)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
nbm scrie:ii explica cineva lu sica - care se descurca in engleza la fel de bine ca si in romana - cum se scrie looser, sau il lasam in prostia lui?
explica-mi tu, daca esti asa destept? merlucianule
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
sica, fa-ne tuturor si fa-ti si tie un favor:
uita ca exista http://www.fanclub.ro si incearca sa descoperi pe marele internet urmatoarele adrese: http://www.google.com, http://www.dexonline.ro, http://www.webster.com.
iar daca te saturi de internet, poate pui mina pe Dictionarul Ortografic, Ortoepic si de Punctuatie, pe Gramatica pentru Toti si alte carti similare, utile unui tinar in plina afirmare...
uita ca exista http://www.fanclub.ro si incearca sa descoperi pe marele internet urmatoarele adrese: http://www.google.com, http://www.dexonline.ro, http://www.webster.com.
iar daca te saturi de internet, poate pui mina pe Dictionarul Ortografic, Ortoepic si de Punctuatie, pe Gramatica pentru Toti si alte carti similare, utile unui tinar in plina afirmare...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
nbm daca nu iti convine de postez da-mi ignore si nu ma mai baga in seama, stii unde ma doare ???? nici macar in fund ( ca sa nu zic cur ca suna urat ) si nu vreau sa te injur fiindca dau dovada de imbecilitate, nu ca nu as fi dar dovada pana acum dar poate as fi vrut sa par asa
da-mi ignore si nu ma mai baga in seama daca nu abtinete de la comentarii despre posturile mele, dar daca tot de mananca CUR-UL sa comentezi despre o persoana pe care nu o cunosti si nu stii nimic despre ea mai da-te in .... ei
da-mi ignore si nu ma mai baga in seama daca nu abtinete de la comentarii despre posturile mele, dar daca tot de mananca CUR-UL sa comentezi despre o persoana pe care nu o cunosti si nu stii nimic despre ea mai da-te in .... eibani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
sica, din nefericire io sunt un suflet caritabil si incerc sa ajut oamenii, chiar daca ei sunt nesimtiti si imi refuza ajutorul...
ce-i drept, exista si unii imbecili care ma scot din pepeni - cum este invicibilu - dar nici macar pe el nu l-am pus pe ignore. nu ma determina tu sa inaugurez o lista de ignore...
ce-i drept, exista si unii imbecili care ma scot din pepeni - cum este invicibilu - dar nici macar pe el nu l-am pus pe ignore. nu ma determina tu sa inaugurez o lista de ignore...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
dau dovada de imbecilitate, nu ca nu as fi dar dovada pana acum dar poate as fi vrut sa par asa
sica, poate ne-am pripit shi te-am judecat greshit. shi tu eshti d'ala cu teatru' invizibil care testeaza reactzii diverse shi este ceea ce nu pare a fi ca este care defabt nu este ? bre, s-a-ntors lumea cu carapacea in sus, daca nici in sica nu mai potzi sa ai incredere...
-

nocturna - Mesaje: 8725
nbm nu am nimic cu tine, nu am nimic cu nimeni mie imi place sa pot sta de vorba cu toata lumea, dar nu suport oamenii care ma iau peste picior, acum trec printr-o perioada mai nefasta si ma enervez din orice motiv, nu am nimic ca nu stiu cine imi corecteaza mie niste greseli gramaticale sau ortografice ( treaba lui daca nu are nimic mai bun de facut, asta este, dar sa nu ma jicneasca) sunt eu o fire cu simtul umorulu si care suporta tot felul de glume pe seama lui dar la un moment dat se umple si paharul.
p.s. nocturna probabil sunt omul pe care s-ar putea sa il cunosti vreodata pt care cuvantul e mai presus de orice
p.s. nocturna probabil sunt omul pe care s-ar putea sa il cunosti vreodata pt care cuvantul e mai presus de orice
-

Sică - Junior Member
sica ia-o ca avertizare si nu ca avertizment. abtine-te (asa se scrie corect) in a jigni alti useri chiar daca acejtia iti analizeaza critic posturile. nimeni nu te-a jicnit pana acum. tu insa o faci. nimeni nu s-a loat de persoana ta ci numai de posturile tale. nimeni nu are nimic cu tine ca persuana. ti-as fi putut da ban direct pt jicniri dar nu vreau pt ca sincer cred ca esti recuperabil. te rog nu ma face sa-mi schinb parerea.
ps. imi bag pula in tasta "C" de la leptop care se pare ca ieste in agonia sfarsitului apoteotic
ps. imi bag pula in tasta "C" de la leptop care se pare ca ieste in agonia sfarsitului apoteotic

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bassu la adresa lui sica scrie:mirosul prajiturii poate, noi asteptam trecerea perioadei actuale, in care putzi a prostie
nu imi place sa ma cert, incerc sa evit o cearta pe cat mai mult posibil dar nici nu imi place sa ma jicneasca toti useri. Am respect pt niste useri ( Kantemir si aiu ) dar asta nu inseamna ca am pt toti si ca las pe nu stiu ce fraier ( nu fac referire la vre-un user in special ) sa isi bat joc de mine.
citat-ul care l-am pus mai sus am vurt sa va arat ca totusi bassu' m-a jicnit
-

Sică - Junior Member
ia lasatzil bre in pace pe sica si zi si mie nbm,numa cu nea marin are?ca atat gasesc.sarmana.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
In ţara asta, ţara painii
Să aibă paine pană şi cainii
Guvernul nostru ne obligă
S-avem o zi de mămăligă
Lor ce le pasă cum e trăiul
Scumpiră trenul şi tramvaiul
Scumpiră tot, la cataramă
Pană şi painea şi tutunul
Şi cand injuri pe şleau de mamă
Ei, cică, eu fac pe nebunul.
incoherentule, constantin tanase.
apropous da' fara legatura, incoherentule, ma ajutzi shi pe mine c-o treaba?
Să aibă paine pană şi cainii
Guvernul nostru ne obligă
S-avem o zi de mămăligă
Lor ce le pasă cum e trăiul
Scumpiră trenul şi tramvaiul
Scumpiră tot, la cataramă
Pană şi painea şi tutunul
Şi cand injuri pe şleau de mamă
Ei, cică, eu fac pe nebunul.
incoherentule, constantin tanase.
apropous da' fara legatura, incoherentule, ma ajutzi shi pe mine c-o treaba?

-

sica, cant ieream de varsta ta, respectiv acu frun an macsim doi, cineva mi-a spus ce inseamna "diplomatia". ei bine , retine ca, diplomatia este arta de a baga pe unu in pizda masii in asa fel (mod) incat acesta sa nu-si mai doreasca nimic in viata decat voiaju pe care i l-ai propus tu. te-ai prins? 

-

sica ia auzi acilea
1)daca alea o fost erori de scriere ce-ti pasa?
2)daca nu o fost,repari,invetzi si gata.si atunci ce-ti pasa?
acu parerea mea-nu-i frumos sa-i zici omului prost pe un forum,peci bassu,da e o parere personala.
1)daca alea o fost erori de scriere ce-ti pasa?
2)daca nu o fost,repari,invetzi si gata.si atunci ce-ti pasa?
acu parerea mea-nu-i frumos sa-i zici omului prost pe un forum,peci bassu,da e o parere personala.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
theblue, bassu a gresit, sica a gresit mai mult injurandu-l pe nbm, tu ca admin le-ai da ban la amandoi sau ai incerca sa stinji conflictu?
-

ie grele rau de tot. un inconshtient, probabil bine intentzionat, dar complet neshtiutor, a dat drumu la net la paiacecu acasa, tocmai in buricu galaxiei, cunoscut shi sub numele de ploieshti. paiacecu ie sub influentza tzuicii shi a inceput sa hartzuiasca imeurile oamenilor. ascundetzi-va idurile, feritzi-va imeurile, ie grav. 

-

NU se accepta injuraturile dure sub nici o forma. Nu exista scuza ca "eram nervos", "nu se mai putea" s.a. Acesta este un forum, nu o emisiune televizata in direct, asa ca va puteti abtine, puteti face o plimbare la aer curat, putina apa rece pe fatza - si dupa aceea va apucati de scris - fara nervi si venin.
zecesaufaranumarcaractere
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
cr3tzule, alte vremuri, alti admini, alte regulamente...de un an juma functionam dupa principiul bunului simtz. fii convins ca jtiu cand sa ard si pe cine, acorda-mi votu tau de incredere. mersi
-

deci treaba sta altfel:
90 era pe cale sa clacheze in fatza unor traduceri banale, shi eu, ca tot omu saritor(chiar shi la antipatici~p) zic sa dau o mana de ajutor.fac pe deaq-n 4 shi imi bag net.imi bag shi messenger.Mai scriu shi un mesaj catre alta persoana draga mie...shi zic sa ajut nocturna...
io: te ajut?
ea: nu mutzumex
io: treaba ta!da vaz ca nu te descurci
ea: cand traduceam io d-astea tu habar n-aveai de fuziunea nucleara!
io: parca tu aveai habar de evolutzia paramecilor in meciul contra amibelor corcite cu euglenele!
ea: nimi
io: mai al dreaq:... shi mai nimic
90 era pe cale sa clacheze in fatza unor traduceri banale, shi eu, ca tot omu saritor(chiar shi la antipatici~p) zic sa dau o mana de ajutor.fac pe deaq-n 4 shi imi bag net.imi bag shi messenger.Mai scriu shi un mesaj catre alta persoana draga mie...shi zic sa ajut nocturna...
io: te ajut?
ea: nu mutzumex
io: treaba ta!da vaz ca nu te descurci
ea: cand traduceam io d-astea tu habar n-aveai de fuziunea nucleara!
io: parca tu aveai habar de evolutzia paramecilor in meciul contra amibelor corcite cu euglenele!
ea: nimi
io: mai al dreaq:... shi mai nimic

In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
eyewitness scrie:fii convins ca jtiu cand sa ard si pe cine, acorda-mi votu tau de incredere. mersi
cu eyewitness nu imi e frica.deci da,deci ai totala si deplina mea incredere,sprijinul meu netarmuit,si votul meu pt locale si prezidentiale(pe ala pt referendum nu il dau
)
eu am bagat citatul ala pt cei 2 useri putin mai aprigi

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz