Te intereseaza "ce zice lumea" ?!

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Te intereseaza "ce zice lumea" ?!

Mesajde OLiX » Vin Apr 25, 2003 10:26 pm

Te intereseaza ce zice lumea despre tine ?! Te intereseaza parerea altora despre tine ?!
OLiX
Junior Member

parerea mea

Mesajde OLiX » Vin Apr 25, 2003 10:37 pm

parerea mea este ca .. ar trebui sa te intereseze ce zice lumea despre tine .. pentru ca .. "gura lumii" e cea mai rea .. si daca placi lumii atunci esti ok. Nu stiu daca s-a inteles ce am vrut eu sa zic .. dar hai sa va dau un exemplu. Unii incearca sa fie cool. Unii chiar sunt cool si sunt ok, altii incercand sa fie cool ajung undeva spre limita penibilului. Poate ca ei nu-si dau seama de asta si au nevoie ca cineva sa le spuna. Alt exemplu: daca o "vedeta" (a se citi "persoana publica) merge intr-o discoteca/intr-un club si "se da in spectacol" e super-cool si lumea zice "uau .. fai .. ce tare e asta", dar daca .. intr-un club/intr-o discoteca merge o persoana oarecare .. un "nimeni" (o fata de exemplu .. care nici macar nu arata foarte bine) si "se da in sectacol" .. lumea zice "uite ma si la asta .. haha" :)) Ha? M-am facut cat de cat inteles?! Hai .. astept parerile voastre ..
OLiX
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Apr 26, 2003 12:39 am

Da,se poate spune k tin cont de parerea lumii si deseori ma afecteaza vorbele urate,criticile,observatiile rautacioase...;a dar mai ales tin cont de parerea oamenilor la care tin,carora merita sa le acord atentia,nu oricarui om...nu necunoscutilor!
Cred k mai tarziu faptul k nu am cine stie ce incredere in mine nu va mai fi asha vizibil...si am sa pot fi mai stapana pe mine,pe chestia asta cu : "vorba lumii"
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Re: Te intereseaza "ce zice lumea" ?!

Mesajde cubu » Sâm Apr 26, 2003 1:15 am

Initial trimis de OLiX
Te intereseaza ce zice lumea despre tine ?! Te intereseaza parerea altora despre tine ?!

Depinde de situatie... Si sunt atatea... Nu poti sa generalizezi cand e vorba de asa ceva... Doar prin niste mici exemple...

Ce sa zic, daca as fi angajat m-ar intreresa parerea sefului despre mine, nu? pentru ca ala ma plateste sau ma da afara... Sau daca ar veni un mic Einstein si mi-ar zice: "Bah!!! Esti prost de bubui!!!", m-ar afecta... Dar daca vine un manelist si spune ca "roacherii e inculti", normal ca ma doare-n cur...

Cat despre a face pe actoru' in societate, doar ca sa castigi atentia celor din jur, mi se pare patetic... Mai ales cand "actorul" nu e asa de talentat... Asta se vede la oameni fara personalitate, care nu au pareri proprii, nu sunt siguri pe ei si sunt obsedati de felul in care ii priveste societatea... Imi vine sa borasc cand vad oameni din astia falsi...
indescifrabil
cubu

Mesajde Sydney » Dum Apr 27, 2003 9:27 pm

Normal ca te intereseaza ce zice lumea.Da` nu e obligatoriu sa iei in seama.Si cred ca asa e cel mai bine.Ca dak te-ar afecta tot ce se spune de naspa despre tine nu ti-ai mai reveni,ca mereu se gaseste ceva de rau...

Parerea mea!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

...

Mesajde jane doe » Dum Apr 27, 2003 10:55 pm

Da, ma intereseaza ce zice lumea, dar nu in asa mare masura incat sa ma si afecteze orice afirmatii rautacioase, sau, mai bine zis, sa-mi afecteze comportamentul.
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Mesajde OLiX » Lun Apr 28, 2003 8:47 am

cred ca ideea e sa .. te intereseze ce zice lumea .. dar sa nu te afecteze prea tare. sunt multi rau intentionati si aia trebuie ignorati
OLiX
Junior Member

Mesajde Dia » Lun Apr 28, 2003 9:15 pm

Pe mine nu ma intereseaza ce zice lumea!!! nu am incercat niciodata sa ies in evidenta prin ceva shokant... am vrut sa ies in evidenta prin ceea ce sunt! nu-mi place sa ma prefac pentru a face pe plac cuiva! trebuie sa fiu acceptata asa cum sunt! cu toate defectele si calitatile...pe care si eu le accept la altii! auzi des chestii gen: "nu mai da muzica tare k cine stie ce o sa zica vecinii", " nu ma purta pantalonii cu talia asa joasa.... ce o sa zica oamenii pe strada?" , " nu iti face piercing in buric ...ce o sa creada lumea despre tine? " ......NU-MI PASA!!!! pot sa spuna orice....chiar nu-mi pasa!! asa sunt eu! d c ar conta pt mine parerea unui tzaran care striga dupa mine pe strada ceva legat de piercing ...sau parerea unei babe cu parul verde sau albastru ;D care striga ca tineretul din ziua de azi maica nu mai e ce era!!!! conteaza ce cred eu! cum ma vad eu! poate sunt nebuna...dar pentru mine eu contez cel mai mult...si inca 3-4 persoane foarte apropiate! poate sunt narcisista... ! asta e! nu am primit pana acum nici un semn care sa ma faca sa-mi schmb parerea...sau atitudinea! keep goin` :)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 28, 2003 11:00 pm

Baby...aia cu muzica tare nu mi se pare OK. Tu prin muzica aia ..paote deranjezi niste oameni. Poate ei vor sa doarma..si tu le pui Animal X....la maxim. Totusi..traim intr-o comunitate si tre' sa tinem cont si de cei din jurul nostru...daca dorim ca si ei la randule sa tina cont de noi.

In rest..te sustin in tot ceea ce ai spus. Si eu sunt la fel ca tine. Ma doare in cot...ca imi zice lumea ca am par pe piept ca toparlanii. Nu mi-l dau jos....pt. ca mie imi place...si nu ma intereseaza ce zice lumea. :p Asta e asa un mic exemplu.....

PS : frumos piercing ai :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Apr 28, 2003 11:23 pm

daca m-ar interesa ce zice lumea din jur despre mine,mi-as plange de mila.ar fi culmea sa ma intereseza parerea unui popr de idioti.daca cei din jurul meu(anturaj) imi fac o critica,stau sa ma gandesc daca au dreptate.e de cacat faza asta cu shefu,intr-adevar,trebuie sa tii cont de aspectul fizic,asta e!ma imbrac in functie de cum mi se scoala in ziua respectiva,am vazut oameni care ma ocoleau in autobuz/pe strada pt ca aveam tricou cu cine stie ce sau blugi largi/rupti.asta ma face fericit, sa ii vad cum se feresc ca niste tampiti.daca as scuipa pe jos,daca as vorbi cu voce tare intr-un loc intim,daca as face cine stie ce tampenie intr-un loc public,inteleg sa se uite urat la mine,dar altfel...

in legatura cu vecinii:chiar ma deranjeaza sa dea muzica tare,mai ales daca e o muzica pe care nu o suport.un exemplu recent:in noaptea dee Paste,am venit de la biserica pe la 1 parca.eram obosit si suparat.dupa ce m-am pus in pat,la vecinu de jos incepe chef mare,cu manele la maxim.am dat tv-ul tare,dar degeaba.am dat telefon(n-am spus cine sunt) si i-am zis ca il rog frumos sa dea muzica aia infecta mai incet.a dat muzica incet vreo 5 min(tocmai adormisem) si dup-aia din nou la maxim.i-am dat telefon si i-am zis ca o sa chem politia.nimic.m-am gandit ca e prea de cacat sa chem politia,ca o sa dea spaga,asa ca am coborat,am luat o piatra,am urcat din nou la mine,am intrat pe balcon si i-am spart un geam.a incetat cheful.ii doresc un paste fericit.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Jasmine » Mar Apr 29, 2003 9:01 am

impropriu spus ma intereseaza.. eu sunt afectata de tot ce se barfeste pe la spatele meu (nice ass she has.. :yD .. just kidding )..si incerc sa dau impresia ca sunt indiferenta insa deep down inside it hurts ! ma rog.. in cazul meu e o alta mancare de peste..sunt foarte multe fete care nu ma suporta , unele poate ma invidiaza .. stiu ele de ce.. de obicei cine nu ma cunoaste ma vede drept o fitoasa increzuta .. uneori eu vreau sa par asa..sa ma ascund in spatele unei masti.. cainele care latra mult nu musca tare..!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde sunset17 » Mar Apr 29, 2003 12:33 pm

in general, stiu ce crede lumea despre mine. nu pot sa zic ca nu ma intereseaza, mai mult sunt curioasa. dar asta nu inseamna ca ma si schimb, daca ei zic ca ar fi cazul.
sunset17
Junior Member

Mesajde Gri » Mie Apr 30, 2003 7:10 am

Initial trimis de marian jan
am vazut oameni care ma ocoleau in autobuz/pe strada pt ca aveam tricou cu cine stie ce sau blugi largi/rupti

Incearca sa ii "sochezi" odata, mergand imbracat intr-un costum elegant, curat. Compara reactiile si decide in care dintre cele doua ipostaze te simti mai bine. Nu cred ca blugii rupti, spre exemplu, iti ofera vre-un avantaj - sa zicem - sunt mai lejeri? Singurul avantaj, daca ii putem spune asa, este distractia ta urmarind reactiile oamenilor "demodati", care nu sunt in stare(sau nu vor) sa fie "cul". Poate ca "tampitii" aceia sunt niste oameni deosebiti pe care ai ajunge sa-i respecti cunoscandu-i. La fel cum ai putea fi si tu. Sigur, am prieteni care se imbraca asa cum spui, si sunt niste oameni deosebiti. Deci ambalajul nu ar trebui sa conteze. Dar, daca stam putin si ne gandim, ca niste oameni normali, nu este comica chestia asta cu blugii rupti? Ce este asa grozav? Chiar ma amuza. Asa, si aurolacii sunt cool. Eventual iti tai si o mana, un picior si iti scoti un ochi - atunci sa vezi ce "cul" esti.

Portnoy a spus foarte bine: trebuie sa te intereseze parerea celor pe care ii respecti, la care tii sau de la care poti invata ceva. Mai sunt situatiile deranjante in care trebuie sa "faci pe plac" unei persoane a carei parere nu ar conta deloc intr-o alta situatie.
Gri
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Apr 30, 2003 8:29 am

Pe oricine intereseaza ce zice lumea de el. Or cit de mult ar zice "ma doare-n cot", a parte mica din el tot vrea sa fie acceptata de cineva, constient sau inconstient. Asa ca nu mai umblati cu abureli de doi lei!

Drogatule, daca te-as vedea cu blugii rupti si cu tricou pe care scrie "Fuck Jesus", te-as lua la picioare!..:D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde genicon » Mie Apr 30, 2003 10:55 am

Sunt foarte multi care spun ca nu conteaza ce zice lumea. Stiu ca asa eram si eu, si, de ce sa nu recunosc, asa mai sunt si acum. Adica mereu spun ca nu-mi pasa ce zic altii despre mine. De fapt, pot zice ca este un fel de incercare disperata de a ajunge chiar asa - nepasator la ce zice lumea. Un fel de motiv pe care vreau sa il ating, ceva ce, intr-un final chiar se va adeveri.
Oricat de mult incerc sa ignor ce zice lumea, oricat de mult as vrea sa nu imi pese, traiesc totusi intr-o societate care poate foarte usor sa te excluda. Si decat singur si nepasator, dar cu un caracter tare, prefer sa fiu un tip slab, dar inconjurat de multa lume. Asta pana cand toti romanii vor intelege ca practic fiecare are voie sa faca si sa fie cum vrea, pentru ca eu daca ma simt foarte bine in haine rupte si adidasi tociti, asta este!!!
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Apr 30, 2003 9:00 pm

what can i say... mai demult ma interesa.... dar acum deja m-am obisnuit .... fac ce vreau, cand vreau, unde vreau ;D .... daca eu vreau sa umblu intr-o bluza scurta cand afara sunt 0 grade e treaba mea.... daca vreau sa ma plimb pe strada cantand e treaba mea.... (hehe... deedee...andra.... babygirl... ;) ) whatever i want to do i do....
totusi exista unele comentarii care vreau nu vreau.... tot le pun p suflet... dar nu as arata asta niciodata... i have to be strong right?? at least on the outside.... cum este cantecu lui avril: i wake up every morning...put on my face... the one that's gonna get me, through another day...
bla bla bla..
thats kinda me.... poate uneori par rece...sau fitoasa... but before u judge me i think u have to take some time to really get to know me...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Hera » Mie Apr 30, 2003 9:54 pm

E normal sa vrei sa fii apreciat in comunitatea din care faci parte, mai ales daca integrarea in acea comunitate a fost alegerea ta.
Unui om normal ii pasa de parerea celor apropiatii. Subliniez aici cuvantul parere, caci cu sugestiile, sfaturile, este o alta discutie. Desi, uite, ma gandesc la unii, care intreaga lor activitate se bazeaza pe parerea celorlalti (a nu se include aici neavizatii). De exemplu, succesul unui scriitor sau al unui cantaret, sau mai ales al unui comerciant, al carui profit depinde de cererea de bunuri si servicii de pe piata.
Iar parerea "restului", a lumii de pe "strasse":D nu conteaza.
Hera
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mie Apr 30, 2003 10:39 pm

Uneori imi vine sa-mi iau campii cand aud comentarii nasoale de la "binevoitori"...Cand vad zambetele batjocoritoare ale altora ;m sau mai stiu ce reactii deplasate.:shock:
In gand un singur lucru imi zic..De fapt doua:1.Sa ii las in prostia lor :cow:
2.sa le arat ceva de genu` asta :moon: sau :fuck:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde marian jan » Mie Apr 30, 2003 11:52 pm

nicolas,stai linistit,n-as purta niciodata tricou cu fuck jesus.gri,daca ma compari cu un aurolac,nu au rost discutiile cu tine.sa stii ca si blugi mei rupti sunt curati,poate o sa te mire asta.in costum nu umblu.nu suport.nu vreau sa fiu cul,vreau sa ma simt bine.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 01, 2003 12:29 am

Eu am purtat o singura data in viatza costum. Cand s-a maritat var'mea si am fost la un mare restaurant...alaturi de multa lume buna. Am avut si papion atunci. M-am imbracat asa ca era tinuta obligatorie..nu ca ma interesa ce zic aia din jurul meu. Vroiam sa vin la blugi si la tricou..dar ma dadeau aia afara.
Unora le sta bine cu costum.....altora nu. Sta pe ei ca pe gard. :)

Pana la urma cred ca si Nicholas are dreptate. Pe totzi probabil ca ne intereseaza mai mult sau mai putin ceea ce cred cei din jurul nostru.
Vorba aia...mi-am amintit cand mi-am luat eu Reebok...ca m-am simtit bine cand mi i-a laudat Baby Girl si Decret.
PS: prin intermediul Reebok-ilor m-am cunoscut cu Baby Girl ...dar asta e o alta poveste :p

Vorba lu' Hera...am fi cam nesimtiti sa nu ne intereseze ce zice lumea din jurul nostru
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Gri » Joi Mai 01, 2003 12:15 pm

Initial trimis de marian jan
gri,daca ma compari cu un aurolac,nu au rost discutiile cu tine

Scuze, nu asta a fost intentia mea. Oricum, gandeste-te ca unii dintre cei care umbla asa chiar nu isi permit sa isi cumpere haine desi si-ar dori. Mai este un aspect ilar la care trebuie sa te gandesti: daca la un moment dat primesti bani de la un milos, sa-ti cumperi niste pantaloni noi?
Gri
Junior Member

ca tot veni vorba de costume..

Mesajde OLiX » Joi Mai 01, 2003 4:18 pm

ca tot veni vorba de costum .. Vreau sa va spun ca .. acu` vreo 3 ani am lucrat ca receptioner la o sa la de culturis .. si trebuia sa vin imbracat la costum. La inceput nu prea mia suras ideea dar dupa cateva zile a inceput sa-mi placa sa umblu` la costum. Ma simteam bine in drumul dus-intors sala/acasa. in toamna care a trecut .. mi-am dat bacu` .. am umblat in costum .. timp de 2-3 saptamani (cat drak o durat bacu`). In liceu .. ma imbracam .. vorba lu` marian jan .. exact asa cum mi se scula .. ori in trening ( sport) ori in blugi (cat de cat elegant). Acum .. lucrez la radio .. nu ma obliga nimeni sa ma imbrac in vre-un fel. In acelasi timp mai merg din cand in cand si pe la facultate. Cu toate ca sport nu ma mai imbrac de cand am terminat liceul, acum ma imbrac cat de cat mai elegant (blugi/jeansi + o bluza + pantofi), cam la fel se imbraca si colegii mei de la facultate, la examene m-am dus imbracat la costum. Spre surprinderea mea .. am fost singurul imbracat asa. Cu toate ca la inceput .. colegii au facut putin misto de mine .. in fata profesoriilor am facut o impresie cat de cat buna si nah .. la vreo 2 examene mi-am luat cate un punct in plus. Si .. revin la ce ziceam putin mai sus .. La lucru .. imi petrec mai tot timpul zicei. Prietenii mie sunt si colegii mei. Asa ca .. incerc sa le fiu pe plac .. sa-i accept asa cum sunt si sa incerc si eu sa ma fac "acceptat". De obicei .. ca sa fiu acceptat de cei din jurul meu .. incerc sa nu fac compromisuri .. incerc sa fiu asa cum sunt eu si .. cred ca e destul de bine ;)
OLiX
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Mai 06, 2003 2:46 pm

Ma intereseaza ce parere au cei din jur, dar nu toti. De exemplu, daca cineva pe care eu nu dau doi bani are o parere proasta despre mine, de ce m-ar interesa? Dar, in general, din pacate chiar ma afecteaza sa stiu ca cineva are o parere proasta despre mine. Acum mi-a mai trecut, inainte, cand eram mai mica ma deranja mai mult.
Shaki

Mesajde my_girl_chris » Mar Mai 06, 2003 9:03 pm

salut tuturor!
sincera sa fiu, imi pasa de parerea oamenilor mult prea mult.cu chestia asta ma lupt de multa vreme si de ceva timp chiar a inceput sa nu-mi mai pese atat de mult.
eu sunt de acord cu cei care au spus ca trebuie sa-ti pese de parerea celor apropiati, celor care conteaza pt tine, dar nu vad absolut nici un motiv pt care ar trebui sa-mi pese de lumea de pe strada,persoane care nu ma cunosc si nu ma vor cunoaste niciodata si nu vor avea nici un efect asupra mea/vietii mele... eu asa zic.
my_girl_chris
Junior Member

Mesajde OLiX » Mar Mai 13, 2003 8:37 am

eu nush .. zic ca nu neaparat ar trebui sa te intereseze parerea celor pe care nu-i cunosti ci .. cred ca ar trebui sa lasi o impresie buna tuturor .. chiar daca nu-i cunosti .. sau nu?! :)
OLiX
Junior Member

Mesajde my_girl_chris » Joi Mai 15, 2003 6:50 pm

nu poti sa impaci pe toata lumea...sunt prea multe gusturi si prea multe genuri de persoane, nu crezi? prefer sa fac o impresie buna unor persoane care conteaza pt mine,sau unor persoane pe care nu le cunosc dar care(dintr-un motiv sau altul) mi se par valoroase. de ce m-ar durea pe mine ca unei babe de pe strada i se pare ca sunt prea machiata sau ca port prea multe bratzari pe mana sau mai stiu eu ce??
my_girl_chris
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Joi Mai 15, 2003 8:07 pm

nu am cum sa fiu indiferent daca cineva zice ceva despre mine (rau sau bun) dar daca un strain zice ceva rau despre mine nu dau atentie...viata e prea scurta sa-ti pierzi timpu cu chestii minore
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Stormy Lady » Vin Mai 16, 2003 11:45 am

Ah, lumea e a naibii de rea, deci si ce spune e de rau.....Normal ca parerea amicilor sau a celor pe care ii admir conteaza ENORM, in rest, lasa-i sa vorbeasca! Tin minte ca un tip la care tin mult si cu care sunt in relatii foarte bune mi-a spus ca sunt ridicola (si avea perfecta dreptate atunci); nu a spus-o ca sa ma jigneasca, ci ca sa-mi atraga atentia, sa ma schimb. M-am luminat imediat si mi-am dat seama ce mult conteaza ce auzi de la prieteni!
Mai e o faza..daca se ia cineva de dj-ul meu preferat........e ca si cum s-ar lua de mine! Daca un anti-fan spune ca e de kko, ma doare in beep, dar daca un fan spune ca o piesa nu e chiar geniala, ma simt eu nashpa........

Ce ma enerveaza rau de tot in ultimul timp? Fetele din scoala! Alea de la clasa a 9-a in jos! Daca vin cu cizme inalte si pantaloni militaresti bagati in ele, se uita de parca n-ar mai fi vazut si comenteaza fara nici o jena! De curand mi-am vopsit cateva suvite rosii, "Darudish red"!!!!......vai de mine, se uita alea de parca am venit de la Love Parade!!!
Da' n-ar trebui sa-mi pese!
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Mai 16, 2003 11:47 pm

In permanenta se comenteaza la adresa noastra, dar e bine sa iei ce vrei, nu ce nu.
Personal sunt tare imun la comentarile altora... :) , ascult doar parerea apropriatilor care stiu ca nu mi-ar vrea raul, si daca chiar am nevoie de o parere o cer, si ramane ca eu sa stabilesc daca ma ghidez dupa aceea opinie.

cineva zicea ca nu ar trebui sa ascultam parerile acelora care sunt rau intentionati, si cum ne dam seama care-s aia si care nu? ca toti is de o ipocrizie ilustra. nu sunteti de acord cu mine ca e mai bine sa asculti decat parerile persoanelor in care ai incredere?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Normal

Mesajde Crystalized » Sâm Mai 17, 2003 2:26 pm

Conteaza ce spun ceilalti in masura in care iti afecteaza viata.Daca unuia nu-i convine ceva sau are 'raca'pe tine, te paraste la sef(pt. salariati), iar in gasti de tineri se poate elimina un component daca unii nu sunt de acord cu parerile acestuia.

Trebuie avut grija! Este necesara si calitatea de a te face placut ca sa nu mai comenteze lumea.
Crystalized

Următorul

Înapoi la Antichitati