)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde eyewitness » Mie Mai 17, 2006 2:03 pm

aiu, a mea se cheama "Univeristatea Bacau", a ta cum se chema?

uauuuu, ce tare bre...si acolo toti sunt ashea dotati ca tine?

bre io inca ma zbat prin liceu, mai am ceva pana la scolile inalte si superiuare
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde whatever » Mie Mai 17, 2006 2:15 pm

servus aiule

ce se mai petrece prin clasa a 9'a ? Vezi ca ma gandeam sa ma inscriu si eu iarasi la liceu, asa ca ar fi bine sa ramai repetent, te prind din urma, si ajungem colegi de clasa :D

cu Liverpool pa viatza :D

Sica, si ce studiezi tu acolo ?

ps - amu vazui ca si Migu e p'aici, ce faci domle ? Nu am mai vorbit de mult.
whatever

Mesajde baixinho© » Mie Mai 17, 2006 2:43 pm

aiulic, zi, nea, cum e cu toboganu care il vezi in dreapta?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Mai 17, 2006 2:50 pm

uaty, iejti dezinformat, intr-a noa ieream acu 3 ani, acu sunt a zecea si-o fac temeinic. la anu me-am propus sa promovez intr-a unjpea unde sper sa raman suficient ca sa-mi pot dobandi dreptu de a trece in anu final si ultim. probabil ca atunci cand se va trece la euro si la noi voi opta pentru universitatea bacau. va fi greu, jtiu, da nu inposibil

edit
jijica, uiti cand te-ai facut muci la ctza si ai frut sa sari derect pe tobogan de la etaju 4? cu greu am reusit cu gaga si dragoj sa te tzinem de bracinari cand erai pe fereastra gata de salt, zicandu-ti ca nu curje apa pe tobogan si-o sa-ti zgarai peptu 100 la 100 mujchi de van diesel
eyewitness

Mesajde Unleashed » Mie Mai 17, 2006 2:52 pm

Baixinho, subiectul il incheiasem si eu pe PM (si discutia era bine sa ramana acolo, nu sa fie scoasa la aerisit pe forum), si na, gresalea mea a fo c-am dat continuat sa pasez mingiile de la pishikeshu' shi de la memetu, acolo , cu toate ca atacu' a fo in public, era normal din partea mea sa calmez apele, aci recunosc ca gresii.

Cat despre posturile alea consecutive, sa-ti explic si io care-i faza, ca se pare ca nu ne intelegem : primu' a fo reply-ul la nazbatia Nukai, iar al doilea post (ala lungu') este postul care mi l-a sters Nauka (post care fusese deja pe topic), pe care l-am luat cu copy/paste direct dintr-un fisier text, atata tot. Am considerat ca greseala ei o anuleaza pe a mea (ca in circulatie :) ).

E, alta data cand o s-o mai comita vreun moderator, o s-astept si io cateva ore si o sa rectific greseala.

/me casca
A mai tare semnatura de la X incoa.
Unleashed

Mesajde eyewitness » Mie Mai 17, 2006 3:12 pm

iubi scrie:da iubi pe unde o fi ca mi-e dor de el?

iubi pe care o preferi?
aia cu "vai iubi, am avut atat de mult de lucru la biuro ca jtii ca am ded end pana poimaine la proiectu ala nasol" sau aia cu "jtii iubi ca am avut clientii aia inportanti si a trebuit sa-i invit la cina care s-a prelunjit pana spre dimineata" :D

iubi, tu ma jtii, in pofida escapadelor nocturne io tot la matca ma aciuiesc :D
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mie Mai 17, 2006 3:34 pm

uatevar, ce sa fac bre?si io p-aicia:n:
deci sa revenim la opsesia mea, s-anume topoganu:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Mie Mai 17, 2006 3:44 pm

bre migule, fii atent ca ti-l descriu, ie bleomaren cu unele pete de rujina, scarile ie bleo, in dreapta cum ma uit io spre iel ie un gard si dupe nijte pomi. in stanga, fata, spate ie iarba. ie parasit, hai sa-l loam inpreuna in locatie de jestiune il revopsim cu vopsea hempel de la bapuare, ii dam jet de apa pe coloana si-l repunem in functiune. tu vinzi belete si io biau bere in dreapta la terase ~p
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mie Mai 17, 2006 3:58 pm

da bre, ideia ie buna, da nu cred sa ni-l deie ajtia care are plaja concesionata...si `n plus puate zice mazare ca-i loam clientzii de la acuamejic:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Mie Mai 17, 2006 4:31 pm

bine bre, atunci il iau singur si o pun pe flufa sa vanza belete ~p
putuare ce ejti :D

merluc, sa muara miraculosu cu un os de merluciu in omuletz daca nu iau toboganu daca vreau ~p
eyewitness

