(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde MiG29 » Mar Oct 08, 2002 10:47 pm

Damn ...ce bine k am tzigari...nu de alta da m-am facut un un catzelushi shi ma deprima rau de tot.Acuma il tzin in bratze(k altfel plange) shi ma chinui sa tastez.....cred k o sa hit the sack (impreuna cu cainele)....chiar ia datzi-mi pana maine dimineatza niste nume potrivite k nu l-am botezat ink(e baiat,pechinez cu soricare(ya,ya,i know:D) shi e ...urat cu draci:)

P.S.Moshule marpha cipsurile alea...am mancat shi io...ie iecscelente:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 08, 2002 10:52 pm

Daca e urat cainele..spune-i Oribilul Mosh ! :)

Ai grija sa nu il vopsesti in roshu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Oct 08, 2002 11:04 pm

Nu e chiar asa de urat:D....io ma gandeam sa ii zic Pepsi....k tocmai ce s-a p....t pe covor,mama lui da caine:)
MiG29

Mesajde bhuttu » Mar Oct 08, 2002 11:50 pm

Azi am scos pozele alea de la chefu' lu' Aliosha de la Ruine. Dragute poze, imi pare rau c-am facut asa putine. Oricum, Aliosha, SOD, pufuletz37, Zgubilici, Kickass si Oribilul Mosh sa ma caute.
Tot azi am asistat la filmarea celei mai stupide scene din istoria cinematografiei. Sau daca n-o sa para asa rau, totusi, e mnumai meritul editorilor. Pacat de Jude Law, ca e baiat de mare finete!
Ieri am asistat la filmarea unei scene de sex cu 3(trei, three, tre) actrite cu haine putine pe ele.;D Stiti ce naspa e sa stai in camera in care se face o scena de sex si sa trebuiasca sa stai cu spatele? Da' oricum, din alea 3 una era grasa rau, da' rau de tot, asa ca mai degraba mi-a venit sa :bleah: decat sa :sperm: . Da' ma rog, de ce sa nu ma laud?
As fi scris fazele astea pe cinema, da' acolo nu le citeste nimeni si ma simt frustrat, da' trebuie totusi sa le scriu undeva, asa ca... pe mine ma scuzati!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 08, 2002 11:56 pm

Pai sper ca vii la intalnirea de miercurea viitoare . Aduci atunci si pozele sa le scanam..si sa le punem pe forum !
Sa ne vada tzara intreaga !

Hai ma..ca itzi citesc eu postul de pe bhuttu magna...daca e vorba de scene de sex ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Io cred ca...

Mesajde bhuttu » Mie Oct 09, 2002 1:01 am

"Dumnezeu e Dumnezeu/ Nu e plutonier"

PS:"j: I'd like to propose a toast. For the last toast!(to Inman)He's gone now!"
v: Shyla...
s: 's me.
v: Shyla, Lyla, Dolly and Mae. That's a poem. "Shyla, Lyla, Dolly and Mae/ Da-da da-da da-dae"
j: I'll be gone now
v: Really? Goodbye.
j: There are some traps that need visiting. I'll be back before dark. You'll still be here?
v: That's my fervent prayer.
I: Like to wash their hands and pray.
v: Say again?
I: Shyla, Lyla, Dolly and Mae.
j: He's drunk.
I: I'll say my goodbyes. Got miles and miles to go before morning. I'll just lay my head for an hour or two. Is this house on a bit of a tilt?
j: Yes, it is a little bit croocky."

Asa suna(aproximativ) cea mai stupida scena din istoria cinematografiei. Incredibil cat de prost a putut fi jucata!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 09, 2002 5:00 pm

Acum am venit si eu acasa. Si am gasit forumul exact cum il lasasem la plecare !
In 7 ore nu s-a postat nimic ! Ce s-a intamplat ,fratzilor ? Atzi murit cu totzii ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Oct 09, 2002 7:00 pm

Nu moshule, nu a murit nimeni, doar ca te asteptam sa postezi tu ceva ?!?!?!! :-:

P.S. I'm so bored!
P.S.1 I'm going to hell!Who's comeing with me! HAHAhAHAHAHAH! ;D [-o =D :yD
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 09, 2002 7:11 pm

Tu,draga Crinuza..chiar daca acum te numesti Jaded...ramai aceiasi iubitoare a emoticoanelor !

Itzi plac chiar atat de mult ?

Tre' sa recunosc ca si mie imi plac . Mai ales alea de pe Yahoo Messenger sunt o minunatzie ! A-) #-o :-:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Oct 09, 2002 8:52 pm

i hate this fucking irish weather!!!
iar a inceput sa ploua ;P
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 09, 2002 9:04 pm

Mie imi place vremea britanica. Cu ploaia aia marunta ce itzi intra la oase. Vreme tocmai buna pentru a sta intr-o carciumioara....unde sa manaci friptane si sa bei multe beri !
I love it ! I love it ! I love it !
Oribilul Mosh
Junior Member

uitati cum puteti Strica un subiect:

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Oct 09, 2002 9:04 pm

Azi m-am intors de la scoala si am intrat in padure. Si tot topaind eu dupa flori, fragi si mure, ma intalnesc cu Muma Padurii.
- Ce faci!? ma intreaba ea ranjind.
- Pai ce sa fac cucoana, nu vezi? Frec verze pitoresti.Dar dumneata?
- Pai caut fetite zbengoase ratacite prin padure, sa-mi frece talpile si sa ma scarpine pe spate.
- Bine faci! dar eu ma grabesc sa ajung mai repede acasa ca-mi mor pestii de foame.
- Hai fetitzo oleaca pe la mine! Am trei feciori frumoshi cu coarne-n frunte.
Si ma ia Muma Padurii la ea acasa. Avea in mijlocul padurii un viloi cat trei palate. La geam erau spanzurate trupshoarele dragalase ale feciorilor ei. Ma invita in casa la o cafelutza. Stam noi, de vorba pana incepem sa ne ciondanim. Ba eu vroiam sa mai stau, dar baba vroia sa plec. Apoi discutzia a degenerat shi s-au inversat rolurile. Baba nu ma mai lasa sa plec.
Intr-o clipa de neatentzie am tulit-o pe usha shi dus-am fost... Muma Padurii shi ea dupa mine. Ies eu din padure si ajung in fatza blocului, unde taica-meu repara la mashina. Cand a vazut-o pe Muma Padurii ca ma necajeste si ma fugareste, buf! i-a tras un cric in cap de i-a ravashit creierii.
Shi asa am ramas cu vila din padure, Dar pe cei feciori ai Padurii i-a vazut careva?

PS: (((This was on my mind at this very moment)))
Doar suntem la aberatzii nu?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Oct 09, 2002 9:18 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Mie imi place vremea britanica. Cu ploaia aia marunta ce itzi intra la oase. Vreme tocmai buna pentru a sta intr-o carciumioara....unde sa manaci friptane si sa bei multe beri !
I love it ! I love it ! I love it !

si mie imi place...ploaia aia marunta si deasa...sa ma plimb prin ea,sau...vorba ta,sa intru intr-o crashma sa ma uit la un meci de rugby si sa beau o bere(desi sa ti-o spun p'aia dreapta...daca te-a facut mama fata sa nu care cumva sa-ti treaca prin cap asa ceva...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde MiG29 » Mie Oct 09, 2002 10:30 pm

What a stupid day....the damn weather ma inerveaza la culme...nici nu ploua nici nu bate vantu.... e doar inorat....nici chef ,nici timp de shaworma...nici de bere.Nici chef de stat la cursuri,nici pe net....:(
MiG29

Mesajde Hera » Mie Oct 09, 2002 10:56 pm

mi-e rau, am febra, am amigdalele inflamate, ma doare gatul ingrozitor, nu pot inghitzi nimic, nici macar apa, pana si alunecarea propriei salive pe gat e o durere acuta. mi-e somnnnn ,dar nu pot sta intinsa in pat pt ca ma innec cu saliva . ;P
Hera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 09, 2002 11:10 pm

Mig..daca nu ai chef de nimic..urmeaza-l pe Decret ! (a se vedea threadul d p scandal)
Trage-tzi un glonte in cap ! .....ca sa-tzi faci o gaura...sa privesti lumea prin ea....intr-o alta aura ! :yD

Hera..ia Stepsils ! Si fa-tzi un cea cald ! Apoi dormi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Oct 09, 2002 11:19 pm

Moshule nu va fac io voua bucuria asta...:D ....doar k is putzin deprimat k tre sa fac rost de o groaza de bani intr-un timp foarte scurt k sa scot din incurcatura pe cineva close to me care la randul ei tre sa fac rost de shi mai multzi bani odata cu mine shi toata harababura asta ma oftica...plus k mai e shi catzelu ala:)
MiG29

Mesajde sly » Mie Oct 09, 2002 11:20 pm

nu am somn shi sunt cam happy deoarece site-ul
http://www.hi-qiasi.as.ro facut intoxic8 shi de mine a fost pus pe pagina oficiala a prietenilor de la hi-q la prieteni!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Hera » Mie Oct 09, 2002 11:36 pm

moshule , am luat nishte penicilina V si nishte fenosept. ceai nu pot sa fac ca daca ies din pat ,de sub patura m-apuca frisoanele,desi e super cald in camera. cred ca mi-a crescut temperatura si mai mult,de-aia am frisoane. in curand o sa imi dau stingerea,chit ca ma voi chinui un pic pana sa adorm. si nu am idee unde am racit asha, ca azi m-a apucat si nu am stat deloc in frig zilele astea.
migule, sper sa faci rost de banii aia de iti trebuiesc...
Hera
Junior Member

Mesajde Hera » Mie Oct 09, 2002 11:40 pm

Initial trimis de sly
nu am somn shi sunt cam happy deoarece site-ul
http://www.hi-qiasi.as.ro facut intoxic8 shi de mine

felicitari ,sly.

sly, siteul asta al tau are vreo problema? am incercat de cateva ori sa intru pe el, insa fara rezultat. imi tot apare aia cu "the page cannot be displayed". sau e doar de la mine?:confused: desi, nu vad de ce, ca imi merge bine netul, mai ales la ora asta, si f rar am probleme de genul asta.
Hera
Junior Member

Mesajde Hera » Joi Oct 10, 2002 9:14 am

am reusit sa dorm vreo 5 ore. mi-a scazut si temperatura in timpul noptii, dar acum iara am febra. mi-e foame si va trebui sa ma duc sa cumpar. ;P . cel mai aproape e El greco, si nu imi plac produsele lor :( . totu mere aiurea de 2 zile incoa'
Hera
Junior Member

Mi-am luat un Rexona..

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Oct 10, 2002 11:36 am

..dar azi mi-am dat seama ca era jumatate consumat!!! Aia de la Tomis cred k golesc pe jumatate spray-urile si le umple pe alea goale sa faca bani!..*lol*

Fu** that motherf***** kauppa shit and die...
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Oct 10, 2002 12:19 pm

Nicholas_Alex ...tomis e un magazin de bulangii....shi eu odata am luat de acolo un gel de par(din ala la tub netransparent) shi acasa am constatat k era tot pe jumatate.....Asa k m-am invatzat sa nu mai cumpar astfel de articole de la Tomis
MiG29

Mesajde Mirela » Joi Oct 10, 2002 4:39 pm

Postul asta se vrea in semn de solidaritate....
Stiu cu exactitate prin ce a trecut Hera in ultimele 2 nopti...deoarece ultimele 2 nopti ale mele au fost la fel.
mama ei de sinuzita!!!

