(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde J'adore » Mar Aug 20, 2002 7:44 pm

Pt. ca nu exista nici un topic gen, "Ce te-a suparat azi" scriu aici!

Sunt suparata pt. ca am instalat webcam-ul si nu stiu de ce dreaku nu merge! :cry: ;P :con:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 20, 2002 7:46 pm

De cate ori sa va zic ca existape forumul rock romanesc un asemena thread !
Scrietzi acolo ce va supara.....ca aia sunt cu supararile !
Noi aici pe generalitatzi..suntem mai mult cu bucuriile !!!
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Aug 20, 2002 7:47 pm

Stau si ma gandesc (deci sunt un mic Napoleon, fac doo lucruri dodata: "stau" si "ma gandesc") caj vrea sai dau un sfat lu Jaded, da nu ma pricep. Totuj, Jaded, incearca sa ei uebcamu si sal plimbi, puateasa merge. Daca crezi cai o gluma pruasta, ignoro. Dacai un sfat bun, punel in practica. Zic si io, nu dau cu paru!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 20, 2002 7:54 pm

Bai baixo..te credeam baiat destept !
A zis fata doar ca nu merge ! Cum draq sa-l plimbe..daca web camu nu merge ??????
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zuza » Mar Aug 20, 2002 8:26 pm

Yupeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Im meeting my sg! Bye!
See ya all in a few hours
:D :D :D :D :D :D :D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Aug 20, 2002 8:59 pm

eu sunt fericita. . tocmai am devorat o inghetata best cu caramel
:drool:

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Aug 20, 2002 9:14 pm

Eu am baut o ciocolata fierbinte... Asa, cum numai tatal meu stie sa faca... Mmmmmmmm... Imi pare rau c-am terminat-o!
Kayla

Mesajde darkshines » Mar Aug 20, 2002 11:39 pm

someone rescue me from this hell hole and do it quick cuz i'm about to go insane.
traducere:
AJUTOR

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde J'adore » Mar Aug 20, 2002 11:43 pm

Darky, dute pe scandal, si citeste acolo la "Gabytzu vs...." sigur o sa te simti mai bine............toata lumea e invitata!!!!!!!!
J'adore
Junior Member

Mesajde zuza » Mar Aug 20, 2002 11:47 pm

Pai de ce darky? Cine te chinuie?
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Aug 21, 2002 12:19 am

ma chinuie insomnia. ca de 2 nopti nu am putut adormi inainte de 4:30 am . am cearcane de proportii uriase , parca ar fi doua Grand Canioane intunecate pe fata.
Si ma chinuie si faptul ca de 4 zile incerc sa ma duc sa vad Vidocq si tot nu am timp.
si ma mai chinuie multe dar imi vine prea greu sa tastez.
de asemenea as vrea sa adaug ca din cauza ca nu mai mananc cum trebuie voi ajunge sa fac ori o intoxicatie alimentara ori o forma severa de ulcer.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde zuza » Mie Aug 21, 2002 2:21 am

Welcome to the club baby!
zuza
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Aug 21, 2002 2:35 am

Cum a zis si monika, welcome to the club darky, lasa ca trece, si ai si tu grije ce mananci!......mananca mancare sanatoasa!

I sound just like your mom?!......right?!?!
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 7:22 am

Lasa..darky..ca vedem impreuna in Mall..Vidocq....adica de fapt il vezi cu Aliosha...ca pe mine nu prea ma incanta un film frantuzec vazut la cinema !

Iar insomnie stiu de ce ai ! Ai constiintza incarcata de toate relele pe care le-ai facut...iar asta nu te lasa sa dormi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Aug 21, 2002 12:24 pm

eu am draci pentru ca nu voi putea sa mai intru chiar asa des. . .tocmai cand reusisem sa imi instalez messenger. . sper sa am destul timp sa ma ocup de moderarea forumului animal x..deedee e si ea plecata de 2 saptamani.. .am ramas singurica.. o sa ma descurc, doar sunt fata desteapta ! :p

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Aug 21, 2002 1:17 pm

On my mind is what I talked with Jasmynutza last night. Voua v-a zis ca e olimpica (ca si mine, de altfel)? Moshule, uite o dovada ca e desteapta: premiul II pe municipiu la romana! :D
Kayla

