comentarii impertinente la poze
Monkule, esti la scoala de tzigani? Ca numai tuciurii pe acolo.
Tiganii sint ca negrii din Harlem. Se aduna sa arunce si ei cu bila in cosh, pe rap si alte prostii. Cind ai prind la scoala sportiva, le iau mingea si o arunc in curte la unul, care are un buldog. De fiecare data mingea este pur si simplu mincata. Tigancile nu joaca. Dar ma injura si ele.
Tiganii sint ca negrii din Harlem. Se aduna sa arunce si ei cu bila in cosh, pe rap si alte prostii. Cind ai prind la scoala sportiva, le iau mingea si o arunc in curte la unul, care are un buldog. De fiecare data mingea este pur si simplu mincata. Tigancile nu joaca. Dar ma injura si ele.
-
Nicholas_Alex - Junior Member
In spate la dacia, migule. In fiecare duminica din vara, acolo ma gasesti. La o miutza cu fetele din cartier. Poate ai noroc si te lipesti si tu de vreuna. Sau nu. :yD
-
Stiu de care zici.Acuolo am facut shi io baschet pana m-a dat ajtia afara...Da in cartieru ala nu prea ie fete,ca ie mai mult de pesionari:D.De fete n-am nevoie mah ca le am p-alea de la colonade.
uontopic..monkule io sa shtii ca nu`s cuonvins ca la den poze iejti tu.Mai incearca:D
uontopic..monkule io sa shtii ca nu`s cuonvins ca la den poze iejti tu.Mai incearca:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
norocu iei ca-i angelica, deci sfanta, ca altfel ai fi tabarat pe ea cum faci de obicei cu tinerele vlastare ce ne trec pragu 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
zoso ... sa nu te lashi pacalit de aspectul meu "angelic" *p ... "Don`t judge a book by its cover"...parca asa era...nu? ;-) ...Anyway...thanks a lot (again *p ) for the compliment
:kiss:

...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
-
A|exandra - Junior Member
A|exandra, pe mine ma cheama Gigi. de acum, gata, nu mai sunt un strain pentru tine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ce misto sa stii engleza. Daca as cunoaste mai bine aceasta limba nobila, as agatza toate gagicile de la mine din sat, cind se string linga fostul ce.a.pe.
-
Lasa mai... "never say never" *p ...nu e timpul pierdut...ai toata viatza inainte sa invetzi engleza...aceasta limba atat de nobila... shi mult norok cu fetele alea :rolleyes:
;-)
;-)
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
-
A|exandra, nu-i baga in seama. Yahoo ID : oribilul_mosh
iti povestesc acolo mai multe :p
iti povestesc acolo mai multe :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
A|Exandra chiar eshti simpatica...ai 17 ani...mishto 

I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
A|exandra, daca e in doi se pune ca e intalnire forumista? promit ca nu spun nimanui ce vom face daca nu vrei sa se afle. sambata pot sa vin? ce daca este inainte de Paste? uite, o idee, facem Pastele impreuna. ce zici?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117

I`m With You ...thank you ;-)
-
Oribilul Mosh scrie:precum Gabizzu gasesti pretutindeni.
Mda....sunt de-acord....da' shi ca voi gasesc oriunde...pan'la urma ce-aveti cu el?Fara suparare,dar arata mai bine ca tine shi ca Hades :p
(cineva ar trebui sa-mi multumeasca dupa acest post...)
PS: de unde pot sa-mi downloadez mel. de Rage against the machine de pe Matrix Reloaded Soundtrack?(strans legat de subiect)
- Titina
- Junior Member
X-tina....iti multumim ca alegi etaloane ale frumusetzii pe Hades & Oribilul Mosh.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Rock Chick scrie:(cineva ar trebui sa-mi multumeasca dupa acest post...)
de ce ar trebui sa-ti multumesc? si uite asa zice lumea ca pun fetitele sa ma laude pe forum... daca nu vroiai sa faci asta, nu trebuia sa o faci, ca acu' n-o sa te platesc ca sa spui pe forum ca arat mai bine ca x sau ca y pt ca oricum in mare parte , daca nu in totalitate, sunt niste prostii cele scrise aici.
ramane valabil si pt cei care mai au de gand sa procedeze precum rock cick...
pana una alta...suna de parca ar fi zis "esti mai frumos decat brad pitt" ;m :bye:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Rock Chick scrie:
PS: de unde pot sa-mi downloadez mel. de Rage against the machine de pe Matrix Reloaded Soundtrack?(strans legat de subiect)
Instaleaza-ti WinMX..acolo gasesti tot ce vrei in materie de muzica, video, pictures.....din pacate nu prea gasesti muzica romaneasca...eu fac download pe Kazza pt cea de la noi....in rest ce pot sa zic...esti o dulce....te sarut..
Nanuka..
-
Nanuka - Mesaje: 1510