisesc sa`l aduca,si te trateaza cu fundul!
Nu ma mai duc acolo,gata!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Re: Cele mai PROASTE localuri din Romania
Initial trimis de monk
Din menu citam :
Ciorba -> Du-te dracului
sau
si lista poate continua
Ce-i de mirare? Sigur ideea a adus-o careva care a venit pe aici. De ani de zile exista "La Parolaccia" (aproape in oricare oras mai mare) unde nu numai ca te injura in toate felurile, dar iti zboara si farfurii in cap.
-
Ire - Junior Member
Subscriu la parerile lui DQ...referitoare la Mat Sports. Duminica asta m-am convins decisiv ca nu tre' sa mai calc pe acolo. Pacat ca fac pizza asa de buna...dar au niste chelnaritze execrabile. Le-ash pune pe toate la zid...si le-ash bate cu furtunu' la curu gol. :mad:
Dupa ce ca sunt niste acrituri si abia se misca...nesimtitele draq nici nu aduc restu' . Normal in orice local este sa se aduca restu...dupa care clientul lasa bacsis cat doreste.
La La mama asa se procedeaza. Vine chelnaritza politicoasa si itzi aduce restu in 10 secunde.
Concluzie : ma pish pe chelnaritzele nesimtite din Mat Sports Pub™ !
PS : DQ , e cazu sa ne reprofilam pe Marriott :p
Dupa ce ca sunt niste acrituri si abia se misca...nesimtitele draq nici nu aduc restu' . Normal in orice local este sa se aduca restu...dupa care clientul lasa bacsis cat doreste.
La La mama asa se procedeaza. Vine chelnaritza politicoasa si itzi aduce restu in 10 secunde.
Concluzie : ma pish pe chelnaritzele nesimtite din Mat Sports Pub™ !
PS : DQ , e cazu sa ne reprofilam pe Marriott :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu e singurul loc in care se intampla asha Moshule,si la mine in cartier,la o pizzerie -"Casa Romana" fac chelneritzele tot la fel.
Macar in Mats Sport Pub au pizza buna,dar se comporta cu fundul cu tine...
Moshule,daca ne reprofilam pe Marriot va trebui sa dam bacsis alora cat platim toata masa la Mats Sport Pub
Macar in Mats Sport Pub au pizza buna,dar se comporta cu fundul cu tine...
Moshule,daca ne reprofilam pe Marriot va trebui sa dam bacsis alora cat platim toata masa la Mats Sport Pub
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Carciumi sinistre:
- in Timisoara, la Lloyd, unde chelneru' da lectii de cum 3 baut vinul rosu: erau 38 grade afara si tembelu' zice ca se bea la temperatura camerei;
- tot in Timisoara la Banateana (sau banateanu), pe malul Begai, unde mancarurile traditionale banatene erau fripturi cu cartofi prajiti si cordon bleu, + niste aberatii care treceau drept bucatarie italieneasca
- in Bucuresti, la Manuc, mai scarbos si mai cu pretentii n-am vazut!!!
- in Timisoara, la Lloyd, unde chelneru' da lectii de cum 3 baut vinul rosu: erau 38 grade afara si tembelu' zice ca se bea la temperatura camerei;
- tot in Timisoara la Banateana (sau banateanu), pe malul Begai, unde mancarurile traditionale banatene erau fripturi cu cartofi prajiti si cordon bleu, + niste aberatii care treceau drept bucatarie italieneasca
- in Bucuresti, la Manuc, mai scarbos si mai cu pretentii n-am vazut!!!
-
pnic - Junior Member
La Perla
Am fost in acest restaurant La Perla care este in Dorobanti . Salatele comandate erau putin alterate ,desertul - 2 clatite cu dulceata - la pretul de 70.000 lei , anul trecut , era leshinator de dulce... bineinetles ca le'am returnat cum au venit! Preturi ridicate ,calitate yok.
- greenline
- Junior Member
monk, daca stirea tot e 100% reala poate imi spui si mie unde se gaseste acest restaurant... nu de alta dar as da o raita sa ma minunez, ca vitzelul la poarta noua.
localuri proaste? daca va pune necuratu sa mancati in Mamaia sa nu o faceti la kendill... o sa regretati amarnic:
- o bere costa 40.000 (!!!!!)
- mancarea e sub orice critica
- servirea se face de catre niste cotoroantze acre , care sunt si nespalate.
;B
localuri proaste? daca va pune necuratu sa mancati in Mamaia sa nu o faceti la kendill... o sa regretati amarnic:
- o bere costa 40.000 (!!!!!)
- mancarea e sub orice critica
- servirea se face de catre niste cotoroantze acre , care sunt si nespalate.
;B
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
dea migule, se stie ca io beau doar sprite.
cert e ca mi-a ramas intiparita in minte expresia de soc a persoanei cu care eram in momentul cand a comandat cele 5 beri (si pt ceilalti prezenti, bineinteles).
cert e ca mi-a ramas intiparita in minte expresia de soc a persoanei cu care eram in momentul cand a comandat cele 5 beri (si pt ceilalti prezenti, bineinteles).
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
mah, una din cele mai bizaroide carciumi in care am fost, a existat canva, in timisoara. shi se numea ba pomuletzu, ba ardealu. principala distractie acolo era sa pui stcla de bere pe masa (nu aveau decat unu sau doua tipuri de bere) si sa da cu bobarnacu in gandac sa-l lipesti de sticla. bere sa fi avut, ca gandaci erau mai mult decat suficienti.
totusi, mie mi-a placut (cred ca-s masochist). dar s-a desfiintzat de vreo doi ani sau mai mult
totusi, mie mi-a placut (cred ca-s masochist). dar s-a desfiintzat de vreo doi ani sau mai mult
-
vamitul - Junior Member
Ardealu iera ala cu geamurile alea mari, de se vedea tot inauntru? Daca ie aia, mie mi s-a parut misto, in afara de niste metalari cretini, care atarnau p-acolo.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Un restaurant prost pentru mine e La Mama din Bucuresti. Stiu ca nu e unul din cele considerate proaste, dar am fost anul asta de vreo 10 ori cu niste prieteni si de fiecare data au sustinut ca nu au locuri. Pai cum naiba se poate asa ceva? Plus ca ospatarii aia de la intrare sau ce sunt, sunt niste infecti. Au asa un aer "inteligent" si se uitau urat la noi ca eram imbracati cu pantaloni largi si alte alea. Pai ce naiba, tre sa ma imbrac la costum sa mananc ceva. Da-i in mortii lor de jegosi.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2