comentarii impertinente la poze

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Wild Rose » Vin Mar 12, 2004 4:50 pm

Deci in primul rand nu fac parte din nici o gasca, si oricum n-ar fi problema ta.
In al doilea rand.. Oamenii isi pot crea o anumita parere despre tine dupa posturile tale.. Tu cam ce parere crezi ca am eu despre tine dupa ce am citit zeci de posturi despre cat de destept si frumos esti tu?
Si-n al 3lea rand...daca tu crezi ca esti subtil cand spui ca "numai prostii judeca oamenii fara sa-i cunoasca" sa stii ca te inseli amarnic. Si te sfatuiesc sa te abtii de acum incolo, ca altfel s-ar putea sa ma supar..comprendo?
am terminat cu off-topicurile, daca vrei mutam discutia in alta parte, cum ar veni pe say what ca altfel ne omoara moshu.

si pentru ca suntem pe comentarii impretinente: jane doe arata foarte bine in pozele pe care le-a postat..neamtzule, am vazut pozele inainte sa le pui pe forum deci.. :D si, i'm with you..nu-l asculta pe tanase ca pentru el numai shakti e frumoasa..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mar 12, 2004 4:51 pm

4 clase, ma duare inima sa-mi uzez tastatura sa te fac sa intelegi ca pt multi dintre noi ieshti duar un pushti care zdrangane la o chitara reusind sa stranga la un concert intr-o garsoniera din rahova 9 membri de familie plus femeia de serviciu daca se intampla sa dea cu mopu la etaju 3 in momentu ala si eventual administratoru daca vine sa-ti incaseze fondu de rulment. daca tu consideri ca iejti tare cu chitara tine-o pe partea aia nu ne suparam , dar lasa-te de comentarii ca-i pacat de limba asta a noastra. de ce-o maltratezi?

in plus io cred ca iejti masochist. dupa ce iti iei miji multiple de la toti p-aici inca te mai baji in seama sa-ti iei mai multe. in fond ie dreptu si placerea ta...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Mar 12, 2004 4:51 pm

poi ie bine ca daca-l infiatz pe gabitzu o sa puata sa ii cante nani nani la ureche, dupe aia ii da un pumn in cap ca ie nervos duar si ajunge iel la parnaie si gabizu la pat si scapam de doo belele :D

hai gata cu asta ca deja ma leshina la stomac atata ras si nu ie bine :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Tanase » Vin Mar 12, 2004 4:55 pm

M-a mirat intotdeauna ca atunci cand a fost vorba de unul din gashka aia de la Clasa muncitoare au sarit totzi...pentru ca unul singur nu se descurca. Am crezut la un moment dat ca Baixu si Eye sunt una si aceiasi pesoana...ca nu apareau on line in acelasi timp dar dadeau mesaje cu acelasi aspect cam repede unul dupa altul. Acum imi dau seama ca e de fapt vorba despre instinctul de turma. Individul nu se poate apara singur asa ca sare haita pentru el.
Foarte bine...
Excelent.
Am sarit ca m-a jignit Portnoy...si, in absentza lui au sarit, pe rand: Danone, B0NECHINA, Animaloo....toti de la Clasa muncituare....

VAli..si tu erai cu clasa...nu sari si tu la gatul meu?
Tanase

Mesajde eyewitness » Vin Mar 12, 2004 5:00 pm

instictu de turma la cemeu se manifesta mai accentuat atunci cand dam de-un fraier si agramat ca tine care in lipsa lu dornica si aurolacu este un substitut excelent pentru o luare la poola. ce sa ne faci , ne mai omoram si noi timpu pe la birou . eh, dupa 6 asa scapi...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde b0nechina » Vin Mar 12, 2004 5:05 pm

Iezapt ca originalu aiu a carui clona sunt, incep sa crez ca matale, nea Tanase, esti masochist.
Si incep sa mai crez ceva. Ca o sa ploo cu averturi pe forumu' asta. :D N-are nika, las' sa ploo, uite-asa creste porumbu'.

Btw, I'm with you, daca tot ti-ai tras tinuta fandosita, nu puteai sa-ti pui si oareshe papuci?

iedit: m-am corectat la anagramaticalitati :D
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Tanase » Vin Mar 12, 2004 5:13 pm

A fost frumos...n-ati dat nici un argument care sa descalifice ultimul meu post. sau care sa-l critice. Asta inseamna ca nu aveti. Daca gasiti ceva agaramat in postul nr 1492...anuntati-ma...
Pana atunci...vreti sa gasesc eu la voi?

