)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
io ma gandema acuma ca poate vrea de fapt sa cumpere doar terenul, ca voi oricum n-aveti unde juca. cu publicul nu e problema, intr-adevar, ca mustatza si oamenii lui sunt niste cainei, pardon, oi devotate, care l-ar urma oriunde.
bun. nu mai discut de fotbal decat pe treadurile de fotbal.
bun. nu mai discut de fotbal decat pe treadurile de fotbal.
-

Daimon - Mesaje: 5074
eo am o dilema. fusei in club a si ma uitam (nu ma intrebati de ce ca nu stiu sa va spui) la pozele pe care un anume careva s-a gandit sa le puna pe pereti. pana aici toate bune si frumoase. problema ie asta: o poza avea scris frumusel sub ea: octombrie 1973 - deschidere club a. langa poza respectiva, o alta poza: martie 1974 - aniversare 5 ani.
cum dracu au trecut bre 5 ani in 5 luni ca eo n-am inteles...?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Wild Rose scrie: octombrie 1973 - deschidere club a. langa poza respectiva, o alta poza: martie 1974 - aniversare 5 ani.
like hasta m-am intrebat shi io de fiecare shanume data...
in alta dezordine de idei...timpu trece repede cand te distrezi
...sau puate o fi test de vigilentza sa vez dak ejt beat...adevaru ie dincolo de noi...
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-

diablo_pECi - Junior Member
D€CR€T scrie:Jiji The Sheppard (aka pastorele). Vezi k am si poza cu el ..
mare chestie,si eu am poze cu el
- Fişiere ataşate
-
- jiji3.jpg (36.95 KiB) Vizualizat de 628 ori
-
- jiji2.jpg (27.34 KiB) Vizualizat de 611 ori
-
- jiji1.jpg (69.3 KiB) Vizualizat de 597 ori
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
bassu, Arthemis
Arthemis Viewing Attachment )))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
vaz ca vanatoarea a fost fermecata de pastor
bassu, Arthemis
Arthemis Viewing Attachment )))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
vaz ca vanatoarea a fost fermecata de pastor
human being/being human
-

basstard - Junior Member
Uoameni buni, caut si eu subectu cu chestii mistoace primite pe mail si nu pot pt ca sa-l gasesc. heelp
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
naziua oamini buni
sokeres?
bine zise kant emir,sin ella iz bac!tatatatam!!!!
sarmana
hehe i-am furat avataru lu sica
sokeres?
bine zise kant emir,sin ella iz bac!tatatatam!!!!
sarmana
hehe i-am furat avataru lu sica
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
Sica_wine scrie:bassu tu nu ai nimic mai bun decat sa vezi ce greseli gramaticale fac eu ??
get a life :looser:
Le vede toata lumea LOAZA, eu am adunat cateva pt divertisment Cand am ajuns la episodul trei mi-am dat seama ca suferi de semianalfabetism cronic si am lasat-o balta.
Bun, acum treci la loc, LOAZA!
human being/being human
-

basstard - Junior Member
poate multe din greselile acelea sunt din cauza ca scriu repede nu ca mi-ar pasa ca rade unu ca tine ca am gresit eu un cuvant sau 2 sau chiar 100, asta da mare distractie, adevarul ca era sa crap de ras cand am vazut ce greseli a facut cutare
get somethig useful to do whit your life
:looser:
get somethig useful to do whit your life
:looser:
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
prostul tre sa fie si capos
[quote="Sica_wine"]poate multe din greselile acelea sunt din cauza ca scriu repede nu ca mi-ar pasa ca rade unu ca tine ca am gresit eu un cuvant sau 2 sau chiar 100, asta da mare distractie, adevarul ca era sa crap de ras cand am vazut ce greseli a facut cutare
get somethig useful to do whit your life ]
Una e greseala de tiparire si alta e greseala gramaticala, loaza, nici asta nu stii?
Invatza intai romana si dupa aia da-o pe engleza.
Dupa cate mesaje scrii pe zi si dupa continutul lor ar trebui sa revizuiesti tu ce e de facut util in viatza, daca nu esti in stare itzi spun eu: marsh si pune mana pe abecedar, loaza!
get somethig useful to do whit your life ]
Una e greseala de tiparire si alta e greseala gramaticala, loaza, nici asta nu stii?
Invatza intai romana si dupa aia da-o pe engleza.
Dupa cate mesaje scrii pe zi si dupa continutul lor ar trebui sa revizuiesti tu ce e de facut util in viatza, daca nu esti in stare itzi spun eu: marsh si pune mana pe abecedar, loaza!
human being/being human
-

basstard - Junior Member
sica, tredu "de veghe in lanu' de secara" de pe literaturi este dedicat exclusiv greselilor gramaticale care din pacate mai apar in posturile userilor fanclub. faptu ca ai fost mentionat acolo nu trebe sa te enerveze ci dimpotriva, ar trebui sa-ti dea de gandit. greselile gramaticale semnalate de bassu nu sunt nici rezultatul unei tastari "in viteza" si nici al unei scrieri voit gresite (gen baics). in loc sa sari ca tzatza in sus ca i-a dat laptele in foc mai bine ai incepe prin a-ti reciti posturile inainte de a le trimite pentru ca sunt convins ca ai capacitatea de a ti le corecta si singur.
in plus, comentariile la tredu "de veghe" se fac chiar pe acel tred si nu aici. incheiem discutia vis a vis de acest subiect aici.
multumesc
continuati
in plus, comentariile la tredu "de veghe" se fac chiar pe acel tred si nu aici. incheiem discutia vis a vis de acest subiect aici.
multumesc
continuati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Sica, ciai bre, era vinu coclit?
nu prea beau vin clocit iar daca stau sa ma gandesc am o saptamana de cand nu am mai pus strop de alcool in gura
aiu am pus comentariu aici fiindca nu stiam ca se pune acolo si voaim sa evit inca un avert
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
Sica_wine scrie:nu prea beau vin clocit
pe langă]coclit[/B], nu clocit. sau, a doua variantă, ai vrut să faci o glumă, caz in care recunosc că nu percutesc la glumele tale.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
m-am plictisit de vacantza mare,cine-mi recomanda si mie comici romani?am birlic,dem radulescu,caragiu,nicu constantin si nae lazarescu.altzii?si ada milea am,da am zis sa n-o bag la comici
propuneri?
cretzule,era ma si a mai si postat pe stiintze
propuneri?
cretzule,era ma si a mai si postat pe stiintze
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member