)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
pisoiaj, vezi ce dusa cu camera de tractor ejti? noi avem tablo cu sigurante automate 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
sin-ella-"mama ce pofta mi-a facut iubi cu dovleceiii umpluti cu spanac si cu garnitura de praz. mi-e o foameee. o sa prepar diseara felul asta dupa reteta imbunatatita cu niste buchetele de brocoli. miam miam"
Chiar este ceva reteta din asa ceva?.Secombina bine?.Sunt interesat.Astept vesti.
Chiar este ceva reteta din asa ceva?.Secombina bine?.Sunt interesat.Astept vesti.
Si asta trece !
- pacha
la pişat butu in rect pe candrea. clic hir.
~p~p
~p~pANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cubu,daca cineva povesteste viatza lu bill gates pe tine te intereseaza autorul sau ce-a facut nenea bill?
sica e fost mister olimpia,normal ca nu is aparate care sa-l poata incadra cum trebe.poate o poza din elicopter.
cubu,ma derutezi mai tare decat is din nascare-cine-i zablu ala ca tot aud de el in ultima vreme?
sica e fost mister olimpia,normal ca nu is aparate care sa-l poata incadra cum trebe.poate o poza din elicopter.
cubu,ma derutezi mai tare decat is din nascare-cine-i zablu ala ca tot aud de el in ultima vreme?
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
pe mine m-a doborat vinul, ma duc la culcare, va las cu cel mai "misto" link de l-am putut gasi in seara asta pe net.
http://www.lingeriechallenge.co.uk/game.php
http://www.lingeriechallenge.co.uk/game.php
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
- une helene
si io am ajuns acasa si nu ma lasa berea si CTC sa dorm.neatza lume
editand,spun-Kant Emir primeste un private message
editand,spun-Kant Emir primeste un private message

Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
voi doi va iubiti tare mult. sau as aar trebui, la cate nopti ati petrecut impreuna:D
eo nu inteleg cum se pot uita unii la film in miezul zilei, la film te uiti mai pe seara, noaptea. ziua e dedicata altor activitati. parerea mea.
eo nu inteleg cum se pot uita unii la film in miezul zilei, la film te uiti mai pe seara, noaptea. ziua e dedicata altor activitati. parerea mea.
-

Daimon - Mesaje: 5074
in vi di uo su le!
si ceare filmu cu restu? care film? shapoi jtii tu cum ie sa stai degeaba (marog, platit) la job? sa nu mearga netu, da sa ai filme mijto in conp? cum sa nu te uitz, ce daca-i zio?
si ceare filmu cu restu? care film? shapoi jtii tu cum ie sa stai degeaba (marog, platit) la job? sa nu mearga netu, da sa ai filme mijto in conp? cum sa nu te uitz, ce daca-i zio?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
shi eu sunt invidioasa ca nu ma pot uita la filme la job, da' mai invidioasa sunt ca NU mai am job de acu 3 zile
daca ma uit acasa, tot in timpul zilei dar neplatita, se pune la socoteala? 
daca ma uit acasa, tot in timpul zilei dar neplatita, se pune la socoteala? 
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
bre, daca nu merje netu, nu merje nici ym. de unde rezulta ca nici io nu pot vedea statusu "film dnd" sau "film"kant emir scrie:in vi di uo su le!
shapoi jtii tu cum ie sa stai degeaba (marog, platit) la job? sa nu mearga netu, da sa ai filme mijto in conp?
nus invidios. doar ca mie mi se pare ciudat.. nah.. altii nu fac alte lucruri in tinpu zilei:D
-

Daimon - Mesaje: 5074
namnet namnet namnet namnet namnet namnet namnet namnet namnet namnet namnet namnet namnet namnet namnet namnet namnet namnet
tu-i ma-sa! ca rau m-am saturat de serviciile astea de ciucalata
tu-i ma-sa! ca rau m-am saturat de serviciile astea de ciucalata
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
whatever scrie:Aphex Twin e cu siguranta cea mai importanta si inovativa figura din muzica
poate numa de cand nu mai prea posteaza pe forum. fara iel pe forum ma simt cam...l.o.s.t.

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220