comentarii impertinente la poze
si eu seman cu Moshu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
moshule acuma serios tu afirmai sus si tare undeva pe forum(am si uitat unde) ca nu ai ghiul , nu faci nu stiu ce, esti cam sarac de felul tau..etc.
De ce ai ghiul, pulovere de nu stiu ce si alte lucruri in pozele tale recente?
De ce ai ghiul, pulovere de nu stiu ce si alte lucruri in pozele tale recente?
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
am pentru ca muncesc. cine munceste are. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
"muncesti" la videochat de ai bani si acces mereu la net........recunoaste :kiss:
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Pai si eu muncesc in fiecare saptamana(uneori mai mult uneori mai putin) si ce am, am 10% actiuni la o firma, 50% actiuni la o firma(care nu produce inca), masina care o tin in garaj ca nu am bani de asigurare, cont cu sub $1000 in el(ca am bagat bani in firma) si un dulap de haine(majoritatea vechi de minim 2 ani).
P.S Catharsis vezi ca moshu a bagat gluma cu tata si dwarfii, eu am bagat gluma cu moshu si calinescu dar a cam murit treaba.. Tu ai ramas in urma?
P.S Catharsis vezi ca moshu a bagat gluma cu tata si dwarfii, eu am bagat gluma cu moshu si calinescu dar a cam murit treaba.. Tu ai ramas in urma?
-
Mr Teo - Junior Member
Portnoy scrie:In primul rand, plateste drepturile de autor, mai tANASE... In al doilea rand, crede-ma ca faza de homo sapiens au depasit-o de mult stramosii mei, eu ma folosesc de cunostintele pe care mi le-au transmis si o sa le duc mai departe, cred... Ma bucur pentru tine ca ai ajuns aici in sfarsit si iti doresc mult succes in continuare...
P.S. Cauta si tu si documenteaza-te despre homo sapiens sapiens, o sa gasesti interesant subiectul...
ontopic: Ba, ce seamana Hades cu Screech...
Mai e si Homo sapiens recenz nu?
-
Tanase - Mesaje: 1238
bai , dormea , inca de cand vorbeam eu cu tine pe hotmail (impropriu spus, pt ca nu intelegeam mai nimic) ma tot intrebai "ce muncesc", "de unde am bani" si totul ca sa pun intrebarea "dar tu?". sa inteleg ca asta ai urmarit si acum? sa te lauzi cu ce "ai"? numa' complexatii fac asa. eu zic sa nu-ti mai pese de natzia altora si sa-ti pese de a ta si de faptul ca o faci de ras. si by the way...actiunile ti le-a dat cineva de mila, sau cum?
scuzati-mi offtopicul, va rog.
on topic: ma bucur, wild, ca te imbraci cum imi place mie *p
scuzati-mi offtopicul, va rog.
on topic: ma bucur, wild, ca te imbraci cum imi place mie *p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Tanase, esti fascinant in felul tau... Pot sa spun ca esti reprezentativ pentru muzica anilor 2000 in Romania... Oricum, dupa ce ti-au vazut fanele prestatia ta pe forum, vei ajunge homo sexualus...
ontopic: vali, parca arati mai bine la TV... Sa fie aparatu?
ontopic: vali, parca arati mai bine la TV... Sa fie aparatu?

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
gabizzu, cand te conversezi tu doar aprobi, dai din capshor, ti guritza inchisa?
sau era vreo tanti fascinanta in fatza ta si ai ramas, cum zice homelessu dornea, speechless??
sau era vreo tanti fascinanta in fatza ta si ai ramas, cum zice homelessu dornea, speechless??
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
lol. ascultam pe cineva care vorbea de zor, bre. nu suntem precum gashtele, adica sa vorbim toti de odata si sa ne intelegem, evident, separat. era momentul in care respectiva vorbea. dar daca tu esti obisnuita intr-o conversatie doar sa vorbesti...permite-mi sa-ti spun ca se numeste pseudo-monolog. 

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
daca e cu asemanari, vali seamana cu adrien brody in pozele lui cu distrusi.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
vali tu esti mare si tare(sa zicem) pe fanclub.ro dar esti cam slab in viata reala:). Tu tragi la fiare sau tragi numai de taste:)?
Gabizzu tu ce faceai acolo? Faceai o conversatie cu bazz bazz:)?
Gabizzu tu ce faceai acolo? Faceai o conversatie cu bazz bazz:)?
-
Mr Teo - Junior Member
Zircon, bate tare soarele la voi la servici acolo. Mai bine va luati niste jaluzele.
Gabuba, tu sa iti faci o poza langa dornea sau langa monk si sa o pui pe forum.
tre,pana apare altceva pentru 2 beri iti trimit poza cu Roxana in sutien, poza pe care ea a sters-o dar pe care vbulletinu a salvat-o f bine.
tre,pana apare altceva pentru 2 beri iti trimit poza cu Roxana in sutien, poza pe care ea a sters-o dar pe care vbulletinu a salvat-o f bine.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
bre, asta vara cand ne-am vazut noi aveam 1.60 . acum 1.70. nu ca ar conta, dar zic asa...pana la vara te intrec, stai sa vezi :j
muama, cate gajici m-au contactat pe YM dupa ce am pus poza aia...cred ca vroiau sa ma ia la mishto. :cry:
de ce oare nu pot sa fiu si eu la fel de sexy precum Dormea? ce are el si n-am eu?
muama, cate gajici m-au contactat pe YM dupa ce am pus poza aia...cred ca vroiau sa ma ia la mishto. :cry:
de ce oare nu pot sa fiu si eu la fel de sexy precum Dormea? ce are el si n-am eu?

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
M-am uitat si eu la poze... mmmmm frumoase buze ti-ai tras Vali!
In rest... neinteresant!
In rest ma refeream la restul pozelor...
In rest... neinteresant!
In rest ma refeream la restul pozelor...
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Cum adica neinteresant? Gasesti pozele mele neinteresante?? Ai curajul sa mai afirmi odata cele de mai sus?
La subiect: da..si eu am observat ca vali are buze frumoase...
La subiect: da..si eu am observat ca vali are buze frumoase...
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Scuzati maestre ca am indraznit... dar nu va vazusem (inca)!
In alta ordine de idei: cum poti pune o Delphyna sa-si piarda zece minute din viata?
R: provocand-o sa caute poza cu Alex in arhiva forumului!
Concluzii: gasit, apreciat... frumos! imi retrag cuvantu` "neinteresant" ....
In alta ordine de idei: cum poti pune o Delphyna sa-si piarda zece minute din viata?
R: provocand-o sa caute poza cu Alex in arhiva forumului!
Concluzii: gasit, apreciat... frumos! imi retrag cuvantu` "neinteresant" ....
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Aliosha scrie:
;i sau mai bine nu...
vbulletinu foarte rau a facut !!!
! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
Aliosha scrie:Zircon, bate tare soarele la voi la servici acolo. Mai bine va luati niste jaluzele.
no hai baga ca dau doo beri de care vrei tu, unde vrei tu (dar daca vrei intr-un loc fancy dau doar o bere ca-i mai scumpa)

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member