Stiti ce e de facut ....
Ps X-tina ti-am luat-o inainte

Initial trimis de monk
necuraule la sfarsit tre sa ramana 4 nu 3 asa ca hotarate-te![]()
Io unu am votat-o pe violeta caci izabela e singura care mai face ceva show p'acolo ....
Initial trimis de angus
creca de data asta i s-a infundat izabelei, ulciorul nemergand el de multe ori la apa. violeta shi-a dat in petec doar in ultima saptamana, shi multa lume nu a urmarit (vezi reactzia Jasmynei, wtf), deci o vor vota sideratzi shi cu elan pe izabela
Initial trimis de vali
dupa aia sa plece soso, alida, florin si sa ramana ernest cu andreea, sa vedem atunci cine o mai scapa...vioooooooooool
Initial trimis de angus
pentru mai mult decat un iuser important care a absentat la bb in ultima saptamana, pa motive intemeiate de vacantza shi alte alea, iata ma simtzesc datoare sa clarific nejte chestii:
bb a chemat-o pa lele violeta in camera cu surprize shi ia zis cam ashea: mai draga, fii atenta acilea, ca daca mai calci freodata pa bec, eject! asta referitor la motivatzia ei cand a votat-o pa andreea, cum ca o voteaza pentu ca ii place de ea, crede ca la toata lumea ii place, deci votul ei va fi singurul contra andreei shi aceasta nu va ieshi sigur din casa, carevasazica. logic, nu? bb ii spuse deci sincer violetei ca cica sa puie mana shi sa citeasca cu sarguintza regulamentul, care nu permite. dupe care, lele vio baga doo motivatzii solide la urmatorul sau vot: iulia sa iasa penca e o fire foarte puternica shi nu ar suferi destul daca ar fi data afara, sau cam ashea ceva, ceea ce iar l-a ofuscat pa bb de a chemat-o again shi din ou in camera spre penalizare, vazand-o recidivista.
Initial trimis de angus
soso shi costel au refuzat (crescand in ochii mei)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator