)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
chiar asa, ce dreaq sa faca cu doo~p~p~p
cred ca ma retrag si io in curand, si continui noaptea cu o carte buna, ezit intre Liturghia neagra si Pygmalion
cred ca ma retrag si io in curand, si continui noaptea cu o carte buna, ezit intre Liturghia neagra si Pygmalion
-

Daimon - Mesaje: 5074
Adica sa demonstram matematic evolutzia subiectului-A inceput cu Sica.
Sica->Sile->bile->bila->trila-> -> oo? de unde pana unde la oo?
Noapte buna MIG29.
Sica->Sile->bile->bila->trila-> -> oo? de unde pana unde la oo?
Noapte buna MIG29.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
poi uite, avand in vedere ca ai sarit (in sucesiunea logica a ievolutziei) peste esentzialu aport a lu migdoojnoo, carele iel, in conponentza lui (ca si a numelui, dealfel) include "oo" - teai prins?TheBlue scrie:... de unde pana unde la oo?
Noapte buna MIG29.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
tot kant emir ma lamureshte
acu e totu lojic ca lumina zilei care este afara
acu e totu lojic ca lumina zilei care este afaraGigi Becali e idolul unei generatii
-

Bre da` stirea aia de pe prima pagina n-o mai schinba niminea?! Am invatat-o pe de rost deja, i-o pot recita si lu` moshu acu cand vine!
in alta ordine de idei, al de-a uitat sa se spele pe cap cu hed and sholders si se scutura de eri de matreata deaspura bucurstilor, este rugat sa NU se opreasca! Repet, sa NU se opreasca!
in alta ordine de idei, al de-a uitat sa se spele pe cap cu hed and sholders si se scutura de eri de matreata deaspura bucurstilor, este rugat sa NU se opreasca! Repet, sa NU se opreasca!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
Bai, stie careva daca magazinul Plus de care se tot vb atata ezista cumva? Ca parca e magazinul fantoma. Nu-l gasesc pe net, la TV nu dau adresa, pe pliantele din posta nici.
stie careva de el? Pe unde e, etc?!
stie careva de el? Pe unde e, etc?!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-

Amaterasu - Mesaje: 1287
unu ie sigur prin militari, pe linga politehnica, vizavi de liceu tv
alfel, pe net cauta http://www.plus.de
alfel, pe net cauta http://www.plus.de
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
-

ce se bat ajtia cu siteurile lor cu ielvis...ma mir ca nu spun nu va ducetz pe siteu ala ca ala d-acolo nu ie ielvis ala adevaratu...
oferta speciala de sarbatori
oferta speciala de sarbatori
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-

diablo_pECi - Junior Member
bre ce debandada la topicurile alea cu cel mai jmecher user.
pacat ca nu exista o categorie pentru cel mai inventiv om, care este nbm!!!! penca ii datoram una bucata subforum de pozi si una bucata subforum de bancuri si alte chestii. asta daca nu pun la socoteala celelalte postari ale sale si nbm-ul:)
pacat ca nu exista o categorie pentru cel mai inventiv om, care este nbm!!!! penca ii datoram una bucata subforum de pozi si una bucata subforum de bancuri si alte chestii. asta daca nu pun la socoteala celelalte postari ale sale si nbm-ul:)
-

mephisto scrie:pacat ca nu exista o categorie pentru cel mai inventiv om
există]cel mai tare[/B], la care fiecare user poate interpreta termenul cum vrea el.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
kant emir scrie:mah, da tu de ce stai ascuns? ca tot vaz ca "tzanc!" (casa nu spui "zbac!") apare cate un post, shanume nu-i!
nust bre de ce m-am facut invizibilos, ca a fost demult... acuma las asa.. ca m-am obisnuit si nu mai am chef de schimbari

-

mefisto scrie:pacat ca nu exista o categorie pentru cel mai inventiv om, care este nbm!!!! penca ii datoram una bucata subforum de pozi si una bucata subforum de bancuri si alte chestii. asta daca nu pun la socoteala celelalte postari ale sale si nbm-ul
bre ghiavole
subforumu de foto a fost initiativa lu kant emiru (sa dam cezarului ce-i al cezarului
)
subforumu de bancuri exista inainte de a ma inregistra io pe acest site...
deci pt alte inventivitatzi
ma poti nominaliza, da astea nu-mi apartin
in schimb, poti sa ma premiezi penca io l-am batut la cap pe baics sa faca topurile
~p
pies: de nbm stiu mult prea putini uamini de pe forum, baizauei

