)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
uateva, eu am luat numai o decizie care mi s-a parut mie mai buna...
oricum depinde de evolutzia discutziilor. la o adica, poate ajunge shi pe kterinci 
oricum depinde de evolutzia discutziilor. la o adica, poate ajunge shi pe kterinci 
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
sodi si cecu, mobilu lu sodi ti-l pot oferi pe pimeu, il suni, te prezinti frumos asa cum te-am invatat si ii esplici care-i problema. te-ajuta sigur
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
iubi, vin
, dar numai daca esti singurel si daca masina de spalat automata functioneaza impecabil. asta in caz ca ai intentii ascunse
edit: weety, la noi de dimineata nu mai e soare, dar e chiar mai rau. la un moment dat chiar a suflat vantul puternic anuntand o furtuna, dar acum s-a linistit. sa vedem, daca nu ajunge iubi cu elicopterul in doua ore sa ma ia la baldabac, cred ca merg la padure. astia tot anunta furtuni de vreo doua zile, dar cred ca s-a epuizat stocul.
, dar numai daca esti singurel si daca masina de spalat automata functioneaza impecabil. asta in caz ca ai intentii ascunse
edit: weety, la noi de dimineata nu mai e soare, dar e chiar mai rau. la un moment dat chiar a suflat vantul puternic anuntand o furtuna, dar acum s-a linistit. sa vedem, daca nu ajunge iubi cu elicopterul in doua ore sa ma ia la baldabac, cred ca merg la padure. astia tot anunta furtuni de vreo doua zile, dar cred ca s-a epuizat stocul.
............................
- sin ella
iubi singurel nu sunt, ie raducu, lolita si rotoriticu iar masina de spalat duduie, i-am descoperit misterele de cum am loat-o. asisderea aspiratoru si micseru de bucatarie, pentru mine nu mai au mistere 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
cretzule te rog eu nu mai vb de kitchu asta k mi-e tare sila. aud destul prin alte partzi, macar aici sa vb de ceva mai interesant...
crek ma bag la un film
crek ma bag la un film

aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089
deci am dat sa daunladeze pacala se intoarce,sa vad si eu de curiozitate ce-au mai facut romanasii.si e dr dolltile ciu.ma uit,ca ie frumos si asta.
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
sin ella scrie:edit: weety, la noi de dimineata nu mai e soare, dar e chiar mai rau. la un moment dat chiar a suflat vantul puternic anuntand o furtuna, dar acum s-a linistit. sa vedem, daca nu ajunge iubi cu elicopterul in doua ore sa ma ia la baldabac, cred ca merg la padure. astia tot anunta furtuni de vreo doua zile, dar cred ca s-a epuizat stocul.
Aici nimic.. 34 departamente sunt la 35° in sus. Si unde-s io, e acolo de doua saptamani si ne tot mint astia ca pana duminica, pana joi.. pisici
Nici nu mai stiu ce e ala vant..
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
az am fost in haven ... minunat!
de nu ar fi inceput furtuna si grindina si acum cred ca mai eram acolo. soare, shezlong, apa minunata, cocteluri fel si fel, eftimoaie... uandarful!
deci bildibic ruls. merg si miine. si poimiine.
de nu ar fi inceput furtuna si grindina si acum cred ca mai eram acolo. soare, shezlong, apa minunata, cocteluri fel si fel, eftimoaie... uandarful!
deci bildibic ruls. merg si miine. si poimiine.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
pfu, multzam bre de promptitudine..ie bine can ie de la iei.
aiule, multzam bre, acu vazui postu lu matale, insa intre tinp am anulat eshirea de maine din lipsa de tinp de pregatire, asha ca maine tenis de dimineu shi apres ma duc sa ma pish in bazin la aia de dinapoia lu ficus.
aiule, multzam bre, acu vazui postu lu matale, insa intre tinp am anulat eshirea de maine din lipsa de tinp de pregatire, asha ca maine tenis de dimineu shi apres ma duc sa ma pish in bazin la aia de dinapoia lu ficus.
?!
-

h0va - Mesaje: 2049