Mesajde Djinn » Mie Mai 17, 2006 4:37 pm

daca dai cota parte la castig vand si semintze :D

la ansamblu putem adauga o ghereta de comercializat inghetata pe batz, slapi, porunb fert si slipi (ca o sa aiba ominii nevoie dupa ce si i-or rupe p-ai lor pe tobogan ~p )
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Daimon » Mie Mai 17, 2006 4:44 pm

pai nij nu-i o idee asa de rea:D
vezi aiule.. atitudinea tinerilor din zioa de azi...
daca tot estetz la Cta, putetz vinde tigari aduse cu vaporu.. ca astea s-au facut cam scunpe:D
Daimon

Mesajde eyewitness » Mie Mai 17, 2006 4:46 pm

asa flufa, asa te vreau, intreprinzatuare, cu idei, dornica de-a face bani. gata, te iau partenera de afaceri. lasa-l pe mig ca ie putuare. ce nume bagam la firma? tobogan srl, sau cum? :D
eyewitness

Mesajde Daimon » Mie Mai 17, 2006 5:12 pm

sc mosc si scortisoara~p~p~p

in alta ordine de idei dreq sa ii ia (edit: naiba, ca de nervi am uitat sa precizez:D )pe franceji cu clavieru lor special si pe canadieni cu limba lor de kkt, d'aleash una alta, la concetatenele lor (mai mult la frantusoiace ca alelalte ie nashpa:D
Daimon

Mesajde Weet-weet » Mie Mai 17, 2006 6:19 pm

dishe bre? ce-ai cu azerty ? eu injuram de fiecare data cand tre'ia sa scriu acasa cu qwerty -ul vietii
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Daimon » Mie Mai 17, 2006 6:47 pm

d'aia:D e bine:D?
Daimon

Mesajde Weet-weet » Mie Mai 17, 2006 7:03 pm

nu, n-ajunje! macar daca ii injuri, da un motiv bun, na!
ca de ecsemplu pentru caldura din tinpu verii si lipsa vantului, asta da motiv bun! o sa ma antrenez.. incep de azi
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde eyewitness » Mie Mai 17, 2006 7:05 pm

doresc pe aceasta cale sa urez capriorilor succes in tentativa lor de a cajtiga asta seara cupa romaniei, deci :

HAI RAPIDU !
eyewitness

Mesajde Daimon » Mie Mai 17, 2006 7:32 pm

Weet-weet scrie:nu, n-ajunje! macar daca ii injuri, da un motiv bun, na!
ca de ecsemplu pentru caldura din tinpu verii si lipsa vantului, asta da motiv bun! o sa ma antrenez.. incep de azi
motivu ieste, daca vrei tu neaparat motiv:) acela ca ma enerveaza faptul ca de cate ori incep sa scriu in franceza (ca asta nu sentampla ff des) imi trebe neste tinp sa ma acomodez cu faptul ca de exemplu litera M nu e la locul ei:D

dejda RAPID GIULEESTI !!!
Daimon

Mesajde whatever » Mie Mai 17, 2006 8:16 pm

Razvan, vineri seara, faculta de arte, pe la 8 si ceva cred ca o sa fiu eu (inca nu stiu sigur), deci asadar si prin urmare daca nu esti acolo iese urat :D
whatever

Mesajde sin ella » Mie Mai 17, 2006 8:41 pm

nu bre..ie o curva ca toate celelalte curve..asta am frut casa spun

Deci da. Prejudecata. Asta daca nu cumva o cunosti tu personal si stii exact cu cine, de cate ori si in ce scop se %§$$â€Â
............................
sin ella

Mesajde eyewitness » Mie Mai 17, 2006 8:49 pm

si eu, iubi

iubi, hai sa fim corecti, "proiectele" tele sunt fuarte conplecse, te tin departe de casa cate-o sactamana, macsim doo, deci nu ne conparam, da? tii minte ultima uara, mi-ai zis ca tresa rezolvi o problema de adoptii in albania si peste o luna au inceput sa vina facturile din hawaii :D
eyewitness

Mesajde kant emir » Mie Mai 17, 2006 8:59 pm

eu cred ca in proportie de 90% pentru ca asa vrea societatea patriarhala. Barbatii incurajeaza si promoveaza prostitutia si „prostitutia“ de orice forma.

si asta tzar ajuta echilibrul psihic in cazu in care (marog, nah!) te-AI prostitua? sau te-ar scuza?
amu nu crezi ca ie jenanta treaba asta? adica "nu-s io vinovata cas curva, ie vinovatz aia de meo pune"
iara gagicutza cu pricina: urata ca ciuma la facies, da bunuaca grozav (si bine inpachetata marfa, dadada, bine si frumos); si mi-au placut chiar si jmecheriile de tehnica a filmarii, insa vocea (tu vocea o laodai, nu?) nu mi-a placut defel (da' delocdeloc!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde sin ella » Mie Mai 17, 2006 9:10 pm

tzutzulicilor, reviu mai tarziu. amu ma uit la ronaldinho. ssshhhhh
sin ella

Mesajde kant emir » Mie Mai 17, 2006 9:13 pm

si ce buala vrei sa vezi la iel? cat ie de frumushel? ar trebui sa fii ma-sa ca sa crezi asta!
"tzutzulico"!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde sin ella » Mie Mai 17, 2006 9:48 pm

iubi, deci ala a fost un caz extrem. ti-am mai spus: a fost deviat zborul de catre teroristi. ce era sa fac? sau incurcasem avioanele? alegeti varianta care-ti place :*.

kant emir, nici n-are rost sa-ti raspund ca nu m-ai inteles (la treaba cu prostitutia). ti-as fi raspuns, dar sunt nervoasa ca n-am vazut sclipirea la Barca. iar ronaldinho e un artist mah. zici ca pentru el s-a inventat fotbalul. si asta il face si ceva mai frumos, recunosc, asa cum pe unii ii face o bicicleta, un beemve, una alta :P. dar e frumos si de la natura dupa standardele mele, nu stiu de ce crezi ca-i urat.
sin ella

Mesajde Necko » Mie Mai 17, 2006 9:57 pm

la verdad e ca ronaldinho ie tare sin patic. pa bune! si mie imi place. si ce minuni jtie sa faca cu cea beshica si cu cel tzurloi !

ce? a loat Rapidu cupa? jiji, felicitatziuni mah !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde sin ella » Mie Mai 17, 2006 10:01 pm

Necko, mersi de sustinere :).
ce-i ala tzurloi? nu-i treaba aia la care ma gandesc io, nu? :zambet:

mac sa vad repriza a doua, sau ce a mai ramas din ea.
sin ella

Mesajde Necko » Mie Mai 17, 2006 10:15 pm

sin ellutzo, tzurloi poate fi si treaba aia la care te gindesti tu in caz ca nu te gindesti la ce ma gindesc io. dar nu e.

Ro nal di nhoooooooooooooo ! (asa a zis comentatoru, nu io)... ride si el de ceea ce a facut. ce a facut, ca eram cu spatele la tivu?

deci daca nu adorm in urmatuarele cinci secunde, inseamna ca adorm in urmatoarele 10. in caz ca nu mai zic nica, sa stiti de ce. de ce, ce?... mi-e suoooomn......
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde h0va » Mie Mai 17, 2006 11:17 pm

bre am murit de inima..au ratat capriorii cat pentru 3 campionate

stadionu mia lanoliu ie un gunoi de stadion..cam atat..ma duc sa dorm ca's frant.

ps: era sa uit, badoi e cel mai nesimtzit jucator de fotbal pe care l'am vazut f'odata, 120 de minute a dormit pe teren..sa'i fie rushine!

?!
h0va

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati