Ernest vs. Costel

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Cine sa fie ?

Chestionarul s-a închis pe data de Lun Iun 09, 2003 7:53 am

Ernest
5
23%
Costel
17
77%

Voturi totale : 22

Ernest vs. Costel

Mesajde monk » Lun Iun 02, 2003 7:52 am

"Ringul de box e deschis" ..... (mama ce poet m-ai facut :D )

Unu sau altu ..... voi decideti !
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Ayrton » Lun Iun 02, 2003 11:16 am

Desi n-am prea nimerit-o in trecut, de data asta sunt sigur ca va iesi Costel.
Desi initial il simpatizam, in ultima vreme mi-a devenit antipatic prin aproape tot ceea ce face.
Deci,
get the fuck out of there, you son of the bitch!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Lun Iun 02, 2003 11:28 am

de cand astept momentu asta . am votat costel. motivele expuse pe alte threaduri...sunt curios daca cu ernest la o bere , sa-si inece amaru in seara de dinaintea votului, cum va reactiona daca soso sau florin or sa vina sa-si bage p*** in el asa cum facu si el acu o saptamana...marlan imputit.
eyewitness

Costi :)

Mesajde genicon » Lun Iun 02, 2003 1:53 pm

Nu-l suport pe Costel, asta e clar. La fel de clar este insa si faptul ca nici cei de la Prima nu il suporta :) Pt ca, mi se pare mie, au cam inceput o campanie anti-Costel, la fel ca in cazul Violetei...
Oricum, propunerea, parerea si dorinta mea - sa iese Costel...
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde angus » Lun Iun 02, 2003 5:39 pm

de la cine or veni cele doo voturi alu ernest? ca shi io tot cu costel votai. n-am nica in contra lui, da-mi place ernest mult mai mult.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Iun 02, 2003 9:39 pm

Costel
nu am nimik cu el, dar sunt 90% sigura ca el v-a iesi.. cei de la BB nu vor renunta asa usor la Ernest....
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Lun Iun 02, 2003 9:56 pm

Si eu sunt aproape sigura ca va iesi Costel :( desi eu asi vrea sa iasa Ernest ..pur si simplu nu il mai suport....nu mai vreau sa aud de el!!!...Costel in primele 6 saptamani a fost un tip de treaba insa incepe sa derileze se comporta fff urat!Oricum astept sa vad cine iese din casa..sunt curioasa!!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 03, 2003 11:24 am

pana acum ceva vreme il simpatizam pe Costel , fiind preferatul meu. dar in ultima vreme nu imi place absolut deloc comportamentul sau. pana la urma si-a dat arama pe fatza...si a demonstrat ca nu este decat un taran parvenit...asa cum zicea eye cu ceva vreme in urma.

ernest in schimb..a devenit preferatul meu. a si plans duminica seara. :)

am votat : sa iasa Coco
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde DeVil Bitch » Mar Iun 03, 2003 12:41 pm

eu vreau sa iasa Costel! In ultima vreme a devenit insuportabil, m-am saturat de el!!!
de Ernest imi place, face show-ul pe acolo! nu vreau sa iasa, si sunt destul de sigura ca va mai ramane ceva timp si va fi printre ultimii 4!Poate chiar va fi castigatorul :)
DeVil Bitch
Junior Member

Mesajde Miss Lizzie » Mar Iun 03, 2003 5:24 pm

Dupa injuraturile alea pe care le-a tras... Costel iese sigur.
Be yourself and you won't regret it!
Miss Lizzie
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Iun 03, 2003 8:25 pm

Bineinteles ca sa iasa Costel.....casa aia ramane "pustie" daca pleaca Ernest.(mi se pare ca nu mai e Iza cea care face show-ul...)

Oricum Costel m-a enervat de la inceput...
Titina
Junior Member

Mesajde IcE QuEeN » Mar Iun 03, 2003 8:30 pm

am votat Costel.
in ultimul timp a inceput sa fie cat se poate de enervant! Comportamentul sau lasa de dorit...
They that love beyond the world cannot be seperated by it.
Death cannot kill what never dies
IcE QuEeN
Junior Member

hy!

Mesajde RalucaB » Mie Iun 04, 2003 2:33 pm

Eu vreau sa iasa Ernest dar sunt sigura ca va iesi Costel.
Pí£rerea mea.
Pa
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Mesajde monk » Mie Iun 04, 2003 4:35 pm

Copilutza asta e fenomenala ......

Oricum FUCK COSTEL !! El cica e patron :D (de bodega)

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Titina » Mie Iun 04, 2003 5:24 pm

Io nu-l urasc chiar asa de mutl pe Costel,dupa mine ash vrea sa nu mai iasa nimeni din casa de-acum incolo,dar ernest in nici un caz nu vreau sa plece...
Titina
Junior Member

Mesajde Tiger Blue » Mie Iun 04, 2003 8:20 pm

Ernest, Ernest, draga Ernest...cate fete te pot placea!
De ce nu vrei sa plece Ernest? eu cred ca el, Iza sau Soso vor castiga...
Gandeste de doua ori,
Inainte de-a actiona!
Tiger Blue
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Iun 04, 2003 8:55 pm

perfect de acord cu moshu.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nightmare » Mie Iun 04, 2003 9:00 pm

Vreau sa iasa Costel. In ultimul timp a devenit insuportabil.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Tiger Blue » Joi Iun 05, 2003 6:56 pm

Si eu cred la fel..de la un timp in coace este tot mai rau si mai prost crescut!
Gandeste de doua ori,
Inainte de-a actiona!
Tiger Blue
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Iun 08, 2003 9:11 pm

Din pacate momentan Ernest are mai multe voturi decat Costel...... :( :( :cry:

Sa nu plece Ernest..... ;P ...lol
Titina
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Iun 08, 2003 10:55 pm

Din (ne)fericire, ne-am luat la revedere de la Ernest.:-"
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde genicon » Lun Iun 09, 2003 11:16 am

Eu spun, clar: din NEfericire ne-am luat "La revedere" de la el... Chiar imi pare rau... si am ramas dezamagit ca a plecat el. Parca nu-mi venea sa cred ca iese. Cat de ciudat... cum am reusit (eu, ca baiat) sa ma atasez de un baiat pe care nu il cunosc. E prea nasol... Al naibi el, Costel cu toti aia de au bagat apeluri...:( Dar... asa cum zicea si Ernest: "Este un joc"... un joc ce si-a pierdut din farmec, dupa parerea mea, o data cu plecarea lui...:mad:

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Iun 09, 2003 2:14 pm

ma asteptam sa iasa Costel... si m-au enervat enorm de mult aseara cand au anuntat ca va iesi Ernest... mi se pare ca incepuse sa fie lucrurile mai interesante intre el si Andreea... acum mi se pare destul de stupid showul... Au ramas 4 agains 2... desigur ca cei 4 ii vor vota pe cei 2.... destul de jalnic dupa parerea mea!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde fara acte » Lun Iun 09, 2003 5:16 pm

De ce pana mea l-au scos aia pe Ernest? Incepuse sa-mi placa omul! Poporul asta de cacao l-a votat sa iasa. BUUUUUUUU!Jos Romania!
fara acte
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iun 10, 2003 8:31 am

se pare ca atitudinea lui ernest din ultima saptamana, shi care a fost cu totul alta decat cea cu care ne-a obishnuit pana acum, i-a deranjat vehement pe cei care au votat. asta a insemnat un vot de blam indirect catre andreea, capul rautatzilor. sa spui drept, io am mari rezerve asupra faptului ca ernest s-ar fi indragostit de ea. nu m-a convins.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

2179

Mesajde baixinho© » Mar Iun 10, 2003 9:09 am

dar eu pot sa bag mana in foc ca nu s-a indragostit de ea si sunt convins ca nu ma ard. ceva ceva sentimente are pentru ea si cred ca vrea sa o convingaa si pe do'n'soara cu pricina la iesirea din casa. ati vazut si voi (si asta o stiu si ei) despre persoanele care ies din casa se discuta cel mult in dimineata zilei de luni, dupa care fiecare isi umple "timpul" cu sarcina saptamanala si cu diverse alte lucruri (apropo, i-aat maia auzit vorbind de Nadira?). numa ca (zic eu) el a mers pe urmatoarea logica (luand in considerare cele de mai sus): "daca ies acum, fata asta o sa ma uite pana iese si ea". sau daca nu il uita (ca este este putin probabil) este evident ca o va avea aceleasi sentimente pentru Ernest ca si pentru Mumu (de exemplu). ca sa revin la subiect (ca deja incep sa aberez), Ernest s-a dat indragostit ca sa zica publicul: "uite ma, o iubeste pe Andreea. hai sa nu-l votam pe el, ca poate iese ceva". si a iesit: Ernest din casa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Titina » Mar Iun 10, 2003 1:18 pm

Bai,a plecat Ernest shi ma oftic....BB-ul va fi un kkt mare de tot fara Ernest.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

;P ;P

De ce...?
Shi ce m-a ofticat Florin ca-shi batea joc de Andreea ca ea plangea dupa Ernest...io zic asta,ca shi io am fost de multe ori,chiar f. multe ori in situatia ei... :)
Titina
Junior Member

Mesajde K-gula » Mar Iun 10, 2003 4:40 pm

si uite asa imbecilitatea romanilor a dat inca o data roade. ernest a iesit. cretini din casa au realizat ce sa intamplat si acum stau cu botu` pe labe, iar acel kkt parvenit cu numele costel face in continuare pe nevinovatul. se tot spunea ca iza este sufletul show-ului. acum ce face. a cam murit, sau sa cam imputit de atata cretinitate? oare cand se va trezi prostimea si va realiza ca singurul mod de a fi sus, inseamna sa fi open mind, ca singurul om din casa ce a iesit saptamana trecuta (ernest) bravo lui pt. ce a facut. pacat romania. emisiunea nu mai are nici un farmec. era singurul ce stia sa tina emisiunea la inaltime.

K-gula
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 10, 2003 8:17 pm

Asa este Oguri !

M-am uitat azi pentru prima oara de la iesirea lui Ernest. Ce glume face Costel. Ca aia de la tzara..care isi beau mintzile la carciuma din fata garii. Ii zice Izabelei : "ce ar fi sa te apuc de gura si sa iti trag si eu si Flo cate o basina in gura ? " . :(
Nu-i vorba..ca si Izabela e la acelasi nivel cu el..chiar mai rau.

Mi-a placut de Andreea ce i-a fraierit. Cica ala care a castigat in Italia...facea multa treaba. Iza...s-a si apucat sa spele WC-urile ! :yD

Eu zic ca si Andreea e open-minded. Iar Alida...joaca un teatru de zile mari in sperantza castigarii concursului. Lumea din Romania..cum e dobitoaca...o s-o lase pana la sfarsit.

Nici nu am preferat dintre cei ramasi. Dar sper sa castige unul dintre : Andreea , Soso , Florin.

Oguri , cu cine tzi din cei ramasi ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Mie Iun 11, 2003 7:15 am

sa-mi bag piciorele ce retardati ............ dc pana mea l-or fi scos ma ?

multi zic ca si-a taiat craca singur dupa ce s-a aliat cu frigida aia de andreea care vezi doamne s-a indragostit de al (yeah right - teatru de cea mai proasta calitate) pacat de el ca era natural

The Wake Up Show™
monk

Următorul

Înapoi la Antichitati