comentarii impertinente la poze
nashule ,zi-i bre dealerului tau sa-ti mai dilueze doza
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
singur_eu....sigur esti tu ? nu de alta dar cam semeni cu claudiu bleontz si el e unul dintre preferatii mei :con:
tre' cu un marlboro lights lung te-ai scos de-o poza cu roxana...ce zici ?
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
M-am uitat si eu la poze... mmmmm frumoase buze ti-ai tras Vali!
astea sunt buzele care va conduc

uet-uet vino si lumineaza-mi viataaaaaaaaaaaaaaaaa
oana, asha de ieftin te vinzi??? un pachet de tigari?
night strass, gabuba a facut si din alea, da numa in somn

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
nanoookyyy , cand iereai in romania iti venea tacsiu derect in sufragerie ?
-
are putina burta de la bere. :yD
cu toate astea..alaturi de Jasmine...ramane cea mai voluptoasa fata de pe forum. *p
nocturna, pe cand pozele cu tine ? deseori...incerc sa mi te imaginez. oare esti grasa sau slaba ? blonda,bruneta sau roscata ? oare iti pensezi sprancenele ? iti dai cu fond de ten sau nu ?
cu toate astea..alaturi de Jasmine...ramane cea mai voluptoasa fata de pe forum. *p
nocturna, pe cand pozele cu tine ? deseori...incerc sa mi te imaginez. oare esti grasa sau slaba ? blonda,bruneta sau roscata ? oare iti pensezi sprancenele ? iti dai cu fond de ten sau nu ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
[quote="Oribilul Mosh"]are putina burta de la bere. :yD
Da bine zis Bursuky hahahaha...sunt cam beata la ora asta lol.....deci ummmmmm nu se pune.nu e de la bere ..e de la cartodfi parijiti ...it doesnt metter .. o prietena imi pune la ora sta Profm ...grrrrrrrrr e 4:15 lol..Doamne e Sistem...in RO..nu pre a ii sufeream..da acum ii ador..
Hai va iubesc,
Nanooky:)
PS: Nocturno sper sa fii tare pe 5 martie..nu de allta da esti baba mea..muahhhhhhhhh/..
Pkay Okayy sunt super drunky la ora asta ma duc sa fac pishu..
Muahh
\
Nan0ooky:)
Da bine zis Bursuky hahahaha...sunt cam beata la ora asta lol.....deci ummmmmm nu se pune.nu e de la bere ..e de la cartodfi parijiti ...it doesnt metter .. o prietena imi pune la ora sta Profm ...grrrrrrrrr e 4:15 lol..Doamne e Sistem...in RO..nu pre a ii sufeream..da acum ii ador..
Hai va iubesc,
Nanooky:)
PS: Nocturno sper sa fii tare pe 5 martie..nu de allta da esti baba mea..muahhhhhhhhh/..
Pkay Okayy sunt super drunky la ora asta ma duc sa fac pishu..

Muahh
\
Nan0ooky:)
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Nanukyy...imi arati si mie tzatzele pe web cam ? sau fa-ti o poza ..si bag-o pe forum.
da-i rusine nocturnei !
da-i rusine nocturnei !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Superba Oana scrie:singur_eu....sigur esti tu ? nu de alta dar cam semeni cu claudiu bleontz si el e unul dintre preferatii mei :con:
cam scump, 35.000 pentru o poza de batut maimutza, nu ? :lol:
da' ce'i roxana asta, futuimodel ? si am inteles ca ii cu sutien, nu cu sanii goi

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Nanukyy...imi arati si mie tzatzele
n-auzi bre ca ie sa se pishe acu?
-
Gabizzu scrie:din cand in cand e nevoie de diversitate...d-aia tot batem apropouri la nocturnis..D:D
ai shi tu dreptaten felu tau. batzi apropouri la nocturnis. decat ca nu ie vorba de apropouri, ci de putza, shi nu la nocturnis, ci la baie. da, in general, ai dreptate.
-
neatza - Mesaje: 5820
bey mucosule, shterge-tz secretziile nazale (nu cu maneca ca nu e frumos) shi marsh la shcoala. shi stai departe de prafuri shi buline colorate ca vezi shi tu ce se puate intampla, adica te prinde moshu pe picior greshit shi puate abuzeaza de tine.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Tuot urmarind comentariile de pe threadu asta`n ultimu timp am ajuns shi io la doo concluzii(de fapt n-am ajuns la iele urmarind thread asta ci p-ala de puoze)
Asa,deci concluzia unu:nunuka ie najpa,nu ie genu meu,ie cam grasutza shi parca,figura iei nu ie tocmai uniforma,ma rog,puate mi-se pare mie
doi,jane-doe sau asha ceva ie mijto da n-a mai pus poze de mult shi ie shi demigranta pe deasupra.Deci asta ie.
Asa,deci concluzia unu:nunuka ie najpa,nu ie genu meu,ie cam grasutza shi parca,figura iei nu ie tocmai uniforma,ma rog,puate mi-se pare mie
doi,jane-doe sau asha ceva ie mijto da n-a mai pus poze de mult shi ie shi demigranta pe deasupra.Deci asta ie.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Migule,
Ok sunt nashpa pt. tine...nu ma intereseaza....ma doare fix undeva ca nu sunt genu tau..da' esti dus sa crezi ca eu sunt grasutza....am 55 de kil la 1.68....mai putin dau in alte alea...deci in concluzie ia-te de mine, fa-ma in fel si chip, urtata ciunga, neunifroma la fata, da pana la kil..ok??..nu vb prostii..hahaha..
Nanooky..
Ok sunt nashpa pt. tine...nu ma intereseaza....ma doare fix undeva ca nu sunt genu tau..da' esti dus sa crezi ca eu sunt grasutza....am 55 de kil la 1.68....mai putin dau in alte alea...deci in concluzie ia-te de mine, fa-ma in fel si chip, urtata ciunga, neunifroma la fata, da pana la kil..ok??..nu vb prostii..hahaha..
Nanooky..
-
bine, ummm mai corect sa zici este....iti plac scheleticele ....eu am greutatea normala la varsta si la inaltime....deci hai nu vb prostii si las-o mai moale cu plinuta si alte alea okay???...
Nu te mai lua de kilogramele mele ca te iei degeaba..nu este adevarat..eu nu sunt plinuta...
Ok bye,
Nanuka.
Nu te mai lua de kilogramele mele ca te iei degeaba..nu este adevarat..eu nu sunt plinuta...
Ok bye,
Nanuka.
-
poi nanuki, io am zis prima ca eshti plinutza, desi trebuia intai satz zic ca ai capu anormal de mare pt corp (e si o buala da nu mai stiu cum ii zice)
dacatz pui pozele prfc e normal sa accepti si criticile.
mie imi pari plinutza si cu burtzi. parerea mea.
de mustatza si par naclait nei zis chiar tu, asa ca nu tre sa te superi.
acu' ma mai iubeshti?
dacatz pui pozele prfc e normal sa accepti si criticile.
mie imi pari plinutza si cu burtzi. parerea mea.
de mustatza si par naclait nei zis chiar tu, asa ca nu tre sa te superi.
acu' ma mai iubeshti?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga