)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Lestat, pe viitor sa nu mai dai posturi consecutive. Ai optiunea edit.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Merci , sa inteleg ca dupa ce am beneficiat de un astfel de sfat valoros am saltat de la conditia de musafir nepoftit la cea de discipol ?
Chestia e ca unii raspund la posturi asa cum erau . Din respect pentru un asemenea eventual user iute de mana nu am mai editat .
Chestia e ca unii raspund la posturi asa cum erau . Din respect pentru un asemenea eventual user iute de mana nu am mai editat .

- Lestat
- Junior Member
Lestat, imi place cum raspunzi. Iti dau cam intre 28 si 31 de ani. Se vede ca esti un om scolit. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Uuuuuuuuuuuups! Am nimerit pe aici intr-un moment total nepotrivit! Ma scuzati ca v-am deranjat. Continuati, va rog! :t
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-

SCORPY - Junior Member
MiG....cred ca atat ti-ai dori sa ai tu putza *p
-

:w 18-23 inch sau cm? ca daca e inch ti-ar trebui si o roaba sa o cari...ma rog...
Nu ma simt bine vorbind despre scule ("c" nu se pronunta) cu alti masculi....:w
Nu ma simt bine vorbind despre scule ("c" nu se pronunta) cu alti masculi....:w
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-

dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Oribilul Mosh scrie:cine esti Lestat si ce vrei de la noi ?
Lestat ie un vampir, deci te sfatuiesc sa nu-l superi ca poate'i apar coltzii :p
Pese: am atasat 2a poze, de ce nu apar?
- Fişiere ataşate
-
[Extensia bmp a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
-
[Extensia bmp a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Nici un pericol , Divina ... ca pe lumina coltzii mei is ocupatzi sa tzina bine de tulpina o Wild Rose-itza , dupa sistemul brevetat de cuplul Cave - Minogue { alias Eliza Day cea ingropata cu o floricica plantata-n dantura - de fapt si de drept o idee furata de la Florin Piersic
}.
Insa dupa caderea noptzii , atunci intr-adevar pazea . Caci trebuie sa fac sa merite efortul pastrarii micutzei trandifirashe atata timp plina de seva adunata peste zi .
Mosh-ule , ea nu e dintre copkilashii protejatzi de care ziceai , nu ?
}.
Insa dupa caderea noptzii , atunci intr-adevar pazea . Caci trebuie sa fac sa merite efortul pastrarii micutzei trandifirashe atata timp plina de seva adunata peste zi .
Mosh-ule , ea nu e dintre copkilashii protejatzi de care ziceai , nu ?
- Lestat
- Junior Member
Vreau acasaaaaaa!! Nu mai vreau la servici duminicaaaaa, atunci cand toata lumea e pe la terase, la cate o bere, doua, trei si asa mai departe!
Si acum incep jurnalele alea idioate care nu se mai termina. si cand ma gandesc cat am de scris...
Si acum incep jurnalele alea idioate care nu se mai termina. si cand ma gandesc cat am de scris...
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-

SCORPY - Junior Member
Scorpy... ce faci tu la servici duminica ??? N-ai auzit de drepturile omului
?
Dark... iar mi-ai dat pm, mi s-a zbuciumat un pic inimioara k nu stia de la cine era pm-ul
... Nu fi suparata...
?
Dark... iar mi-ai dat pm, mi s-a zbuciumat un pic inimioara k nu stia de la cine era pm-ul
... Nu fi suparata...aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
cine a furat Arcadele si unde le-a dus? sa zica repede pana nu ma oftic.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Hai noroc, Hades ! M-am intors. Mi-ai lipsit, jidane. In curand vei vedea un film cu o mica surpriza pt. tine. :kiss:
-

Am foat plecat zilele astea in Moscova. Delegatie, bineinteles. Anyway, am fost simbata seara intr-o discoteca si ce melodie crede-ti ca au bagat aia?? Nu altceva decit: O-Zone: Dragostea din tei! Hahahahaha...sa fi vazut cum cintau rushii!!! Hahahahaha...ce bashina de melodie...hahahahaha
-

Nicholas_Alex - Junior Member
Mergand sa-mi iau paine...trec pe la Fanutza. Ma vedea Nea Gigi..betivanu' blocului. Beat mort, acum la 12 ziua. Abia se mai tinea pe picioare. A dat noroc cu mine...nu mi-a mai dat drumu la mana 5 minute.
Duhnea a alcool d'ala ordinar....ca bea vodka la jumate. (e 15 mii lei)
M-a intrebat daca nu vreau sa ma insor cu fata lui, una la 21 de ani. L-am refuzat si mi-am smuls mana din mana lui..si am plecat la treburile mele.
I-as impusca in cap fara remuscari pe ordinarii astia care zi de zi isi beau mintile..si uita de familie si de toate.
Duhnea a alcool d'ala ordinar....ca bea vodka la jumate. (e 15 mii lei)
M-a intrebat daca nu vreau sa ma insor cu fata lui, una la 21 de ani. L-am refuzat si mi-am smuls mana din mana lui..si am plecat la treburile mele.
I-as impusca in cap fara remuscari pe ordinarii astia care zi de zi isi beau mintile..si uita de familie si de toate.

-

Oribilul Mosh scrie:Nea Gigi..betivanu' blocului. Beat mort, acum la 12 ziua.
si daca ma iau de viata ta imi dai avertisment sau imi ies vorbe ca pun bazele unui nou scandal.
eject, ma.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ba sa mor io am avut sedintza cu parintii si e grav :
NUMAI 9 ABSENTZE ! :yD .... face taicamiu cica (doar el a fost la sedintza) ... ba tu ori stii cand sa chiulesti .. ori ceva nu e in regula cu tine de ai doar 9 absentze
...
NUMAI 9 ABSENTZE ! :yD .... face taicamiu cica (doar el a fost la sedintza) ... ba tu ori stii cand sa chiulesti .. ori ceva nu e in regula cu tine de ai doar 9 absentze
...-

monk - Mesaje: 2747