hai k pana duminica la orele 23.59 ma dau si eu vizibil

Pentru fata de o iubeste inimioara mea cel mai mult pe lumea ceasta-la muuuuuultzi ani fericitzi Ioana!
mephisto scrie:bah cum plm isi poate cineva trece in semnatura ineptiile unui debil mintal (si nu in gluma).
cand vad chestii de astea am o acuta senzatie ca sunt din alt film. bre decret, nu ti-e jena, plm? sau ii spui si tu "senor" jijibecali ?
... cum adica nu e in gluma? De ce crezi k i-am zis Jiji The Sheppard (aka pastorele). Vezi k am si poza cu el .. cauta pe subiectul de pe generalitati

imi iinsufli shi mie starea asta de spirit! Sa dea Domnu sa treca shi asta, k'apoi oi fi de 10 ori mai atenta
shi, ce ziceai de berea aia? 
D€CR€T scrie:mefistule .. ce-ai bre? Declaratia aia m-a facut sa rad o seara intrega. Mi se pare geniala... cum adica nu e in gluma? De ce crezi k i-am zis Jiji The Sheppard (aka pastorele). Vezi k am si poza cu el .. cauta pe subiectul de pe generalitati
Mersi nocti de sustinere
da chiar aiule ... vrei sa dam un battle?

eyewitness scrie:ce-ai bre cutuma, nu tz-ajung clientii ? vazui o gramada p-acolo, victime sigure bre
merluc, am zis ca nu ma bag niciodata peste mozi da pe la hiphuape ie cam vraijte bre, voi mozi n-aveti p-acolo?

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator