)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ups, s-a sculat kante miru, ie rost de carcoteala 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (2 membri si 4 vizitatori)
eyewitness*, D€CR€T*
cutuma, da un pronostic pentru deseara
eyewitness*, D€CR€T*
cutuma, da un pronostic pentru deseara

-

-

cutuma© - Mesaje: 3047
of, biata ea fecioara Maria...creca se cruceste - "el termina, tu inghiti sau nu?"
apoi si eu zic ca e Ramuna, si'a ales nick mai propice, ca sa se stie ca iaste virgina, sa n-o banuiasca nimeni cum ca de la ultimul post si'ar fi schimbat statusul 
apoi si eu zic ca e Ramuna, si'a ales nick mai propice, ca sa se stie ca iaste virgina, sa n-o banuiasca nimeni cum ca de la ultimul post si'ar fi schimbat statusul 
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
stiam ca avem antrenament inchis pt public
cutuma, tomna ce inchisei molecularu cu bursucu, situatia ie cam najpa, cica din puntu lui de vedere, dupa victoria rasunatuare a cainilor de-aseara in fata pitejtenilor cat si apropierea jiulejtenilor si a timisorenilor de zona fierbinte si ametituare a clasamentului, infranjerea crejtinilor din ghencea ar fi un dezastru. nu s-a pronuntat daca sportu va juca andante sau alegro cert este ca aveti reale shanse la un meci egal

-

rechino, da ai un trafic pe shakira de concureaza si cu aberatiile 

-

miaitza scrie:mi-e foame, vii cu mine sa mananc? da? nu vrei sa stai la calculator? vrei sa stai cu mine? si eu. vreau sa stau cu tine. vreau sa mananc cu tine. vreau sa fac mancare cu tine. vreau sa fac piata cu tine. vreau sa fac baie cu tine. vreau sa dorm cu tine. vreau sa fac dragoste cu tine. vreau sa iti fac masaj pe spate. sa iti tai unghiile. sa te pieptan si apoi sa iau firele de par din perie. vreau sa te mangai si sa te alint. vreau copii cu tine. doi baieti. te ador! ma lasi sa scriu asta pe forum? tzuc! hai ca vin acum
+
o_tzestoasa scrie:inca iti mai simt gustul...
ba, m-atzi terminat la stomac. pe langa voi, ulcerul ie ca o vacantza in bahamas.

-

nocturna - Mesaje: 8725
no, apoi daca asta mi-a declarat? 

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
Citind eseul lu' whatever despre rock mi-am amintit ca "baiet fraged" fiind (aveam in jur de 5-6 ani), ascultam cu nesatz albumul celor de la Cradle of Filth - The Principle Of Evil Made Flesh (album care oricum avea sa apara abia in 1994) insa prea iubitul meu tata facuse rost de el inca din '87-88 pe banda de magnetofon.
Nu stiu de unde il avea, probabil de la societatile secrete or smth.
Anyway, tin minte ca m-am bestializat la greu ascultand melodii ca Darkness Our Bride, Summer Dying Fast sau Imperium Tenebrarum. Inca de pe atunci intelegeam profunzimea versurile death/doom/black/etc.
Pink Floyd mi se pareau niste pishati care 'abarnaveau ce e aia muzica si ce e ala VERS PROFUND iar videoclipurile lor erau de toata jena. Fara sange, fara nimic interesant
Abia la 7 ani cand am intrat in clasa 1 am inceput sa ascult si alte formatzii precum Cannibal Corpse, Decide, insa mi se pareau soft, soft, rau de tot....
In fine, o sa ma opresc aici cu povestirea caci m-au napadit lacrimile (sunt un pic emotionat de la eseul lu' whatever).
Are cineva un servetzel? nuh?
macar coperta albumului "Dark Side of the Moon"? 
Nu stiu de unde il avea, probabil de la societatile secrete or smth.
Anyway, tin minte ca m-am bestializat la greu ascultand melodii ca Darkness Our Bride, Summer Dying Fast sau Imperium Tenebrarum. Inca de pe atunci intelegeam profunzimea versurile death/doom/black/etc.
Pink Floyd mi se pareau niste pishati care 'abarnaveau ce e aia muzica si ce e ala VERS PROFUND iar videoclipurile lor erau de toata jena. Fara sange, fara nimic interesant
Abia la 7 ani cand am intrat in clasa 1 am inceput sa ascult si alte formatzii precum Cannibal Corpse, Decide, insa mi se pareau soft, soft, rau de tot....
In fine, o sa ma opresc aici cu povestirea caci m-au napadit lacrimile (sunt un pic emotionat de la eseul lu' whatever).
Are cineva un servetzel? nuh?
macar coperta albumului "Dark Side of the Moon"? 
-

Love2Fly - Junior Member
Ma gandesc ca poate nu ai citit cu atentie postul meu...
Mai incearca o data, poate observi si fraza :
"
Care "The Principle Of Evil Made Flesh " este primul lor album ceea ce implica ca in '87 CoF nu existau sau existau undeva printr-un garaj lugubru.
Mai incearca o data, poate observi si fraza :
"
Cradle of Filth - The Principle Of Evil Made Flesh (album care oricum avea sa apara abia in 1994)
Care "The Principle Of Evil Made Flesh " este primul lor album ceea ce implica ca in '87 CoF nu existau sau existau undeva printr-un garaj lugubru.
-

Love2Fly - Junior Member
sin ella scrie pe mancaruri
tin neaparat sa precizez ca e foarte gustos ostropelul baiatului care ma duce la Viena.
Si? dai o bere pt. ca ti-a ieshit gustos ostropelul?
Nu de alta da' trebuie sa-i dau si eu o bere lu' Arthemis caci ea mi-a zis de reteta....
Auzi? da' nu mai bine ii dai tu o bere lu' Arthemis si o ciocniti pt. mine? In felul asta toata lumea e multzumita
p.s: ti-ai facut bagajul? nu mai sunt decat 39 de zile

-

Love2Fly - Junior Member
hehe, vezi ca ma duci
?
nu-ti dau nici o bere ca mi-ai dat palpitatii cand ai zis ca nu-mi arati delfinii. in plus ostropelul a iesit gustos finca-s io cea mai grozava gospodina; reteta n-are nici un merit. si daca te prinde gaga ca pui retete plagiate pe forumul cu retete proprii, poti linistit sa-ti desfaci bagajul
?
nu-ti dau nici o bere ca mi-ai dat palpitatii cand ai zis ca nu-mi arati delfinii. in plus ostropelul a iesit gustos finca-s io cea mai grozava gospodina; reteta n-are nici un merit. si daca te prinde gaga ca pui retete plagiate pe forumul cu retete proprii, poti linistit sa-ti desfaci bagajul

............................
- sin ella
hehe, vezi ca ma duci ?
Io vorbeam de bagajul de informatzie acumulat la munci in ultimul an
in plus ostropelul a iesit gustos finca-s io cea mai grozava gospodina; reteta n-are nici un merit.
atunci de ce ai mai facut referire la retea mea daca oricum tie iti ies bune toate retetele?
Io vorbeam de bagajul de informatzie acumulat la munci in ultimul an
in plus ostropelul a iesit gustos finca-s io cea mai grozava gospodina; reteta n-are nici un merit.
atunci de ce ai mai facut referire la retea mea daca oricum tie iti ies bune toate retetele?

-

Love2Fly - Junior Member
love, crek nocturna vrea sa zik k nu ie suficient shi tre sa faci un mic eseu pe tema cradle of filth la patru anishori
shi k sa raman la acelashi subiect:
Bun venit celui mai nou membru, disperatul
decida, ie luni
shi k sa raman la acelashi subiect:
Bun venit celui mai nou membru, disperatul
decida, ie luni

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
11:09 sin ella Viewing Private Message sin ella
iubi, zi-mi mie si-ti tremet io niste pemeie daca tii asa mult sa primejti, ce dracu iti trimiti singurica? chiar asa tare te plictisesti scunpete?
iubi, zi-mi mie si-ti tremet io niste pemeie daca tii asa mult sa primejti, ce dracu iti trimiti singurica? chiar asa tare te plictisesti scunpete?

-

iubi, normal ca ma plicti. pe unde umbli? da pe-acasa cand mai dai? is mai importante nanucile decat iubi a ta?
nu-mi trimit sin gurica, iubi, faceam ordine ca nu mai aveam spatiu gol si ma bombardeaza admiratorii cu solicitari, invitatii la Viena, etcetcetc.
prajiturica iti transmite salutari
PS: am facut loc. poti sa-mi trimiti
nu-mi trimit sin gurica, iubi, faceam ordine ca nu mai aveam spatiu gol si ma bombardeaza admiratorii cu solicitari, invitatii la Viena, etcetcetc.
PS: am facut loc. poti sa-mi trimiti
............................
- sin ella
insiropata lu tati, scunpa de ia

-