)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
MiG29 scrie:se pis..urineaza pe covor(animalu)
bah animalule, ce facushi pe covoru' lu' migu'? asha ai invatzat ca-i frumos? io zic sa te fereshti, ca nu ie de gluma cu violatorii ashtia.

-

nocturna - Mesaje: 8725
Eu v-am zis ieri ca e 13 si o sa fie cu ghinion... sod, multzam fin pentru oferta de terapie, stiu ca ai fost de buna credinta dar lucrurile au revenit la normal
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
Dark_soul... sod mi-a zis adio, Nicholas o place pe nocturna, k sa nu mai zic de "stii-tu-cine"... Am ramas singurik... Ce ma fac? Pls sfat matrimonial...
aliatzi, right? 

-

du-te si imbratiseaza copacii :p (iti zic in private de ce)
da tu chiar ai nevoie de o groaza de sfaturi
in primul rand eu te-as sfatui sa accepti oferta lui sod de consiliere...might work
in al doilea rand k nu mai zice si tu de chestii matrimoniale k le e frik sa se implice serios intr-o relatie
si in al treilea rand:cu stef cum ramane?! ca eu nu mai pricep
da tu chiar ai nevoie de o groaza de sfaturi
in primul rand eu te-as sfatui sa accepti oferta lui sod de consiliere...might work
in al doilea rand k nu mai zice si tu de chestii matrimoniale k le e frik sa se implice serios intr-o relatie
si in al treilea rand:cu stef cum ramane?! ca eu nu mai pricep

prea multe defecte si doar o viata
-

dark_soul - Junior Member
nocturna scrie:bah animalule, ce facushi pe covoru' lu' migu'? asha ai invatzat ca-i frumos? io zic sa te fereshti, ca nu ie de gluma cu violatorii ashtia.
ba de la sandalele memetshol mi se trage
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Beau o Vanilla Coke. ce legendar personaj dintr-un film distins cu Palm d'Or ..bea Vanilla Coke ?
acord 10 puncte pentru un raspuns corect !
acord 10 puncte pentru un raspuns corect !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
mey, tu nu intelegi k eu n-am nimic? capu mi-e bine, pe umeri
ma ingrijoreaza in schimb shaki care-i dezorientata, si tot era trista ea cand credea k ai parasit-o, asa k ma gandeam k putin timp petrecut cu tine nu i-ar strica
ma ingrijoreaza in schimb shaki care-i dezorientata, si tot era trista ea cand credea k ai parasit-o, asa k ma gandeam k putin timp petrecut cu tine nu i-ar strica
prea multe defecte si doar o viata
-

dark_soul - Junior Member
se pare k vine un alt cm-ist... incet incet se aduna, o sa-mi fie mai usor sa-i omor daca sunt mai multi la un loc. sod, iti dau o lista de forumisti pe care sa-i aduci cu tine?
aliatzi, right? 

-

tartorul cel mare tot nu vine. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Chiar n-am ce face. Acuma imi inchipui sanii tai shi dupa aia ma duc la baie sa-mi bat maimutza, dupa care o sa plec linishtit acasa. Mai spune-mi ceva care sa ma excite! Cum te razi pe tufish? Partial sau total?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned