(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde bhuttu » Lun Iul 22, 2002 10:40 pm

Initial trimis de decret
ce superba e Natalie Portman

Io ma gandesc ca s-ar putea sa fiu asa de norocos incat s-o cunosc PERSONAL pe Natalie Portman. Si ma mai gandesc ca azi am cunoscut-o pe fata lu' Pete Townsend. Si ma enervez pe norocul care-l am si... nu stiu, il merit?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 22, 2002 10:42 pm

Adica cum sa o cunosti personal ? Stai la masa cu ea ?
Atunci ..DA noroc !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Iul 22, 2002 10:44 pm

E, nu chiar la masa. Da' sa dau mana cu ea, sa schimb vreo 2-3 replici, o treaba d-asta.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 22, 2002 10:50 pm

Aaa...pai slabutz. Mie mi-ar placea sa stau la un shpritz cu Natalie Portman. La un Golden de Odobesti.

Si intradevar este foarte frumoasa. Si e cam de varsta cu bhuttu daca nu ma insel.
Mi-a placut mult de ea in filmul....Femei frumoase !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iul 23, 2002 8:46 am

Cum se chema frate Vianu asta inainte de revolutie, ca pe vremea mea existau doar Balcescu (acuma Sf. Sava) si Lazar in top. Urmati, la distanta, de MF3, informatica, Caragiale. Ori o fi MF3...Nu va ofuscati, ca e mult de atunci si stau prost cu tinerea de minte.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 23, 2002 9:15 am

Se numea MF1 ! Liceul de informatica i-au spus pormo !
Si cum ma ? Mihai Viteazu nu erain top ? Sau special l-ai omis..stiind ca acolo am facut ! Da...imi dau seama ca special l-ai omis. Cata rautate ! Si mai zici..sa nu zic ca esti un ticalos ! Pai asta esti,bai baiatule !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iul 23, 2002 9:20 am

Moshule, ai o problema? Normal ca nu l-am omis special. Ba chiar mi-a trecut prin cap sa-l pun asa, la misto, sa nu cumva sa te ataci. Dupe care am zis ca nu te ataci tu asa de usor. Wrong! CEL MAI BUN LICEU AL TUTUROR TIMPURILOR E ALA UNDE A INVATAT MOSHU!!! E mai bine asa?
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 23, 2002 9:24 am

Hai,lasa....ca habar nu ai. Sa vii in prima zi de scoala a anului asta...sa itzi arat liceul. Atunci o s-o duc pe verisoara acolo..pt. ca este boboc ! :D
(a avut medie de putea intra oriunde..chiar si la Vianu..dar a ales CNMV. asa sa stii)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iul 23, 2002 9:37 am

Poate ca habar n-ai tu despre ce vorbesc eu, bai baiatule cu drag itzi spui, caci atunci cand mergeam eu la scoala matale te jucai cu dansa in tarana. Acuma s-ar putea sa fie ca tine, nu zic, ca nu mai cunosc la licee. Uite, ca sa nu plangi ;P , imi sap in memorie adanc si-mi aduc parca aminte ca am avut ceva (destui) colegi in facultate veniti de la Mihai Viteazu...Ba nu, mah, erau de la MF3, imi pare rau ca nu pot sa te ajut!! Da' spune-ti si tu ca este datorita locatiei indepartate tare de twilight zone, asa ca accept cu placere invitatia ta de a face o excursie pana acolo, sa-i aratam boboacei binefacerile scolii. Si-i dam si o inghetata, ca sa le inghita mai usor. :D
Ca ma faci sa sicriu mesaje mai lungi de trei randuri si nu suport!
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 23, 2002 9:44 am

Angus..sunt eu de vina ca amtale esti nascult cu 10 ani inaintea mea ? De ce te lauzi cu asta ?
Fiecare cu varsta lui !
In sfarsit. Tu ce profesionala ai facut ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iul 23, 2002 9:49 am

Nu esti tu de vina, relax, da' nici meritu' tau nu este. Si nu ma laud cu asta. In sfarsit, eu am facut scoala de angusi. :D :D
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 23, 2002 10:09 am

Dupa cum spuneam..ma uitam si eu la VH1..la melodii de cand era Angus flacau.
Pai cine sa cante ? Au fost Village People cu al lor YMCA din 1978. A mai fost Madonna. Au mai fost AHA si inca altzi cativa mari maestrii ai muzicii....pe care i-am si uitat.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Mar Iul 23, 2002 10:16 am

Prietene, glumeshti? Pai ashtia nici nu se existau pe vremea aia! Au aparut mult mai tarziu! :D
Btw, Mosh-care-le-stii-pe-toate, ieri foarte greu am putut accesa site-ul, si mai deloc. A fost ceva de la ei, sau de la mine? Spune-mi, spune-mi!
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 23, 2002 10:23 am

Pai..eu am fost pe site intre 10-14 . 21-24. Si a mers destul de bine. Cred ca de la tine o fi fost.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Iul 24, 2002 9:41 am

urmatoarele versuri le dedic Oribilului Mosh cu mentiunea: mai iesi si tu din cand in cand din casa sa mai vezi cum arata lumea. Nu te-ai saturat sa stai in camera aia imputita si sa arzi gazul pe net cat e ziua de lunga ??? In caz ca nu ai observat este vara afara pork puturos !!! Stai pe forum toata ziua si scrii ineptii.... Care e smiley face -ul vostru preferat etfuckin'cetera....

"Toata ziua stai in casa
Nici nu te uiti pe fereastra
Stai pe net , o arzi aiurea
Bagi un somn , mananci intruna "

NU TE MAI SUPORT !!!
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 24, 2002 10:55 am

Aliosha s-a suparat pe mine ca l-am refuzat aseara sa ies cu el. Au fost prea multe refuzuri,dintr-o data. Prietena lui nu il mai suporta,eu nu mai vreau sa ies in orash cu el....etc. Doar o anume gasca de rockeri l-a primit cu bratzele deschise pe acest om.
Ieri bai baiatule..daca vrei sa stii am fost la Fanutza....cu Cata,Scooby,Domnu Dan. Asa sa stii !

Poezia in schimb..f. frumoasa.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zuza » Mie Iul 24, 2002 12:20 pm

Ppl! Am un anunt important de facut! Azi-noapte nu am dormit de loc si nici nu mi-e somn!
E ceva in neregula cu mine?:con:
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Nu sunt obosita

Mesajde J'adore » Mie Iul 24, 2002 12:24 pm

Initial trimis de monikaisinlove
Ppl! Am un anunt important de facut! Azi-noapte nu am dormit de loc si nici nu mi-e somn!
E ceva in neregula cu mine?:con:

monica...nici eu nu am dormit(mai exact de 2 zile incoace, si nu sunt obosita :p :D ) I win!

luv u all!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Iul 24, 2002 1:43 pm

Oribile ti-e sila si de zilele tale.
Sunt curios ce o sa faci in urmatoarele zile cu atitudinea asta de sobolan mort.

Oare revelatia se va produce sau nu ?
Aliosha

Mesajde angus » Mie Iul 24, 2002 2:31 pm

asha, asha...(prietenii stiu de ce...) :p (asta nu-mi place, ori rade ori scoate limba, ca eu nu pot sa le fac pe amandoua deodata !!!)
angus
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Iul 25, 2002 11:57 pm

*hiccup*
Friday night we'll be drinkin manashevitz
Goin out to terrorize goyem
Stompin shagitz, screwin shicksas
As long as we're home by Saturday mornin
Cause hey we're the Brews
*hiccup*

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Suntem tineri, ce ne pasa... cand creierul nu-i acasa

Mesajde Aliosha » Vin Iul 26, 2002 8:28 am

Intrand de pe dial up nu mi-am mai permis de mult luxul de a vizita si alte forumuri decat cele care ma intereseaza. Totusi in dimineata asta, impins de la spate poate de vremea de afara am dat click pe forumul Animal X.

Discutii foarte interesante doamnelor si domnilor. Niste schimburi de idei intre Animalutza XXX si Melutza de toata frumusetzea.
Cateodata mi-e dor de Gabytzu. Noi ne luam de el dar pustiu era pantaloni scurti fatza de fetitzele astea.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 26, 2002 9:06 am

Categoric..Gabisor era un cizelat pe langa Animalutza XXX si Melutza.
Domne ..pe mine nu ma deranjaza ca abereaza pe forumul lor. Sa abereze acolo cat or pofti. Nu ma deranjaza daca Melutza face 15 000 posturi in 2 luni. Dar sa le faca acolo..la Animal X.
Chestia ca e ea a stricat subiecte de pe Generalitatzi si de pe Animale (animalele reale...nu formatzia aia) .
Este doar vina lui Sopra...ca nu a luat nici o masura.Ba mai mult..el e fericit ca alea au multe posturi. Eu ce pot face ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Vin Iul 26, 2002 4:58 pm

monika, crinutza, ce faceti, recuperati noptile nedormite? ca eu dorm in fiestecare noapte si tot mor de somn...voi cum faceti?
angus
Junior Member

Mesajde zuza » Vin Iul 26, 2002 5:16 pm

Azi-noapte am dormit 4 ore si ma simt in forma.
Cum fac? Pai eu sunt tanara si-mi permit.:D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 26, 2002 5:20 pm

Eu pe langa somnul normal de noapte,dorm 4 ore la pranz..si tot nu sunt in forma ! :cry:
Dar si cand mi-oi intra in forma..atunci neica sa te tzi ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Vin Iul 26, 2002 8:14 pm

nu se poate ! au schimbat smileyurile :cry:

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde zuza » Vin Iul 26, 2002 8:54 pm

Oau! Sunt chiar urate!;P
zuza
Junior Member

Well.........

Mesajde J'adore » Vin Iul 26, 2002 11:05 pm

Initial trimis de angus
monika, crinutza, ce faceti, recuperati noptile nedormite? ca eu dorm in fiestecare noapte si tot mor de somn...voi cum faceti?

Well...acum ma culc la 5 dimineata si ma scol pe la 10, 11 am(ora de aici)......Ma simt excelent! Tineretea are avantajele ei! :D :p
J'adore
Junior Member

chat fanclub

Mesajde J'adore » Sâm Iul 27, 2002 6:25 am

Chiar asa, nimeni nu intra pe chatul fanclubului.stau singura pe chat!
J'adore
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati