)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
sica,aici e oameni deshtepti bre,ce ne-ai oferit matale e redundant
adica hai sa-ti zic io-nu ca n-ai intrat pe net,ai fost prea critza ca sa gasesti butonu de start la computer.corect?
medicament pt insomnie-un pahar de 250-3/4 gin.1/4 Schweps,se toarna intai ginu,o felie de lamaie,se da pe gat si se mesteca felia de lamaie cu tot cu coaja.fericit sa pot sa ma aflu de folos.somn usor
adica hai sa-ti zic io-nu ca n-ai intrat pe net,ai fost prea critza ca sa gasesti butonu de start la computer.corect?
medicament pt insomnie-un pahar de 250-3/4 gin.1/4 Schweps,se toarna intai ginu,o felie de lamaie,se da pe gat si se mesteca felia de lamaie cu tot cu coaja.fericit sa pot sa ma aflu de folos.somn usor

Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
nu gasisi drumul spre casa vreo 2 zile si din cauza asta nu am mai putut sa va onorez cu prezenta asa ca v-am onorat cu absenta
nocti de referi la suka ? sau la mine
as vrea sa ii reprezint pe plan local dar cica nu primesc profesionisti 
nocti de referi la suka ? sau la mine
as vrea sa ii reprezint pe plan local dar cica nu primesc profesionisti 
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
las kantemir ca is marisor rezist eu
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (6 membri si 0 vizitatori)
Sica_wine, incoherent, k@tzy, kant emir, memetShol, nocturna
cam multisori
Sica_wine, incoherent, k@tzy, kant emir, memetShol, nocturna
cam multisori
-

Sică - Junior Member
sica ai venit cu fortze proaspete bre,mai vioi
sica cere bre detalii,poate se plateste bine!!faci si tu un ban,ca aia cu reclamele la margarina sau ca bitza care isi vinde verticalitatea la protv
ban sa iasa ma.
sica cere bre detalii,poate se plateste bine!!faci si tu un ban,ca aia cu reclamele la margarina sau ca bitza care isi vinde verticalitatea la protv
ban sa iasa ma.Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
kant emir, incoherent, k@tzy, memetShol, nocturna, Sica_wine
ejt ca mierea, sica (atragi mushtele, nah!)
iedit - ai fost tu mai iute, bah sica, da mie num mere netu bine! nare nica, tu sa fii sanatos, ca trebile merg
kant emir, incoherent, k@tzy, memetShol, nocturna, Sica_wine
ejt ca mierea, sica (atragi mushtele, nah!)
iedit - ai fost tu mai iute, bah sica, da mie num mere netu bine! nare nica, tu sa fii sanatos, ca trebile merg
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
acum se apucă să inşire cate chile de băutură a consumat de revelion. nu-l provocaţi, vă rog.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
am intrat in noul an foarte bine, am energie al naibii de multa pacat de gripa asta care m-a palit acum
edit: baixule nu iti fa griji am spus acum catva timp ca nu ma dau mare sau cel putin nu o sa ma mai dau mare cu cata bautura beau eu, asa ca poti sa stai linistit nu o sa citesti alte posturi de ale mele cu cata bautura consum oricum presupun ca nici nu te intereseaza.
edit: baixule nu iti fa griji am spus acum catva timp ca nu ma dau mare sau cel putin nu o sa ma mai dau mare cu cata bautura beau eu, asa ca poti sa stai linistit nu o sa citesti alte posturi de ale mele cu cata bautura consum oricum presupun ca nici nu te intereseaza.
-

Sică - Junior Member
carevsca sica ie gripat (creca ie treba de unjere), iar p'afara ninje de nu se mai opreste, de parca ar vrea sa ninga acuma tot ce e de nins in doomishase - mai ho, ca abea ance put!
da ce faci incoherentule, iar bantui feceul la vremi intunecuase?
da ce faci incoherentule, iar bantui feceul la vremi intunecuase?
- kant emir
si iel e?
io m-am amuzat cu niste amintiri. si inca ma mir cat de cuminte si de cumsecade si neagasant eram anu trecut.
tre' sa ajung in cluj sa stau la o bere cu keshu:D ca pe ym vad ca el nu mai ajunge.
io m-am amuzat cu niste amintiri. si inca ma mir cat de cuminte si de cumsecade si neagasant eram anu trecut.
tre' sa ajung in cluj sa stau la o bere cu keshu:D ca pe ym vad ca el nu mai ajunge.
-

Daimon - Mesaje: 5074
nu, nu ma simt insultat, oricum venind din partea dvs, nu e nici o problema. numa sa nu imi aud dimineata tot felul de comentarii. apoi, io ma enervez mai rar.. si din putine motive. da' atunci nu ie bine de ala ce se afla in vizor:D
nah.. gata. bre emire, spor la treaba, si veghe placuta, vezi cine mai apare pe aici. (aozi.. m-a intrebat cineva daca nu esti clona... am zis ca nu, ca ai un stil prea aparte, am gresit? acu sper eu sa nu te simti insultat sau jignit de intrebarea mea)
nah.. gata. bre emire, spor la treaba, si veghe placuta, vezi cine mai apare pe aici. (aozi.. m-a intrebat cineva daca nu esti clona... am zis ca nu, ca ai un stil prea aparte, am gresit? acu sper eu sa nu te simti insultat sau jignit de intrebarea mea)
-

Daimon - Mesaje: 5074
mephisto scrie:... (aozi.. m-a intrebat cineva daca nu esti clona... am zis ca nu, ca ai un stil prea aparte, am gresit? acu sper eu sa nu te simti insultat sau jignit de intrebarea mea)
ha? a cui clona, bre? nah, si mie mi se pare destul de evident ca nu-s clona nimanui (adica fireste ca nu mi se pare ca ai fi gresit, deci nici vorba de jigninsultaciuni)
- kant emir
ce potz sa te intrebi shi tu, smoto...daimoane
adik noi cand vedem un forumist nou mai de treaba, de obicei ne intrebam daca e din bucureshti shi daca vrea sa iasa cu noi la o br 
adik noi cand vedem un forumist nou mai de treaba, de obicei ne intrebam daca e din bucureshti shi daca vrea sa iasa cu noi la o br 
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Incearca cianura de potasiu. Te vei simti mai bine (iar noi de-a dreptul excelent).
Daca nu gasesti e buna si aia de sodiu. Daca nu gasesti nici de aia, sigur au la magazinu satesc niste DDT, da vezi ca asta e mai slab, tre sa iei mai mult satz treaca.
insanatoshire grapnica
Daca nu gasesti e buna si aia de sodiu. Daca nu gasesti nici de aia, sigur au la magazinu satesc niste DDT, da vezi ca asta e mai slab, tre sa iei mai mult satz treaca.
insanatoshire grapnica
human being/being human
-

basstard - Junior Member
ma gandeam eu ca cianura cica ar fi bine am fost la doctor si am intrebat si ce crezi ca mi-a spus?
cica pot sa mor daca iau din aia eu nu prea l-am crezut dar am zis totusi sa nu incerc mai degraba raman cu cefalexin-ul si aspirina mea
p.s. asta este ultimul post in care voi mai raspunde cu politete la astfel de raspunsuri
cica pot sa mor daca iau din aia eu nu prea l-am crezut dar am zis totusi sa nu incerc mai degraba raman cu cefalexin-ul si aspirina mea
p.s. asta este ultimul post in care voi mai raspunde cu politete la astfel de raspunsuri
-

Sică - Junior Member