)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
da iubi ca desert, ca duar nu sunt tauru comunal sa servesc prajiturele insiropate si ca felu 1 si ca felu 2 si la garnitura si ca desert 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Weet-Weet-"In alta ordine de idei, siropul de brad, e naspa! mai naspa ca tusea. Of!"
Incearca un sirop de pin de Ic Ponor.De la o inghititura ai impresia ca esti in mijlocul padurii.
Efect contra tusei:zero,ca si cel de brad.
Incearca un sirop de pin de Ic Ponor.De la o inghititura ai impresia ca esti in mijlocul padurii.
Si asta trece !
- pacha
sa nu-mi spui ca mi-aduci prajiturele noi si pruaspete? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
incoherent scrie:pai de ce e anti-anime?considera povestea puerila?prea multa violentza?nu-i plac desenele care nu au label disney?adica intzeleg sa nu-ti placa,da sa fi anti... complicata problema,te uitzi pe furish
Easy to say. Nush de ce, probabil din cauza de pokemoni.. Am incercat cu Love Hina, Hand Maid May, Trigun, pe care il considera stupid.. as incerca si cu Naruto, poate asa merje. Oh well..
De ce unii-s "veri bizi"?
Nu ese michimausu trist ...
pacha scrie:Incearca un sirop de pin de Ic Ponor.De la o inghititura ai impresia ca esti in mijlocul padurii.
lol nici nu vazusem.
mai mergea ala de brad, de azi dimineata tot iau, sper sa dorm si eu in noaptea asta, ca noaptea trecuta am tusit.
Si n-am de unde lua sirop d-ala de care zici matale.. daca ii intreb pe astia de aici de sirop de brad o sa se uite la mine chiorash
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
pai unii aiai e in sesiune. si cred ca sunt plecati de la comp.
nici io nu ma dau in vant dupa manga astea, dar nu-s nici impotriva. adevaru ca aici nu prea au o imagine buna (ca si BD de exemplu) si de aia unii nu vor sa se uite, dintr-un fel de prejudecata.
nici io nu ma dau in vant dupa manga astea, dar nu-s nici impotriva. adevaru ca aici nu prea au o imagine buna (ca si BD de exemplu) si de aia unii nu vor sa se uite, dintr-un fel de prejudecata.
-

Daimon - Mesaje: 5074
pai unii aia e in sesiune. si cred ca sunt plecati de la comp.
-

Daimon - Mesaje: 5074
ie in sesiune shi mi-a shters poza mea mijto cu mine care mi-o facusem singura shi-mi tremurase mana shi era sa scap mobilu shi ieshise k aia a lu cubu shi vroiam sa ma dau mare cu ia 
najpa

najpa
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
eyewitness scrie:sa nu-mi spui ca mi-aduci prajiturele noi si pruaspete
nu bre, are in program spanac cu garnitură de dovlecei gratinaţi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Cand ma intreba lumea diferenta de varsta la copii le raspundeam ca e de doi ani.Acum muncind cu degetele la consola am facut un calcul.Cel mare e in anul III.Cel mic e in cls.XII.Deci nici vorba de doi ani.Mah cum am derutat lumea.

Si asta trece !
- pacha
pacha scrie:... diferenta de varsta la copii le raspundeam ca e de doi ani...Cel mare e in anul III.Cel mic e in cls.XII.
poi variante: diferentza intre trei si dooshpe ie de noo (eventoal cu minus); diferentza dintre anu trii de faculta si ultimu de liceu ie de trei (ceva detalii despre armata? repetentzie la freunu?); daca le conbini pe tuate astea sigur ese altceva decat doi, deci ai dreptate, derutezi poporul
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
unde mai pui ca mai sunt versiuni-se pot face doi ani intr-unu,sau unu in 3,deci acum confuzia e atat de mare incat abandonez calculu
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
com bre incohe, te sperii tu de numa atata? io, in locu tau, as elabora iute-iute uo problema de maaaaare perspicacitate cu datele astea
Shaki: stei cul, ca nu ejt singura care man cur ca - si Cretzu posteaza oftopic acolosha (si orcum nu ie de suparacizme)
Shaki: stei cul, ca nu ejt singura care man cur ca - si Cretzu posteaza oftopic acolosha (si orcum nu ie de suparacizme)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
mi-aduci prajiturele noi si pruaspete?
stiam eu ca o sa te bucuri, iubi. din astea sa tot servesti si la micul dejun si la felul unu si la felul doi si la ceaiul de la ora cinci si in loc de apa

............................
- sin ella
Utilizatori Activi: 15 membri si 288 vizitatori
cr3tz*, BLACK_MOON, God, incoherent, MiG29, pacha, paiacec, Radu_26_Oradea, RajaF, Sandra, Shaki, Sica_wine, Venin
ce liniste bre la ora asta de maxima audientza...
eu imi o sa imi savurez vinul fieeeeeeeert
cr3tz*, BLACK_MOON, God, incoherent, MiG29, pacha, paiacec, Radu_26_Oradea, RajaF, Sandra, Shaki, Sica_wine, Venin
ce liniste bre la ora asta de maxima audientza...
eu imi o sa imi savurez vinul fieeeeeeeert

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
citesc semnatura sin ellei si is nedumerit.cititul dauneaza grav prostiei.citesc semnatura aia de 5 minute si nimic.cat tre sa citesc?cand se vad rezultatele?efecte secundare sunt?ca nu vreau sa ma fac dashtept si sa-mi cada paru.adica totusi,prefer prost si cretz(nu useru fc,paru si ala cu diacritice,nu ala de se da cu el in cap ) sau e pusa la deruta de sin ella ca sa ametzeasca mintzi tinere si nestiutoare "cu riscu de a spulbera iluzii si vise"?
-

shaki vrei sa fiu io iubi tau de imprumut?
auzi sica da messanger de ce nu servesti?
auzi sica da messanger de ce nu servesti?
-