Violeta sau Izabela

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Cine va iesi ?

Chestionarul s-a închis pe data de Dum Mai 11, 2003 10:32 pm

Izabela
10
50%
Violeta
10
50%

Voturi totale : 20

Violeta sau Izabela

Mesajde monk » Dum Mai 04, 2003 10:32 pm

Epopeea BB continua ....

Stiti ce e de facut ....

Ps X-tina ti-am luat-o inainte :P
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Jasmine » Dum Mai 04, 2003 11:36 pm

wtf?! violeta nominalizata!? :(
scuzati-ma ..eu sunt plecata din tara si nu prea am habar de ce
s-a mai intamplat la b.b. in ultima vreme..
cred ca e randul izabelei sa plece.. ce naiba? dupa ce ca a fost nominalizata de atatea ori.. nu vreau sa plece violeta(e preferata mea.. :cry: )

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Izabela

Mesajde Love2Fly » Dum Mai 04, 2003 11:39 pm

In primul rand:
Ma bucur ca sunt propuse 2 fete.
In radul al doilea:
Dintre Violeta si Izabela as alege Violeta din simplul motiv ca arata mai bine ca Izabela....desi Izabela e sufletul petrecerii si in plus imi place accentul ei la nebunie! Insa dupa cum spuneam....ochii vad inima cere........
Sa ramana Violeta
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Mai 05, 2003 10:10 am

Eu am votat sa plece Izabela, dar aici s-a facut o mare nedreptate, intrucat Violeta nu trebuia propusa, ci eliminata direct, intrucat a primit un avertisment pentru nominalizarea Andreei, dar neregulamentar, acum vreo luna jumate, un ultim avertisment acum vreo 3 saptamani cand iar a nominalizat pe cineva (Iulia), incalcand regulamentul, iar apoi a calcat iar pe bec, saptamana trecuta cand a incercat sa coalizeze fetele sa nu se mai propuna intre ele, ceea ce iar e impotriva regulamentului.

Sunt mai mult ca sigur ca pentru chestia asta va fi eliminata de public duminica, Izabela urmand sa scape a treia oara!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde RooT » Lun Mai 05, 2003 10:30 am

Izabela

Dintre toti aia plictisiti de acolo, urata de izabela e singura care mai e comica in vre-un fel ... (dintre fete) ... Deci vreau sa o scoata ... sa vad cat de boring poate ajunge emisiunea asta .. :D
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde Necuratu' » Lun Mai 05, 2003 10:43 am

Sa plece in ordinea asta:

Violeta - pentru ca e prefacuta si urata
Ernest - virginul etern in calduri
Soso - pentru "umanismul" lui de 2 bani (nu vrea sa omoare pesti)
Florin - pentru fata aia care o are seara cand se roaga
Alida - pentru ca nu are nici o treaba
Andreea - ca vorbeste ca o isterica cabotina

Sa ramana:

Costel - e cam taran, dar sta pe curu' lui
Izabela - urata ca dracu', dar zice lucrurilor pe lume
Adrian - pentru ca e mai bleg
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
Necuratu'
Junior Member

Mesajde monk » Lun Mai 05, 2003 11:00 am

necuraule la sfarsit tre sa ramana 4 nu 3 asa ca hotarate-te :) :D

Io unu am votat-o pe violeta caci izabela e singura care mai face ceva show p'acolo ....

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Necuratu' » Lun Mai 05, 2003 11:10 am

Initial trimis de monk
necuraule la sfarsit tre sa ramana 4 nu 3 asa ca hotarate-te :) :D

Io unu am votat-o pe violeta caci izabela e singura care mai face ceva show p'acolo ....

Pai in cazul asta la cei trei de mai sus sa se adauge si Andreea
NEVER !"
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Mai 05, 2003 5:17 pm

VIOLETA sa plece!!!
Izabela mi-a placut de la inceput,iar Violeta mi se pare ca s-a cam prostit de la o vreme... :D
[size=0,5] PS: Monk,shti ca io de-obicei stau shi umblu "hai-hui" pe net,in fiecare duminica cand e "propunerea",pana la 12 noaptea,ca sa fac topicul cu "cine sa iasa din casa BB" imediat cand aflu....deci... :D .Dar acuma a fost o exceptie:nu m-a mai lasat tata sa mai intru pe net la 12....ca a vazut ce vreau sa fac(deobicei intru noaptea fara sa shtie)...iar azi(luni) am intrat pe net ca m-am rugat f.f.f.ff.f.ff.f.ff. frumos de el :) sa ma lase,ca io in timpul saptamanii n-am voie.[/size]
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Lun Mai 05, 2003 5:46 pm

saraca fata ..... VEDETI : Sa nu mai zica nimeni ca este TERORIZAT de parinti :D

The Wake Up Show™
monk

Mesajde angus » Mar Mai 06, 2003 3:59 pm

creca de data asta i s-a infundat izabelei, ulciorul nemergand el de multe ori la apa. violeta shi-a dat in petec doar in ultima saptamana, shi multa lume nu a urmarit (vezi reactzia Jasmynei, wtf), deci o vor vota sideratzi shi cu elan pe izabela, despre care se shtie de atata vreme ca are o viziune constanta asupra vietzii shi ca ce-i in gusha shi-n capusha.
mi se pare penibil ca violeta a primit "ultimul avertisment" de doua ori de la bb.
in continuare o sustzin pe izabela, recunosc ca nu e o sfanta, dar atitudinea violetei imi displace cu mult mai mult. m-as bucura sa ramana izabela, dar mi se par shansele foarte mici de data asta, lupta va fi foarte stransa intre ele doua, dupa cum a fost shi la propuneri, violeta ieshind totushi pe primul loc.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde monk » Mar Mai 06, 2003 4:39 pm

Initial trimis de angus
creca de data asta i s-a infundat izabelei, ulciorul nemergand el de multe ori la apa. violeta shi-a dat in petec doar in ultima saptamana, shi multa lume nu a urmarit (vezi reactzia Jasmynei, wtf), deci o vor vota sideratzi shi cu elan pe izabela

angus cu o flare nu se face primavara ... sa stii

asa ca daca yasmina nu a urmrit nu inseamna ca acelasi lucru l-au facut si altii

The Wake Up Show™
monk

Mesajde angus » Mar Mai 06, 2003 5:57 pm

monk, cu o floare ie cum spui tu, da ce te faci daca vine primavara shi se umple lumea de cele mai frumoase flori?!
pentru mai mult decat un iuser important care a absentat la bb in ultima saptamana, pa motive intemeiate de vacantza shi alte alea, iata ma simtzesc datoare sa clarific nejte chestii:
bb a chemat-o pa lele violeta in camera cu surprize shi ia zis cam ashea: mai draga, fii atenta acilea, ca daca mai calci freodata pa bec, eject! asta referitor la motivatzia ei cand a votat-o pa andreea, cum ca o voteaza pentu ca ii place de ea, crede ca la toata lumea ii place, deci votul ei va fi singurul contra andreei shi aceasta nu va ieshi sigur din casa, carevasazica. logic, nu? bb ii spuse deci sincer violetei ca cica sa puie mana shi sa citeasca cu sarguintza regulamentul, care nu permite. dupe care, lele vio baga doo motivatzii solide la urmatorul sau vot: iulia sa iasa penca e o fire foarte puternica shi nu ar suferi destul daca ar fi data afara, sau cam ashea ceva, ceea ce iar l-a ofuscat pa bb de a chemat-o again shi din ou in camera spre penalizare, vazand-o recidivista.
angus
Junior Member

Mesajde monk » Mar Mai 06, 2003 7:33 pm

1 la mana ..... io ma refeream la faptul ca tu ziceai ca au fost multi ca jasmina care nu s-au uitat si or sa o voteze pe violeta .....

