comentarii impertinente la poze
ha ha ha ha ha ha ! cat de bun a fost Hades la faza asta. *p
Roxana, chiar sa-i lasi nr. lu Hades. ca te sunam de la Decret...ca are centu. asta daca esti pe connex. daca nu te sunam de la Wild Rose.
Roxana, chiar sa-i lasi nr. lu Hades. ca te sunam de la Decret...ca are centu. asta daca esti pe connex. daca nu te sunam de la Wild Rose.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:stiu ca are poze pe net danone...dar sa le faca publice aici, pe subiectul de poze.
Are poze pe net? unde? macar sa mor cu sufletul impacat...:p [...] si daca se poate si Nightwish sa ataseze si ea o poza integrala...nu numai ochii.
Bag de seama cum ca SatyR si-a gresit vocatia. El putea sa fie foarte bine mercenar in legiunea straina, atlet de performantza, sau chiar cioban! :limba:
Ultima ipostaza este incantatoare totusi. Cum spuneam, e super interesant sa mergi si sa bati muntii in lung si in lat cunoscand oameni.
Cat despre ROXANA, de data asta i-o las lu' Hades. F*** tu pe toate bah!:)
-
Love2Fly - Junior Member
Love2Fly scrie:si daca se poate si Nightwish
deci io zic sa ne luam gandu' shi sa-l indesam prin vun coltz. ai sh-asha prea multe pe cap shi alea suferinde de claustrofobie.

-
nocturna - Mesaje: 8725
mama cat ti-am cautat ochii nocturna...
nanuk nu ziceam in sensul porkos (greu de crezut), ziceam ca nu surprinzi esentialu' pur si simplu dpdv hartistic. adica...nu prea mi-au placut pozele astea, e bine asa?
roxana aveti mai mama grija de haparatele astea foto, nu mai dati cu toate vocselurile pe obiectiv ca ies pozele naspa.
nanuk nu ziceam in sensul porkos (greu de crezut), ziceam ca nu surprinzi esentialu' pur si simplu dpdv hartistic. adica...nu prea mi-au placut pozele astea, e bine asa?

roxana aveti mai mama grija de haparatele astea foto, nu mai dati cu toate vocselurile pe obiectiv ca ies pozele naspa.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
ROXANA, da nu pute-ai
si tu sa pui niste poze mai inchise la culoare?

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
satyre nea gheorghe ie ala cu baston in mana si palarie?
wyuiut: danone baga-le-o p-aia de pe matrimonialele sadomaso cand iejti cu biciu si tarnacopu in mana si cu masca de gaze pe figura
wyuiut: danone baga-le-o p-aia de pe matrimonialele sadomaso cand iejti cu biciu si tarnacopu in mana si cu masca de gaze pe figura

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:nea gheorghe ie ala cu baston in mana?
da, dar bastonul este alb.
eyewitness scrie:cu masca de gaze pe figura
de ce nu termini frazele? cu masca de gaze pe figura lu eyewitness.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule de ce ti-a fost frica n-ai scapat...te invalui umoru dornian . cel putin la ala ie natural ,da la matale....
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
:j...... v-am innebunit cu 'lumina' din pozele mele.... :j
OM si Hades:is pe orange,am si cartela de connex,dar nu-mi dau nr. de telefon
MiG29: aparatu' n-are nici film, nici blitz ....:-P
baixinho: credema ca puteam...dc vrei mai pun...dar nu se vede nici macar ce se vede in astea ;h
si ptr. tre
pozele au iesit asa intunecoase din cauza ca am facut (cu camera digitala)in loc de vreo 40 de poze la H am facut 77 la H
si eu cand le-am vazut m-am enervat f tare ptr. ca am iesit bine,dar ceva a trebuit sa strice tot:( .... so that's it
:-;
OM si Hades:is pe orange,am si cartela de connex,dar nu-mi dau nr. de telefon
MiG29: aparatu' n-are nici film, nici blitz ....:-P
baixinho: credema ca puteam...dc vrei mai pun...dar nu se vede nici macar ce se vede in astea ;h
si ptr. tre
pozele au iesit asa intunecoase din cauza ca am facut (cu camera digitala)in loc de vreo 40 de poze la H am facut 77 la H
si eu cand le-am vazut m-am enervat f tare ptr. ca am iesit bine,dar ceva a trebuit sa strice tot:( .... so that's it
:-;
! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
ce nike-uri meseriashe are jaxxx. pesemne ca o duce foarte bine acolo in Canada. niste pantofi ca ai lui costa 4,5 milioane lei in Romania. astia e bani !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
roxano ce-i cu h-u ala ma ca eu nu percep? intra mai multe poze daca-s intunecoase?! esplica-mi te rog ca pa mine nu ma duce capu.
ahahhah! v-am prins vraji...a era altceva asta. in fine, vezi vali ce-a zis dana? m-am scos, te prinz eo ca ma mai iei la shto legat da poze!
ahahhah! v-am prins vraji...a era altceva asta. in fine, vezi vali ce-a zis dana? m-am scos, te prinz eo ca ma mai iei la shto legat da poze!
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
roxano ce-i cu h-u ala ma ca eu nu percep? intra mai multe poze daca-s intunecoase?! esplica-mi te rog ca pa mine nu ma duce capu.
tre uite de aici ...H=rezolutie maxima 1248x960 :limba:
intra cam 40 la H ,iar eu am facut 77 si mi le-a intunecat ca am suprasolicitat-o (camera)
Hades nici o exceptie ....
GATA CU POZELE MELE INTUNECATE! SI EU M-AM SATURAT SA TOT EXPLIC...SPER CA S-A INTELES SI PROMIT CA SAPT.URAMATOARE PUN POZE NORMALE!
tre uite de aici ...H=rezolutie maxima 1248x960 :limba:
intra cam 40 la H ,iar eu am facut 77 si mi le-a intunecat ca am suprasolicitat-o (camera)
Hades nici o exceptie ....
GATA CU POZELE MELE INTUNECATE! SI EU M-AM SATURAT SA TOT EXPLIC...SPER CA S-A INTELES SI PROMIT CA SAPT.URAMATOARE PUN POZE NORMALE!
! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
-
monk - Mesaje: 2747
pai am facut poze in seara asta. dar nu stiu ce face Hades de nu le ataseaza. se fu*e in cur...si a uitat. sper sa le puna pana maine...sa vedetzi ce plover de colectie mi-am cumparat.
-