)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
nu bre a io nu duc lipsa de socializare, lasa. in plus sunt alergica la frisca si nu ma prinde bine rozul...
a. uitasem ca de fapt tu porti roz.. tz tz tz.. ti-am zis ca nu se potriveste cu pielea ta creola...
p.s: sa nu te superi, da? ca am vazut ca lumea e frustrata pe aici..
later edit: prima pe dreapta.
a. uitasem ca de fapt tu porti roz.. tz tz tz.. ti-am zis ca nu se potriveste cu pielea ta creola...

p.s: sa nu te superi, da? ca am vazut ca lumea e frustrata pe aici..
later edit: prima pe dreapta.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
bai, a aluat-o toata lumea razna pe aici?! totz nervosi, toti cu curu`n sus, zici ca-i la menopauza toata lumea... plm...
bine ca esti tu dragut zoso, ca alfel.. pretty in pink ..
bine ca esti tu dragut zoso, ca alfel.. pretty in pink ..

Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

bah vali, ce plm, mi-ai invadat si vadu unde agatzam si io gagici, treci bre pe tredu cu comentarii la poze ca oricum titina nu posteaza p-aici 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
mister eye, lasatz ca unde-i loc de unu e loc si de al-doilea.. in plus, iote cate femei frumoase sunt peste tot.. si frumoase si dorituare.. sau numai frumoase sau numai dorituare.. de toate pt toata lumea! 

Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

aiule, mi-e lene sa dau cu reply din pagina precedenta: io zic sa-i zici lu miraculosu pe shleau, ca-i dau un carnat si bere la gard.
~p~p
~p~pANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117