)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
sa moara bibi de cand cu arcade intru pe forum .. dau mana cu diavolul si joc .. si apoi mi-e prea lene sa mai scriu pe forum ...
-

monk - Mesaje: 2747
-

monk - Mesaje: 2747
Vad ca Shaki a plecat (probabil de la servici). mi-am terminat si eu programul pe ziua de azi, asa ca plec acasa. Ce bine ca maine e vineri, iar in week-end sunt libera.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-

SCORPY - Junior Member
Shaki scrie:aveam de facut niste traduceri din engleza...
uaauuuuuu...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Dark_soul, plec... eye va fi multumit maine fara mine pe forum
. Multumesc mult pentru carti, in special pentru aia cu povestiri... am inceput deja s-o citesc... prima m-a impresionat mult. Si multumesc ca ai venit la cumparaturi cu mine.
. Multumesc mult pentru carti, in special pentru aia cu povestiri... am inceput deja s-o citesc... prima m-a impresionat mult. Si multumesc ca ai venit la cumparaturi cu mine.aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
off toata lumea e bolnava???
) si eu am niste arsuri stomacale groaznice.. abia mai rezist...
imi vine sa impusc.. da nu mai am cartuse disponibile... ;e
) si eu am niste arsuri stomacale groaznice.. abia mai rezist...
imi vine sa impusc.. da nu mai am cartuse disponibile... ;eSome people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-

Crazy Babe - Mesaje: 722
de mers la scoala am mers, numai ca in loc sa fiu acolo la 7:30 am fost acolo la 12.
Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca astazi era sambata, noroc ca a sunat mobilul, daca nu, luni luau profa de spaniola si proful de engleza foc pe mine, astazi am examen scris si la engleza si la spaniola :cry: la spaniola nu e problema, but in english I have to write a 3 page paper in 50 minutes and I didn`t even prepare yet, fuck it!
Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca astazi era sambata, noroc ca a sunat mobilul, daca nu, luni luau profa de spaniola si proful de engleza foc pe mine, astazi am examen scris si la engleza si la spaniola :cry: la spaniola nu e problema, but in english I have to write a 3 page paper in 50 minutes and I didn`t even prepare yet, fuck it!
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
bre da zambiliciu ala bea ....si totu i se scurge pe gat........deci.........nu vreau sa ..................vorbesc niica ................dami place cum..........se screi cu .................punte punte
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050