E o zi superba azi!:rolleyes: Vorbesc ca din fundul butoiului si abia pot sa respir.si iar am febra.n-am nici un chef de ore.
pe la 11 am facut si eu un efort sa ma tarasc afara din pat si sa-mi fac o supitza.(ce m-as face eu fara Maggi?)jumatate de ora cat am stat in bucatarie....3 dintre colegele mele au desfacut 2 pachete de tigari.toate geamurile in laturi.iar tipele nu mai terminau de facut misto de mine."Guess who got totally pissed last night?".mahmureala pe dreq.io abia stateam in picioare si ele nu mai puteau de ras.

on my mind right now there's a big yukky lump of mucus and puss.literally speaking!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde sly » Joi Oct 10, 2002 4:56 pm

Imi pare rau ca ati racit fetelor!
Hera siteul nu are nici o problema la mine merge ff bine . Calc tau are probleme nu e legat din cauza internetului . site-ul e facut in flash iar calc tau nu are niste pluginuri instalate.
}{}{}}{{}}{}}}} pentru Hera shi Mirela
poate va ajuta fetelor!
sly

Mesajde Hera » Joi Oct 10, 2002 6:49 pm

mirela,parca tu esti mai demult racita.credeam ca ti-a trecut. :(. eu credeam ca ieri a fost apogeul durerii ,dar azi e mai rau, au aprut noi simptome. raceala nu e. nu imi curge nasul, nu tusesc, decta febra ,dureri musculare , stare de :bleah: , pana si ceaiul il dau afara, ma arde gatul p[e interior, o kestie ciudata, am amigdalele inflamate pe exterior, arata ca doua bilutze , gatul meu are 2 cornitze ! in interior e doar roshu, inflamat nu este. asta e clar gripa, cred ,sper ca nu e nimic mai grav. aaa, sa mai pun si ca am nishte palpitatii tampite, tahicardie si hipertensiune? :(
dar o sa ne treaca, nu mirela? auzi, si tu ai stari de ametzeala? pe mine nu ma tin picioarele, si daca merg mai mult de 5 minute nu mai pot respira, in halul asta obosesc.
sly, multumim frumos. btw, acu mere si siteul tau. s-a deschis, cred totusi ca imi mergea mie netu aiurea.f des, site-urile din tzara imi merg aiurea de tot. acum o sa imi arunc un oki peste siteul tau sa vad cum e facut ;)
Hera
Junior Member

Mesajde sly » Joi Oct 10, 2002 6:52 pm

Nu uitati fetelor "Totul va fi bine" {HI-Q)!!
sly

Mesajde J'adore » Joi Oct 10, 2002 6:56 pm

Sly, totul nu va fi bine, cel putin nu pt. mine!!!!

Sunt foarte suparata ca nu ma mai lasa taicamiu in romania pt. ca m-am luat la cearta cu el pt. un nimic, tipa la mine pt. ca imi schimb adresa de mail prea des, asta e motiv?!(no WAY!!!!!!!!!!! ;P)
Si nici macar nu a fost vina mea, a fost vina unei alte persoane............! ;P :( :( ;P ;P

P.S. now I'm really going to hell! ;P :P :(
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Hera » Joi Oct 10, 2002 7:01 pm

sly, imi place si mie o melodie de la hi-q, "nu pot face nimic",parca. am avut-o, dar am formatat calcu si nu mai stiu de unde am luat-o. Ai ceva, vreun link dupa care pot sa download? ma refer la site-uri, nu la programe gen kazaa, winmx,imesh, ca mi-e greu sa le reinstalez.
Hera
Junior Member

Mesajde sly » Joi Oct 10, 2002 7:16 pm

mai jaded fii optimista "Da muzica mai tare " "Un minut " shi "totul va fi bine" shi asha cred ca vei uita de certa cu tatal tau shi incearca sa-l convingi ca nu e vina ta shi ca tre sa ajungi in romania!
cred ca poti scoate melodia de pe http://www.hi-q.ro deoarece am vazut-o pe-acolo...shi mie imi place piesa "nu pot face nimic" deoarece e superba la fel cu "sfarsit de septembrie " daca o stii!
daca nu merge de pe site-ul HI-Q am sa revin cu un link ca sa gasesti piesa!
sly

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati