)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
oricum prestatia parazitiilor a fost sus de tot...
dina vass a cantat pe negativ , 2 piese , a luat o groaza de bani si a plecat acasa:))
			dina vass a cantat pe negativ , 2 piese , a luat o groaza de bani si a plecat acasa:))
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
		Like a storm wind that will ring the freedom bell
- 

sly - Mesaje: 2918

Mtv
Foarte "interesant" ce s-a intamplat aseara... Nu credeam ca o sa vad ziua in care Andra ia premiu pentru "cel mai bune videoclip" si Spicy "cel mai bun debut".. Dar la ce te poti astepta cand totul este aranjat? 
Nu s-au schimbat multe de anu' trecut pana acum.. Acelasi sistem infect de votare : fanii sunt incurajati sa voteze "pana'n ultima secunda" dar formatiile stiu cu 2-3-4 zile inainte cine va castiga... Formatiile nominalizate la o anumita categorie nici nu se mai oboseau sa stea in sala, stiau deja mult prea bine ca nu vor castiga (Cheloo nu parea prea fericit cu ce se intampla, a plecat din fata televizorului cand au castigat Mafia best hip hop).
Foarte misto a fost cand cei de la Zdob si Zdub nu doreau sa mai coboare de pe scena (la tv s-a vazut faza asta? :con: ) Din pacate, incapatanarea lor de a canta 3 piese (si mai vroiau...) in loc de una l'a enervat pe Anghel iar acesta le'a spus foarte clar ca orice relatie pe care o aveau cu MTV s-a terminat..cu alte cuvinte, la anu' nici un premiu..
Nu regret ca am fost acolo, nu pot spune ca mi-am pierdut timpu' privind spectacolul, insa sunt multe schimbari de facut.. De ce n-ati deschis subiect separat??
pese: a se observa ca am vorbit numa' despre ce s-a intamplat, si nu despre ce era in mintea mea "perversa" ca n-are rost sa intram in detalii nuh? :p
			Nu s-au schimbat multe de anu' trecut pana acum.. Acelasi sistem infect de votare : fanii sunt incurajati sa voteze "pana'n ultima secunda" dar formatiile stiu cu 2-3-4 zile inainte cine va castiga... Formatiile nominalizate la o anumita categorie nici nu se mai oboseau sa stea in sala, stiau deja mult prea bine ca nu vor castiga (Cheloo nu parea prea fericit cu ce se intampla, a plecat din fata televizorului cand au castigat Mafia best hip hop).
Foarte misto a fost cand cei de la Zdob si Zdub nu doreau sa mai coboare de pe scena (la tv s-a vazut faza asta? :con: ) Din pacate, incapatanarea lor de a canta 3 piese (si mai vroiau...) in loc de una l'a enervat pe Anghel iar acesta le'a spus foarte clar ca orice relatie pe care o aveau cu MTV s-a terminat..cu alte cuvinte, la anu' nici un premiu..
Nu regret ca am fost acolo, nu pot spune ca mi-am pierdut timpu' privind spectacolul, insa sunt multe schimbari de facut.. De ce n-ati deschis subiect separat??
pese: a se observa ca am vorbit numa' despre ce s-a intamplat, si nu despre ce era in mintea mea "perversa" ca n-are rost sa intram in detalii nuh? :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
		---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
 - Junior Member

monk, ce film cu evrei a lu' brucs ai vazut ?
			IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
		- 

Oribilul Mosh - Junior Member

pai mai in toate filmele lui baga evrei .. probabil din cauza ca el e evreu ...
sa amintim :
Robin Hood Men in Tights
History of the World ...-- un film pe care l-as revedea de 10000000 de ori
cre ca vroiam sa ma refer la mel gibson .. nu me brucs

sa amintim :
Robin Hood Men in Tights
History of the World ...-- un film pe care l-as revedea de 10000000 de ori
cre ca vroiam sa ma refer la mel gibson .. nu me brucs

- 

monk - Mesaje: 2747

mah, nu credetzi ca ar fi cazul sa deschidem un thread "Comentarii impertinente la Aberatzia Zilei" ?  Si la " )))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((  " sa deschidem unul...:rolleyes:
Cre' c-ar prinde bine. :B

Cre' c-ar prinde bine. :B
- 

dEpEchEmIND - Junior Member

depechemind, pregateste-te...ca diseara te invit in cadrul talk-showului nostru.
			IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
		- 

Methinks OM are mare nevoie de un hobby off line
Ashtept cu nerabdare sa ma baneze btw:)
			Ashtept cu nerabdare sa ma baneze btw:)
riiiiiiiiiight................
		- supermouse
 - Junior Member

ce tot zici tu acolo, darken ? despre ce vorbesti ?
		- 

si Methinks cine e ? ca asta nu inteleg deloc. 

- 

a...credeam ca e un oras gen Memphis. 
MiG, tu le stii pe toate ! Esti genu de persoana care stie leacul nemuririi !
			MiG, tu le stii pe toate ! Esti genu de persoana care stie leacul nemuririi !
		- 

pentru femei?
depinde de femeie
pentru mine, ar fi un server rapid, haine de piele shi pantofi de j'de mii de feluri
			depinde de femeie
pentru mine, ar fi un server rapid, haine de piele shi pantofi de j'de mii de feluri
riiiiiiiiiight................
		- supermouse
 - Junior Member

nu v-ar fi rusine Migule...v-a dat arbitru pomana un 11 m in prelungiri...sa luatzi si voi 3 puncte.
ce rusine sa fii caine sa se pi*he totzi pe tine !
			ce rusine sa fii caine sa se pi*he totzi pe tine !
		- 

apropos de dinamo... ma plimbam eu pe la 1 AM cu o frumoasa domnisoara in linistitul cismigiu cand doi biciclisti , unu mai shuvitzat blond ca altu, strigau de zor "hai dinamo, hai dinamo". "asa echipa, asa sustinatori" a conchis dsoara cu care eram , din cate imi amintesc stelista infocata si nascuta dintr-un rapidista si-un timisorean... 

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
		- Toţi in păr!
- 

gabuba - Mesaje: 6847

In ultima vreme vad ca s-au dat cartile pe fatza in acest forum. Moshu si Hades au aruncat si ei zarurile spunand in cele din urma ca sunt jidani (fapt normal pana la urma urmei). Maine poimaine Wild Rose va spune ca e o spioanca nemtzoaica in trecere prin Romania. Peste alte doua zile vom afla ca Dornea lucreaza la FBI, Aurolacul la Serviciile Secrete Britanice, ca Nanuka face parte din MOSAD, ca vreo alti 2-3 useri fac parte din clubul Rotary si doar 4-5 sunt francmasoni urmand ca alti 5 sa fie adepti MISA. Cred ca in curand forumul va intra sub observatia SRI-ului ca fiind un mijloc de subminare a puterii de stat.  

p.s: Propun ca intalnirile forumiste sa nu mai aiba loc in deja cunoscutele locatii pt discretie. Ele vor avea loc in taverne obscure, cimitire sau la marginea orashului in lanul de porumb "acoperiti" de ochii si urechile "profanilor" ;m

p.s: Propun ca intalnirile forumiste sa nu mai aiba loc in deja cunoscutele locatii pt discretie. Ele vor avea loc in taverne obscure, cimitire sau la marginea orashului in lanul de porumb "acoperiti" de ochii si urechile "profanilor" ;m
- 

Love2Fly - Junior Member

iar tu, Love2Fly...recunoaste ca faci parte din Jihadul Islamic !
		-