)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ha,ha,ha...Nicholas. cine vorbea de jidani. :yD
chiar daca esti pe jumatate jidan...tot jidan te numesti. :p
eu zic sa iti pui numele complet si adevarat...adica Nicholas Leibovich. nu mai pacalesti pe nimeni.
chiar daca esti pe jumatate jidan...tot jidan te numesti. :p
eu zic sa iti pui numele complet si adevarat...adica Nicholas Leibovich. nu mai pacalesti pe nimeni.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Da, da´ taica-miu era cel putin jidan original, din tara jidanilor. Era bogat! Avea si SMG acasa!
-

Nicholas_Alex - Junior Member
'rar a dracului de reclame zgomotoase ca-mi tulbura linistea. ptiu! eu sunt ascultat la matematica si sunt ZERO BARAT. am si lipsit la lectii , nu stiu nimic. am un 4 si un 6 si o profa ca un cacat , deci sunt pe muchie. noroc ca pe semestru trecut , cand faceam cu domul amet ildiz
, am media 8.
am chiulit la doua ore, pana mea, nici eu nu stiu de ce nu ma las de scoala... :-S
, am media 8.
am chiulit la doua ore, pana mea, nici eu nu stiu de ce nu ma las de scoala... :-S
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
Hava nagila, hava nagila
Hava nagila venis'mecha
Hava neranena, hava neranena
Hava neranena venis'mecha
Uru, uru achim
Uru achim belev same'ach
Hava nagila venis'mecha
Hava neranena, hava neranena
Hava neranena venis'mecha
Uru, uru achim
Uru achim belev same'ach
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Avi Silberschatz scrie:cocotierul e o porcarie. mi-am cumparat si eu o nuca de cocos...si e cel mai prost fruct posibil.
e mult mai frumos sa mergi pe autostrada si sa vezi un lan de porumb. potzi opri sa faci pipi si mai furi niste coceni.
Habar nu ai Moshule ! Apa de cocos e tare buna , iar crema de cocos si mai buna .. Cu aia poti face piña colada :yD
Aici nu te poti opri pe autostrada *p mereu ai masini in urma ta ;-)
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
Ce sa stie jidanul de nuci de cocos? Eu zic ca porumbul e nashpa. Sta toata ziua pe cimpul ala si se leagana ca prostu´n vint. Nucile de cocos sint deshtepte, ca stau sus in pom, sa nu le ia orice natafleatza. Nu ca prostul ala de porumb, sa-l culeaga or ce jidan care trece cu mashina pe linga el. *lol*
-

Nicholas_Alex - Junior Member
Nicholas *p
parerea mea este ca esti impotriva evreilor. m-am saturat de ura rasiala. recunoaste ca asta e defapt. esti impotriva mea pentru ca sunt evreu !
animaloo scrie:sa nuntzelegi ca io ma cert cu tine
parerea mea este ca esti impotriva evreilor. m-am saturat de ura rasiala. recunoaste ca asta e defapt. esti impotriva mea pentru ca sunt evreu !
-

ba daca ai fi fost evreu n-as fi avut nimica cu tine. da cum tu iejti un jidan "al dracu" cum zice alex.....
si dupe cum spuneam: nu ma cert ma cu tine, te invitam la cafteala...
si dupe cum spuneam: nu ma cert ma cu tine, te invitam la cafteala...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
tocmai m-a sunat o tipa pe mobil si m-a anuntat k proiectul care l-am depus cu echipa mea in cadrul concursului Europa la liceu s-a calificat in finala si tre sa fim la bucuresti pe 9 mai ...
cica premierea o sa fie la Mariot
)
people vin in bucuresti ...
)
sunt in Extazzzzzzz
cica premierea o sa fie la Mariot
)
people vin in bucuresti ...
)
sunt in Extazzzzzzz

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-

sly - Mesaje: 2918
eu una ma ramas azi acasa pentru ca am mancat pasta din brocolli fiert... si mi s-a cam facut rau.... nu recomand nimanui aceasta amereala verde ... :bleah: asa ca pierd vremea pe net... azi pentru prima oara cred ca o sa si dorm la pranz..
) (asa ca pensionarii) lol
) (asa ca pensionarii) lolSome people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-

Crazy Babe - Mesaje: 722
sly scrie:people vin in bucuresti ...)
sunt in Extazzzzzzz
ma bucur ca mai exista oameni care recunosc maretia capitalei si ii arata respectul cuvenit.
-

cubule nu cred k o sa fie asha...
mai ales k voi veni numai cu tipe:P iar in bucuresti ma asteapta doua prietene dragutze;)
moshul o cunoaste pe una dintre ele ....
mai ales k voi veni numai cu tipe:P iar in bucuresti ma asteapta doua prietene dragutze;)
moshul o cunoaste pe una dintre ele ....

The wind of change blows straight into the face of time
-

cub...tot jidan raman si fara nume jidanesc. :p
Weet....ce mai faci ? ce fructe ai mai cules ? :yD
sly...sa vii la o intalnire forumista sa-ti faca jidanu' de Hades film..cu femeile tale.
Weet....ce mai faci ? ce fructe ai mai cules ? :yD
sly...sa vii la o intalnire forumista sa-ti faca jidanu' de Hades film..cu femeile tale.
-

bai moshule in echipa am 3 femei
dar voi veni si cu proful de istorie
voi incerca sa gasesc o posibilitate...si btw premierea la mariot unde are gigi becali biroul
)
dar voi veni si cu proful de istorie
voi incerca sa gasesc o posibilitate...si btw premierea la mariot unde are gigi becali biroul
)The wind of change blows straight into the face of time
-

Azi am gasit pe strada un telefon. Un samsung d-ala misto. Neam de neamu' meu n-a avut asa ceva . Numa ce nu poci sa-l folosesc. Adeka nu mere cartela care-o am eu. Plus ca n-am incarcator. Poate imi fac puose cu el sa le arat la neamuri ce m-am ajuns!! :o
Bre dragutz Solari ala. Eu nu l-as vedea ingropat....
Levi, ai dreptate, mai bun e puorumbu' . Mai ales cand il furi de pe tarlaua vecinului si-l coci . Pe porumb, nu vecin.
Ma duc sa pun neshte puose cu tanti Tuzo.
Bre dragutz Solari ala. Eu nu l-as vedea ingropat....
Levi, ai dreptate, mai bun e puorumbu' . Mai ales cand il furi de pe tarlaua vecinului si-l coci . Pe porumb, nu vecin.
Ma duc sa pun neshte puose cu tanti Tuzo.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
Hai noroc, pokenitza !
eu ma uit la hockey. sunt campionatele mondiale. dupa o repriza Slovacia conduce cu 1-0 pe Statele Unite.
eu ma uit la hockey. sunt campionatele mondiale. dupa o repriza Slovacia conduce cu 1-0 pe Statele Unite.
-

Oribilul Mosh scrie:Weet....ce mai faci ? ce fructe ai mai cules ? :yD
N-am cules Moshule , eu nu le culeg .. nucile de cocos le-a luat socru' , le-a cumparat de la niste neni care erau in Fort de France ... Cocotierii care ii avem aici , in gradina , nu au nuci de cocos .. Iar mango .. le mananca pasarile .. nu-s gata .. Cat despre banane , nu s-au facut inca , mai e pana se fac .. ma multumesc cu " ortaniques " , mere , pepeni si banane .. e de ajuns

Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
Noroc u2.
O sa caut si eu pe Sky hockey ca toti prieteni cehi au pelcat acasa sa vada la fatza locului. Idiotii astia de englezi, pe BBC numa snooker arata de vreo 3 zile. Cat de bolnav tre sa fii sa urmaresti 24/24 niste bile colorate cum se zbenguie p-o masa!?!!!?
O sa caut si eu pe Sky hockey ca toti prieteni cehi au pelcat acasa sa vada la fatza locului. Idiotii astia de englezi, pe BBC numa snooker arata de vreo 3 zile. Cat de bolnav tre sa fii sa urmaresti 24/24 niste bile colorate cum se zbenguie p-o masa!?!!!?
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
da...snooker e un sport de homosexuali.
nici nu stii ce nebunie e in patinualul din Ostrava. 9000 de suporteri slovaci...fac o atmosfera care rareori se intalneste chiar si la fotbal.
abia astept sa vad meciuri cu Cehia, de la Praga..de pe patinuarul nou facut...de 17 000 locuri.
nici nu stii ce nebunie e in patinualul din Ostrava. 9000 de suporteri slovaci...fac o atmosfera care rareori se intalneste chiar si la fotbal.
abia astept sa vad meciuri cu Cehia, de la Praga..de pe patinuarul nou facut...de 17 000 locuri.
-

eu am fost din totdeauna. :yD
-