)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
eye, pentru mine e sfarsitul lumii, forumul cu Shakira inseamna mult ptr mine, da stiu k tu esti un insensibil si n-ai cum sa intelegi, asa ca lasa...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
eye, shakira e aia de canta gothic si heavy metal si a scos o piesa cu Nightwish si una cu Lake of Tears, acu ti-ai amintit?
sod, imagineaza-ti ca n-am gasit cutiuta verde, ci una violeta, am inghitit tot ce era acolo si s-a instalat o stare de enervare extrema, un sfat va rog...
sod, imagineaza-ti ca n-am gasit cutiuta verde, ci una violeta, am inghitit tot ce era acolo si s-a instalat o stare de enervare extrema, un sfat va rog...
aliatzi, right? 

-

shaki, imi pot aminti numa de niste chestii de care am auzit/vazut/citit anterior alfel nu.
zi-ne si noo sursa umorului tau ca ie unu neatza inversunat culegator de umor si i s-au cam epuizat sursele in ultima perioada.
zi-ne si noo sursa umorului tau ca ie unu neatza inversunat culegator de umor si i s-au cam epuizat sursele in ultima perioada.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Shaki scrie:sod, imagineaza-ti ca n-am gasit cutiuta verde, ci una violeta, am inghitit tot ce era acolo si s-a instalat o stare de enervare extrema, un sfat va rog...
te-am rugat sa te concentrezi . iar ai halit tot laxativu...
ca sfat ce sa zic ? trage compu mai aproape de buda si de-acu cu dumnezeu inainte, fie ce-o fi !
-

SOD - Mesaje: 6035
Asta-i mina lu´ vali, mai mult ca sigur.
da, asa ie vali, are o mina de carbune, una de argint si cateodata are si o mina de om plictisit irevocabil.
edit: nocturno, puate a scos o pesa de la masina sa onlocuiasca cu alta

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
shaki, ma dezamagesti, tomna tu in care mi-am pus mari sperante. zi-mi si mie lojic, cum poti sa-ti amintesti de ceva de care auzi prima uara in viatza vorbindu-se ? tu chiar ai terminat aseu ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
era un linc pe care mi l-a dat alex ca sa-i vad poza de mare angajament, io shtiam unde sh-a spus perversu' poza. bre, da' nu ma intrebi shi daca m-am spalat pe dintzi azi?
-

nocturna - Mesaje: 8725
nocturna scrie:bre, da' nu ma intrebi shi daca m-am spalat pe dintzi azi?
naiti, sper ca nu ai carii, ca ie unii de le miroase de la distantze apreciabile!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
sa vedem...in primul rand sa stiti ca shaki vb cat se poate de serios cu omoratul, deci va sfatuiesc sa va asigurati ca ati inchis usa bine la noapte, mai ales k sarak e si km nebuna (a recunoscut singura in semnatura) si f periculoasa la betie
in al doilea rand ajutati-o mey k vreau sa mai supravietuiasca putin k pe urma n-are cine sa-mi mai fak cinste
in al doilea rand ajutati-o mey k vreau sa mai supravietuiasca putin k pe urma n-are cine sa-mi mai fak cinste

prea multe defecte si doar o viata
-

dark_soul - Junior Member
Shaki scrie:sod, nici nu stii ce aproape esti de realitate, nici nu stii de cate ori am zis in ultimul minut ca o sa omor pe anumite persoane de pe-aicia...
draga mea, da-mi de urgentza numarul de telefon sa vin sa-tzi fac o terapie. chiar ma ingrijorezi.
-

Ii aduc aminte lui dark_soul k era randul ei sa-mi faca cinste
sod, poti sta linistit inca, n-am zis ca incep sa te omor pe tine, sunt altii inaintea ta...
sod, poti sta linistit inca, n-am zis ca incep sa te omor pe tine, sunt altii inaintea ta...
aliatzi, right? 

-

sod, deci dark_soul e minora, corupatorule, putina decenta...
eye - am uitat sa-ti spun ca s-ar putea sa n-o stii pe Shakira pentru k e de pe "Forest Gump"
eye - am uitat sa-ti spun ca s-ar putea sa n-o stii pe Shakira pentru k e de pe "Forest Gump"

aliatzi, right? 

-

SOD , stiu ca te plictisesti si ca zilele astea ai mai relash la serviciu. Dar parca facusem o conventie. Vezi ca eu nu am distribuit numarul tau de telefon pe forum. Planuiesti o plecare de 2 saptamani intr-un loc lipsit de net, sau ce se intampla ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
-

monk - Mesaje: 2747
Ratzi ai dracu.Pleaca omu la fuckultate sa iji dea testele shi sa se milogeasca de asistenti sa-l bage in iegzamene shi cand vine acasa,cainele latra,nu-i curent,cainele se pis..urineaza pe covor(animalu),berea-i calda(va-m zis duar ca nu-i curent),mancarea-i rece(nu jtie sa foloseste aragazu,frica de foc).In sfarsit vine curentu,da shi omu sa intre pa net shi cica cannot find server.Mama iei de veatza:D
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
MiG-ule, ca sa stiu, ce bucata din postul de mai sus e scrisa la misto? deci nu cu umor, ci la misto.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Oribilul Mosh scrie:SOD , stiu ca te plictisesti si ca zilele astea ai mai relash la serviciu. Dar parca facusem o conventie. Vezi ca eu nu am distribuit numarul tau de telefon pe forum. Planuiesti o plecare de 2 saptamani intr-un loc lipsit de net, sau ce se intampla ?
da de unde stii ca ma duc la szighet ? + de asta ca un adevarat forumist care a intrat in legenda, asha cum esti tu, e persoana publica a, asha ca totul ie transparent. o sa vezi tu cum peste doo trei saptamani o sa-mi multzumesti cand o sa fii asaltat de mii de admiratoare de la clasele a7a B si a8a g de la toate scolile generale din bucuresti si judetzele limitrofe.craiule ! chiparosule !
-

sod, eu in locul tau as tacea, ca nu stiu ce-a fost cu pastilele alea ieri... La inceput am crezut ca am halucinatii si nu mai vad forumul. Pe urma aflu ca nici dark nu-l mai vedea. Si... s-a propagat simptomul la toti, minune mare... Eu zic sa schimbi totusi farmacia 

aliatzi, right? 

-