Mesajde Jasmine » Mie Aug 21, 2002 1:29 pm

aoleu Melutzooo! acum o sa creada lumea ca sunt o tocilara!!!
;a ;a ;a

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Aug 21, 2002 1:48 pm

Initial trimis de Jasmyna
aoleu Melutzooo! acum o sa creada lumea ca sunt o tocilara!!!
;a ;a ;a

Adica nu vrei sa ti se laude meritele scolare? Se vede pe tine ca nu esti tocilara... Don't worry for this!
Kayla

Mesajde Jasmine » Mie Aug 21, 2002 7:10 pm

da,cam asa e!!
eu va las copii!tre sa ma duc si eu acasa , sa pap grisuletzul , sa fac baitza si sa ma culc in patutzul meu ( unde ma asteapta animalutzele de plush. .. ).
Noapte buna ! Somn usor! Vise placute!!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Kayla » Mie Aug 21, 2002 7:17 pm

Si eu plec... Are tata treaba la computer... Ne mai vedem noi diseara sau maine... On my mind: bye, bye la toata lumea! :sal:
Kayla

foooooood

Mesajde RooT » Mie Aug 21, 2002 7:52 pm

I have a problem ...

Imi chiraie matzele de foame ... da mi-e lene sa ma duc sa mananc ... Asta e problema mea in momentu asta ... Vreo solutie ... ceva ... :cow: ... ? ...
RooT

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 21, 2002 8:37 pm

Solutzia : urmeaza exemplu' lu' C8 D8..si treci la culcare !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Aug 22, 2002 12:24 pm

Imi trece prin minte sa-i spun lu Aliosha sa-si goleasca casuta postala ca nu po sai trimit un piem. Aliosha, golestetz casuta pojtala ca vreau satz trimit un piem in care satz zic sa nu ma uiti si pe mine cu adresa aea de internet cu ajutoru cí£rea sal gasesc pe varmiu din Monreal.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 22, 2002 12:50 pm

Bai SOD....tu n-ai serviciu,n-ai nimic ? Stai cat e ziua de mare..si te prostesti alaturi de copii de 14 ani de pe forum ! Ce e mai trist..e ca te fac....si itzi iei rusine de la ei !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Aug 22, 2002 12:53 pm

moshule,intre un post de-al tau si o inghititura mare de mancare mai si gandeste ma,ca e benefic!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Joi Aug 22, 2002 1:55 pm

Sunt, ca de obicei, intr-un net cafe. Nu po sa va spun ce satisfactie pe copchii daciulea cand sempujcantre ei la nuj ce porcherie de joc, pe care nu cred co sal inteleg vrodata. Ma rog, dale lor.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 22, 2002 2:36 pm

Ceea ce se joaca copii pe la salile de net..e Counter Strike ! Si ai grija ca d'ala se joaca si administratorii forumului nostru...domnii xkran si C8 D8 !
Indraznesti sa numesti jocul lor preferat .."porcherie " ? Hmm..nu prea te vad bine,baixo !

:z
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Aug 22, 2002 2:45 pm

1. Nu stiam ca respectivul joc este "practicat" si de administratorii acestui forum.
2. Imi este greu sa cred ca mi se va da ban doar pentru simplul motiv ca mi-am exprimat un punct de vedere asupra unui joc.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 22, 2002 3:00 pm

Mda..nici eu nu cred ca se vor supara !
Ce daca joaca un joc pentru copiii de clasa a VIII a ? E optiunealor,nu ?

Eu tocmai am luat masa de pranz...si ma gandeam sa ma intind nitel..pentru 1 ora...sa mi se aseze bine mancarea ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Aug 22, 2002 3:05 pm

Apropo de penultimul tau post, ma bate gandul sa fac si eu o premiera si sa ma autoporpun pentru avertisment ca am spus de joculetele ala ca este "porcherie" (parere pe care mi-o mentin).
Renunt la scrierea fonetica deoarece am vazut ca pe tanti Dana o zgarie la neuron. Cu toate ca daca stau bine sa ma gandesc, ar trebui sa fac ceva pe parerea ei. Nu stiu, ma mai gandesc. Sunt in cumpana.
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati