(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Mirela » Joi Oct 10, 2002 7:17 pm

Initial trimis de Hera
mirela,parca tu esti mai demult racita.credeam ca ti-a trecut.

numai de 2 zile....
dar nu mai vreau sa ma gandesc la cat ma simt de mizerabil.
ps: faza cu netinutul pe picioare sounds quite familiar.

ps2: insanatosire grabnica!!!

ps3: why did they ever invented group project,in-front-of-the-class presentations and exposées???(asked a little voice inside my head)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde darkshines » Joi Oct 10, 2002 7:42 pm

my head hurts >.<

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Hera » Joi Oct 10, 2002 7:55 pm

Initial trimis de sly
cred ca poti scoate melodia de pe http://www.hi-q.ro deoarece am vazut-o pe-acolo...shi mie imi place piesa "nu pot face nimic" deoarece e superba la fel cu "sfarsit de septembrie " daca o stii!
daca nu merge de pe site-ul HI-Q am sa revin cu un link ca sa gasesti piesa!

thx , sly. am gasit acolo " nu pot face nimic" . sfarsit de septembrie nu am auzit-o, da un link si pt aia !:D
Hera
Junior Member

Mesajde Hera » Joi Oct 10, 2002 8:01 pm

thx la fel, mirela.
darky, si tu eshti bolnavioara?
sly, gata downloadul la " nu pot face nimic", btw, datorita melodiei aceasta , cand am ascultat-o prima data , mi-a placut asha mult, ca am mai download si alte melodii hi-q. plus ca mi-amintesc ca vreo 2-3 o ascultam non-stop :D

later edit: sly observ ca melodia luata de pe site-ul ala are doar 560 k,adik 0.35 minute :( . eu o vreau intreaga
Hera
Junior Member

Mesajde sly » Joi Oct 10, 2002 8:09 pm

mi-am dat shi eu seama dupa ce am trimis mesajul ca nu e intreaga melodia...incearca sa o cauti cu http://www.google.com ...toata lumea de pe fanclub se simte rau? ce e asta?
;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P
o sa ma documentez hera shi am sa iti dau un link de unde sa scoti melodia!
ce parere ai de site-ul http://www.hi-qiasi.as.ro?
vreau sa ii fac un update dar prin decembrie cred!
o versiune speciala de iarna cu poze noi,etc!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Hera » Joi Oct 10, 2002 8:19 pm

sly,la cat de rau ma simt,numa sa dau search cu google nu am kef si rabdare! credeam ca fac rost de informatie mai repede de la tine. insa cand afli, sa ma anunti,k?
site-ul inca nu mere f bine la mine, adik se deschide doar sectiunea cu "despre", prima sectiune, nu sunt sigura ca "despre " se numea. aia cu stuff si cealalta nu mi se deschid
Hera
Junior Member

Mesajde sly » Joi Oct 10, 2002 8:24 pm

oricum Hera daca aveai melodia te simteai putin mai bine sunt ff sigur!
sly

Mesajde darkshines » Joi Oct 10, 2002 8:24 pm

no i'm just a little tired

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Mirela » Joi Oct 10, 2002 9:26 pm

sigur nu te doare capu' de foame? :yD
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde sly » Joi Oct 10, 2002 9:30 pm

mai mirela de ce aie pomenit de mancare? am o foameeeeee de lup! cred ca ma duc sa mananc ceva shi dupa aia revin...tocmai am auzit cuptorul cu microunde ...v-am lasat!
sly

Mesajde Mirela » Joi Oct 10, 2002 9:48 pm

ce s-o fi facut in cuptorul cu microunde al lui sly???

f***u-i mama lui de YM si de lag.nici o conversatie ca lumea nu poate avea omu'.....
ps: as manca ceva bun.ar merge o napolitana sau niste fursecuri....pacat ca nu stiu irlandezii ce e aia fursecuri :(
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 10, 2002 9:54 pm

Eu mi-am pus muzica sarbeasca....si mi-am amintit de Mig,ca el mi-a impuiat capu cu sarbii lui ! De fapt nu ma gandesc la Mig ci la cum sta el cu catelul in bratze ! :D
"Zvezda e una champhione " :p

Si mie imi e foame ! Ash manca o oaie !
Mmmm..oaie ! I love it !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Oct 10, 2002 10:00 pm

ma duc sa pap si sa ma culc.

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde J'adore » Joi Oct 10, 2002 11:05 pm

Ai dreptate sly, oricum melodia "un minut" o sa ma faca si mai trista, asa ca o ascult cand o sa fiu mai vesela! ;)
Oricum, sunt putin mai vesela pt. ca maicamea a zis ca vin in ro!yey! Jaded's going to romania/bucharest!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

nishte ganduri

Mesajde Hera » Joi Oct 10, 2002 11:29 pm

de ce ar conta? poate doar ca fapt in sine, nimic nu s-ar schimba ,sau pt detinerea unei informatii in plus,care nu ar fi una noua, ar fi doar o expunere noua cu cateva puncte irelevante before si importante acuma. si daca ai detine informatia asta , ce ai face cu ea? ar fi utila? productiva? constructiva? pt tine? neah! pt mine? nu ar rezolva nimic.imi pare rau! as fi vrut ceva mai simplu, fara atatea ziduri de escaladat, fara atatea "lipsuri". Dar e un gol mare. ma simt ca un sofer ce asteapta in fata unei bariere sa treaca un tren de mult trecut pe acolo, prin "halta" asta, sau un tren inexistent, nici macar asta nu stiu, eu doar vad bariera.
nu mai stiu nimic,decat ca e un gol mare. un vid. totul e clar,luminos, pana in punctul in care incepe a se intuneca.
imi pare rau ca nu imi sta in putere, ca nu depinde de mine, ca zarurile le detii tu, ca nu stiu daca le-ai aruncat deja,sau daca sunt prea insignifiante pt a mai fi fost pastrate .
stiu ca in general nu am cerut dovezi or argumente, insa uneori nu mai tine de incredere, nu poti sa crezi pur si simplu doar fiindca stii ca minciuna nu isi poate face loc aici.Esti sigur de ceva, dar astepti o confirmare. ( amuzant! cat de stiintific imi suna termenul confirmare acum !) pt ca ai nevoie de ea, pt ca, la dracu, eshti om si daca astepti mai mult decat e necesar si tot nu ai acea confirmare, incepi a nu mai fi sigur de ceea ce parea candva un teren solid, fertil.apar gropi, mai mult sau mai putin reale, multe speculative,multe imaginate de o minte deja mult prea confuza.
Gropi. azi una, maine alta,ba mai apare si cate o gaura in cer. si gropile astea se unesc si dispare totul. nu mai ai sub picioare un pamant solid si sigur.
de ce erai sigur candva nu mai esti deloc acum.
poate de vina e doar firea neincrezatoare,pesimista,negativa a omului, sau nevoia de dovezi tangibile a individului, sau dorinta de siguranta a copilului.
Hera
Junior Member

Mesajde sly » Vin Oct 11, 2002 6:55 am

tocmai m-am trezit prieteni shi mi-am dat seama ca nu pot ajunge la prima ora shi asha m-am decis sa mai scriu cate ceva pe aici! la noi este o vremea cam naspa adica ploua shi e atmosfera nasoala!
ma deprima vremea de afara dar cand ajung la scoala imi vad iubirea shi imi trece desi m-a sictirit putin ieri!
sly

Mesajde darkshines » Vin Oct 11, 2002 8:10 am

wow, m-am trezit inainte de 10 azi.

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Mirela » Vin Oct 11, 2002 11:40 am

Mah da'fraiera mai sunt!m-am trezit la 7.30 ca Gheorghe,ca sa asist la un curs super plictisitor in compania altor 20 de fraieri care,ca si mine,n-au avut ce face acasa.
acum,ma apucasem si eu sarguincios sa termin un eseu (inceput aseara)pentru azi la ora 2....cand ma uit in orar,vad ca ne-a mutat ora la 11.pana mea,eu cand il mai termin???mai bine nu-l mai termin deloc.imi da doua zile ca sa fac eseul...si mai imi muta si orele cum vrea Maria-Sa.ma kk in eseul ei si gata.ma asteapta pana il termin...bine.nu,treaba ei!m-am enervat![pai asta e viatza??

ps: Hera vorbeste cu cap,dar fara capatai(ca sa zic asa...)maaaah...tu chiar vrei sa ma deprimi de tot???:D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde marian jan » Vin Oct 11, 2002 11:48 am

pei acum am draci ca nu merge tasta SPACE.si nici SHIFTU" din stanga nu prea merge.altceva,ma oftic ca imi vand biletul la PHEONIX.asta e.n-am ce face.si mai e si in randurile din fata.si lumea e suparata pe aici,nu?da' am fost ieri cu moshul oribil la o biere si zice ca nu ii place in club a,ca e ca la sobolani,iar pe alt subiect zice ca e omul carcimelor nasoale si ieftine.aberez si io!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 11, 2002 12:13 pm

Sunt omul carciumilor..ieftine ! Nu nasoale !
Club A ..e o gaura infecta de sobolani !

Astazi cred ca ma duc la hockey ! Daca mi-o fi comunicat baixo ora corecta..adica 19 !
Sper sa vina si Decret ! (oare ce sanse sunt sa il convinga pe taicasu sa il lase la un meci de hockey ? )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Hera » Vin Oct 11, 2002 12:43 pm

Initial trimis de Mirela
ps: Hera vorbeste cu cap,dar fara capatai(ca sa zic asa...)maaaah...tu chiar vrei sa ma deprimi de tot???:D

mirela,mami,tu ti-ai mai revenit? nu m-as fi trezit la 7.30 nici pt cursul cursurilor. :D
eu acum m-am trezit ,dar am adormit pe la 3.30
ps: nu am vrut sa deprim pe nimeni,cred ca de la febra mi se trage, aseara o sarit temperatura de 40 grade, si m-am enervat rau de tot.ce naiba! e a treia zi. cat mai ma tzine?
:(
Hera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Oct 11, 2002 3:52 pm

"Zvezda e una champhione "

Moshule de fapt e "Zvezda e ime championa" adik Zvezda e mereu campioana...da shi versiunea ta e corecta:D
In leg cu cainele toata ziua mananca,doarme se p..(aaaa pardon urineaza) shi plange dak nu il tzin in bratxe:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Vin Oct 11, 2002 4:10 pm

"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Mirela » Vin Oct 11, 2002 4:18 pm

Hera-insanatosire grabnica.stai linistita,nu m-ai deprimat(a se vedea michimausul(:D) asociat frazei mele).

Migule-parca te vad umbland peste tot prin casa cu catzelul in bratze.mah...da'cand te duci sa te "p.(urinezi)" ce faci?

Darky-whare are you???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

nu e coreeeeeecccccccttttttttt!!!!!!!!!

Mesajde Hera » Vin Oct 11, 2002 4:22 pm

;P ;P ;P :mad:
preferato, zi lu' mama ce avatar vrei ,ca iti caut eu!
ce naiba, imi incalci drepturile de copywritter!:D :mad:
Hera
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Oct 11, 2002 4:27 pm

Eu credeam ca esti tu. Si Craiova, si 200 si ceva de mesaje si versuri la semnatura.

Acum e posibil ca ea sa fi avut floarea inaintea ta ... te-ai gandit la asta?? :p
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde sly » Vin Oct 11, 2002 6:32 pm

tocmai am venit shi eu din oras shi dupa o petrecere reusita la firma tatalui meu deoarece a implinit 11 ani de activitate ...sunt cam trist deoarece m-am certat cu ai mei inainte cu o zi de a veni prietenii (HI-Q) in oras dintr-o prostie ....
vremea e naspa ! ploua tare! shi nu am chef de nimic, orasul e full de masini,circulatia e naspa din cauza sarbatorilor orasului 12-15octombrie (Sfanta Paraschiva)
;P ;P ;P ;P ;
sly

Mesajde Mirela » Vin Oct 11, 2002 7:50 pm

tocmai ma gandeam ca ar trebui sa-mi pun si eu mobilul la incarcat,ca nu l-am mai incarcat de duminica.dar cand ma uit la el...vad ca mai am inca 2 linii la baterie(adik jumate)
si doar l-am frecat toata saptamana!!!

on my mind right now.....e faptul ca forumul e cam pustiu la ora asta. :(
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde sly » Vin Oct 11, 2002 7:56 pm

ce mobil ai mirela?
sunt trist:;P ;P ;P ;P
sly

Mesajde darkshines » Vin Oct 11, 2002 8:11 pm

din 24 de copii din clasa mea, 23 sunt raciti. se putea sa scap eu? nu! asa ca dupa ce am rezistat eroic virozelor 2 saptamani, m-a prins si pe mine. ma doare gatul si imi curge nasucu. help :cry:

To speak is to be silent
darkshines

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati