)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
sica vin, nu-mi pare rau ca itzi zic asta, da' tu ejt realmente geoana shi excelezi in jenibilitate. nu prezintzi interes nici macar pentru un mijto, macsim doi. sigur te potzi rezuma la a expectora aburii din mintea ta incetzoshata. 

-

nocturna - Mesaje: 8725
nocturna nu vad rosturile la atacurile din partea ta, si nici nu ma intereseaza ce zici de mine eu am incercat sa imi fac o amica de 4 ani acilea pe forum dar daca ma intampini cu mesaje de astea renunt.
eyewitness ai dreptate, am gresit trebuia sa spun femei dar eu is mai mic si stii cum ii treaba cu astia mici cand vad o femeie fac pe ei
eyewitness ai dreptate, am gresit trebuia sa spun femei dar eu is mai mic si stii cum ii treaba cu astia mici cand vad o femeie fac pe ei

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
eu am incercat sa imi fac o amica de 4 ani acilea pe forum
bre, io cred ca o gajica de 4 ani nu gasesti nici pe locomania, o fi miraculosu pedofil, da nici in cele mai optimiste vise ale lui nu creca tanjeste la copile de 4 ani. io unu iti garantez ca pe fc nu gasesti gagici de 4 ani. incearca eventual pe forumu maternitatii giulejti, puate ...puate
si sica, merlucian vorbind, ai belit p00la cu p mare, daca ai intrat in colimatoru nocturnei nu cred ca mai apuci sa cunojti frodata nici fetite de 4 ani nici pensionare de 60. adica esti predispus labei perpetueeeee

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
iarta-ma iubi ca te-am neglijat atata vreme. insiropam prajiturica pentru diseara cand te intorci. si apropo de ziua mea, tii minte haina aia de blana pe care tot insistai sa mi-o cumperi, sau era o vila la sinaia? ei, nu mai stiu, dar daca vrei tu neaparat, fie. fericirea ta inainte de toate. 

............................
- sin ella
iarta-ma iubi ca te-am neglijat atata vreme
io te iert iubi da plm, daca m-ai neglijat, ii dadui blana lu nanuka si vila la sinaia lu shaki, ca deh, ie si iele femei cu pretentii, mai am un buchet cu crizanteme....

-

vai iubi, de asta te iubesc eu asa mult. cat esti tu de darnic. sigur, nanuka si shaki, prietenele familiei
. nu te superi daca o sa dorm cand vii acasa si amanam treaba cu prajiturica pe termen nelimitat, nu? ca m-a apucat o migrena ingrozitoare.
sica, ziceai ceva de un pupic?
. nu te superi daca o sa dorm cand vii acasa si amanam treaba cu prajiturica pe termen nelimitat, nu? ca m-a apucat o migrena ingrozitoare.
sica, ziceai ceva de un pupic?

- sin ella
iubi, sa-nteleg ca nu-ti plac crizantemele, nu? 

-

iubi, da cand te-am loat de la ma-ta cu japca si tz-am adus o basculanta de crizanteme ca lucram sofer la codlea si ti le-am basculat in fata blocului de tzipa administratoru de la etaju 2 ca am blocat accesu in bloc si te-ai aruncat cu boccea cu tot de la etaju intai in muntele de crizanteme de racnea ma-ta ca disperata ca muare odrasla si ai venit surazatuare la mine scuturandu-te de ultimile crizanteme ramase pe diupies care a crapat putin pe cusatura cand ai urcat in raba de 16 tone si mi-ai spus suav, ca nu pot uita nicicand, "nelule, crizantemele tele mia salvat veatza", ai uitat?
-

aiule dulceatza te rog io da-i macar un avert pt posturi consecutive repetate, daca pt altceva nu se puate
bwhahaha hahahaha eye acu ti-am vazut mesaju penal, cu mine vb sau cu sinella
)))))))))))0
bwhahaha hahahaha eye acu ti-am vazut mesaju penal, cu mine vb sau cu sinella
)))))))))))0aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
cum unde stau
? la aiu acasa (unde - fara nici o legatura cu mesajul lui shaki de mai sus - am impodobit toate camerele cu petale de trandafiri albi
edit: da iubi adica nu iubi, nu am uitat. crizantemele e cele mai frumoase flori acuma bag seama ca va trebui sa dai o fuga pana la shaki ca sa mi le aduci
normal ca cu mine vorbeste
. mai vezi vreo iubi pe aici?
? la aiu acasa (unde - fara nici o legatura cu mesajul lui shaki de mai sus - am impodobit toate camerele cu petale de trandafiri albi
edit: da iubi adica nu iubi, nu am uitat. crizantemele e cele mai frumoase flori acuma bag seama ca va trebui sa dai o fuga pana la shaki ca sa mi le aduci
normal ca cu mine vorbeste
. mai vezi vreo iubi pe aici?............................
- sin ella
nocti, mesaju fu pt iubi, adeca sinpateca, io nu ma pot intrece in buashe cu sica sau theblue, la iei ie pline si unflate intotdeauna 

-

iubi scrie:shaki, o luasi razna iubito?
iubi, te rog sa te controlezi macar de ziua mea. nu mai pot tolera scapari de genul asta. acum stie toata lumea ca iubesti pe alta. si vezi ca nu-i nocti ci shaki. pana si aseara sub plapumioara imi ziceai cand nanuka cand shaki. sau era shake it?
- sin ella
io nu ma pot intrece in buashe cu sica sau theblue, la iei ie pline si unflate intotdeauna
aici gresesti la mine nu is pline cum simt ca se umple putin cum dau cu mana la robinet si iese lichidul afara

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member