)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
de 36 de ori ?
recordu meu e de 5 ori in 12 ore.
recordu meu e de 5 ori in 12 ore.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
miraculosule, jtim ca acuma vrei sa arunci cu modestia inspre noi, da' nu prea tzine decat cel mult la titine. in plus, tu erai foarte mandru ca ejti onanist, ce s-a intanplat ? rautacizmele copiilor din fatza blocului ? 

-

nocturna - Mesaje: 8725
nocturna...cred ca doar tu si Migu intelege ce spui tu acolo.
care-i chestia ? nu e bine de 5 ori ? tu poti sa te masturbezi de mai mult de 5 ori in 12 ore ?
care-i chestia ? nu e bine de 5 ori ? tu poti sa te masturbezi de mai mult de 5 ori in 12 ore ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Imi pare rau s-o spun, de obicei nu fac asa ceva, da' de data asta mosu are dreptate. A zis ca lui nu-i iese decat de 5 ori in 12 ore. Ceea ce mi se pare rezonabil.
Hova, sa-i vad si io p-aia de se fut atat mai mult de 3-4 zile la rand...
Hova, sa-i vad si io p-aia de se fut atat mai mult de 3-4 zile la rand...
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
Ce fain s-a eschivat Nocti de la raspuns.
handi, cum se face ca de fiecare data cand te trezeshti brusc shi dintr-un coshmar ajungi fics pe feceu ? ar trebui sa-tzi dea de gandit asta.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 11 (10 membri si 1 vizitatori)
nbm, bhuttu, cubu, memetShol, MiG29, nocturna, piskeshu, ShortcutToHell, sin ella
bre, veniratzi totzi sa vedetz masturbatoru?
iaodi, pour les conaisseurs, ascult acuma track 15
nbm, bhuttu, cubu, memetShol, MiG29, nocturna, piskeshu, ShortcutToHell, sin ella
bre, veniratzi totzi sa vedetz masturbatoru?
iaodi, pour les conaisseurs, ascult acuma track 15

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
sunteti culmea. va refereati la asta cumva mai devreme?
click here
de citit paragraful III ca e clar despre cine e vorba.
click here
de citit paragraful III ca e clar despre cine e vorba.
-

cutuma© - Mesaje: 3047
he has got an obssesion! da-o'ncolo de denominare... asta sa fie cea mai mare problema a noastra din uichendul asta... nu o sa mearga bancomatele sa ne scoatem milioanele si miliardele din banci... ntz
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-

older - Mesaje: 699
Migule, denominarea e un lucru naspa care din cauza ei o vreme o sa muncesc io mai mult pe aceiasi bani si care din cauza ei io n-am avut de munca azi. Adica bani mai putini.
Pe bune, nu-mi aduc aminte, v-am mai spus ca ma pis pe ea dede nominare?
Pe bune, nu-mi aduc aminte, v-am mai spus ca ma pis pe ea dede nominare?
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
az vreau sam fac un robotel din pachete de tigari. nu stiti vrun sait unde gasesc nejte planuri cum sa faci un robotel fericit si sinaptic?! 

-

weed13 - Mesaje: 1868
-

cutuma© - Mesaje: 3047