de Challenger » Joi Apr 13, 2006 2:48 pm
Deci, draga mea Gagarina, probabil te intrebi ce cautam eu, Invincibilus, pe domeniul tau, adica pe gramaticulturi…. Sa fiu sincer, te cautam pe tine in scop sa-ti iau capul cu secera din avatar. Si uite-asa incep sa se lege toate cele: secera futurista din avatar (puneam si ciocanul da’ mi l-au furat tiganii sa-si faca sabii ninja) si nick-ul „Challenger”, care, printre altele, mai inseamna si „persoana care contesta ceva” -adica cultura ta.
Imi inchipui ca te intrebi ce mi-a venit de am pus tirul pe tine. Iata si explicatiunea: intr-o buna zi m-am apucat sa fac o poezea pentru foaia cu masline si… s-a intamplat nus pt a cata oara ca subiectul sa fi tu.
Eu te cunosc f bine pe tine. Stiu ca spui numai tampenii pe care le ridici la rang de mari perle ale cunoasterii si ca limbajul zeflemitor pe care-l abordezi atat de des este menit sa distraga atentia de la subiect si in acelasi timp sa creeze impresia ca ceea ce spui tu poate trece drept bibliografie pentru liceeni, in felul asta reusind, probabil, sa prostesti pe multi.
Deci, am inceput poezeaua:
Lasa-ne, muiere-n pace!
Ce ne facem noi cu Gaga,
De pe Clasa Muncitoare?
I-a intrat in cap ideea
Ca-i un pisc de intelepciune!
Ne omoara cu „retete“,
Cu omlete si cu dude,
Iar pe stiinte ne adoarme
Cu povesti vechi si absurde.
Pentru pentru a fi plauzibila afirmatia, trebuia sa arat lumii ca, intr-adevar, spui numai tampenii pe-acilea. Asdar, ti-am intins capcana: am luat „paharul de/cu apa” din cartea academicianului Al.Graur- „Putina Gramatica” si ti-am dat cu el in ochi. Asa cum ma asteptam, in dorinta ta de ati etala „cunoasterea” ai reactionat prompt aruncand fumigenele de rigoare. Uite, atasez si neste questii (da, SinEllo?). Imi inchipui ca ai macar atata minte sa deduci ce am vrut sa spun cu atasamentele alea. ce o sa mai zici acum? O sa zici ca ala-i prost? Pai te duce mintea…
Poezeaua despre care faeam vorbire o poti citi in varaianta bruta downloadand „Gaga.doc”.
In fine, lasa-ne, muiere-n pace!