-

decida, ok, daca nu pentru initiative, atunci pentru punerea lor in practica:P
si i-am dat emirului ce e al emirului:D
si i-am dat emirului ce e al emirului:D
-

mephisto scrie:...
si i-am dat emirului ce e al emirului
ce mai dat mah? aia ie nica, mai pune si p'orma mai vorbim
(ai c-am glumit ear! nah, mersi si tzie si celorlaltz pentru nominalizari, mere?)
- kant emir
pt cei interesati:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16089
si
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16090
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16089
si
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16090
-

ce bine-i sa miroasa a cozonac in casa
sa-mi explice si mie cineva conceptul de lutza,ca nu l-am prins cum trebe.kant emir,ma ajutzi?
sa-mi explice si mie cineva conceptul de lutza,ca nu l-am prins cum trebe.kant emir,ma ajutzi?
-

daca as cere ceva de la moshu ar fi sa stau la o conversatie cu nocturna si cu amaterasu mi se par cele mai (ca sa zic asa pe o vorba mai din ghetoooooou) mishto fete de pe FC. Dar din pacate am impresia ca mai degraba s-ar arunca la crocodili decat sa aiba o conversatie cu mine 

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
Sica imi pare cunoscuta replica
o mica eroare,nu shtiu cu Amaterasu,da cu nocturna ai discutat.Adica prin viu grai vrei pentru ca sa zici?Nu fa o depresie,ca s-au intamplat si lucruri mai ciudate.
Pe urma de ce sa se arunce la crocodile,ca e fete tinere si dashtepte bre,gasesc ele pe cineva sa te impimga sau te conving sa te arunci tu la ei
in semifinal argumenteaza de ce e ele cele mai mishto,(nu neg,vreau doar sa-tzi vad opinia)io cred ca tu eshti vanator de zestre bre,d-aia vrei sa te pui bine cu doua odata,nu mere o combinatzie incerci cu ailalta
Si in final,am vazut ca ai votat lutze,ce e aia bre ca nu intzeleg si pace.Doar o idee vaga am.insuficienta.
Edit-erau 2 finale aici.
-

as vrea să ştiu dacă e careva de acord să ne intalnim mai multe persoane maine (adică azi, 24 dec) undeva pe la big berceni. De ce? Păi in primul rand să strangem nişte bani intr-un plic semnat fanclub.ro şi să mergem pe Secuilor nr. 9.
Mai multe detalii aici: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=445947&postcount=5 (majoritatea ştiţi deja)
Mai multe detalii aici: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=445947&postcount=5 (majoritatea ştiţi deja)
- tzache
TheBlue scrie:sa-mi explice si mie cineva conceptul de lutza,ca nu l-am prins cum trebe.kant emir,ma ajutzi?
aaaa, cu draga inima:
1 - se pare ca nu jtii bancu (pe scurt: Bula - virginal si inocent, incape pe mainile unei kordaciuni, da' una penala, nu asa, centurista obijnuita]p[/b]utza mea" la care ia, casa lincurajeze pe jupanash ii zice " da nu mai spune asea, caco pilashii; spune si tu ca barbatzii, cu P" shatunci voinicu zice "lutza mea"
2 - pe feceu, "lutza" mins uo fetiscana prostutza (nu pruasta rau, numa asea, inocenta, ori fuarte tinerica si necuapta); termenu nu ie neaparat rautacioz, lutza nu ie personaju negativ, ori bufuana, ori mai stiu io ce iegzenplu de "asa nu!", ci, de multe ori, ie incarcat de uo condescendenta sin patie pentru respectiva fetishcana (care ia, fetishcana, se puate sa fie plina de multe calitatz: sa fie frumuasa, nurlie, inaltutza, bogata, etc)
3 - corespondentu masculin (adica nu neaparat barbat adevarat, cat purtator natural de oo) al lutzei ieste ionuzzu, or gigelu (a nu se confunda cu iuzaru gigiel)
4 - nutz dau iegzenple, ca nui fromos
- kant emir