)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
undercover brother bag acu.
e cu eddie griffin, deci crecă o să rad cu lacrimi.
ză blu, benveu ca benveu, da si cand o-i debloca aston martinu sau murcielago.... (is de-abia la 22%, dar la ce tinp am eu sa joc, nu dau semne căcreşte procentaju curand) atunci sa vezi distractie! apronpo de most wantedu: incredibilos de real, promit un filmulet. pacat ca nu mai are drift... si neuane, lumini, boxe si tuate brizbrizurile cu care impodobesc giurgiuvenii berlinele
(tocma mi-a zis bismark are o cunostinta care si-a facut vinyl de tip tribal cu markeru albastru

e cu eddie griffin, deci crecă o să rad cu lacrimi.
ză blu, benveu ca benveu, da si cand o-i debloca aston martinu sau murcielago.... (is de-abia la 22%, dar la ce tinp am eu sa joc, nu dau semne căcreşte procentaju curand) atunci sa vezi distractie! apronpo de most wantedu: incredibilos de real, promit un filmulet. pacat ca nu mai are drift... si neuane, lumini, boxe si tuate brizbrizurile cu care impodobesc giurgiuvenii berlinele
(tocma mi-a zis bismark are o cunostinta care si-a facut vinyl de tip tribal cu markeru albastru

- tzache
Bun venit celui mai nou membru, florinutzz28
sa fie noua varianta de ionuzz?? un fel de ionuzz editzie revizuita shi adaugita, un upgrade...un add-on...expansion pack...ceva acolo tot tre sa fie...
sa fie noua varianta de ionuzz?? un fel de ionuzz editzie revizuita shi adaugita, un upgrade...un add-on...expansion pack...ceva acolo tot tre sa fie...
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-

diablo_pECi - Junior Member
-

Daimon - Mesaje: 5074
cretzule (sau "Cr3tz", sau "un_cretz" - ca am vast catz place sa te desmerde lumia), nai fo pe faza, SuCka o fo introdus deja (mai bine le ziceai lamultzani lu boromir (32), adonys (31)), basca a mai si postat nejte trebi fulgeratuare pe la pirsinguri (casa nutz mai spui ca ie rocher-blecar, uite ce zice: "dak esty cu adevarat un rocker tre sa te respecti pierce-urile merg cu pielea")
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ai nimerit bine cu cretzule , asa k te iert pt paranteza. am intarziat cu doar 35 de minute parca,nu e mult
avand in vedere k nu sunt rocher,imi traduce si mie cineva fraza de la sfarsitul postului de deasupra?
p.s. pt cine nu vede "dak esty cu adevarat un rocker tre sa te respecti pierce-urile merg cu pielea"
avand in vedere k nu sunt rocher,imi traduce si mie cineva fraza de la sfarsitul postului de deasupra?
p.s. pt cine nu vede "dak esty cu adevarat un rocker tre sa te respecti pierce-urile merg cu pielea"
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
sin ella scrie:esti obosit, puishor? nu ma plicti ca ma uit imediat la LOST
vezi ca si aiu ie mare fan LOST, cand vii prin preajma poate ai noroc si te duc la un concert. deci sa inteleg ca iti place death metalu' melodic. de aia te potrivesti cu iubi
(asta imi aminteste de versurile maestrului Toparceanu:
"Iubirea e un lucru foarte mare
Si se semneaza: Ghitza Popandau")

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
apoi cretzule, nush cine ar putea sa traduca spusele lu omu suca - io am pritzi ca ie roacher si basta! traeasca pirsingu pe care iel il love tare, ca pielea merge si la baicari, si la hiphoapari, ca si lantzu care la caine ie ca zabalutza sudamericaneasca la calu din farfuria lu pacha.
am fost clar, no?
si, atentzie:
Bun venit celui mai nou membru, Gobby
am fost clar, no?
si, atentzie:
Bun venit celui mai nou membru, Gobby
- kant emir
deci de la unu incepe balu cu directuarea de marketing. abea ajtept.
a zis ca gasit ea un mos craciun dragutz pentru scrisuare. merje de minune cu pala de vant si cu lotiunea antisolei, nu zicetz? e de sezon, merje la fics
a zis ca gasit ea un mos craciun dragutz pentru scrisuare. merje de minune cu pala de vant si cu lotiunea antisolei, nu zicetz? e de sezon, merje la fics

- tzache
Ma doare capul incercad sa-l descifrez pe kantemir.
Greseala ta mosh pacha, io am renuntat de mult sa ii mai citesc posturile ca un intreg. Iau numa ce are coerenta gen:
cine ar putea sa traduca
caine
farfuria
si e mult. incearca sa il citesti pe memet

- gaga
Asea, bune optservatziile domniilor vuastre, drept pentru care (moaaaaama, ce mijto ie afara! leit primavara, ie cald-cald si soare adevarat!) va anunt asa:
Bun venit celui mai nou membru, DakTery
- kant emir
traieste si voia sa zica ceva da a iesit o chestie incalcita mai ceva ca posturile recente ale lui kant emir
si am renuntat ca nici io nu mai intelegeam ce am vrut sa zic
edit - in alta ordine de idei, la cati bani am lasat eu, tu si alti cunoscuti la verdi, pan-acum cunparam carciuma
si am renuntat ca nici io nu mai intelegeam ce am vrut sa zic
edit - in alta ordine de idei, la cati bani am lasat eu, tu si alti cunoscuti la verdi, pan-acum cunparam carciuma

- Alienor
- Junior Member
la cati bani am lasat eu, tu si alti cunoscuti la verdi, pan-acum cunparam carciuma
daca ai fo idee in acest sens taman sunt in discutii cu un potential partener.
de fabt si idee si bani fireste
- gaga
Bre adevaru e ca la cati am vazut ca trag de un suc (care e aproape la fel de scump ca calamarii pane) sau de o bere (care ie cat cartofii la cuptor cu mozzarela si zmantana) mi se pare si firesc. cu noi ajtia caer halim de rupem isi iau tzapa.
- gaga
gagalino, da nevorbita esti bre azi dac-ai ajuns si pe jocuri la botonari
vezi ca si pe proconsuli ie cam acalmie azi, ia invioreaza-i si pe aia putin, ce plm, dorm?
vezi ca si pe proconsuli ie cam acalmie azi, ia invioreaza-i si pe aia putin, ce plm, dorm?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Cred ca m-au ajuns blestemele lu’ cr3tz (nu indraznesc nici sa-i articulez nick-ul ca acusica imi sare-n cap, desi el isi permite sa-mi poceasca numele de zici ca ne-am tras de bretelele de la sutien cand ne jucam impreauna in groapa cu nisip
), asa ... unde eram? mda... deci cred ca m-au ajuns blestemele dansului ca numai mie mi-a adus moshul munca, munca si iar munca. uite, pana si Alienor tzopaie pe-aici ca un iepuras
. numai fluf lipseste si e gata cvartetul.
gaga, LOST e un serial, care cica s-a terminat de fapt de vreo doua saptamani, deci aseara ciuciu LOST
. deci cum ma duci la concert la un serial? Da nu-i nici un bai ca io vin daca zici ca si lui iubi ii place
. Pentru iubi trec si prin foc de artilerie la nevoie
.
si edit: gaga, greseala aia de ieri nu a fost intentionata, a fost o scapare, dar mersi ca mi-ai salvat obrazul, sau cum zice japonezul treaba asta?
.
ma duc sa mai scriu vreo 300 de mailuri si apoi revin. nu plecaaaaati!
), asa ... unde eram? mda... deci cred ca m-au ajuns blestemele dansului ca numai mie mi-a adus moshul munca, munca si iar munca. uite, pana si Alienor tzopaie pe-aici ca un iepuras
. numai fluf lipseste si e gata cvartetul.
gaga, LOST e un serial, care cica s-a terminat de fapt de vreo doua saptamani, deci aseara ciuciu LOST
. deci cum ma duci la concert la un serial? Da nu-i nici un bai ca io vin daca zici ca si lui iubi ii place
. Pentru iubi trec si prin foc de artilerie la nevoie
.
si edit: gaga, greseala aia de ieri nu a fost intentionata, a fost o scapare, dar mersi ca mi-ai salvat obrazul, sau cum zice japonezul treaba asta?
.
ma duc sa mai scriu vreo 300 de mailuri si apoi revin. nu plecaaaaati!

............................
- sin ella
sau lasatz, ca aia iera o cutotusicutotu alta treaba (nu ca ar avea fro legaturica, da zic si io, ca sa nu ma desmint; de fabt, va cam tziu hangu, ca numa voi meatz scoso p'asta cu incoierentza), care, dupa cum am precizat si in cea paranteza, ie alta
- kant emir