)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
eu am avut pe doua trimestre media scazuta la purtare...de la absentze. si asa...nu am mai putut da la Academia de Politie...ca trebuia sa ai numai 10 la purtare. Si asa s-a spulberat visul meu de a face parte din garda. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
eu sunt ceva mai baftoasa,deoarece am o diriginta care ne motiveaza absentele indiferent daca am chiulit sau am stat acasa ca am fost bolnavi.Le motiveaza pe toate.Eu pe primul semestru am avut in jur de 20 si ceva de absente,iar pe al doilea cam tot 20.Astea adunate fac 40 si ceva...si in cazul asta ash fi zburat din scoala,exmatriculata si cu media scazuta la purtare. :yD
- Catzelusha
cubule..tu esti un mare delicvent. nu suportam comparatie.
ce liceu ai facut in Campina ?
eu in clasele 1-12...am avut 3 medii de 9 la purtare (ca am avut si in a 8 a o medie de 9). in rest numai 10.
ce liceu ai facut in Campina ?
eu in clasele 1-12...am avut 3 medii de 9 la purtare (ca am avut si in a 8 a o medie de 9). in rest numai 10.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

ok. in al doilea trimestru din clasa a zecea am avut 132 de absente fara sa fiu exmatriculat.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
la activ pe al 2 lea semestru am 80 de absente
nemotivate 4..ba nu cu chiulul de azi de la biologie 5
P.S. ma jur ca nu mai comand niciodata haine de pe net, mi`am luat niste sandale, au ajuns azi, spre surprinderea mea nu erau sandalele pe care le`am cumparat, ci altele cu $35 mai ieftine, si totusi mi`au luat de pe card bani ca si cum mi`ar fi trimis sandalele pe care le`am comandat..futuias in gura de americani ;n
nemotivate 4..ba nu cu chiulul de azi de la biologie 5
P.S. ma jur ca nu mai comand niciodata haine de pe net, mi`am luat niste sandale, au ajuns azi, spre surprinderea mea nu erau sandalele pe care le`am cumparat, ci altele cu $35 mai ieftine, si totusi mi`au luat de pe card bani ca si cum mi`ar fi trimis sandalele pe care le`am comandat..futuias in gura de americani ;n
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Jadore Mafia scrie:la activ pe al 2 lea semestru am 80 de absentenemotivate 4..ba nu cu chiulul de azi de la biologie 5
Catzelusha scrie:.Eu pe primul semestru am avut in jur de 20 si ceva de absente,iar pe al doilea cam tot 20.
...amatorism...

-

7vies - Junior Member
"desear, intre 6-6.30 cenaclul literar artistic se intruneste prin centru pentru dezbateri importante cu tema "efectu rockului in educatzia lutzelor cu doo pisici" . inscrieri la suptsemnatu. atentie! locuri limitate"
Ma zgarii pe ochi ca n-am decat o pisica
... Dark_soul, cand vii sper sa citeshti si tu anuntu si sa-mi spui cum facem: ori vrei si tu sa participi, si atunci trebuie sa-mi mai caut o pisica, ori nu te intereseaza si-mi imprumuti si mie una din pisicile tale, k sa indeplinesc conditiile... 
Ma zgarii pe ochi ca n-am decat o pisica
... Dark_soul, cand vii sper sa citeshti si tu anuntu si sa-mi spui cum facem: ori vrei si tu sa participi, si atunci trebuie sa-mi mai caut o pisica, ori nu te intereseaza si-mi imprumuti si mie una din pisicile tale, k sa indeplinesc conditiile... 
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
bre io ieram cuminte rau de tot la liceu...n-am avut niciodata sub 10 la purtare, mancamar mama de baiat cuminte. asta poate si penca mantelegeam superbine cu diriga si tot ce aveam peste 10 absente era motivat :con:
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Ce sa fac paiacec..., sunt ingrijorata k n-am o pisica... am un motan acasa, da ce fac cu pisica lipsa... Tu ce ma sfatuiesti? Sa umblu acu prin gradini si tomberoane sa mai caut o pisica... k vreau si io sa fiu rockeritza de-aia rea cu doo pisici...
aliatzi, right? 

-

Pai daca tigri nu shtii de un sa faci rost,tarantule nici atat!(parerea mea c.b.)
Daca n-ajungi la nici un consens,io ash zice sa nu te mai duci unde vrei sa te duci!
Mr.P.,iexplica-i tu cum sta treaba cu pisicile!
Daca n-ajungi la nici un consens,io ash zice sa nu te mai duci unde vrei sa te duci!
Mr.P.,iexplica-i tu cum sta treaba cu pisicile!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
piatza Delfinu :
rosii ---> 35 mii/kil
castravetzi ---> 25 mii/kil
mazare ---> 30 mii/kil
marar ---> 2 mii/legatura
rosii ---> 35 mii/kil
castravetzi ---> 25 mii/kil
mazare ---> 30 mii/kil
marar ---> 2 mii/legatura
-

Thanx Piskeshu k mi-ai amintit :kiss:!! Are Stef o pisica... Gata, pot intra fara nici o problema in clubul lutzelor rockeritze cu doo pisici!
edit: thank Moshu pt informare, k si asa nu mai stiu preturile (eu nu fac piata) :kiss:
edit: thank Moshu pt informare, k si asa nu mai stiu preturile (eu nu fac piata) :kiss:
aliatzi, right? 

-

Shaki...pai zii lu Vali sa-ti faca cont la cm, in acest caz. :yD
-

shaki, mai simplu ie sa ti-o pui cu un motan. poate ai noroc si fetzi si-o pisicutza.
btw, lu piskeshu i se mai spune si motanu'
btw, lu piskeshu i se mai spune si motanu'

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
O intrebare naiva: in cm primesc lutze rockerite cu doo pisici???
Daca nu, pot face un thread exclusivist al lutzelor cu doo pisici (si neaparat rockerite
)?
Daca nu, pot face un thread exclusivist al lutzelor cu doo pisici (si neaparat rockerite
)?aliatzi, right? 

-

[quote="dark_soul"]tu ai febra? ce pisici visezi? deja ai ajuns la halucinatii...mergi acasa k iti aduc niste supa fierbinte, poate o sa te simti mai bine ]
Vai darky.. pai n-ai fost tu atenta de la inceput... Nu-ti spusei k eye infiinteaza clubul lutzelor rockeritze cu doo pisici? Poti intra si tu daca vrei, k ai zis k ai doo pisici... offtopic: bine ai venit

Vai darky.. pai n-ai fost tu atenta de la inceput... Nu-ti spusei k eye infiinteaza clubul lutzelor rockeritze cu doo pisici? Poti intra si tu daca vrei, k ai zis k ai doo pisici... offtopic: bine ai venit

aliatzi, right? 

-

O mica dedicatie pentru bunul meu prieten Nicholas. ~)
- Fişiere ataşate
-
- nicholas.jpg (102.28 KiB) Vizualizat de 2470 ori
-

baixinho © scrie:ok. in al doilea trimestru din clasa a zecea am avut 132 de absente fara sa fiu exmatriculat.
io in a 8 a am avut 250 de absente pe al doilea semestru si mi le-au motivat pe toate pt ca e obligatorie scoale intre 1-10 *p
-

monk - Mesaje: 2747
Bai, gata, nu se mai poate. mi-ajunge pe ziua de azi. chiar m-am saturat...mi-a ajuns cutitul la os. Imi bag picioarele in le de servici si plec acasa!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-

SCORPY - Junior Member