)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Atunci ramane plauzibila o singura explicatie. Salamul vostru e mai superior calitativ si d'aia e si mai scump.
Eu ma duc la masa. Sa vedem cum o fi berea. :yD
Eu ma duc la masa. Sa vedem cum o fi berea. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
"We didn't understand your request.
The request sent by your browser was missing some information. Please try again.
If the problem persists, we suggest that you close all browser windows, relaunch your browser, and log into Yahoo! Mail again. If you still have problems, please contact Yahoo! Mail Customer Care. "
Yahoo can be fun sometimes ...
Shaki , nu-ti fa griji , si eu sunt la fel de varza la jocuri : welcome in the club :yD
The request sent by your browser was missing some information. Please try again.
If the problem persists, we suggest that you close all browser windows, relaunch your browser, and log into Yahoo! Mail again. If you still have problems, please contact Yahoo! Mail Customer Care. "
Yahoo can be fun sometimes ...
Shaki , nu-ti fa griji , si eu sunt la fel de varza la jocuri : welcome in the club :yD
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
vezi ca sunt eu online. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Eu vroiam sa o vad pe nocturna
Dark, vii sau nu? Moshule, explica-i te rog novicei ce este o lutza, k crede k o injur
si eu o complimentam... Moshule, tu vii?
Dark, vii sau nu? Moshule, explica-i te rog novicei ce este o lutza, k crede k o injur
si eu o complimentam... Moshule, tu vii?aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
vin. la ce ora ?
lutza inseamna o fetitza de 14 ani..fara minte.
lutza inseamna o fetitza de 14 ani..fara minte.

-

n-o iau pe dark. n-am nici un folos de pe urma ei. 

-

Deci... a ramas k ma vad cu dark la 5... restul m-au refuzat
... acu, mai sunt 10 min pana la 5 si dark n-a plecat, inca, de-acasa... park o vad alergand pe strada, si zicea k nici nu s-a imbracat... dark..., ce faci mey?
... acu, mai sunt 10 min pana la 5 si dark n-a plecat, inca, de-acasa... park o vad alergand pe strada, si zicea k nici nu s-a imbracat... dark..., ce faci mey?aliatzi, right? 

-

Azi ...
Ce sens are ceasul daca arata numai cit timp a trecut ??? (cicat ! Cit timp nu sti din cit să scazi cit a trecut, inseamnă că nare nici un nonsens ceasu !) (mear placea defapt un ceas care sa indice cite eregtzii mai am ! )
Visul meu ie clebsidra cu eregtzii a timpului care iti arată cite eregtii mai ai pină la moarte .
Ji mai am o dorintza la dumnezeu .. să am un lingău care să mă trezească in fiecare dimineaţă !
Ce sens are ceasul daca arata numai cit timp a trecut ??? (cicat ! Cit timp nu sti din cit să scazi cit a trecut, inseamnă că nare nici un nonsens ceasu !) (mear placea defapt un ceas care sa indice cite eregtzii mai am ! )
Visul meu ie clebsidra cu eregtzii a timpului care iti arată cite eregtii mai ai pină la moarte .
Ji mai am o dorintza la dumnezeu .. să am un lingău care să mă trezească in fiecare dimineaţă !
-

monk - Mesaje: 2747
monk scrie:(mear placea defapt un ceas care sa indice cite eregtzii mai am ! )
pai ar arata ceva cu minus.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Adevarat s-a inaltat !
-

Mda... m-au luat ashtia cu vestile bune de dimineata... Deci vineri de dimineata plec la Craiova... si ma intorc sambata... Vai... asta inseamna maine... nashpa 

aliatzi, right? 

-

Heooooooooooo!!! ooooooooooo !!! ooooo !!! ooo !!! o !!!
Ce liniste desavirsita ! Cred ca toata lumea-i pe arcade ... care-ai bagat ma, arcadele-astea pe forum, hai? nu mai ai cu cine schimba o vorba, o parere, o..., oooo, ooooooooooo, oooooooooooooeh !!!
Ce liniste desavirsita ! Cred ca toata lumea-i pe arcade ... care-ai bagat ma, arcadele-astea pe forum, hai? nu mai ai cu cine schimba o vorba, o parere, o..., oooo, ooooooooooo, oooooooooooooeh !!!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
eu am fost la film cu Decret si la carciuma cu Alin.
ps : Alin a lasat 3 000 lei bacsis la chelnaritza.
ps : Alin a lasat 3 000 lei bacsis la chelnaritza.

-

Am mancat ca doi porci..dar Alin a lasat 3 000 lei bacsis. 

-

da. iar Decret a tipat in gura mare in tot Mall-ul ca ii datorez 5000 lei. pt. 5000 de lei...ma stie tot Mall-ul acum.
-

Intradevar, tragic. :lol: Nu stiu cum o sa reusesti sa treci peste asta...
Pese: Sper ca o sa-ti platesti datoria fata de el !
Pese: Sper ca o sa-ti platesti datoria fata de el !
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member