)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
inainte sa iasa soarele!! pe cer rasare ceva!! o stea ,una care ajunge in turu 3 si il schinjuie pe mig!!! creca o ia la goana prin spatiu!!!

///tHE Lion kING\\\
-

Eagle Raider - Mesaje: 645
[quote="nbm"]special pt gaga
dana, te anunt cu tristete ca:
Activ FM ş]
drept sa spun, de 'Favorit' ma cam doare undeva.. in schimb de Activ mi se rupe inima (e-adevarat ca 'dezintegrarea' incepuse, din pacate, de ceva vreme, odata cu disparitia unor emisiuni .. )
dana, te anunt cu tristete ca:
Activ FM ş]
drept sa spun, de 'Favorit' ma cam doare undeva.. in schimb de Activ mi se rupe inima (e-adevarat ca 'dezintegrarea' incepuse, din pacate, de ceva vreme, odata cu disparitia unor emisiuni .. )
- Alienor
- Junior Member
cata lume care vb prostii aici
) incep sa intzeleg lumea...din ce in ce mai bine, shi totodata deloc....maine e o noua zi, la fel ca azi...dar nu ca ieri, incercand sa ma trezesc, sau sacobor pe pamant, am inceput sa aud un sunet...sunetul pasarelelor care ciripesc disde dimineatza.
Lunea e aici.....pretutindeni....shi totushi nicaieri...atunci cand itzidoreshti ca cineva sa fie langa tine, itzi dai seama eshti singur printre milioane.
Iar e zi...la fel ca azi...shi totodata la fel ca maine.....dar oare va fi la fel?
Intrebari ce nu au raspuns, se nasc o data cu prima plipain care aideschis ochii, ashteptand ca ceva bun sa se intample....iar norii din care ai coborat sa te ashtepte ca in fiecate seara, sa te poarte pretutindeni, acolo unde totul este frumos, iar toata lumea te iubeshte....
Aberez din ce in ce mai mult, shi va las sa va ashteptatzi norishorii pentru a incepe de maine o noua zi...sau o zi la fel ca ieri....sau era azi?
) incep sa intzeleg lumea...din ce in ce mai bine, shi totodata deloc....maine e o noua zi, la fel ca azi...dar nu ca ieri, incercand sa ma trezesc, sau sacobor pe pamant, am inceput sa aud un sunet...sunetul pasarelelor care ciripesc disde dimineatza.
Lunea e aici.....pretutindeni....shi totushi nicaieri...atunci cand itzidoreshti ca cineva sa fie langa tine, itzi dai seama eshti singur printre milioane.
Iar e zi...la fel ca azi...shi totodata la fel ca maine.....dar oare va fi la fel?
Intrebari ce nu au raspuns, se nasc o data cu prima plipain care aideschis ochii, ashteptand ca ceva bun sa se intample....iar norii din care ai coborat sa te ashtepte ca in fiecate seara, sa te poarte pretutindeni, acolo unde totul este frumos, iar toata lumea te iubeshte....
Aberez din ce in ce mai mult, shi va las sa va ashteptatzi norishorii pentru a incepe de maine o noua zi...sau o zi la fel ca ieri....sau era azi?
-

maxx1nsane - Mesaje: 713
-

weed13 - Mesaje: 1868
uidule, am baut si eu mai demult d-aia. ma rog, n-am terminat nici primul shot, ca mi-a ars toata instalatia si am stat juma de ora cu gura sub jetul de apa rece.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
mirel radoa?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
dedicaţie pentru Mireluş cu scuzoaiele de rigoare
scuzaţ, de vină e uischeanul!
imi cer iertare ca din trupă am uitat
un cub ce chinuie ţambalul
de zici că-i un pian dezacordat.
~p
uite cum am ajuns să aberez sin gurik
.
scuzaţ, de vină e uischeanul!
imi cer iertare ca din trupă am uitat
un cub ce chinuie ţambalul
de zici că-i un pian dezacordat.
~p
uite cum am ajuns să aberez sin gurik
.............................
- sin ella
sin ella Viewing Thread barbatii casatoriti nu au voie sa calce stramb?
sin patico, faci ce faci si tot la sex ajunji
sin patico, faci ce faci si tot la sex ajunji
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
sin gurik
cubule, opshcen ejti bei fratele meu!Shi-n ce?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre da unde-i cecu? sper ca nu l-o fi halit monstru din locnes 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness, ma urmaresti, bine. Fie. Da di ce ma spui la altii? Iote mah, n-are voie omul sa se informeze
. Am vrut sa vad si eu daca are voie barbatii insurati sa calce stramb sa stiu ce sa-i spun lu barbatu meu.
PS: eyewitness, cubu, treceti la colt ca sunteti nepoliticosi. Va dedic dedicatii si nici mersi nu ziceti.
PS2: cubulet, cu riscul sa ma repet: in gurik puate tu din astia:

. Am vrut sa vad si eu daca are voie barbatii insurati sa calce stramb sa stiu ce sa-i spun lu barbatu meu.
PS: eyewitness, cubu, treceti la colt ca sunteti nepoliticosi. Va dedic dedicatii si nici mersi nu ziceti.
PS2: cubulet, cu riscul sa ma repet: in gurik puate tu din astia:

............................
- sin ella
asta, in traducere libera ar insemna cí£-l mancí£-n p**í£,nu?sper ca nu l-o fi halit monstru din locnes

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740