Mumu sau Iulia ?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mumu sau Iulia ?

Mumu
13
65%
Iulia
7
35%

Voturi totale : 20

Mumu sau Iulia

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 07, 2003 5:39 am

Pastrand traditia initiata de Jasmyna care a facut subiect "Nadira sau Isabela" vin si eu in fatza voastra cu acest subiect foarte inteligent. :)

Saptamana trecuta am cam omis sa ma uit la Big Brother...dar am vazut aseara printre picaturi....si mi-am dat seama ca si Mumu si Iulia sunt doua neamuri proaste. Si cand te gandesti ca la inceput erau preferatzii mei.
Imi este greu sa zic....parca pe amandoi i-ash da afara. Au devenit nervoshi amandoi.
Atzi vazut ce fetze au facut cand au vazut ca sunt nominalizatzi ? Au ramas mutzi ! :yD Acum doua saptamani Nadira si Isabela...au acceptat cu seninatate. Astia doi de acum sunt ofticatzi rau de tot.
Sa plece Mumu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Apr 07, 2003 11:42 am

Sa plece Mumu, Iulia, Soso, Izabela, Alida... Ar mai fi candidati pentru plecare... (am votat cu Mumu, ca ma enerveaza docamdata cel mai tare).
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Necuratu' » Lun Apr 07, 2003 1:15 pm

Sa plece cocalaru' ala cu fata de cal, parca Adrian il cheama.
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 07, 2003 4:25 pm

Incercatzi sa scrietzi on-topic. Subiectul de fatza se refera la nominalizatzii pentru aceasta saptamana. Nu mai scrietzi despre cine avetzi boala...si scrietzi la obiect.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Iulia....

Mesajde Love2Fly » Lun Apr 07, 2003 10:18 pm

Intre doi varzosi il lasi ep ala mai bun....:) adica intre mumu si iulia se pune semnul >
Love2Fly
Junior Member

Mesajde genicon » Mie Apr 09, 2003 11:41 am

Si mie imi placea foarte mult de Mumu la inceput, si chiar imi doream ca el sa castige. Naibi stie acum, poate trece si el printr-o perioada mai grea, si daca i se ofera sansa (adica sa ramana in casa) isi revine.
De aceea am ales-o pe iulia, chiar nu imi place de ea... ce sa ii faci?
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 09, 2003 12:07 pm

Mi-a placut ieri cum susoteau Mumu cu Ernest. Zicea Ernest ca duminica o sa se imbete ca scapa de armata si o sa se distreze pe cinste...iar Mumu i-a replicat cu tristetze ca el nu o sa mai fie cu ei..incepand de duminica.
Acum..vom trai si vom vedea. Incet,incet...parca nici eu nu vreau sa iasa Mumu.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Joi Apr 10, 2003 9:23 am

Sa plece mumu pt ca dupa parerea mea joca un rol, nu e el...a incercat si nu i-a iesit bye!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde genicon » Joi Apr 10, 2003 8:45 pm

Da Moshule, sa sti ca si eu am observat chestia asta... Desi nu am vazut faza de care zici tu, am vazut astazi comportamentul lui Mumu. Este sigur ca va iesi - cel putin mie asa mi se pare. Deja vorbea "eu" si "voi" . Mi-a placut cand le-a zis: "Lasa ca-i bine, dupa saptamana asta cu armata, sa vedeti ce echipa unita VETI fi..." Hmmm... pacat, parerea mea...
Am zis

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Apr 10, 2003 8:53 pm

hm... vreau sa plece Iulia...
pana acum nu eram foarte decisa dar acum parca mi s`a facut mila de mumu... pare atat de sigur ca el v-a iesi...
azi i-au intrebat ce parere cred ca au cei care se uita despre ei.. si el a spus ca probabil nu una foarte buna, daca a fost ales sa plece....
eu zic ca merita sa mai ramana!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

hmmm

Mesajde Love2Fly » Joi Apr 10, 2003 9:58 pm

Bah...voi sunteti nebun? NU vreau sa plece MUMU!!!!! e de treaba...Iulia e pisaloaga...vai mama ei....
Oricum....faptul ca Izabela a ramas nu face decat sa arate starea natiunii......
Love2Fly
Junior Member

Mesajde kingmax2003 » Vin Apr 11, 2003 10:37 am

Salut!!Eu unul sunt nou pe aici si m-am gandit sa incep cu Big Brother pt ca imi place ideea.
cred ca ar trebui sa plece Mumu pt ca e foarte schimbator si irascibil in timp ce iulia e ea mai pisaloaga dar s-a integrat in grup mult mai bine.Mumu a aratat o fata foarte "comerciala" in primele 2 sapt in timp ce acum e singur impotriva tuturor.
Parerea mea.
kingmax2003
Junior Member

Mesajde Nightmare » Vin Apr 11, 2003 8:21 pm

Eu nu vreau sa plece nici Mumu, nici Iulia. Totusi, eu cred ca Mumu va iesi
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Apr 11, 2003 10:55 pm

Am vazut intr-o seara cum Iulia ii tot facea observatzii Izabelei si-i dadea indicatzii cum sa se poarte. Si totushi Izabela e de treaba, in ciuda aparentzelor, atunci cand a incercat sa o linisteasca pe Andreea atunci cand au pus-o sa spele 100 de bocanci. M-a cam enervat Iulia de la inceput + ca e cam tzitzoasa.
Cu Mumu n-am nimic. Doar ca mananca ca un porc.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Apr 13, 2003 6:19 pm

Io zic sa plece Mumu,ca daca pleaca Iulia raman doar 4 fete shi 6 baieti...nu oprea-mi convine mie...
Shi Iulia va pleca cu siguranta candva......
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Dum Apr 13, 2003 6:47 pm

.... sincer am votat-o pe Iulia doar ca sa nu plece MuMu :D
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 14, 2003 6:04 am

Bah...mi-a parut si mie rau ca a plecat Mumu...deshi acum fix 1 saptamana l-am votat sa iasa. M-am gandit eu asa si ...Iulia nu merita mai mult sa ramana.

Atzi vazut bah ce au plans prietenii lui dupa el ? Daca iesea Iulia...cred ca sarbatoreau cu sampanie.
L-au votat curvele alea de femei....Iulia,Izabela,Violeta si Alida..proastele draq. D'aia au iesit...ca l-au votat imputzitele alea.

Doar Andreea a fost de treaba. Brava ei. Imi place de ea. Frumoasa si desteapta.

Izabela plangea ca vaca....dupa ce l-a votat la nervi. "Ma pish pe ea de caine ! " :p Frumos labradoru' . ;)

angus...stiu ca l-ai votat pe Mumu sa iasa. Nu itzi pare si tzie rau ?

Iar ma da Aliosha la aberatzia zilei ca postez aici. Deh...oameni cu idei fixe. :rolleyes:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Lun Apr 14, 2003 6:48 am

ca sa vezi cat de parsivi sunt oamenii

in fata erau prieteni, da pe la spate l-au votat toti

najparlii si bulangii
mumu facea show. acum a mai ramas doar ernest

vreau sa vad í¾ií¾e si buci pe televizor

http://www.zoso.tv/bb/ imagini de la show
some people deserve to die
vali

Mesajde monk » Lun Apr 14, 2003 9:51 am

ba.... inevitabilul s-a produs :( pacat

[clolor=red]LIFE IS CRUEL !! [/color]

The Wake Up Show™
monk

Mesajde angus » Lun Apr 14, 2003 11:27 am

da moshule, shi io tot pe Mumu l-am votat. nu prea am urmarit eu zi de zi emisiunea, am vazut numai secvente disparate, ca nu potzi sa-tzi dai seama de cum este un om vazandu-l doar 5 minute pe zi. nu am comentat pentru ca mie de la inceput Mumu nu mi s-a parut potrivit cu restul concurentzilor, shi m-a surprins reactzia pro Mumu pe care a avut-o majoritatea. prima data era clar ca cea mai putzin intergrata in grup era Nadira, chiar daca avea o personalitate clara shi nu neaparat negativa, iar urmatorul, in acest sens, trebuia sa iasa Mumu. iar m-a surprins vehementza majoritatzii impotriva sudoritzei, mie imi place cel mai tare dintre toate fetele shi mi-ar place sa ramana ea, deshi cred ca ultimul va ramane Florin.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde monk » Lun Apr 14, 2003 5:34 pm

Initial trimis de angus
da moshule, shi io tot pe Mumu l-am votat. nu prea am urmarit eu zi de zi emisiunea, am vazut numai secvente disparate, ca nu potzi sa-tzi dai seama de cum este un om vazandu-l doar 5 minute pe zi.

Da l-ai votat nu ? Daca toti care l-au votat au fost ca tine , scuza-ma da nu ma mai mir ca a iesit :mad:

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Wild Rose » Lun Apr 14, 2003 8:57 pm

mie mi`a parut rau cand am auzit ca iese Mumu... multi spun ca este mai bine asa dar eu zic ca el era unu dintre cei care facea tot showul... cat despre Iulia what can i say... ma cam enerveaza...ii tot face observatii Izabelei....

cine vreau sa iasa acum? Chiar nu stiu... trebuie sa ma mai uit inainte sa ajung la o concluzie finala! ;)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

PRIMA TV SUcks

Mesajde Love2Fly » Lun Apr 14, 2003 11:57 pm

Nu vi s-a parut ca si PRIMA TV a dus o politica de avantajare a Iuliei? ca de! ei au tot interesul sa faca show-ul mai echilibrat!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde vali » Mar Apr 15, 2003 12:03 am

Initial trimis de angus
prima data era clar [b]ca cea mai putzin intergrata in grup era Nadira [/B]

watch it

show echilibrat my ass!!
vali

Mesajde genicon » Mar Apr 15, 2003 9:42 pm

Si mie, la fel ca mosului, si probabil ca multor alte persoane, mi-a parut rau de mumu. Si am ramas impresionat de seara de duminica... cand am vazut atat reactiile celor din casa, cat si a lui. Nu prea sunt eu persoana sensibila, dar lacrimile alea ale lui m-au cam impresionat. Ale lui si fetzele celorlalti... Ma intreb, dupa seara cu pricina, oare cati au regretat ca l-au votat???? :confused:
Am zis

genicon
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 15, 2003 10:02 pm

Toata lumea a regretat. Iulia e jalnica. Nu face absolut nimic..e plictisitoare si stearsa.
Mumu dadea culoare lucrurilor.

Ai vazut , genicom....cand a iesit Mumu din casa...Costel parca implora cerul...se uita asa cu mare tristetze si cu lacrimi in ochi. Iar Ernest plangea de'a binelea.

Asta e..l-au votat cele 4 tarfe imputzite. Doar Andreea a avut minte !
Si la votat si publicu prin telefon. Daca nu il vota publicu....intra la baraj..Iulia cu Iza.

Asta e !

Si mie imi lipseste Mumu din casa. :cry: Itzi dai seama...ce le lipseste prietenilor sai din casa BB !
Oribilul Mosh
Junior Member

Big up MUMU

Mesajde Love2Fly » Mar Apr 15, 2003 11:52 pm

Cum bine spunea si O.M, Mumu a fost victima tarfelor din casa care au facut o coalitie sa-l scoata afara.....pacat de el....sper sa-l mai vad prin vreo emisiune ceva....:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde angus » Mie Apr 16, 2003 8:43 am

Initial trimis de monk

Daca toti care l-au votat au fost ca tine...

ar vrea ei! :D

n-o sa ghicitzi in vecii vecilor cu cine m-am intalnit aseara, intamplator desigur, pe unde nici cu gandu nu gandejti, pe etajul pentru femei din magazinul Victoria. cu Mumu, desigur! fani Mumu, ghinion de neshansa, tocmai io care l-am votat, sa am cinstea asta dintre totzi. este foarte fotogenic, adica arata exact ca la televizor, numai ca ma ashteptam sa fie mai inalt, parca la TV asha apare, mai lung, ca in rest corespunde. era imbracat intr-un tricou negru, pantaloni de trening de fish shi desigur adidashi. se plimba agale pe culoare, impreuna cu sotzia, starnind in urma lui un murmur printre vanzatoarele care-shi tot dadeau coate: uite-l pe Mumu! nimeni nu s-a manifestat insa deschis, shi el parea destul de stanjenit shi nu prea in apele lui. oare chiar i-a fost de bun augur experientza traita?
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Ayrton » Mie Apr 16, 2003 11:29 am

Ca tot zicea angus ca s-a intalnit cu Mumu, si io m-am intalnit saptamana trecuta in Mall cu Nadira.
Era cu unu', dar nu cred ca era iubitul ei (daca are), ca nu se tineau nici de mana, iar asta, Nadira, isi belea ochii in toate partile, ca girofarul ii facea capul, sa vada cine o remarca... E draguta la fata, dar are niste picioare ca 2 scobitori de subtiri si nu are nici un pic de fund... Poate daca nu eram cu jandarmul meu (prietena) langa mine, ma duceam sa o intreb cate ceva...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde vali » Sâm Apr 26, 2003 5:48 am

mie o sa imi lipseasca dusurile in 3, cu mumu, florin si costel...

da, normal, dai un ban si iti aduci o vedeta sa isi faca cumparaturile la tine in bodega :D
o strategie veche de cand lumea
vali

Următorul

Înapoi la Antichitati