2 la mana daca nu a iesit pana acu ... nu o sa iasa nici mai departe ca bozgorii sunt ai dracu ..... ca picatura chinezeasca si or sa o voteze pe violeta doar ca sa mai stea iza in casa

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Wild Rose » Mie Mai 07, 2003 2:08 am

vreau sa plece Izabela

ce-i drept, nu prea am mai avut timp sa ma uit la Big Brother.. deci nu stiu ce "greseli" a mai facut Violeta...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde vali » Mie Mai 07, 2003 2:31 am

eu zic sa plece violeta, pentru ca e prea prefacuta, pe fata zice una, pe la spate alta

da si distrusa aia de iza, mereu in calduri, mereu cu gura mare...

dupa aia sa plece soso, alida, florin si sa ramana ernest cu andreea, sa vedem atunci cine o mai scapa...vioooooooooool
some people deserve to die
vali

Mesajde monk » Mie Mai 07, 2003 7:17 am

Initial trimis de vali
dupa aia sa plece soso, alida, florin si sa ramana ernest cu andreea, sa vedem atunci cine o mai scapa...vioooooooooool

Am zis-o si o mai zic o data ... tre sa ramana 4 la sfarsit .... da cineva tot nu o sa scape de viol asta e sigur :D

The Wake Up Show™
monk

Mesajde angus » Mie Mai 07, 2003 8:42 am

brazar monk, 1 la mana, prinseshi tu ceva, da nu pana la capat: ziceam ca totzi care nu s-au uitat la teveu in ultima saptamana, din felurite shi varii motive intemeiate, habar n-au despre cum a calcat violeta pe bec, ea inainte fiind printre favoritzii publiculului, deci aceasta categorie deloc neglijabila de telespectatori trebuie luata in calcul. ei NU o vor vota pa violeta, ci cu o probabilitate mare o vor vota tot pe izabela, in virtutea inertziei. deshi, uitandu-ma aseara iar, mi s-a parut ca spectatorul este manipulat serios shi orientat spre a o vota pe violeta. se pare ca bb a fost calcat pe coada serios de duduia vio.
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 07, 2003 9:00 am

Nici eu nu stiu de ce a fost votata Viooleta...si imi pare rau ca nu povesteste nimeni.

Eu mi-am pierdut bucuria de a ma uita la BigBrother. M-am uitat ieri vreo 15 minute ca asa i-am promis lui angus. Au facut aia o sceneta cu vampiri...n-am inteles eu prea bine.
Mi-a placut cum statea Izabela in casa. La costum de baie : chilotzi si sutien. Ce sa fie asta ? Ceva hazliu sau ceva de prost gust ?
Aceiasi intrebare si pentru Ernest...care am inteles ca merge dezbracat complet prin casa.

monk , te rog sa ne mai crutzi cu mesajele tale mono-silabice.
angus..daca stii despre violeta..spune-ne. ce are BB cu ea ?
eu parca tot Izabela ash dori sa iasa din casa. m-am cam saturat de neamuri proaste.

dupa saptamana asta o sa mai ramanem doar cu 3 fete. si cu 5 baietzi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Mie Mai 07, 2003 9:17 am

iti spun io de ce au votat-o ...

1. e singura care a primit avertismente de la BB
2. e cea mai plictisita (cel putin in ultima vreme)
3. e cea mai pudica :)

Moshule ti-as fi scris pe pm raspunsul dar imi zice ca cica ai cutia postala plina :(

PS : cat timp am fost in Italia ..... am auzit (ceva zvonuri ) ca si-ar fi pus-o izabela cu ernest ..... e adevarat ? ...... cica s-ar fi intamplat dupa plecarea iuliei

The Wake Up Show™
monk

Mesajde angus » Mie Mai 07, 2003 7:23 pm

Initial trimis de angus
pentru mai mult decat un iuser important care a absentat la bb in ultima saptamana, pa motive intemeiate de vacantza shi alte alea, iata ma simtzesc datoare sa clarific nejte chestii:
bb a chemat-o pa lele violeta in camera cu surprize shi ia zis cam ashea: mai draga, fii atenta acilea, ca daca mai calci freodata pa bec, eject! asta referitor la motivatzia ei cand a votat-o pa andreea, cum ca o voteaza pentu ca ii place de ea, crede ca la toata lumea ii place, deci votul ei va fi singurul contra andreei shi aceasta nu va ieshi sigur din casa, carevasazica. logic, nu? bb ii spuse deci sincer violetei ca cica sa puie mana shi sa citeasca cu sarguintza regulamentul, care nu permite. dupe care, lele vio baga doo motivatzii solide la urmatorul sau vot: iulia sa iasa penca e o fire foarte puternica shi nu ar suferi destul daca ar fi data afara, sau cam ashea ceva, ceea ce iar l-a ofuscat pa bb de a chemat-o again shi din ou in camera spre penalizare, vazand-o recidivista.

breh moshule, ai orbul gainilor sau ce, ca ma faci sa ma citez singura, nu vazushi mesajul de mai sus in care-tzi spui cu dedicatzie speciala cum a avertizat-o bb de doo ori pa violeta, chemand-o in camera secretului shi facandu-i rushinicaaa...casa fiu mai pe-ntzelesul matale, bb a considerat ca violeta a incalcat de doua ori regulamentul referitor la motivatzia nominalizarilor pe care le-a facut.
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 07, 2003 10:50 pm

Iarta-ma angus ! recunosc ca nu m-am uitat cu atentie pe subiect. si nu am stiut ca faci referire la mine..."pentru mai mult decat un iuser important :" Multumesc !

PS : monk , nu am casutza plina

am vazut ca pana la urma i-au dat pelerina aia inapoi....ca oricum se spala cu costumul de baie pe ea. si-asa n-are tzatze...si n-avem ce vedea.
dar tot mai marfa e ea...fara...decat lasatele lui izabela.

o sa ma uit mai atent sa-i urmaresc evolutia violetei...si poate pana sambata...ma decid cu cine votez.

inca 1data...multumesc pentru explicatii , draga angus.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Joi Mai 08, 2003 10:02 am

draga moshule, ejti iertat. ca shi dovada, te mai pun in corent cu ce s-a mai intamplat pacolo in saptamana in care ai absentat, don shef. nu am vazut chiar tot ce voi povesti acum, unele sunt auzite din gura in gura, ashea ca imi asum o marja de eroare. cine shtie mai multe, rog completatzi sau corectatzi.
big brother i-a chemat pe rand pe baietzi in camera secretelor shi i-a intrebat daca sunt dispushi sa fure (ce urat!) pelerina Violetei, shi pentru ce suma (maxim o mie para). le-a dat termen de gandire o zi.
soso shi costel au refuzat (crescand in ochii mei), ernest a acceptat pentru suma maxima (1000$) iar florin (surpriza! oare doamne-doamne la care se roaga mereu nu i-a spus ca nu ie frumos sa furi?!) ar fi furat-o doar pentru 500. adrian ce-o fi facut?!
nu shtiu mai departe cine a luat-o totushi, shi cum, presupun ca florin, doar nu era bb sa plateasca dublu pentru trebutza asta. dupe care pelerina a fost cashtigata de catre o tanti care a dat telefon in direct, raspunzand corect la una din intrebarile alea penibile (gen nu-i ashea ca pelerina era a violetei?), shi la sugestia lui nenea iantzu, s-a oferit voluntar sa restituie pelerina proprietarei de drept. n-am vazut cum s-a intamplat restituirea pelerinei, ce reactzie a avut violeta, daca ia shtie ce s-a intamplat cu pelerina, habar n-am. poate ma lumineaza careva.
angus
Junior Member

Mesajde Necuratu' » Joi Mai 08, 2003 10:39 am

Initial trimis de angus

soso shi costel au refuzat (crescand in ochii mei)

In ochii mei ar fi crescut daca ar fi zis ca o fura gratis, doar asa de distractie sau din rautate
NEVER !"
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 08, 2003 10:54 am

Restituirea pelerinei am urmarit-o eu. Violeta a fost chemata de BB in camera secretelor...si acesta i-a spus cu o voce rece : "itzi potzi lua pelerina" . Aceasta se afla pe masa...pusa intr-o pungutza frumoasa. Violeta a luat-o , a multumit...si s-a intors in casa. Atata tot.

De cand a venit vara...parca nu ma mai atrage sa ma uit la televizor. E prea cald. N-am mai vazut un film de 10 zile. Doar competitzii sportive ....si 10-15 minute de BB.
Nici nu stiu daca s-a terminat sau nu razboiul in Iraq. :rolleyes:
Oribilul Mosh
Junior Member

buna ziua

Mesajde PreferatA » Joi Mai 08, 2003 12:48 pm

si daca violetei i s-a dat ultimatumul de doua ori de ce nu au eliminat`o ? Eu vreau sa plece violeta pentru ka mie mi-e frika de oamenii ku 1000 de fetze .. asha kum e violeta decat de aia vulgari si prosti cum e izabela!afara cu violeta!
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

HY!

Mesajde RalucaB » Joi Mai 08, 2003 1:36 pm

SA PLECE VIOLETA
Parerea mea.
Pa.
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Mesajde angus » Joi Mai 08, 2003 2:26 pm

iata ca violeta a inceput sa se detasheze. atzi vazut emisiunea in care tanti raicu i-a prins la telefon pe mumu, pe iulia shi pe nadira? mumu, baiat finutz, s-a codit shi nu a vrut sa-shi dea cu parerea despre cine va ieshi din casa cu proxima ocazie. in final, a zis totushi ca el crede ca va ieshi violeta, lui i se pare parshiva, cam mushca pe la spate. exemplul andreei raicu a fost legat de faptul ca violeta a incercat in dormitorul fetelor sa faca o coalitzie intre acestea, ceea ce andreei i s-a parut total nepotrivit cu faptul ca violeta a nominalizat numai fete. de gustibus.
iulia a constat cu maxima uimire ca ceea ce se vede la teveu e cu totul altfel decat se vede in casa.
angus
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Mai 09, 2003 2:01 pm

Io zic ca ar trebui sa iasa Violeta, pentru ca e usor prefacuta, si nu are sanse in fata izei... va dati seama daca ar ramane concursul cu florin, soso, vio, si andreea?! noi ce am mai comenta? rugati-va sa ramana ernest si iza.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde river » Vin Mai 09, 2003 2:02 pm

Zici tu ca Iulia a constatat cu uimire ca ceea ce se vede la tv se vede altfel in casa? Mi se pare normal, atata vreme cat la TV se da din casa doar ce se vrea a fi dat si nu neaparat ceea ce este relevant din tot ce se si intampla cu adevarat. Anti-propaganda facuta Violetei din ultimul timp a fost de cel mai mare prost-gust cu putintza, romanii, dovedind inca o data ca isi merita soarta de k..t pe care o au. Mai mult, in Evenimentul zilei, ziarul aflat in colaborare cu BB-show s-a ajuns, prin intermediul unor reporteri de a caror profesionalism ma indoiesc, sa faca faca propaganda anti-Vio, Adrian, pe motiv ca sunt "seci", perfizi etc. Si se mira, citez cu aproximatie: "cum se justifica votul publicului impotriva Izabelei, sarea si piperul din casa. Probabil, cei ce o voteaza pe Iza sunt pretinsi intelectuali". As intreba pe semnatara acestui articol ce inseamna in opinia domniei sale "intelectual". Haideti ma sa o dam afara pe Violeta, ca e cu facultate, are bun simtz si nu vrea sa ajunga (precum multe alte prezentatoare de TV-show-uri) in frunte cu dosul, ci prin intermediul capacitatilor sale mintale si prin forte proprii.
Iza va iesi invingatoare, pentru ca realizatorii show-ului vor asta. Traiasca Iza, Pasarin, Tatu, si toate valorile autentice care au ajuns sa ne reprezinte tara si pe noi, locuitorii ei.
(saptamana viitoare probabil ca va fi nominalizat Adrian sau Florin... de ce oare? si inegalabila, invincibila si mult indragita Iza, dar care, in continuare, nu va iesi)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Următorul

Înapoi la Antichitati