)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
pijky, atunci sa ne suga picsu daca ie asa misterios, de cand imi doream io sa-mi pierd p00la in necunoscut 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pai bre pijky, nu ramane decat sa vorbejti matale cu moshu sa-l aduca pe thyl asta si sa ne faca treaba, nu? 

-

Cornelius precis nu ne intelege
da creca Zira, da

-

miraculosule, merluc, de ce ati inchis locoprostia?
sper ca nu-i legata de frun conflict intre iq-ul jeneral al forumului cu vbuletinu, nu?
weet, sa-nteleg ca thyl ala ie fostu ento de la noi?
ps. miraculosule, acu sper ca nu vei aduce pe fc tuate rapandulele de pe mocofania sau ti-ai propus frun concurs de cel mai secsi forumist in 2006?
sper ca nu-i legata de frun conflict intre iq-ul jeneral al forumului cu vbuletinu, nu?
weet, sa-nteleg ca thyl ala ie fostu ento de la noi?
ps. miraculosule, acu sper ca nu vei aduce pe fc tuate rapandulele de pe mocofania sau ti-ai propus frun concurs de cel mai secsi forumist in 2006?
-

eye-ule, cainele moare de drum lung...iar tu de grija locomaniei si a userilor de acolo.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
1/ of duamne, chestia asta ti-o spuneam io cu baicsu si sod acu fro 3 ani, vaz ca n-ai uitat-o. bre gabriele, ueic ap, ESTI PE FANCLUB ACU, da? nu iejti cu lutzele tele de 13 ani pe locoprostia, da? baga texte telijente acu, da?
2/ am zis merluc, ceea ce noi respectam ca o chestie serioasa si in codu nostru nu glumim cu merlucu
3/ in rest bine ai revenit insa sper sa nu faci si pureci
2/ am zis merluc, ceea ce noi respectam ca o chestie serioasa si in codu nostru nu glumim cu merlucu
3/ in rest bine ai revenit insa sper sa nu faci si pureci

-

daca zici merluc...zici numele corect al forumului. ca asa zic si eu : merluc, eye-ule sa-mi sugi pl !
credeam ca merluc nu presupune o kterinca ieftina !
daca vorbeai frumos..iti raspundeam si eu frumos. dar vad ca vrei sa te dai rotund iti fata lutzelor tale de aici...ce-i drept..ceva mai in varsta decat lutzele mele
credeam ca merluc nu presupune o kterinca ieftina !
daca vorbeai frumos..iti raspundeam si eu frumos. dar vad ca vrei sa te dai rotund iti fata lutzelor tale de aici...ce-i drept..ceva mai in varsta decat lutzele mele

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
mai duten pula mea mea de idiot, ai plecat de pe fc ca te-a facut un crashover admin pe un cacat de forum si acu vii inapoi cu picsu sus, nu ma enerva ca poate iei ban pe viata pe fc, fii docil si respectuos fata de iuzerii fc, da? n-ai nici un drept sa faci userii fc lutze. daca iti convine ok, ramai, daca nu, valea in plm.
ai inteles?
ai inteles?
-

Loch Ness, puishor, io nu vreau neaparat la viena. El tot insista sa ma duca. Io ce pot sa fac?
Ce masina ai
?
Apoi asta nu-i problema mea. Tu esti responsabil cu piata. Tu si Shaki
certaretii
moshule, de ce-l faci pe kant emir lutza? 
Nessy scrie:Te duc io in fiecare zi de la pliejti la bucurejti.Merje?
Ce masina ai
?Nessy scrie:Shi combustibil mai putzin...
Apoi asta nu-i problema mea. Tu esti responsabil cu piata. Tu si Shaki
certaretii
moshule, de ce-l faci pe kant emir lutza? 
............................
- sin ella
nu-s materialista, is prevazatoare. fac alergie la unele marci cum ar fi fiat panda, etc.
.
iar daca ma duci cu bicicleta sau cu zepelinul, de exemplu, cu siguranta n-o sa ma simt bine ca am rau de inaltime.
.
iar daca ma duci cu bicicleta sau cu zepelinul, de exemplu, cu siguranta n-o sa ma simt bine ca am rau de inaltime.
............................
- sin ella
1. nu stiu cum dreq face rost pacatoasa rau de inaltime pe bicicleta, da' poti sa-i faci ceva la placerea ei de a capata ametzeli de la inaltimea seii? Sau n-o fi shaua pusa unde trebe si d-acolo "ahh mi-i rau".
2. matzele astea ori sh-o trag, ori se zgarie, ori ambele amandoua, ca ma'nierveaza si ma oftica. Huo pisicilor zgarioase!
3. nu stiu de ce-s obosit, da' sunt rupt, da' tre sa trec pe foaie si creiatile de la conqrs si ceva din proectu da licientza.
4...5 6 7 8 9 10 cine nu-i gata il iau cu lopata...doare capu'la mine.
2. matzele astea ori sh-o trag, ori se zgarie, ori ambele amandoua, ca ma'nierveaza si ma oftica. Huo pisicilor zgarioase!
3. nu stiu de ce-s obosit, da' sunt rupt, da' tre sa trec pe foaie si creiatile de la conqrs si ceva din proectu da licientza.
4...5 6 7 8 9 10 cine nu-i gata il iau cu lopata...doare capu'la mine.
A mai tare semnatura de la X incoa.
-

Unleashed - Mesaje: 381
necko, da-mi un pm cu adresa ta de mail sau transmite-mi-o cunva, k sa-ti dau shi eu o poza cu mine
n-o pot pune pe fc k ie facuta intr-un cadru oficial shi mi-e sa nu dea careva care nu trebe peste ia...
n-o pot pune pe fc k ie facuta intr-un cadru oficial shi mi-e sa nu dea careva care nu trebe peste ia...aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
aditia la semnatura sin ellei ma ucide. nu ma nedumerea destul partea cu cititu care dauneaza grav, acu tre sa imi storc neuronu si ce-i aia subiectiva. adica? nu-i mai buna semnatura mea, nu pune pe nimeni pe ganduri, si in acelasi timp spune enorm de multe despre mine ca entitate virtuala. si am uitat ce voiam sa spun. revin.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
omu asha a declarat la Dan Diaconescu - 'Noi suntem idolii unei generatii, ce exemplu dam noi tinerilor?' dupa ce am ras juma de ora, m-am gandit ca intr-adevar o fi ceva de ce zice omu, de, are maybach, are echipa lui de fotbal. ma gandeam sa-mi fac un tricou cu Gigi pe piept si Becalli pe spate, da nu cred ca as avea curaj sa trec prin Bucuresti imbracat cu el. si oricum, omu a citit razboinicul luminii si a subliniat cu rosu ce i-a placut si cu verde ce n-a citit si nu i-a placut. cum sa nu-l iubesti?
unleashed, daca tot esti prezent, ce sa-ti iau de ziua ta maine?
(mie nu-mi trebe cadou, da mi-ar placea o punga de ursuletzi gumatzi, am vazut ieri intr-un magazin da nu mi-i pot permite.... Haribo le zicea parca)
unleashed, daca tot esti prezent, ce sa-ti iau de ziua ta maine?
(mie nu-mi trebe cadou, da mi-ar placea o punga de ursuletzi gumatzi, am vazut ieri intr-un magazin da nu mi-i pot permite.... Haribo le zicea parca)
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member