)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
daaaaaaa super elite
da chuckie egg?nimeni nimik?versiune pc?cat iti ia frate cand ai codu in fatza sa-l mutzi pe alta platforma
Peci tzache,adica pacman e inca un joc de mare succes ale carui versiuni produc bani pt programatorii java,si e jucat puternic pe telefoane si palm
da chuckie egg?nimeni nimik?versiune pc?cat iti ia frate cand ai codu in fatza sa-l mutzi pe alta platforma
Peci tzache,adica pacman e inca un joc de mare succes ale carui versiuni produc bani pt programatorii java,si e jucat puternic pe telefoane si palm

Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
mersi blue; aiule, jtiu elite (mi se parea fascinant, cum dadea iel info di tati despre puntu de pe harta: economie, politica, demografie - era super! numa ca n-am jucat apruape deloc)
Daimuane ia d'aci: Bun venit celui mai nou membru, jijispuza
Daimuane ia d'aci: Bun venit celui mai nou membru, jijispuza
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Inceput de Decembrie. Luna Sconcsului.
Ce-i drept, a trecut ceva vreme de cand n-am mai circulat cu 46-le pe ruta pantelimon - gara de nord si amintirile mele legate de tipul de om sconcs au mai disparut. Abia mi-aduc aminte de momentele inaltzatoare si "acide" in care calatoream cu 46-le, aceasta rata a sconcshilor ce fac naveta canalele de la periferie - gara de nord.
Azi, a fost prima zi a lui Decembrie si chiar ma gandeam cand o sa iasa "sconcsul de Bucuresti" din barlog.
M-am suit in 5 si m-am pozitionat intr-un loc "mai liber". Dupa cateva secunde am realizat ca in aer e un miros neplacut. In acelashi timp am avut cateva "flash back"-uri cu "procedura de urgentza" in cazul in care ai o intalnire de grad 3 cu un sconcs.
a) In cazul nefericit in care te-ai ashezat ca boul pe primul scaun pe care l-ai vazut liber (considerandu-te norocos ca ai gasit scaun liber intr-un tramvai super aglomerat) ai doua variante optime sa scapi de "carnagiu':
a1) Dupa ce ai constatat ca pe scaunul din fatza ta sta un "sconcs" te ridici ca ars de pe scaun si fugi in partea din spate a tramvaiului sau ramai pe scaun riscand sa "chelesti" in nas dar ramanand cu orgoliul de a sta pe scaun neatins. Asha se intampla cu unii care reushesc sa stea in spatele unui sconcs timp de cateva statii.
b) in cazul in care esti in raza de actiune a mirosului (asta inseamna cam de la primul burduf pana la scaunele rezervate batranilor si gravidelor) nu-ti ramane decat sa iei gulerul hainei si sa-l duci frumos la nas si sa respiri in haina aer curat.
Azi a fost prima zi in care a trebuit sa folosesc gulerul si sa tin ochii inchishi pt. a nu lacrima. Ma gandesc cu groaza ca pe parcursul anotimpului friguros "sconcshii" migreaza din canale in tramvaie unde e cald si bine.
Azi, a fost prima zi a lui Decembrie si chiar ma gandeam cand o sa iasa "sconcsul de Bucuresti" din barlog.
M-am suit in 5 si m-am pozitionat intr-un loc "mai liber". Dupa cateva secunde am realizat ca in aer e un miros neplacut. In acelashi timp am avut cateva "flash back"-uri cu "procedura de urgentza" in cazul in care ai o intalnire de grad 3 cu un sconcs.
a) In cazul nefericit in care te-ai ashezat ca boul pe primul scaun pe care l-ai vazut liber (considerandu-te norocos ca ai gasit scaun liber intr-un tramvai super aglomerat) ai doua variante optime sa scapi de "carnagiu':
a1) Dupa ce ai constatat ca pe scaunul din fatza ta sta un "sconcs" te ridici ca ars de pe scaun si fugi in partea din spate a tramvaiului sau ramai pe scaun riscand sa "chelesti" in nas dar ramanand cu orgoliul de a sta pe scaun neatins. Asha se intampla cu unii care reushesc sa stea in spatele unui sconcs timp de cateva statii.
b) in cazul in care esti in raza de actiune a mirosului (asta inseamna cam de la primul burduf pana la scaunele rezervate batranilor si gravidelor) nu-ti ramane decat sa iei gulerul hainei si sa-l duci frumos la nas si sa respiri in haina aer curat.
Azi a fost prima zi in care a trebuit sa folosesc gulerul si sa tin ochii inchishi pt. a nu lacrima. Ma gandesc cu groaza ca pe parcursul anotimpului friguros "sconcshii" migreaza din canale in tramvaie unde e cald si bine.
-

Love2Fly - Junior Member
io cand am zis că proştii trebuie banaţi dinainte să se logheze a-ţi spus că sunt nebun.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
pai crezi ca mai are chef useru de forumit dupa ce trece de testu de iq de 25 de pagini?
edit-preupunand ca-l trece
edit-preupunand ca-l trece
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
Love2Fly scrie:... a) In cazul nefericit in care te-ai ashezat ca boul pe primul scaun pe care l-ai vazut liber (considerandu-te norocos ca ai gasit scaun liber intr-un tramvai super aglomerat) ai doua variante optime sa scapi de "carnagiu':
a1) Dupa ce ai constatat ca pe scaunul din fatza ta sta un "sconcs" te ridici ca ars de pe scaun si fugi in partea din spate a tramvaiului ...
God ! mi s-a intimplat si mie in 85 (de troleu vorbesc), iar prima reactie a fost sa aplic metoda a1).
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Sica_wine scrie:imi este sila sa le mai trec si pe alea
adică iţi este silă să scrii corect romaneşte.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
scriu repede la tastatura si mai uit cateodata sa mai pun un spatiu sau o cratima, asta nu inseamna ca nu stiu sa scriu romaneste.
Mai am unele greseli de ortografie dar cine nu are ?
Poate voi va recititi mesajul dupa ce l-ati scris si corectati greselile eu nu prea o fac.
Mai am unele greseli de ortografie dar cine nu are ?
Poate voi va recititi mesajul dupa ce l-ati scris si corectati greselile eu nu prea o fac.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
lasa, bre sica, nare nica: tu scrii cum poti, lumea te taxeaza - nu tresa pui la inima, asa ie cuco municarea asta publicuasa; shapoi, no zis nime ca nu jtii sa scrii, zicem numa ca nu scrii cum trebe - ie de suparat tare?
uite, daca vrei tu, io posa fac pentru tine urmatoarea treaba: nu ma mai leg de greselile tale de scriere (ca-s typo, ca-s dezacorduri, ca-s semne de punctuatie sau trebi de ortografie - orce), numa sam zici ca te supara si gata!
uite, daca vrei tu, io posa fac pentru tine urmatoarea treaba: nu ma mai leg de greselile tale de scriere (ca-s typo, ca-s dezacorduri, ca-s semne de punctuatie sau trebi de ortografie - orce), numa sam zici ca te supara si gata!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ce bine ie sa stai cu saanvişu de branză de uaie şi cu ceaiu de frecat menta langă tine, să stai la macsim doi metri de receiver, in pat şi să o arzi pe internet.
al dreacu virus, n-am scăpat de el. seara imi scrie singur oriunde găseşte un camp cu cursor blink şi scrie chaturi erotice. n-aveţ ideie cat mă chinui să scriu ceva. íŽmi da backspace, deschide winampu, schimbă melodiile. I-am monitorizat acţiunile... nu sint intenţionate, ca in cazul in care mi-ar intra cineva pe calculator. o fi spyware, n-o fi, plm. cert ie că norton antivirus, kaspersky, sygate, spykiller, plm, n-au făcut nimica. iar o să formatez ceu. sper să nu fie cazu să-mi formatez deu şi eu, doar cand mă gandesc la zecile de giga de muzici, la poze. le pun pe dividiuri, insă pot fi infectate. plm.
al dreacu virus, n-am scăpat de el. seara imi scrie singur oriunde găseşte un camp cu cursor blink şi scrie chaturi erotice. n-aveţ ideie cat mă chinui să scriu ceva. íŽmi da backspace, deschide winampu, schimbă melodiile. I-am monitorizat acţiunile... nu sint intenţionate, ca in cazul in care mi-ar intra cineva pe calculator. o fi spyware, n-o fi, plm. cert ie că norton antivirus, kaspersky, sygate, spykiller, plm, n-au făcut nimica. iar o să formatez ceu. sper să nu fie cazu să-mi formatez deu şi eu, doar cand mă gandesc la zecile de giga de muzici, la poze. le pun pe dividiuri, insă pot fi infectate. plm.
- tzache