Ceva poze noi?
Tanase

Mesajde baixinho© » Vin Mar 12, 2004 5:20 pm

auzi ba tanase minus patru clase. tu ori esti intr-un fel ori in acelasi fel. ai bagat de seama ca de vreo doua saptamani nu te-am mai bagat in seama? lasa-ma in durerea mea si nu ma mai musca atata de anus. ce pielea mea ai de te iei aiurea de mine? la ce cí£cat ai amintit de mine in precedentele posturi de pe acest thread in conditiile in care, repet, de doua saptamani nu ti-am mai adresat nici o vorba.

vali, linisteste-l p-asta ca sa mor eu daca te mint, scandalurile care au fost pana acum sunt nimic pe langa ce-o sa iasa daca asta nu sta in banca lui.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Tanase » Vin Mar 12, 2004 5:32 pm

Kred ca am gasit eu pe alte posturi in care aminteai de mine....pana atunci adu-ti aminte ce ai facut si de ce am tot zis eu de tinje si de eye. Si calmeaza-te un pic pana atunci...

Uita-te pe threadul asta mai sus...mult mai sus...mai citeste-l de cateva ori si iti dai seama ca n-am sarit degeaba si n-am amintit degeaba de tine

CALM...
Tanase

Mesajde Aliosha » Vin Mar 12, 2004 5:32 pm

De acum Tanase nu mai are comentarii impertinente pentru clasa muncitoare si nici clasa muncitoare pentru Tanase. Primii care incalca aceasta rugaminte se aleg cel putin cu avertisment. Multumesc.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde gaga » Vin Mar 12, 2004 5:39 pm

corect, fa o lista mai lunga cu totzi cei care bazaie la coltz ... dar am si eu o rugaminte, daca e asa, nici ei sa nu poata citi ce se scrie pe clasa muncitoare, ca de aici pleaca totul.

bah io nam comentarii pt funu anume, general vorbind, ie de cacat sa iei dreptul cuiva la o opinie pertinenta (dovada de pertinentza e sustinerea de catre ceilalti membrii ai comunitatii)

si nu a sarit nimeni sa il apere pe portnoy, el nu e din gashca cum nu e nici wild rose.
deci, exagerati lasand pe cineva sa spuna numai tampenii fara sa fie tras de maneca.

si vezi si tu de cand nu l-a tras nimeni de maneca pe omul ala.

ps. stiu ca postul nu conteaza, traiasca vadim tudor
ps2. cand au baietzii aia, o trupa, concert?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde shakti » Vin Mar 12, 2004 5:48 pm

vreau sa spun si eu ceva....chiar daca se lasa cu avertisment..
nu mi se pare normal ca baixinho sa ameninte pe cineva de pe forum...oricum e bine sa stie ca daca va face ceva o sa aiba si el la randul lui niste probleme:)
don t hate me....
shakti

Mesajde Aliosha » Vin Mar 12, 2004 5:51 pm

Eu nu ma mai contrazic cu nimeni pentru ca pe forumul asta argumentatia logica si civilizata este istorie. Nici nu stau sa citesc post de post ca am si altele de facut decat sa dau refreshuri la 5 minute pe fanclub ro.

Singura posibilitate ca ei sa nu mai citeasca ce se scrie pe clasa muncitoare este sa sterg clasa muncitoare sau sa o mut pe forumul de Administratie. Thread exclusivist , asa cum il intitulati voi nu prea ar avea ce sa caute pe forum pentru ca se bate cap in cap cu definita acestuia. Chiar si asa, va invit sa va faceti un yahoo group sau un mailing list daca nu vreti sa vada lumea ce scrieti. Ce rost mai are sa va lasati posturile aici ?

Si in general , inteligenta este intr-adevar o mare calitate dar ideal ar fi ca ea sa fie dublata si de bun simt. Daca amandoua nu convietuiesc laolalta in unii dintre noi eu ii prefer pe cei ce o poseda pe a doua.
Aliosha

Mesajde shakti » Vin Mar 12, 2004 10:27 pm

asa da mult imi place cand imi stergeti mesajele!!!!!foarte dragut din partea voastra...se pare ce va caracterizeaza corectitudinea...
BRAVO !!!!!
don t hate me....
shakti

Mesajde cubu » Vin Mar 12, 2004 11:54 pm

Tanase scrie:Si numai prostii judeca oameni fara sa-i cunoasca.

Tanase scrie:Tobosarule...dau lectii gratis de muzica...te risti?

De unde stii ca am nevoie de lectiile tale, ma cunosti?

Nu uita si primul tau PM pe care mi l-ai trimis, in care imi spuneai ca ai nustiucati ani de muzica si ca ma faci la orice ora... Se pare ca atunci ma cunosteai mai bine decat acum...

In rest, ramane cum am stabilit... homo sapiens...
indescifrabil
cubu

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 13, 2004 6:13 am

shahti si restul care se mai intreaba de ce le dispar mesajele:
Threadul se cheama comentarii impertinente la poze nu certuri tanase & logodnica vs clasa muncitoare. De acum pentru fiecare post care se incadreaza in categoria certurilor de acest gen se primeste cel putin avertsiment.
Aliosha

Mesajde I`m With You » Sâm Mar 13, 2004 5:53 pm

eyewitness scrie:andreea ie mishto ficusu ala , arata bine. marfa de planta

Cu ficusul ala am crescut eu ... :) Cred ca are jumatate din varsta mea...poare exagerez un pic.E crescut de mama,ea a avut grija de el...celalalte 2 plante nu mai shtiu cum se numesc... da`tot una` mi`e in casa...cu sau fara ele.Daca vreti le donez(iar cand vine mama acasa,ma sparge :) ) :t
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde monk » Dum Mar 14, 2004 12:15 am

Oribilul Mosh scrie:o poza cu mine la 18 ani, cand eram in clasa a XII a, a renumitului Colegiu National Mihai Viteazu, Bucuresti *p
monk, ca urmas al meu in aceasta mareatza institutie de cultura....tre' sa faci si tu ce fac eu in poza. :)

been there .. done that ...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Superba Oana » Dum Mar 14, 2004 12:18 am

riana...cu poza aia cred ca participi anul viitor la miss fanclub...asta daca mai postezi pana atunci
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Riana_Duffy » Dum Mar 14, 2004 12:25 am

mersi mult,esti f draguta :kiss:
si sa stii ca am vazut poza cu tine(pe subiectul cu miss fanclub)si arati f bine,ai niste ochi superbi..
Riana_Duffy
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Dum Mar 14, 2004 12:26 am

riana,semeni putin cu victoria beckham.arati mishto.
Catzelusha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 14, 2004 12:29 am

Riana...mi se pare un pleonasm sa ii zici lu' Oana ca arata superb. de ce crezi ca i-am dat acest nume ? :con:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Riana_Duffy » Dum Mar 14, 2004 12:35 am

Am folosit cuvantul superb cand vorbeam despre ochii ei..dar si ea este,din cate am vazut:p
Riana_Duffy
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Dum Mar 14, 2004 12:45 am

Oribilul Mosh scrie:Riana...mi se pare un pleonasm sa ii zici lu' Oana ca arata superb. de ce crezi ca i-am dat acest nume ? :con:

o sa profit de acest moment de sinceritate din partea ta si o sa te rog sa iti schimbi semnatura...poti sa scrii despre jane doe ca e extraordinara , fantastica , minunata , numai superba nu....pe acest forum nu e decat o superba , si aia sunt eu *p*p*p*p*p*p*p

btw....astept momentul cand o sa-ti gateasca si ea...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde pagotaki » Dum Mar 14, 2004 1:28 am

Riana,de ce pui poze de pe alte siteuri?Mincinoasa mica!!!!
pagotaki
Junior Member

Mesajde Riana_Duffy » Dum Mar 14, 2004 1:56 am

Cred ca glumesti.Ti-ai facut cont special ca sa ma faci pe mine mincinoasa?o sa mai imi pun poze,poate te convingi.
Riana_Duffy
Junior Member

Mesajde pagotaki » Dum Mar 14, 2004 2:09 am

Nu trebuie,am vazut la www punct tare punct ro...
pagotaki
Junior Member

Mesajde Riana_Duffy » Dum Mar 14, 2004 2:11 am

N-am auzit niciodata de acest site,imi pare rau.mi-am atasat o poza cu mine,nu as avea de ce sa mint in legatura cu asta.daca nu ma crezi..e treaba ta!
Am vazut si eu acum siteul,am primit link.nu stiu ce sa spun,inafara ca:e poza mea,dar eu n-am pus-o acolo,n-am luat-o de acolo
Riana_Duffy
Junior Member

Mesajde tre » Dum Mar 14, 2004 5:03 am

riana daca esti tu in pozele alea pot sa zic ca luai miss fanclubu' cu brio, oricum femeie asa faina n-am vazut demult.
fundalu' de la poza de pe balcon nu prea pare de ploiesti dar na... poate nu e facuta-n ploiesti. oricum mai are o don'shoara poze pe saitu' ala (tare.ro) facute pe acelasi balcon.
Fişiere ataşate
oana2.JPG
oana2.JPG (94.4 KiB) Vizualizat de 1346 ori
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde bhuttu » Dum Mar 14, 2004 7:48 am

nu stiu care e treaba cu riana, da' gajica din pozele de le-a pus ii tare buna.

Cat despre Jane Doe... ma face sa-mi para Portugalia mai frumoasa. Portugalia fiind tara lui coaie de miel Costinha, pe care prietenii si dusmanii stie de ce.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati