)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
whatever e din Arad.
de fapt am intrat sa-l felicit pe eye pt. extraordinara performanta de la Vaslui a studentilor bucuresteni. a zis ca daca scriu fromos de sportu ma primeste pe cm. si asa pe loco nu se mai scrie
ha,ha,ha....tare faza cu MiG si add-ul de FIFA. una dintre cele mai marfa glume din ultima vreme
de fapt am intrat sa-l felicit pe eye pt. extraordinara performanta de la Vaslui a studentilor bucuresteni. a zis ca daca scriu fromos de sportu ma primeste pe cm. si asa pe loco nu se mai scrie
ha,ha,ha....tare faza cu MiG si add-ul de FIFA. una dintre cele mai marfa glume din ultima vreme

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
da, Raul e din Arad.
hehe mishto chestia aia cu 17 Nentori:D
ahhh. a castigat sportu.. nashpa, ma incurca la pronostice.
iedit dupa ce am vazut niste chestii : moaaaamaaa Sportu ii pe locu 3. daca i-ar incurca si pe steaua si dinamo, ar fi o chestie:D
hehe mishto chestia aia cu 17 Nentori:D
ahhh. a castigat sportu.. nashpa, ma incurca la pronostice.
iedit dupa ce am vazut niste chestii : moaaaamaaa Sportu ii pe locu 3. daca i-ar incurca si pe steaua si dinamo, ar fi o chestie:D
-

Daimon - Mesaje: 5074
miraculosule, tine-o tot asa, cemeu ie apruape
daimone, pana maine suntem pe podium
daimone, pana maine suntem pe podium

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nu mah, mitilic e o vorba de desmerdat alcoolu metilic (asta se gasea moca prin mai tuate fabricile si uzinele - toxic, primul efect al consumului consecvent era orbirea; consumat in cantitate cat de cat serioasa poate provoca si moartea)Djinn scrie:asta e varianta alcooooolica a mizilicului?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
deci sick aia pe mine nu m-au impresionat prea tare.. da' tu du-te:D oricum e nashpa ca toti merg la bucuresti. chit ca au sau nu public (vezi clawfinger)
-

dej chiar voi doi sa va luati de mine.. nu m-ashteptam:D
acuma vb serios.. chiar vorbeam cu un preten care lucra in domeniu, shanume canta shi face parte dintr-o formatie... shi zicea si el ca intr-adevar piata din bucuresti e mult mai ok decat ce avem noi aici.. ca, vrem nu vrem, cele doo milioane asigura un public mult mai numeros decat cei 3-400 de mii pe care ii avem noi aici. asta ie.
acuma vb serios.. chiar vorbeam cu un preten care lucra in domeniu, shanume canta shi face parte dintr-o formatie... shi zicea si el ca intr-adevar piata din bucuresti e mult mai ok decat ce avem noi aici.. ca, vrem nu vrem, cele doo milioane asigura un public mult mai numeros decat cei 3-400 de mii pe care ii avem noi aici. asta ie.
-

nocturna scrie:daimon, straniu, la prima vedere, shi chiar shi la a doua, semnatura ta apare: VIOLET PIERDE. ce coincidentza, nu?
Nocti, si mie tot asa mi s-o-mparut, da nu i-am zis, ca nu-l supar
P.S. serus Raul!
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Arthemis, dar in alta parte scrie:gata domnule nbm, apreciem interventia dumneavoastra rapida, dar keshu cred ca bea la ora aia, si eu stiu sigur ca asta faceam!
bre, ca sa nu stricam si threadu cela.
domle, la asta ma gindii si io. dar cum la ora aia io ma pregateam sa plec de la birou, ma gindeam ca or fi plecat si altii de prin cele circiumi

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
rau, ca ie soare si nu am cu cine iesi la plimbat 

- o_tzestoasa
- Junior Member
tzesti, da-i un tzicnal lu mancuzzzzzzzzzzzo 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
lasa-ma, ca ala ma duce sa facem lectii de gramatica in parc, la cat e da decot! mie imi trebe un prostalau cu care sa mananc vata de zahar 
- o_tzestoasa
- Junior Member
n-o fo greseala de tiparam carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
-

ca de obicei,da m-am documentat
ia zi am fost io vreodata la obiect,ca ma naucesti cu afirmatia matale
da da,neatza nbm,societatea secreta a alcoolistilor in recuperare te saluta
ia zi am fost io vreodata la obiect,ca ma naucesti cu afirmatia matale
da da,neatza nbm,societatea secreta a alcoolistilor in recuperare te saluta

Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
auleo ce-ati suparat donsoara,vazui si io ca de,lipsii o vreme,da de ce ii asa nervoasa si spurca pe toata lumea Castilla?totusi ban temporar pe viatza mi se pare exagerat,adica mi se parea mult mai util un ban pana cashtiga o echipa din Romania Cupa UEFA sa zicem
.
si ca un necunoscator al Proxy serverelor,pot doar sa va zic ca mai avem de auzit de la clonele fetei
.
si ca un necunoscator al Proxy serverelor,pot doar sa va zic ca mai avem de auzit de la clonele fetei

Gigi Becali e idolul unei generatii
-

adica nervoasa?
pai nu e bine cica dauneaza la stomac si la ficat,saraca de ea...
pai nu e bine cica dauneaza la stomac si la ficat,saraca de ea...Gigi Becali e idolul unei generatii
-