(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 07, 2002 8:18 pm

Mai Sly..dar de ce ii numesti pe Hi Q ..prietenii tai ? Stai cu ei la beri ? Faci cu ei kterinci ? Te batzi pe burta cu Mihai ?
Faci cu Dana poante cu tenta sexuala ? Serile vorbesti cu ei la telefon si va povestitzi cum a fost ziua ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Lun Oct 07, 2002 8:41 pm

da mai moshule HI-Q sunt prietenii mei deoarece ei nu au fanii ci au prieteni (asta declara ei)..oricum vara asta m-am distrat super alaturi de ei, am facut shi multa katerinka shi vorbesc ff des cu ei la telefon!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Mirela » Lun Oct 07, 2002 8:45 pm

mah sly mah...mi-am adus aminte de o chestie.
o fo'ziua ta asta vara???
se uita vara'mea intr-un vikend(asta vara)la emisiunea celor de la HI-Q pe antena....si la un moment dat cei 3 au zis...."Sa nu uitam...azi e ziua prietenului nostru sly si vrem sa ii uram la multi ani!"

m-am intrebat atunci....la tine se referea,mah???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde baixinho© » Lun Oct 07, 2002 8:50 pm

Da, despre sly de pe acest forum era vorba.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde sly » Lun Oct 07, 2002 8:53 pm

ziua mea a fost pe 2 august iar prietenii mei de la HI-Q mi-au facut o surpriza placuta shi mi-au spus la multi ani in emisiunea! pe mine ma cheama alex dar eu mi-au zis sly (ca asha e porecla mea)
la mine se refereau!
sly

Mesajde Mirela » Lun Oct 07, 2002 9:03 pm

mersi de lamurire.ma gandeam eu ce despre sly al nostru de pe forum e vorba...

kk'm-as pe el de YM ca nu vrea sa mearga!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde sly » Lun Oct 07, 2002 9:07 pm

lasa mirela ca o sa mai avem prilejul sa vorbim!
moshule multumit de raspuns?
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 07, 2002 9:10 pm

Da,multumit ! POate facem la vara un basket cu baietzii de la Hi Q ! Eu cu tine..contra la ei 2 ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Lun Oct 07, 2002 9:21 pm

asta i-am zis shi eu lui Mihai ca vreau sa joc basket impotriva lui sa vad cat de bun este deoarece ii place basketul iar el mi-a spus ca a fost in echipa liceului shi sa nu ma pun cu el...
sly

Mesajde Mirela » Lun Oct 07, 2002 9:22 pm

Initial trimis de sly
lasa mirela ca o sa mai avem prilejul sa vorbim!
moshule multumit de raspuns?

sly...nu esti singura persoana cu are vb pe YM...
lasa-ma in durerea mea sa-mi fac nervi soi sa sar in sus ca nu merge...sa ma mai racoresc si eu :cool:
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Hera » Lun Oct 07, 2002 9:37 pm

am o stare asha de placuta! numai eu ( sau poate nu numai eu...) stiu de ce! ;D
Hera
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Oct 07, 2002 11:16 pm

Initial trimis de sly
asta i-am zis shi eu lui Mihai ca vreau sa joc basket impotriva lui sa vad cat de bun este deoarece ii place basketul iar el mi-a spus ca a fost in echipa liceului shi sa nu ma pun cu el...

Apropos de baschet. Acum ceva timp am facut un pariu cu Moshu pe o lada de bere ca facem un 1 la 1 si cine pierde plateste.
Am tras de el toata vara dar s-a dat lovit. Asta asa... ca sa stiti si voi. Ca nu pot dom'le ca e prea cald ...

Asa ca nu va luati dupa el cand va zice de baschet ca ii e prea lene sa se miste.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Oct 07, 2002 11:24 pm

baschet?... unde, unde? vreau si io :D... care se incumeta?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 07, 2002 11:24 pm

N-am jucat ma cu tine ,ca nu aveam ghete competitive ! Ai vazut filmul cu Denzel Washington si Ray Allen ? Cand Washington a jucat unu la unu cu celebrul Ray Allen de la Milwaukee Bucks !
E..prima data s-a dus si si-a cumparat cele mai scumpe ghete ! A dat 150 $ pe ele ! Special pt. meciu cu Allen !
Asa si eu !Dupa ce imi iau ghete..jucam ! Sa nu uitam ca in liceu am jucat pe pozitzia de power foward . Bine ,eram a treia rezerva....dar tot era bine !

Sper sa fac la vara un basket si cu prietenii mei de la Hi q ! :D Facem un 3 la 3 .....daca vine si Dana ! Eu,Sly & Aliosha vs. Mihai ,Florin si Dana ! Iar daca nu joaca Dana.....il bagam pe Andrei la Mihai si Florin !

Ce zici Aliosha ? Crezi ca o sa avem probleme cu echipa Hi q ? Andrei s-ar putea sa ne faca ...in rest ..cred ca nu vor fi probleme !

PS : e vorba de Dana Hi Q , nu de Tzakapaca ! :p

Sopra...tu esti prea namila ! Nu joc cu tine !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Oct 07, 2002 11:26 pm

Nu stiu... greu de spus. Intre timp o sa ma antrenez cu prietenii mei de la Pink Floyd pentru a da un randament maxim la vara.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 08, 2002 1:47 am

Acum ma culc. Am 4970 de posturi ! Va rog frumos ! Maine dimineatza cand ma scol..vreau sa gasesc tot atatea posturi !
Bine..nu m-ash supara sa gasesc in plus ! :p

Aliosho..nu stiu d c ..dar nu mi-au mers siteurile de afara . D'aia nu am mai intrat pe YM !
Gata. Ma duc la culcare ! Te las cu Pink Floyd ai tai !

Zbye ! Zbye !

In Romania se apropie vertiginos de ora 3 dimineatza !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Oct 08, 2002 3:47 am

What's on my mind

Hello ppl, azi nu am fost la scoala pt. ca sunt bolnava, si nu am facut nimic altceva decat sa dorm, si eu care vroiam sa ma apuc sa imi fac pagina de web ;P, ma invata fratimiu \:/
Si nici maine nu ma duc la scoala, YEY,dar in schimb ma duc la doctor ;P
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

pt Sly

Mesajde Aliosha » Mar Oct 08, 2002 3:15 pm

Am vazut pe forumul hi-q ca prietenii tai se duc sa concerteze in Afgansitan alaturi de alte formatii romanesti.
Voiam si eu sa te intreb:

Ce public o sa aiba ei acolo ? Pentru cine o sa cante ?
Aliosha

Mesajde SOD » Mar Oct 08, 2002 3:44 pm

cum ma pentru cine?da eu ce sunt?ca ma duc acolo special pentru concertul asta!
SOD

Mesajde MiG29 » Mar Oct 08, 2002 4:05 pm

Tocamai ce mi-am bagat Dacia in garaj shi acum ma uit la o brousura cu Noul Range Rover shi plang...care face un gest shi imi ia shi mie una de ziua mea?:))nici nu-i scump numa vo 60.000 de euro fara taxe....).In alta ordine de idei m-am plicitisit shi deci o sa ies de pe net shi o sa ma.....culc!:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 08, 2002 5:46 pm

Iar eu am descoperit ca au aparut o noua gama de chipsuri ! Cu aroma de maioneza & usturoi. Va datzi seama ca nu aveam cum sa nu imi achizitionez si eu cateva pungi .
Chiar acum mananc din ei ! E buni rau ,vere !

Plus ca in pungi sunt tot felul de abtibilte cu diverse formatzii ..gen A-teens ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Oct 08, 2002 6:16 pm

maioneza si usturoi,Moshule??sounds yukky...:bleah:

sunt fericita ca am terminta orele pe ziua de azi si nu m-am ales DECAT cu 1 prezentare in fata clasei,vreo 4 poezii de citit/analizat si 1 proiect la management...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde sly » Mar Oct 08, 2002 6:19 pm

aliosha se duc impreuna cu spitalul de urgenta,amadeus in afganistan sa cante pentru soldatii romani de acolo!
am draci ca maine am niste ore naspa shi am intrat doar asa sa citesc cateva mesaje poate revin mai diseara!
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 08, 2002 6:20 pm

Mirelo..habar nu ai ce e bun ! Maioneza cu usturoi este o combinatzie exceptionala !
Sa te duci la Pizza Hut (avetzi in Dublin asa ceva ? ) si sa ceri cartofi cu "garlic sauce" . Sa ai grija..sa nu itzi mananci degetele de la maini !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Oct 08, 2002 7:03 pm

Avem Pizza Hut???nici nu stiu!
Iashte Domino's Pizza,Godfather's.....si altele nu mai stiu.
Dar nu suna deloc apetisant....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde sly » Mar Oct 08, 2002 7:42 pm

tocmai mi-am terminat tema la romana (caracterizarea unor personaje din opera O scrisoare pierduta de I.L.Cariagiale)shi ma chinui sa imi fac eseul ca ma asculta ca nu am stat la lucrare sapt. trecuta shi nu am nici o nota spre deosebire de colegii mei care au una!
shi cand ma gandesc ca mai am de invatat shi la geografie ma ia durerea de cap!
sly

Mesajde Mirela » Mar Oct 08, 2002 8:15 pm

ma intreb cum ai reactiona daca ai afla ca pana la sfarsitul semestrului trebuie sa faci o prezentare in fata a 350 de persoane...
invatatul la geografie ti s-ar parea o adevarata placere.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Oct 08, 2002 9:33 pm

Tocmai am primit ordin sa ma culc! Asa ca va zic la totzi un sincer NOAPTE BUNA!!!!

PS: Maine ninge la munte :D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Hera » Mar Oct 08, 2002 10:02 pm

moshule ieri vorbeai de ciorba de oaie si oaie prajita in untura , azi spui de maioneza cu usturoi . in curand ma las de mancat ...:bleah:
Hera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Oct 08, 2002 10:47 pm

Damn ...ce bine k am tzigari...nu de alta da m-am facut un un catzelushi shi ma deprima rau de tot.Acuma il tzin in bratze(k altfel plange) shi ma chinui sa tastez.....cred k o sa hit the sack (impreuna cu cainele)....chiar ia datzi-mi pana maine dimineatza niste nume potrivite k nu l-am botezat ink(e baiat,pechinez cu soricare(ya,ya,i know:D) shi e ...urat cu draci:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati