)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
incoierila, ce sentampla.. nici amuzant.. nici curajos.. si pacifist.. bine ca macar ai fost la bere:D
vorba, merluc (c) cm, macar de lasai esplicatia.. ca asa nu stim ce what the fuck is cul pointili alea.
vorba, merluc (c) cm, macar de lasai esplicatia.. ca asa nu stim ce what the fuck is cul pointili alea.
-

Daimon - Mesaje: 5074
postu tau ii de aberatia zilei~p~p~p
sa nu-mi zici ca ti-era ca se supara testoasa, si ti-e frica de ea:D
-

bre,daca nu vreau sa supar pe nimeni nu inseamna neaparat ca mi-e frica de cineva 

Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
le dau, dar numai apa, ii tin putin la regim ca au fost cam bonlavi, erau balonati si abia de puteam sa stau in sanie
cel putin rudolf era de belea cu el, putea sa dea gaz pentru un oras intreg, nu mia dat prin minte ca ma duceam la Chisinau cu el si ma imbogateam
cel putin rudolf era de belea cu el, putea sa dea gaz pentru un oras intreg, nu mia dat prin minte ca ma duceam la Chisinau cu el si ma imbogateam
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
'zdetreaba, ca tuata ieuropa are nevoe de gazele rusejtma duceam la Chisinau cu el si ma imbogateam
si daca erau balonatz, mai putea sa traga la sanie? sau trageau in sus, ca baluanele?
shapoi care ie beutura AIa care baloneaza?
(sa num zici de racorituarele carbogazuase, ca nu ie domeniul tau!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
shapoi care ie beutura AIa care baloneaza?
red bull, si nu stiu de unde dracu au pus mana ( copita scuzati ) pe el ca de nu au baut mai mult decat intra intr-o cisterna apa, si prinde tata renu care iti zboara la cativa metri buni deasupra capului, a trebuit sa astept 3 luni pana sa coboare zapaciti
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
aoz la iel, ca bea renu redbul!
shapoi in alea trii luni n-o facut si Craciunu inconjuru sistemului solar? si daca da, cum AI scos-o la capat cuco linda torii? leai dat sau nu leai dat?
shapoi in alea trii luni n-o facut si Craciunu inconjuru sistemului solar? si daca da, cum AI scos-o la capat cuco linda torii? leai dat sau nu leai dat?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Daïmon scrie:postu tau ii de aberatia zilei~p~p~p
Yo am impresia ca am pierdut ceva cata vreme am fost la scuala...zi drept, Incoerila, m-ai spurcat in ceva post pe care l-ai sters apoi?
acu astept sa se trezeasca Daimon sa imi zica despre ce ierea vba
da ce ti-am facut yo tie? 
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
yo nu zic nimic de nevasta-sa, ca mi-e tare la suflet, o cunosc personal
da nush ce e cu Incoerelila, de fro cateva zile....o ia pe alte carari
--> MURDARIREA ESTE BUHNA ?!?!?! CUL POINTZ?!?! zi, Ana, imi intelejo motviu de ingrijorare?
da nush ce e cu Incoerelila, de fro cateva zile....o ia pe alte carari
--> MURDARIREA ESTE BUHNA ?!?!?! CUL POINTZ?!?! zi, Ana, imi intelejo motviu de ingrijorare?am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member
testoaso,un singur om am spurcat pe fc,daca vrei sa devin violent adu-l inapoi,is convins ca in cazu ala special nu ma pot abtine.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
ochit- lovit, cubete!
placu poezeaua?
nu mai vb ca ma baneaza ala...
mai ales ca acu-s pus pe fapte bune... de la mosu m-am autobanat 1 an.
nu mai vb ca ma baneaza ala...
mai ales ca acu-s pus pe fapte bune... de la mosu m-am autobanat 1 an.
-

Gnom_Fericit - Junior Member
conform regulamentului, clonele celor banaţi primesc, la randul lor, ban. şi, pentru că Nullificator avea ban permanent, concluzia o trageţi singurei.
continua-ţi
continua-ţi
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
this is fucking strange... chiar sunt pe langa si n-am nici o treaba.. noapte buna... somn usor.. la revedere.. ne auzim dimineata sau nu
-

am impresia ca am pierdut ceva cata vreme am fost la scuala
da, tinpu...
sica, banuiesc ca la tuamna cant s-o face tulburelu, iti pui la loc wine-ul ala, nu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
adevar ai grait, aiule...tot mai dejaba mi se pare scuala asta...ieri un prof a chemat-o pe un l cafea, in conditiile in care vrea sa isi treaca verificarea la seminar...yo trebe sa vbesc cu vreo 5 profi ca sa imi dau mai repde examenele, sa pot pleca la vara din tara...dej ma intreb, oare tre sa ma compromit ca sa am dreptu la un drept de'al meu de studenta? 

am carapacea mea, sunt pionier...
- o_tzestoasa
- Junior Member