)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
iubilesso, da-mi link la tred si-l redeschid. stii ca pentru tine as face orice, aj bea chiar o sticla de techila si-aj manca si-un mujchiulet inpanat 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
iubilesso, da-mi link la tred si-l redeschid. stii ca pentru tine as face orice
ce inseamna sa ai pile sla stapinire
iaca aiule: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=12572&page=3&pp=20
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
eyewitness scrie:aj manca si-un mujchiulet inpanat
aiule, d-ăla de care zice-a nacsuoala in seara aia că e prea crud şi la ma-i pus vre-o 2-3 ceasuri pe grătar şi cand a vruit să se apuce să-l mănancă şi gura ei a plecat acasă că er-a prea tarziu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
gata iubilesso, il deschisei, numa ca ie din 2004 si s-ar putea ca unii useri sa nu mai fie printre noi
nu jijica, dinala adevaratu
nu jijica, dinala adevaratu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci din noua stire de pe portal aflam, pe la coada, ca: Alte burlace din topul "FHM" sunt (in paranteze ie locu): Ioana Maria Vlas (33), Oana Zavoranu (35), matusa Tamara (37).
intre o puscariasa si o decedata, superb loc pentru zavoranca
intre o puscariasa si o decedata, superb loc pentru zavoranca

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
-

Daimon - Mesaje: 5074
-

Daimon - Mesaje: 5074
incearca o sticla de vodca cam pe la 750 asha in 2 minute.nai voie sa tusesti sau so dai afara in orice fel.ce zici potzi?s-au ai auzit?
deci sentimentu e o plictiseala de moarte da si o lene de numi da voie sa fac nimic...
ziua buna hova
deci sentimentu e o plictiseala de moarte da si o lene de numi da voie sa fac nimic...
ziua buna hova
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
Sică scrie:cand sa ma bucur si eu de lenea mea ma pune mama sa bat covoarele
Ti-o fi vazut avataru' si a vazut ca ai tendinte d-astea, sa bati covoarele, da'ncet, pentru ca le doare, ca si ele e fiinte!
Vorbesc cu o virgina de 26 de ani. Ma crede cineva?

A mai tare semnatura de la X incoa.
-

Unleashed - Mesaje: 381
-

cutuma© - Mesaje: 3047
pacha scrie:Unleashed-"Vorbesc cu o virgina de 26 de ani. Ma crede cineva?
Te cred eu.Am o prietena care a divortat anul trecut dupa 11 ani de casnicie.Inca este virgina.Asta mai crede cineva?
A fost casatorita cu o bula, sau o sfera, sau ala era in coma, sau cum? Nu cred sa existe un barbat atat de prost(valabil si pentru femeie)...da' na...fiecare cu placerile lui.
))A mai tare semnatura de la X incoa.
-

dupa 11 ani de casnicie.Inca este virgina.Asta mai crede cineva?
haulio! nu ca n-ar fi de crezut, da' ie infiorator! cum naiba sa-i spuna barbatului ei (ala care va fi, daca va fi): "stii, nu te uita ca-s nen ceputa, ca io am fo maritata 11 ani!"
si inca ceva: 11 ani ca 11 ani, da' de anu trecut pana amu ce-o facut?
(shinca ceva: poate ca nare cu ce! poate ca, tehnic vorbind, nu e posibil - cine stie ce handicapuri or mai fi pe lume?)
ce mai faci, pacha? (in afara de prietenii "sterile" cu mueri, ofcors)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
kant emir scrie:cine mah, ea lui sau el iei?
Ea ei. Logic.
Pacha - aidi bre...ceva mai lumesti nu-s pretenii tai? Inteleg sa n-o fortez la sex anal (decat sa-i sugerez asa din cand in cand)...da' "Stii...nu ti-o trag...ca deh...nu vreau sa te stric...vreau sa fie perfect". Precis aia nu mai e virgine, ori se arde-n anus si-n gura de-i sare chelea pe ea. Prostii se merita.
A mai tare semnatura de la X incoa.
-

bre naoz, nush cine ie in spatele nicului tau (ma gandesc la invintzibilu, da' nu ca as avea io ceva de impartzit cu iel, numa asa, de paranteza), da' aici ai zis o vorba adanca:
Prostii se merita.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
prostii se merita dar cu conditia sa ramana virgini ca alfel cine stie ceo iesii:D, poate senmultesc shatunci ie bai.
fi un pic mai explicit, vorbesti de 26 de ani cu ea sau ea are 26, ca sa ne putem da seama cine are probleme la mansarda:D. sau e vorba de fica-ta si i-ai pus chiloti de tabla~pVorbesc cu o virgina de 26 de ani.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member