)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Bre, nu mai pomeni de techila, ca imi trezesti amintiri neplacute de aseara.
aiule, fi-ti-ar licoarea fermecata, ca nu e deloc buna cu bere, iti tragi a doa zi un auci capu si o avarie totala de zici ca acusica se dezmembreaza caroseria si te aduna astia cu magnetu... Bine, totusi, ca nu provoaca stari acute de zig zag si nevoia de comunicare cu bocancii.
aiule, fi-ti-ar licoarea fermecata, ca nu e deloc buna cu bere, iti tragi a doa zi un auci capu si o avarie totala de zici ca acusica se dezmembreaza caroseria si te aduna astia cu magnetu... Bine, totusi, ca nu provoaca stari acute de zig zag si nevoia de comunicare cu bocancii.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
pacha, nu. Am beut bere, apoi techila. Dupe care iar bere si apoi techila etc samd. Deci ca sa fiu mai concis, de aseara am mai multe print screen-uri decat avi-uri.
sin ello, io stiu doar ca Martini se bea, atat.
Tzestosu nu cred ca te doare a doua zi. Asta in caz ca nu combini cu alceva.
sin ello, io stiu doar ca Martini se bea, atat.
Tzestosu nu cred ca te doare a doua zi. Asta in caz ca nu combini cu alceva.indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
cum adica flambate?
cred ca beau niste vin fiert ca poate-mi trece si raceala asta pacatoasa, Martini il pastrez atunci pentru musafiri, ca parca tin minte ca e cam dulce, adica bleah.
cred ca beau niste vin fiert ca poate-mi trece si raceala asta pacatoasa, Martini il pastrez atunci pentru musafiri, ca parca tin minte ca e cam dulce, adica bleah.
............................
- sin ella
pacat ella,flambate inseamna ca le dai foc.si martini e dulce,intr-adevar.se bea cu portocale ff dulci.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
pai asa ma gandeam si eu, dar daca-i dau foc cum il mai beau? nu arde tot fiind alcool? am auzit de clatite flambate, dar de alcool flambat, nu.
dar am incredere in tine si ma duc sa experimentez. portocale am, o sa-mi imaginez ca-s dulci
.
o sa inchin un paharel in cinstea ta
.
dar am incredere in tine si ma duc sa experimentez. portocale am, o sa-mi imaginez ca-s dulci
.
o sa inchin un paharel in cinstea ta
.............................
- sin ella
io nu stiam ca martini se bea flambat.. si nici nu cred ca e destul de alcoolizat ca sa poti face chestia asta.
-

Daimon - Mesaje: 5074
Am beut bere, apoi techila. Dupe care iar bere si apoi techila etc samd
asta e amestec mic, incearca sa amesteci vodca cu vin cu bere cu gin cu coniac si cu sampanie, nu intr-un singur pahar. toate astea intr-o singura noapte si nu sa bei cate 10 ml din fiecare ci cat incape
a 2-a zi nu am avut nici o durere de cap nimic, ma doare a 2-a zi capul numai cand ma imbat dintr-un singur sortiment
FUCK http://www.morgue666.com
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
pe http://www.weakgame.com se gasesc din toata 

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
pe bluecat asta nu-l impoosca nime'?
hiiiii. am uitat, pe forum, fara arme, niji albe, niji negre, niji de foc
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=455456&postcount=67
hiiiii. am uitat, pe forum, fara arme, niji albe, niji negre, niji de foc
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=455456&postcount=67
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
ma dor ochii de atata google..
...pauza de examen...
...pauza de examen...da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-

om_fericit - Junior Member
las ca jtiu yo ca vrei sa-l intrcei pe migu la cootat logouri shi brabduri pe gugal, shi pe noi ne induci in eroare cum ca ai avea examen
jmechere
Migule, 6, ca te ajunje din urma :d
jmechere
Migule, 6, ca te ajunje din urma :dam carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
aiule, fi-ti-ar licoarea fermecata, ca nu e deloc buna cu bere
jtiu bre, incearc-o solo fara acompaniament

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
apropos...am 70%...da nu pun attacmentu.ca dupa ai se face file sharing...asa ca mai asteptati pana il termin
....mey tezsty, daca ai tine si tu un piculet la mine ai avea si tu o parte din lada de bere pe care am sa o primesc ptr testul vietii 
....mey tezsty, daca ai tine si tu un piculet la mine ai avea si tu o parte din lada de bere pe care am sa o primesc ptr testul vietii 
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-

om_fericit scrie:mey tezsty, daca ai tine si tu un piculet la mine ai avea si tu o parte din lada de bere pe care am sa o primesc ptr testul vietii
crezi ca ma vand pe o lada de bere? da' o cota parte din ea n-ar fi rau...hai trimite-mi PMeu cu 70% ala, ca restul le caut eu, sa-mi menajez tie ochisorii? da pt asta...tequilla vreau
batem palma? 
am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
asta ar veni ca ptr 30% sa dau 1 l de tequilla...sau mai bine zis ptr 60 de sigle...hmmm...hai ca e tentant...ma risc...
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-

deci daca bei fro 15 carlsberg in 4 ore a doa zi stomacu > (dicarbocalm+rennie).o sa dau meil la rennie.si nu stiu care e treaba:nu ma duare capu sau mam obijnuit cu durerea si nu mai stiu cum ie sa nu te duara.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
anunţ cat se poate de serios: cine poate să mă ajute cu un link sau un titlu de carte care sa-mi folosească pentru a face un Referat despre utilizarea textului in pagină, folosind coloane şi tabele primeşte mulţumirile mele anticipate.
aştept eventualele răspunsuri pe pm.
aştept eventualele răspunsuri pe pm.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117